Η Τουρκία Έχει Πυρηνική Βόμβα Και Των Μεγαλύτερο Στόλο Στον Κόσμο Από Drones! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Τουρκία Έχει Πυρηνική Βόμβα Και Των Μεγαλύτερο Στόλο Στον Κόσμο Από Drones!

  Η Τουρκία ενδέχεται να έχει αποκτήσει είδη μία η περισσότερες Πυρηνικές κεφαλές από το Πακιστάν, όπου και συνεργάζονται από κοινού στην Στ...

 





Η Τουρκία ενδέχεται να έχει αποκτήσει είδη μία η περισσότερες Πυρηνικές κεφαλές από το Πακιστάν, όπου και συνεργάζονται από κοινού στην Στρατιωτική Τεχνολογία, και ανάπτυξη νέων προηγμένων όπλων, για το λόγο αυτό, το Πακιστάν βοηθάει την Τουρκία να αναπτύξει και Βαλλιστικούς Πυραύλους!


Το ότι η Τουρκία ίσως διαθέτει Πυρηνικά Όπλα φαίνεται να το γνωρίζουν οι Μεγάλες Δυνάμεις, και οι Υπηρεσίες Πληροφοριών τους, γι' αυτό βλέπουμε μια υποχωρητικότητα των Μεγάλων Δυνάμεων στα καπρίτσια του Σουλτάνου!


Γράφει ο Σπύρος  Πρίφτης

Μπορεί να βλέπουμε μια λυκοσυμμαχία της Τουρκίας με την Ρωσία, αλλά στην πραγματικότητα η Ρωσία είναι ο Μεγάλος εχθρός για την Τουρκία, που την εμποδίζει να γίνει η περιφερειακή δύναμη της περιοχής, και να αναβιώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία! 

Γι αυτό και η Τουρκία έχει κάνει συμμαχίες με εχθρικά κράτη προς την Ρωσίας, όπως  Ουκρανία, Γεωργία, και Αζερμπαϊτζάν, και εξοπλίζει αυτές τις Χώρες με όπλα, αλλά και Drones, όπου στην περίπτωση μίας Στρατιωτικής αντιπαράθεσης με την Ρωσία, να έχει την βοήθεια από τα Κράτη δορυφόροι, αφού δεν εμπιστεύεται, και δεν θέλει να βασίζεται σε μια Βοήθεια από τις Χώρες του ΝΑΤΟ!

Η Τουρκία φαίνεται να έχει το Μεγαλύτερο Στόλο από UAV, ακόμα και από την Ρωσία, που πρόσφατα αποκάλυψε ότι διαθέτει περι τα 900 UAV, και τα πετρέλαια της Λιβύης, και του Αζερμπαϊτζάν, συμβάλλουν στην Τουρκική Οικονομία, και Πολεμική Βιομηχανία! 

Στην Ευρώπη η Τουρκία ναι μεν έχει στο μέρος της Γερμανία, αλλά όχι ουσιαστικά, δηλαδή, δεν την εξουσιάζει, όπως τις Χώρες δορυφόρους, Σκόπια, Αλβανία, Κοσσυφοπέδιο, Βοσνία, αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει σε αυτές τις Χώρες, διότι είναι αδύναμες Στρατιωτικά, άρα τα Τουρκικά σχέδια στην Ευρώπη, δεν προχωράνε ικανοποιητικά!

Απρόσμενος σύμμαχος για την Τουρκία, εξελίσσεται η Αγγλία, που βαδίζει σε αντίθετη πλευρά με τις ΗΠΑ, και δέν είναι υπέρ των κυρώσεων στην Τουρκία, την μαγιά σίγουρα τους χαλάει η Γαλλία, μαζί με την Ελλάδα, γι αυτό μάλλον οδεύουμε σε ένα Πόλεμο που δεν θα ξέρουμε ποιος είναι με ποιον!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου