Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest
CopyAMP code

Καταγγελία κατά του Ε.Ο.Δ.Υ από τον δικηγόρο Ν. Αντωνιάδη – Του έστειλαν απαντητικό μήνυμα στο κινητό για τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, το οποίο όμως ποτέ δεν έκανε...!

  Στον δικηγόρο που σας κυνηγάει βρήκατε εκεί στον Ε.Ο.Δ.Υ να στείλετε τέτοιο μήνυμα...; Επιπροσθέτως ο Ν. Αντωνιάδης, στη καταγγελία του ...

 

Στον δικηγόρο που σας κυνηγάει βρήκατε εκεί στον Ε.Ο.Δ.Υ να στείλετε τέτοιο μήνυμα...;


Επιπροσθέτως ο Ν. Αντωνιάδης, στη καταγγελία του κάνει λόγο για τεράστιο όγκο ψευδών ειδοποιήσεων που έχει προκύψει από τη συλλογή στοιχείων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τον ΕΦΚΑ.


Ακολουθεί η ανάρτηση του:


Από Νίκο Αντωνιάδη

_______________________

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι ΚΟ ΠΑΡΤΙ !!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ Ε.Ο.Δ.Υ. !!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ :

ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΕΣΤ ,

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ :

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ...

Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>

Προς:Eody Gov Info

Παρ, 8 Ιαν στις 2:55 μ.μ.

Κύριοι,

Σήμερα, στη 1:34 μ.μ., έλαβα το κάτωθι γραπτό μήνυμα από τον Ε.Ο.Δ.Υ. στο κινητό τηλέφωνό μου με αριθμό 6971540626 :

Επειδή ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπεβλήθην σε τεστ, ΟΥΤΕ σήμερα ΟΥΤΕ ποτέ, ανίχνευσης αντιγόνου του ιού SARS-CoV-2, ούτε οποιουδήποτε άλλου ιού,

Επειδή φέρομαι να έχω υποβληθεί σε τεστ από τα συνεργεία σας, ειδικά εγώ που έχω προκαλέσει τον σχηματισμό ποινικής δικογραφίας στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, μετά την εξώδικη αναφορά μου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για σωρεία ψευδών βεβαιώσεων σε όλη τη χώρα, στην εκταταμένη αυτή εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών, στην εγκληματική εργαλειοποίηση των "κρουσμάτων" (των θετικών, δηλαδή, αποτελεσμάτων, ψευδών ή αληθών, και όχι "κρουσμάτων"), στο πλαίσιο της οποίας εντάσσονται και οι μαζικοί θάνατοι στα δημόσια νοσοκομεία, με σκοπό ή αποτέλεσμα, τον εγκλεισμό των πολιτών, την κατακρεούργηση των συνταγματικών δικαιωμάτων και ελευθεριών τους και τη διάλυση της ελληνικής οικονομίας.

Επειδή στη δικογραφία αυτή εντάσσονται οι αμέτρητες περιπτώσεις δήθεν θετικών και δήθεν αρνητικών τεστ, όπως στην περίπτωσή μου, από τον Ε.Ο.Δ.Υ., σε ανθρώπους που είτε στήθηκαν στις ουρές για τα δωρεάν τεστ, δίνοντας τα στοιχεία τους, αποχώρησαν και ειδοποιήθηκαν ότι ήταν δήθεν θετικοί ή αρνητικοί, είτε δεν πήγαν ποτέ, όπως εγώ.

Επειδή στη δικογραφία αυτή εντάσσονται και τα πεταμένα στους δρόμους τεστ από τον ίδιο τον Ε.Ο.Δ.Υ. και τα συνεργεία του, όπως στους δρόμους της Δράμας, έξω από το νοσοκομείο, γεγονός που αποδεικνύει ότι ούτε οι άνθρωποι του Ε.Ο.Δ.Υ. πιστεύουν στον "φονικό" ιό, και όχι μόνο οι ..."συνωμοσιολόγοι" και οι "ψεκασμένοι" :

ΑΠΑΙΤΩ να μου δώσετε ΑΜΕΣΑ εξηγήσεις για το ως άνω αποσταλέν σε μένα sms.

AΠΑΙΤΩ να μου παραδώσετε ΑΜΕΣΑ τα ΠΛΗΡΗ στοιχεία της "δειγματοληψίας", ήτοι τόπο, ονόματα εμπλεκομένων σε όλη τη διαδικασία κ.λπ.

ΑΠΑΙΤΩ να μου παραδώσετε το υποτιθέμενο "τεστ" στο οποίο δήθεν υπεβλήθην.β

Σας αναφέρω ότι θα υποβάλω ΜΗΝΥΣΗ στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών με την οποία θα ζητάω, εκτός της διερεύνησης της δικής μου "ειδοποίησης", τον έλεγχο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΙΣΤΩΝ των τεστ που διενεργήθηκαν στην περιοχή που κατοικώ, ήτοι στο Δήμο Διονύσου, αλλά και σε όλες τις περιοχές των βορείων προαστίων, για τις οποίες χθες ανακοινώθηκε ότι είναι στο ¨κόκκινο" μετά τα τεστ που διενήργησαν τα συνεργεία σας.

Είναι προφανές ότι όλος αυτός ο τεράστιος όγκος των ψευδών ειδοποιήσεων έχει προκύψει από τη συλλογή στοιχείων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τον ΕΦΚΑ.

Το θέμα έχει ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ !!

Παρακαλώ να έχω τις έγγραφες εξηγήσεις σας ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ !!

Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2021

Ο Καταγγέλλων-Αιτών Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών


Η ανάρτηση του υπάρχει εδώΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου

CopyAMP code