Η Ελλάς είναι δύναμη αδιαπραγμάτευτη! Υποτιμούν τη νοημοσύνη του λαού επειδή ο ίδιος τους έδωσε το δικαίωμα... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Ελλάς είναι δύναμη αδιαπραγμάτευτη! Υποτιμούν τη νοημοσύνη του λαού επειδή ο ίδιος τους έδωσε το δικαίωμα...

  Κάποιοι υποτιμούν τη νοημοσύνη και τη δύναμη τού Ελληνισμού. Τούς έχει δώσει δυστυχώς το δικαίωμα προς ώρας ο λαός μας.   Αυτή η υποτ...

 






Κάποιοι υποτιμούν τη νοημοσύνη και τη δύναμη τού Ελληνισμού. Τούς έχει δώσει δυστυχώς το δικαίωμα προς ώρας ο λαός μας.

 

Αυτή η υποτίμηση ωστόσο έχει καλλιεργήσει την αλαζονεία στους ανθέλληνες. Και ο Ελληνισμός έχει αποδείξει ότι είναι Έθνος πιστό στις αξίες και τις παραδόσεις του. Την ίδια στιγμή υπάρχει πάντοτε ο παράγοντας ένστικτο αυτοσυντήρησης.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου*

Τα χρονικά περιθώρια όμως έχουν περιοριστεί ασφυκτικά. Η πίστη μας δοκιμάζεται σκληρά. Οι οικονομικοί πόροι χρηματοδοτούν την λαθραία αντικατάσταση των Ελλήνων. Οι Έλληνες οδηγούνται στη λιμοκτονία. Και η ανύπαρκτη ελληνική ελευθερία φέρνει νέες κατοχές και εδαφικές απώλειες ως ειρηνική συνύπαρξη.

Η Ελλάς είναι η δική μας αδιαπραγμάτευτη δύναμη. Δεν παζαρεύεται και δεν σφυγμομετρείται. Δεν νοσεί από το αίσθημα τού τεχνητού φόβου. Και δεν χωράει στις δήθεν έρευνες κοινής γνώμης που αποδέχονται ως κυρίαρχους τάχα τούς ψεύτες και προσκυνημένους εχθρούς τής Ελληνικής Φυλής. Η Ελλάς παίρνει τη ζωή στα χέρια της και μάχεται για την αιώνια νίκη.

Αυτή είναι η Αληθινή Ελλάς. Έχει πίστη, έχει αυτοπεποίθηση, έχει ψυχή, έχει ιδανικά, έχει δύναμη και όρεξη να ευπρεπίζει το κάστρο της και να εξαπλώνει τον πολιτισμό της. Έχει άκαμπτη αγιοσύνη, ηρωισμό και παλικαροσύνη να περιφρουρεί και να μεγαλώνει τις δικές της δημιουργίες και κατακτήσεις. Δημιουργίες που χτίσανε ωραιότητα και κατακτήσεις που έδωσαν νόημα στην ελευθερία.

Πάντοτε σ’ αυτόν τον κόσμο και σ’ αυτήν την πλάση υπήρχε ένας λαός που δίδασκε τούς άλλους λαούς με το δικό του παράδειγμα ζωής και μαχητικότητας. Πάντοτε υπήρχε ο δυνατός και απέναντί του ο αλαζόνας. Ο δυνατός κρατάει το τιμόνι το δικό του κατ’ αρχήν ίσια στην ορθή πορεία. Κι όταν ο αλαζόνας θέλει να κλέψει τον κόσμο τού δυνατού και εξουσίες που δεν τού ανήκουν, ο δυνατός τον συντρίβει.

Αυτός ο δυνατός φρουρός πολιτισμού και δικαιοσύνης είναι η Ελλάς. Έχει στα σπλάχνα της, όπως παλιά έτσι και τώρα, παλικάρια μα και προδότες. Τα παλικάρια είμαστε εμείς που πιστεύουμε στο Θεό, στην Πατρίδα, στο Έθνος και τον Άνθρωπο. Οι προδότες μισούν όσα πιστεύουμε, γιατί θέλουν αφεντικό τής πλάσης τον σκοτεινό χορηγό τους. Κι αυτό σημαίνει ότι τα παλικάρια πρέπει να ρίξουν τούς προδότες στον αιώνιο Καιάδα τής ανθρώπινης ιστορίας.

Έρχονται οι προσωρινοί και δήθεν δυνατοί με τις πλάτες των σιωνιστών να κλέψουν έδαφος, πλούτο, ελευθερία. Είναι αυτοί που βάλανε μεσολαβητές τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς που μάς κόντυναν, αλλοιώνοντας τα ήθη και την ιστορία μας. Έρχονται κουβαλώντας νόσους και παθογένειες νέες για να εξαλείψουν την Ορθοδοξία μας. Έρχονται για παγκόσμια σκήπτρα και τον αφανισμό ημών των Ελλήνων.

Η Ελλάς έχει καταντήσει το ιδανικό υποχείριο τού νεοταξισμού για την διαμόρφωση των συνθηκών ελέγχου τού υποταγμένου λαού. Ο ελληνικός λαός έχει μετατραπεί σε πειραματική μάζα για την επιβολή των μέτρων κατάργησης τής ελευθερίας των λαών. Παράλληλα οι τουρκοφερμένοι λαθραίοι εισβολείς αυθαιρετούν στην ελληνική κοινωνία λειτουργώντας ως εκφοβιστικός μηχανισμός των Ελλήνων, την ίδια στιγμή που η Ελλάς οδηγείται κάτω από το πέπλο τής στημένης «πανδημίας» τού κορονοϊού στις συνομιλίες με τούς προκλητικούς μας προσωρινούς γείτονες. Ο δε κίνδυνος απώλειας εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας είναι πλέον ορατός περισσότερο από κάθε άλλη ιστορική στιγμή.

Είδαμε λοιπόν τον πρωθυπουργεύοντα τού ελληνόφωνου νεοταξισμού Μητσοτάκη να προτείνει για λογαριασμό των διεθνών εντολέων του τούς εμβολιασμούς αντιμετώπισης τάχα τού κορονοϊού ως προϋπόθεση για τις μεταφορές προσώπων στα ευρωπαϊκά έθνη, με την Ρουμανία και την Γαλλία να απορρίπτουν ορθά την συγκεκριμένη πρόταση. Την ίδια στιγμή στο εσωτερικό τής χώρας μας οι λαθρομετανάστες και οι λαμβάνοντες παράνομα ελληνική ιθαγένεια αλλοδαποί προέβαιναν σε κάθε είδους κακούργημα και πρόκληση. Από βιασμούς ελληνόπουλων και προπηλακισμούς Ελλήνων εργαζόμενων έως τις διαταγές Αλβανών στρατευσίμων που έχουν εισχωρήσει στον Ελληνικό Στρατό απέναντι σε Έλληνες στρατιώτες.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον υπουργό εξωτερικών τής «Βόρειας Μακεδονίας» όπως είπανε τα καθεστωτικά ΜΜΕ, είπε ότι η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να εφαρμοστεί με συνέπεια. Αυτή η άθλια συμφωνία που αναγνωρίζει μακεδονική εθνότητα και γλώσσα! Κατά τα λοιπά, αυτό το προδοτικό ψευτορωμέϊκο θα πραγματοποιήσει ελληνοτουρκικές διερευνητικές επαφές στις 25 Ιανουαρίου στην κατεχόμενη από τούς Τούρκους Βασιλεύουσα των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη, όταν οι Τούρκοι αυθαιρετούν με ναυτικές οδηγίες και παραβάσεις στο Ανατολικό Αιγαίο ζητώντας δικαιώματα και κατοχή στη Θράκη και σε νησιά που τάχα δεν μάς έχουν αποδοθεί με διεθνείς συμφωνίες και τα χαρακτηρίζουν τουρκικά, ζητώντας παράλληλα την αποστρατικοποίηση των νησιών μας. Κι όλα αυτά όταν η Ελλάς όφειλε ήδη να απαιτήσει την απελευθέρωση των σκλάβων ελληνικών πατρίδων από τούς προκλητικούς συνομιλητές τού ψευτορωμέϊκου.  

Η δική μας αληθινή Ελλάς χρειάζεται αλήθεια, όραμα, ζωντάνια, σχέδιο και σκοπό. Ο ελληνικός λαός έχει απόλυτο δικαίωμα να μάθει τι πραγματικά ισχύει και τι τού συμβαίνει. Ο ελληνικός λαός χρειάζεται την εθνική συνείδηση ως αδιαπέραστο θώρακα και τον Ελληνικό Εθνικισμό ως ακατάβλητο πολεμιστή. Είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός που θα δώσει με το δικό του παράδειγμα το όραμα στον Ελληνισμό μας. Τότε ολάκερη η Ελληνική Φυλή θα ζωντανέψει, θα ζωηρέψει, θα φτιάξει εθνικιστικό σχέδιο και ελληνικό σκοπό ισχύος στα πάτρια εδάφη και την πλάση που τής ανήκει.

Τα δίκαια και τα συμφέροντα τού Ελληνισμού είναι αδιαπραγμάτευτα. Θέλουμε τον κόσμο μας πίσω με τον νόμιμο τόκο τής ιστορίας. Θέλουμε τον θρίαμβο τής αλήθειας και τής δικαιοσύνης. Απαιτούμε το σπάσιμο των δεσμών που διαιρούν τη Φυλή μας. Λευτερώνουμε τούς θεληματικούς τής ένωσης και στέλνουμε πεσκέσι στους εχθρούς τούς ανθενωτικούς. Συστράτευση με τον Όρθιο και Ενωμένο Ελληνισμό. Φωτιά και τσεκούρι στους εφιάλτες.

Οι επιλογές τής Ελλάδος είναι σαφείς. Είτε το άπαν είτε το μηδέν. Είτε η ζωή είτε ο θάνατος. Είτε η αυτάρκεια είτε η φτώχεια. Είτε οι πρώτοι διδάχοι τής αρετής είτε οι έσχατοι τής ιστορίας των εθνών. Και να το πούμε με δύο απλά συμπερασματικά λόγια. Ο αγών που δίνει το Ελληνικό Έθνος οδηγεί στην Νίκη ή στο Θάνατο. Σε πνευματικό, σε ηθικό, σε σωματικό επίπεδο.

Λέγαμε πάντα εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ότι θέλουμε την λευτεριά όλων των προσωρινά σκλαβωμένων ελληνικών πατρίδων. Το λέγουμε και σήμερα και θα το λέμε έως την οριστική νίκη. Μάς λέγανε κάποιοι γραφικούς. Σήμερα μάς ζητούν οι προσωρινοί γείτονες και μισθοφόροι τού αντίχριστου σιωνισμού τον ελληνικό βορρά και τα νησιά. Όποιος ζητά, παίρνει. Όποιος πουλά, χάνεται. Κι εμείς ακολουθούμε την οδό τού Μεγαλέξανδρου. Απαιτούμε γη δίχως δεσμά κάτω από λάβαρα ελληνικά. Θέλουμε την γεωπολιτική αυλή μας ζώνη εθνικού πλούτου και ασφαλείας. Θέλουμε Ελλάδα Μεγάλη και Δυνατή.

Μάς ζητούν να πάψουμε να είμαστε εθνικό κράτος. Απαιτούν ψευτορωμιοί και βρωμεροί μισέλληνες να γίνουμε πολυφυλετικός αχταρμάς χωρίς Θεό και εθνική ταυτότητα. Φέρνουν πολεμική φλόγα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Οδηγούν τον Ελληνισμό γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο σε δημογραφικό θάνατο και πείνα, όταν στήνουν ως γέφυρα τού χαμού τούς λαθρομετανάστες και τούς Τούρκους.

Η Ελλάς έβγαλε οριστική απόφαση να αρθεί στο ύψος της ως Ζωντανό Έθνος. Να γίνουμε το άπαν τής κοινωνίας των εθνών. Να δώσουμε ζωή αιώνια στην ύπαρξή μας και την ιστορία τής Φυλής μας. Να αποκτήσουμε αυτάρκεια και αυτοτέλεια, υλική και πνευματική. Να διδάξουμε ιδανικά και αρετή με τόλμη και απαίτηση νικητή. Να πετύχουμε τη μεγαλύτερη νίκη τής ιστορίας μας στη μητέρα των μαχών. Εφαρμόζουμε εθνικό σχέδιο και εθνικό σκοπό. Σκοπός μας ο μεγάλος και ενωμένος Ελληνισμός με τις αξίες του πυξίδα ασφάλειας και ισχύος. Ιδού σκοπός ορθόδοξος, μέγας και ελληνικός. Ιδού η Αγία, Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς μας. Ιδού η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού που ποθούμε.

*Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου