Αμετανόητος ο Μητσοτάκης παραδίδει την Ελλάδα σε Γερμανούς και Τούρκους - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αμετανόητος ο Μητσοτάκης παραδίδει την Ελλάδα σε Γερμανούς και Τούρκους

  Χωρίς Φύλο, χωρίς Γένος, χωρίς Θεό, χωρίς Ζωή, το όραμα Μητσοτάκη και του δικτύου του Έλληνα "Γκιουλέν" και της Μαντάμ "Ο&q...

 





Χωρίς Φύλο, χωρίς Γένος, χωρίς Θεό, χωρίς Ζωή, το όραμα Μητσοτάκη και του δικτύου του Έλληνα "Γκιουλέν" και της Μαντάμ "Ο".


Με μπίζνες μεταφοράς ανθρώπων, εμπορευμάτων και ουσιών ανενόχλητες σε ιδιωτικές ακτές επιχειρήσεων σχετικές με το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης για την αιώνια υποδούλωσή μας.


Της Λέττας Καλαμαρά

Χωρίς καμία αναστολή ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να παραδίδει την Ελλάδα στα αφεντικά του, τη Γερμανία και την Τουρκία. Με κινήσεις απελπισίας και αλλοπρόσαλλες ανακοινώσεις χωρίς επιστημονική βάση για τον COVID-19 παραπλανεί και ανοιγοκλείνει την οικονομία για να κερδίσει πολιτικό χρόνο και να πράξει τα εθνικά πολιτικά εγκλήματά του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ελάμβανε αποφάσεις με βάση του ειδικούς, αποκαλύφθηκε ως αναξιόπιστος.

Το πρώτο πολιτικό έγκλημά του την 6η Ιανουαρίου με την εξαφάνιση του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος συμβολικά και την απαγόρευση ρίψης του Τιμίου Σταυρού στα νερά της Ελλάδας. Ένα θρησκευτικό και εθνικό έγκλημα υποταγής στα αφεντικά των παράνομων Αφρικανών και Ασιατών που έχουν κατακλύσει τα νησιά μας. Ένα έγκλημα στο οποίο συναυτουργός είναι και η ηγεσία της Εκκλησίας η οποία το αποδέχεται έναντι κοσμικών ανταλλαγμάτων, προφανώς.

Το δεύτερο και εξίσου μεγάλο έγκλημα της πολιτικής Μητσοτάκη, σε εκτέλεση διαταγών, είναι ο Ανασχηματισμός Τουρκίας που δεν αποκλείεται και να προηγηθεί για την παράδοση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε τουρκόφιλους και ψευδομακεδόνες υποτελείς της κ. Μέρκελ, όπως είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η μπίζνα ανάθεσης εκατομμυρίων ευρώ σε επενδυτές-μαϊμού με ισολογισμούς φακής και η απομάκρυνση-μετακίνηση Στεφανή βρίσκεται υπεράνω όλων στην αντζέντα στο Μέγαρο Μητσοτάκη προς εξυπηρέτηση αλλοεθνών.

Την κατακραυγή λαού και Ελλήνων για τις παλινδρομίες Μητσοτάκη σχετικά με τον COVID-19, με την καθυστέρηση στα εμβόλια για την αναμονή της Καμάλα, σχετικά με το φυσικό και ψυχικό εγκλεισμό του λαού, το καθεστώς στο Μέγαρο Μητσοτάκη τα αντιμετωπίζει με καθυστέρηση και υπονοούμενα για εκλογές, όταν γίνει πρώτα η βρωμοδουλειά.

Μέρκελ, Ερντογάν και Μητσοτάκης αποτελούν πολιτικές καρικατούρες σε αποδρομή που μόνο σκοπό έχουν τη διάλυση της Δύσης, την απομόνωση των ΗΠΑ, τη ροή χρήματος απροσδιορίστου προέλευσης και τον εναγκαλισμό της Ευρώπης με την Κίνα, με απαραίτητη προϋπόθεση τη διάλυση της Ελλάδας στο πρότυπο της Γιουγκοσλαβίας. Οι οικονομικές ζώνες που σχηματίζονται ήδη με στοχευμένη οικονομική εξαθλίωση και μέτρα κατά περιοχές υπηρετούν το γενικό στρατηγικό σχέδιο για τους Έλληνες.

Χωρίς Φύλο, χωρίς Γένος, χωρίς Θεό, χωρίς Ζωή, το όραμα Μητσοτάκη και του δικτύου του Έλληνα "Γκιουλέν" και της Μαντάμ "Ο". Με μπίζνες μεταφοράς ανθρώπων, εμπορευμάτων και ουσιών ανενόχλητες σε ιδιωτικές ακτές επιχειρήσεων σχετικές με το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης για την αιώνια υποδούλωσή μας. Επετειακές φανφάρες και καθημερινές πλύσεις εγκεφάλων από τα κρατικο-ταϊσμένα Μέσα Ενημέρωσης το αντίδοτο της προδοσίας για το λαό.

Δεν θα περάσει. Εκλογές να μιλήσει ο λαός γνωρίζοντας πια και τους δύο πολιτικούς απατεώνες του παρελθόντος. Ας ψηφίσει τους Κυνηγούς να σωθούμε...



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου