Το σήριαλ «μαζικός εμβολιασμός»...η καταγγελία γνωστού χειρουργού για μη αδειοδότηση του εμβολίου, η παύση των εμβολιασμών...η διάψευση...και στο βάθος η διάψευση της διάψευσης. Τι γίνεται; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το σήριαλ «μαζικός εμβολιασμός»...η καταγγελία γνωστού χειρουργού για μη αδειοδότηση του εμβολίου, η παύση των εμβολιασμών...η διάψευση...και στο βάθος η διάψευση της διάψευσης. Τι γίνεται;

  Τι κρυφτό παίζει η κυβέρνηση με την αναβολή εμβολιασμών και τι ρόλο έπαιξε η καταγγελία του Δρ Αντωνίου για μη αδειοδότηση του εμβολίου......

 






Τι κρυφτό παίζει η κυβέρνηση με την αναβολή εμβολιασμών και τι ρόλο έπαιξε η καταγγελία του Δρ Αντωνίου για μη αδειοδότηση του εμβολίου...;

 

Λίγες ώρες πριν εισέλθουμε στο νέο «ελπιδοφόρο» έτος, αλλά και μέχρι τώρα, στο διαδίκτυο υπάρχουν μαζικές καταγγελίες σε πολλά ενημερωτικά sites ότι αναβλήθηκαν χωρίς λόγο και χωρίς καμία ενημέρωση οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί υγειονομικών υπαλλήλων...

 

Γράφει ο ( Λ )

Χαρακτηριστικά παραδείγματα δημοσιευμάτων που καταδεικνύουν το αλαλούμ:

Σύμφωνα με το news247 ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Παπαγεωργίου επικοινώνησε με την διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου και ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει κανένας εμβολιασμός υγειονομικού την Δευτέρα στο Νοσοκομείο και εμβόλια δεν πρόκειται να σταλούν την Κυριακή.

Αντίστοιχα, σύμφωνα με το documento.gr, ακυρώσεις εμβολιασμού θα ισχύσουν και για τους νομούς Ηλείας, Μεσσηνίας και Αρκαδίας, ενώ το apokalypseis.com δημοσίευσε έγγραφο το οποίο φέρεται να είναι η ειδοποίηση προς το ιατρικό προσωπικό, η οποία αναφέρει: «Επειτα από προφορική επικοινωνία της 6ης ΥΠΕ δεν θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός την Δευτέρα 4.1.2021 άρα δεν ισχύουν και τα ραντεβού. Αναμένονται νεότερες οδηγίες . Παρακαλούμε όπως ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι. Εκ της Διοικήσεως.»

Αντίστοιχος προβληματισμός υπάρχει και για την αναβολή εμβολιασμών σε ορισμένους υγειονομικούς της Κρήτης, σύμφωνα με το  neakriti.gr. Συγκεκριμένα διαβάζουμε ότι η αναβολή του εμβολιασμού αφορά υγειονομικούς του Ρεθύμνου ενώ ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει στα νοσοκομεία του Λασιθίου και το Βενιζέλειο. «Ενώ όλα έμοιαζαν έτοιμα για την ταυτόχρονη έναρξη των εμβολιασμών σε όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης την Δευτέρα, υγειονομικοί του Ρεθύμνου που είχαν προγραμματισμένο ραντεβού έλαβαν μήνυμα στο κινητό τους που τους ενημέρωνε ότι ο εμβολιασμός τους… αναβάλλεται επ’ αόριστον...»

Διάψευση της κατάστασης από τον  Μ. Θεμιστοκλέους

Μέσα σε αυτή τη κατάσταση ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους ανακοινώνει πως δεν υφίσταται κανένα θέμα αναβολής ή ματαίωσης εμβολιασμών, τονίζοντας ότι οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά, χωρίς καμία διακοπή, στα 9 Νοσοκομεία της χώρας.

Οπως δήλωσε, «μέχρι σήμερα στις 12:00 έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 3.001 εμβολιασμοί. Χθες Πρωτοχρονιά, έγιναν 264 και από το πρωί μέχρι τώρα, έχουν γίνει 344 εμβολιασμοί. Όλα τα Νοσοκομεία της χώρας μας έχουν προετοιμαστεί και ο μαζικός εμβολιασμός των υγειονομικών θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 4/1 έως 20/1 σε 3 φάσεις, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί».

Μέσα σε όλη αυτή τη κατάσταση, λίγες ώρες μετά τη διάψευση της αναβολής των εμβολιασμών από τον κ. Θεμιστοκλέους, ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών), Παναγιώτης Παπανικολάου ξανά «χτυπά», παραθέτωντας υπηρεσιακά έγγραφα μέσω αναρτήσεων του στο twitter, στις οποία διαψεύδει την διάψευση του κ. Θεμιστοκλέους, γράφοντας συγκεκριμένα:

«Και το σημερινό (2/1) επίσημο υπηρεσιακό έγγραφο 1ης ΥΠΕ από το οποίο προκύπτει πως το "Γεννηματάς" Αθήνας ΔΕΝ θα παραλάβει εμβόλια αύριο 3/1 άρα ΔΕΝ θα εμβολιάσει το προσωπικό του από μεθαύριο 4/1 όπως είχε προγραμματιστεί. Οπότε ξανά : τι ακριβώς "διαψεύσατε" κ. Θεμιστοκλέους ;»

«Το επίσημο πλάνο διανομής εμβολίων στα νοσοκομεία για αύριο 3/1. Ούτε "Γεννηματάς" Αθήνας, ούτε Βόλου, Χαλκίδας, Μεσολογγίου κλπ, γενικά ΚΑΝΕΝΑ από όσα καταγγέλθηκε από προχθές η αναβολή έναρξης εμβολιασμών η προγραμματισμένη για 4/1. Τι ακριβώς "διαψεύσατε" κ. Θεμιστοκλέους ;»


 Ενώ λοιπόν το μπάχαλο καλά κρατεί, η απορία μας ήταν μήπως η κυβέρνηση σταματά μεν τους εμβολιασμούς, αλλά για λόγο που δεν θέλει να βγει προς τα έξω και για αυτό το λόγο διαψεύδει τα αδιάψευστα..! Πάνω στην διερέυνση αυτής της απορίας λοιπόν πέσαμε πάνω στη καταγγελία που έχει καταθέσει ο Χειρουργός Δρ. Δημητρίου Αντωνίου PhD, η οποία ( τυχαία) δεν έχει λάβει ακόμα μεγάλη έκταση και δεν έχει αναδειχθεί από τα ΜΜΕ. Σύμφωνα λοιπόν με τον γνωστό χειρουργό ο μαζικός εμβολιασμος διεξάγεται χωρίς να τηρούνται οι προυποθέσεις κυκλοφορίας και χρήσης  φαρμάκων-εμβολίων που είναι «γενετικά τροποποιημένοι-μεταλλαγμένοι οργανισμοί», επιπλέον δε –και το σημαντικότερο- διενεργείται και ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ από τις αποκλειστικά αρμόδιες αρχές της ΕΕ, ήτοι την Επιτροπής (Commission), όπως απαιτούν οι Ευρωπαικές Οδηγίες και Κανονισμοί.

To e-mail αυτό κατατέθηκε στον Εισαγγελέα του ΑΠ, Αθηνών, τοπικούς εισαγγελείς, ΠτΔ, Πρωθ/ργό, Ευροκοινοβούλιο και Ιnterpole, και στις περιφερειακές Υγειονομικές Περιφέρειες.

Σας παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση του Δρ Δημητρίου Αντωνίου για τη καταγγελία που επέβαλε και ίσως λύνει το μυστήριο της αναβολής των εμβολιασμών:

 

Έτσι σταματήσαμε τον Εμβολιασμό του Θανάτου, στον βωμό της απληστίας, αμάθειας, υποτακτικότητας και φθηνής εξαγοράς. 

To e-mail αυτό κατατέθηκε στον Εισαγγελέα του ΑΠ, Αθηνών, τοπικούς εισαγγελείς, ΠτΔ, Πρωθ/ργό, Ευροκοινοβούλιο και Ιnterpole, και στις περιφερειακές Υγειονομικές Περιφέρειες.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (Κανονισμός 726/2004)

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Δρ. Δημητρίου Αντωνίου PhDFRCS, Χειρουργού

Δ/νση:  Οδός Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα ΤΚ 34132- ΕΛΛΑΔΑ- GREECE     

ΑΔΤ ΑΙ 986650/ΤΑ Χαλκίδος, ΑΦΜ 059325986 ΔΟΥ Χαλκίδος        

τηλ.22210-62743, e-mail: dr.dim.antoniou@gmail.com

www.zoidosia.blogspot.com

 ΘΕΜΑ:  Έκθεση σε άμεσο κίνδυνο της Υγείας και Ζωής των εμβολιασθέντων με εμβόλιο που είναι «γενετικά τροποποιημένος οργανισμός»  χωρίς ΑΔΕΙΑ από τις αρμόδιες Ευρωπαικές (κι Ελληνικές) Αρχές.

Αξιότιμον Πρόεδρον της Βουλής των Ελλήνων

Πρωθυπουργόν της Ελλάδος

Αξιότιμε Κε Πρόεδρε, Κε Πρωθυπουργέ

Άρχισαν ήδη και θα επεκταθούν τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο υπουργό Υγείας, οι εμβολιασμοί σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας με το εμβόλιο BNT162b2.

Ο εμβολιασμός όμως αυτός στην Ελλάδα με το εμβόλιο BNT162b2, διεξάγεται χωρίς να τηρούνται οι προυποθέσεις κυκλοφορίας και χρήσης  φαρμάκων-εμβολίων που είναι «γενετικά τροποποιημένοι-μεταλλαγμένοιοργανισμοί», επιπλέον δε –και το σημαντικότερο- διενεργείται και ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ από τις αποκλειστικά αρμόδιες αρχές της ΕΕ, ήτοι την Επιτροπής (Commission), όπως απαιτούν οι παρακάτω Ευρωπαικές Οδηγίες και Κανονισμοί, που συνιστούν αντίστοιχα και στοιχεία του ελληνικού δικαίου, κατισχύουσες πάσης αντίθετης εθνικής διάταξης:

1) αρ. 1,1παρ.4, 5παρ.2,3, 6 της Οδηγίας 2001/83/ΕΚ/06-11-2001), Παράρτημα Ι Μέρος ΙVπαρ.3.2.1.1.

2) αρ.1,2παρ.4, 12-19-24 της Οδηγίας 2001/18/ΕΚ/12-03-2011, Παράρτημα ΙΑ` και ΙΙ,ΙΙΙ  

3) αρ.2,3,4,6παρ.2α,γ,3 και αρ. 10,12, 14παρ.7,8,9 Κανονισμού 726/31-03-2004, που διαβάζεται σε συνδυασμό με τις δύο προαναφερόμενες Οδηγίες και του ν.1316/1983.

Κι ο λόγος έλλειψης άδειας είναι ακριβώς η γνώση των κρατικών υπευθύνων για την επικινδυνότητά του και προς αποφυγή των οποιονδήποτε συνεπειών εις βάρος των από τις συνέπειες της διεξαγωγής του.

Για τους λόγους αυτούς, ο εμβολιασμός ΟΛΩΝ εγκυμονεί άμεσους και θανατηφόρους κινδύνους για την ζωή των κι ανυπολόγιστων συνεπειών στο περιβάλλον, οργανικό μέρος του οποίου είναι κι ο άνθρωπος.  

Τα αρ.51,52 ν.4764/2020 για τον εμβολιασμό, είναι αφενός αντι-συνταγματικά, αλλά σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ μπορούν και δεν συνιστούν άδεια εμβολιασμού, λόγω της κατίσχυσης επ` αυτών του Κανονισμού 726/2004.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ…κι επειδή ΔΕΝ υπάρχει, λάβετε όλα τα αναγκαία μέτρα διακοπής του.

Παρακαλώ να ενημερωθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία αναλαμβάνει την εποπτεία του (άνευ αδείας) εμβολιασμού, για το περιεχόμενο της παρούσας αναφοράς μου.

Έχω ήδη ενημερώσει και τον Κον Πρωθυπουργό, αλλά, ηγνοήθην.

Καλή χρονιά.

Μετά τιμής

Υ,Σ. Μπορώ να σας υποβάλλω εκτενή ιατρική-νομική τεκμηρίωση των παραπάνω.

Χαλκίδα 28-12-2020     Δημ. Αντωνίου







..........................................................................

Όπως αντιλαμβάνεστε, αν η παύση των εμβολιασμών σχετίζεται όντως με τη καταγγελία του Δρ. Αντωνίου οι επόμενες ημέρες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου