Εξέγερση στις Η.Π.Α - Χιλιάδες Πατριώτες υποστηρικτές του Προέδρου Τράμπ κατέλαβαν το Καπιτώλιο - Φωνάζουν για νοθεία - Ζωντανή εικόνα! Συνεχής ενημέρωση εδώ! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εξέγερση στις Η.Π.Α - Χιλιάδες Πατριώτες υποστηρικτές του Προέδρου Τράμπ κατέλαβαν το Καπιτώλιο - Φωνάζουν για νοθεία - Ζωντανή εικόνα! Συνεχής ενημέρωση εδώ!

  Χιλιάδες Αμερικανοί πατριώτες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και άλωσαν το Καπιτώλιο. Φωνάζουν για νοθεία! Ξεσηκώθηκαν για το δίκαιο! «Πολ...

 





Χιλιάδες Αμερικανοί πατριώτες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και άλωσαν το Καπιτώλιο. Φωνάζουν για νοθεία! Ξεσηκώθηκαν για το δίκαιο!


«Πολεμήστε για τον Τραμπ» είναι ένα από τα πολλά συνθήματα που φωνάζουν με την ένταση να είναι μεγάλη.

Οι Αμερικανοί πατριώτες που διαμαρτύρονται για τη νοθεία στις εκλογές των ΗΠΑ κατάφεραν και διέσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και εκατοντάδες από αυτούς μπήκαν μέσα στο Καπιτώλιο.  

Αντιδρούν στην ανακήρυξη του Τ.Μπάιντεν και δηλώνουν ότι «Μόνο νεκροί θα βγουν μέσα από το Καπιτώλιο»

Τα όσα συμβαίνουν αυτή την ώρα στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, Ουάσιγκτον δεν έχουν προηγούμενο, με τους υποστηρικτές του Ντοναλντ Τραμπ να ξεσπούν σε επεισόδια και να έχουν εισβάλλει  στο Καπιτώλιο, την ώρα που ο Μάικ Πενς δηλώνει πως θα αναγνωρίσει τη νίκη Μπάιντεν. 

Οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ μετά την ομιλία του έσπασαν τα προστατευτικά κάγκελα και εισέβαλαν στο προαύλιο του Καπιτώλιου όπου  συγκρούστηκαν με  την αστυνομία. Στόχος τους είναι να διακόψουν τη διαδικασία επικύρωσης του αποτελέσματος των αμερικανικών εκλογών, ενώ αμέσως μετά… μπήκαν και μέσα στο Καπιτώλιο, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Δείτε τώρα τι γίνεται:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου