Νεκρή η γυναίκα που πυροβολήθηκε από την ασφάλεια της Πελόζι - Εξαπλώνεται η εξέγερση στις ΗΠΑ – Συζήτηση για καθαίρεση Τράμπ – Φίμωση Τράμπ από τα Social media - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νεκρή η γυναίκα που πυροβολήθηκε από την ασφάλεια της Πελόζι - Εξαπλώνεται η εξέγερση στις ΗΠΑ – Συζήτηση για καθαίρεση Τράμπ – Φίμωση Τράμπ από τα Social media

  Συζήτηση για καθαίρεση Τράμπ έτσι ώστε να τον "τελειώσουν" πολιτικά – Φιμώνουν τον Ντόναλντ Τράμπ στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης ...

 






Συζήτηση για καθαίρεση Τράμπ έτσι ώστε να τον "τελειώσουν" πολιτικά – Φιμώνουν τον Ντόναλντ Τράμπ στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης

 

Η γυναίκα που πυροβολήθηκε μέσα στο Καπιτώλιο από την ασφάλεια της Νάνσι Πελόζι πέθανε, σύμρφωνα με επιβεβαίωση αξιωματούχων αστυνομίας την Τετάρτη στο NBC News και τη dailymail .

Άραγε θα υπάρξουν παγκόσμιες αντιδράσεις για τη δολοφονία της από μέλος της ασφάλειας του Καπιτωλίου ή «δεν έχει αξία»; Αλήθεια γιατί τα ελληνικά ΜΜΕ, μέχρι την ώρα που γράφεται αυτό κείμενο, επιμένουν να «αγνοούν» ότι η γυναίκα αυτή ήταν διαδηλώτρια και όχι εργαζόμενη στο Καπιτώλιο...;



Η γυναίκα είχε δεχθεί πυρά και είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε νωρίτερα ότι ένα άτομο πυροβολήθηκε από την επιβολή του νόμου στο κτίριο του Καπιτωλίου των ΗΠΑ, αλλά αξιωματούχοι δεν ήξεραν λεπτομέρειες σχετικά με τις περιστάσεις των πυροβολισμών. 

Μια γυναίκα από τους διαδηλωτές που ζητούσαν να μην ισχύσουν οι εκλογές βίας και νοθείας, τραυματίστηκε θανάσιμα από τις δυνάμεις ασφαλείας στο Καπιτώλιο.

Η γυναίκα είχε δεχθεί πυρά και είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

 Εθνοφρουρά στην Ουάσινγκτον - Εκκενώθηκε το Καπιτώλιο

Όπως μεταδίδει το CNN, οι άνδρες της Εθνοφρουράς έχουν καταφέρει να "ανακαταλάβουν" το κτίριο του Καπιτωλίου, εκκενώνοντας το από τον όχλο. Το κτίριο πλέον είναι αασφαλές σύμφωνα με στέλεχος του προσωπικού ασφαλείας του κτιρίου. 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Απίστευτες σκηνές χάους και πρωτοφανείς εξελίσσονται τις τελευταίες ώρες  στην Ουάσιγκτον, μετά την εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο, την ώρα που συνεδρίαζε το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων προκειμένου να επικυρώσει την εκλογική νίκη του Τζο Μπάιντεν. Ειδικές δυνάμεις της αμερικανικής αστυνομίας απομακρύνουν τον όχλο από το Καπιτώλιο, ενώ επεβλήθη απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ουάσιγκτον.

Το Κογκρέσο ανέστειλε τη συνεδρίαση, ενώ σε εικόνες που μεταδόθηκαν εμφανίστηκαν άνδρες των αρχών να έχουν τραβήξει όπλα και να κάνουν χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσουν. Η αστυνομία εκκένωσε τόσο τη Βουλή των Αντιπροσώπων όσο και τη Γερουσία, καθώς οι οπαδοί του Τραμπ εισέβαλαν και κατέλαβαν τις αίθουσες του Κογκρέσου. Ένας από τους διαδηλωτές που είχε εισβάλλει στη Γερουσία φώναξε: «Ο Τραμπ είναι ο νικητής των εκλογών». 

«Ξέρω ότι οι εκλογές έχουν κλαπεί, αλλά τώρα πρέπει να πάτε στα σπίτια σας», διαμήνυσε ο Τραμπ, μετά την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο. «Πρέπει να επαναφέρουμε τον νόμο. Πρέπει να πάτε σπίτι», είπε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter, αναφέροντας πως «έχουμε κράτος δικαίου και δεν θέλουμε να τραυματιστεί κανείς».

Εξαπλώνεται η εξέγερση στις ΗΠΑ

Εξαπλώνεται το κύμα διαδηλώσεων στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρεται διαδηλωτές έχουν καταλάβει το κυβερνείο στο Κάνσας, ενώ ανάλογες καταλήψεις έχουν σημειωθεί σε Τζόρτζια, στο Ντένβερ, στην Ατλάντα, το Όρεγκον και το Λος Άτζελες χωρίς να υπάρχει όμως ακόμη επίσημη επιβεβαίωση για τις τελευταίες.


 Δημοκρατικοί προτρέπουν τον Πενς να επικαλεσθεί την 25η τροποποίηση – “Καθαίρεση Τραμπ τώρα!”

Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ

Ιδιαίτερα μετά το μήνυμά του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, έχουν αρχίσει να πλυθαίνουν οι φωνές που θεωρούν την διχαστική συμπεριφορά του, «παραφροσύνη» και αιτούνται την άμεση απομάκρυνσή του από το Οβάλ γραφείο.

Πριν από περισσότερα από 50 χρόνια, οι διαμορφωτές της 25ης τροποποίησης του Συντάγματος προέβλεπαν το ενδεχόμενο της συμπεριφοράς ενός προέδρου να είναι τόσο ασταθής που θα ήταν απαραίτητο να υπάρχει κάποιος συνταγματικός μηχανισμός για την απομάκρυνσή του αμέσως από το αξίωμα. Το τμήμα τέταρτο αυτής της τροπολογίας παρέχει μια διαδικασία για να γίνει αυτό: Εάν ο αντιπρόεδρος και η πλειοψηφία του υπουργικού συμβουλίου αποφασίσει ότι, για οποιονδήποτε λόγο, ο πρόεδρος έχει καταστεί ακατάλληλος να ασκήσει τις εξουσίες και τα καθήκοντα του γραφείου και διαβιβάζει επιστολή στο Κογκρέσο προς το σκοπό αυτό, τότε ο αντιπρόεδρος γίνεται ο αναπληρωτής πρόεδρος και παραμένει έτσι, εκτός και αν το Κογκρέσο αρνηθεί να επιτρέψει τη μεταβίβαση εξουσίας.

Ο Αμερικανός εκπρόσωπος Ted Lieu (D-CA) προτρέπει τον Πενς να επικαλεσθεί την 25η τροποποίηση για να απομακρύνει τον Τραμπ από το γραφείο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας επιβεβαιώνει ότι ήταν ο αντιπρόεδρος, Μάικ Πενς και όχι ο Πρόεδρος Τραμπ που ενέκρινε την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς.

Φιμώνουν τον Ντόναλντ Τράμπ στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης

Η δημοκρατία στο απόγειο της. Το facebook και το twitter ανακοίνωσαν και το έπραξαν, ότι καμία δημοσίευση του Προέδρου Τράμπ δεν θα μπορεί να διαμοιράζεται από εδώ και στο εξής, καθώς θα πρέπει να ελέγχονται για το αν προτρέπουν σε...βιαιοπραγία, ενώ το twitter συγκεκριμένα κλείδωσε πλέον το λογαριασμό του!! Ίσως σας θυμίζει κάτι αυτή η εξέλιξη...

Το τελευταίο μήνυμα του πάντως στο twitter είναι το ακόλουθο:

«Αυτά είναι τα πράγματα και τα γεγονότα που συμβαίνουν όταν μια ιερή κατοικημένη εκλογική νίκη απομακρύνεται τόσο ανεπιθύμητα & κακώς από μεγάλους πατριώτες που έχουν υποστεί κακή και άδικη μεταχείριση για τόσο καιρό. Πηγαίνετε σπίτι με αγάπη και ειρήνη. Θυμηθείτε αυτήν την ημέρα για πάντα !»

Δυστυχώς όπως είπαμε υπάρχει φίμωση, οπότε ευτυχώς το έχουμε σε φωτογραφία!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου