Το εμβόλιο της Moderna σχεδιάστηκε σε μόλις ΔΥΟ ημέρες...! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το εμβόλιο της Moderna σχεδιάστηκε σε μόλις ΔΥΟ ημέρες...! (Video)

  Η εταιρεία χρηματοδοτείται από τον Bill Gates... Το εμβόλιο της Moderna χρειάστηκε δύο μέρες για να αναπτυχθεί και ήταν έτοιμο από τον Γ...

 




Η εταιρεία χρηματοδοτείται από τον Bill Gates...


Το εμβόλιο της Moderna χρειάστηκε δύο μέρες για να αναπτυχθεί και ήταν έτοιμο από τον Γενάρη του 2020.


Το mRNA-1273 της Moderna, το οποίο ανέφερε ποσοστό αποτελεσματικότητας 94,5% είχε σχεδιαστεί στις 13 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το μαγκαζίνο των New York Times.

Αυτό συνέβη μόλις δύο ημέρες μετά την δημοσιοποίηση της γενετικής ακολουθίας σε μια πράξη, όπως την χαρακτηρίζουν οι ΝΥΤ, επιστημονικής και ανθρωπιστικής γενναιοδωρίας. Γράφουν δε πως το εμβόλιο υπήρξε διαθέσιμο όλο αυτό το διάστημα.

Άρα σχεδιάστηκε-δημιουργήθηκε σε διάστημα μόλις δύο ημερών!!!

Το άρθρο της εφημερίδας New York Times, παραθέτει το χρονικό της έρευνας και ανάπτυξης του εμβολίου του κορωνοϊού, το οποίο λοιπόν οι ειδικοί της Moderna σχεδίασαν, επαναλαμβάνουμε, δύο μόλις ημέρες αφότου έλαβαν την γενετική ακολουθία του νέου ιού. Το εμβόλιο, όπως λένε, απεδείχθη 10 μήνες μετά 94% αποτελεσματικό, κατά τις κλινικές έρευνες σε εθελοντές. Αυτό ισχυρίζονται.

Όπως χαρακτηριστικά γράφεται στους NYT: Στην Μασαχουσέτη, ο σχεδιασμός εμβολίων Moderna χρειάστηκε ένα Sαββατοκύριακο. Ολοκληρώθηκε προτού ακόμα η Κίνα αναγνωρίσει ότι η ασθένεια μπορούσε να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο, μία εβδομάδα περίπου πριν από την πρώτη επιβεβαιωμένη περίπτωση κορωνοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέχρι τη στιγμή που ο πρώτος Αμερικανός θάνατος ανακοινώθηκε έναn μήνα αργότερα, το εμβόλιο είχε ήδη κατασκευαστεί και αποσταλεί στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας για την έναρξη της κλινικής δοκιμής Φάσης Ι. Αυτό συνιστά το γρηγορότερο χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης στην ιστορία των εμβολίων.

Ο Νικόλαος Χριστάκης, ο οποίος διευθύνει το εργαστήριο ανθρώπινης φύσης του Γέιλ αναφέρει: «Η ταχύτητα της Moderna ήταν «εκπληκτική», μολονότι και ο σχεδιασμός άλλων εμβολίων ήταν σχεδόν τόσο γρήγορος: BioNTech-Pfizer, Johnson & Johnson, AstraZeneca.

Από την πλευρά του, το γαλλικό ouest-france γράφει:

«Ένα εμβόλιο που αναπτύχθηκε σε δύο ημέρες: αυτή την φορά μπορεί να φαίνεται τρελό. Ωστόσο, τόσο χρόνο χρειάστηκε το εργαστήριο της Moderna.

Στις 11 Ιανουαρίου 2020, οι κινεζικές αρχές δημοσίευσαν τις λεπτομέρειες της γενετικής ακολουθίας του νέου κορονωϊού. Δύο ημέρες αργότερα, στις 13 Ιανουαρίου, η ερευνητική ομάδα της Moderna, σε συνεννόηση με τα Αμερικανικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), ολοκλήρωσε την ακολουθία του εμβολίου mRNA-1273».

Το γαλλικό μέσο Ouest France, αποδίδει την ταχύτητα ανάπτυξης του εμβολίου στο είδος του εμβολίου. Τα εμβόλια mRNA, διαθέτουν τεχνολογία που δίνει τα όπλα στα κύτταρα του οργανισμού να δημιουργήσουν το απαραίτητο αντιγόνο προκειμένου να καταπολεμηθεί ο ιός, διατείνονται. Είναι έτσι τα πράγματα;;;

Το χρονοδιάγραμμα δίνεται και στην ιστοσελίδα της Moderna.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ: Το εμβόλιο της Moderna χρειάστηκε δύο μέρες για να αναπτυχθεί και ήταν έτοιμο από τον Γενάρη του 2020. Το ίδιο περίπου γρήγορα έχουν αναπτυχθεί και τα εμβόλια των άλλων μεγάλο-εταιρειών που αναφέρονται στο άρθρο των NYT.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Moderna έχει λάβει χρηματοδότηση έως και $20 εκατομμύρια δολάρια από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Εταιρείας.


Από el.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου