Καζάκης: «Η κατοχική εξουσία στη χώρα μας έχει αποδεχτεί την αποστρατικοποίηση των νησιών ως μέρος της συμφωνίας Ε.Ε-Τουρκίας!» - Ερήμην του λαού πάμε σε μια συγκυριαρχία στο Αιγαίο! Αφυπνίσου! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Καζάκης: «Η κατοχική εξουσία στη χώρα μας έχει αποδεχτεί την αποστρατικοποίηση των νησιών ως μέρος της συμφωνίας Ε.Ε-Τουρκίας!» - Ερήμην του λαού πάμε σε μια συγκυριαρχία στο Αιγαίο! Αφυπνίσου!

  «Τα νησιά και ο Έβρος γεμίζουν λαθρομετανάστες κατόπιν συμφωνίας Γερμανίας - Τουρκίας»...'οσο εσύ μένεις...ασφαλής κλεισμένος σπίτι σο...

 






«Τα νησιά και ο Έβρος γεμίζουν λαθρομετανάστες κατόπιν συμφωνίας Γερμανίας - Τουρκίας»...'οσο εσύ μένεις...ασφαλής κλεισμένος σπίτι σου!


«Όμηροι ενός γεωπολιτικού παιχνιδιού που γίνεται σε βάρος της Ελλάδας: στο να πειστεί ο λαός μας και ιδιαίτερα οι κάτοικοι των νησιών ότι δεν έχουν καμία δυνατότητα να ασκήσουν κυριαρχία στα νησιά. Και αυτό γίνεται με ένα κλιμακούμενο αποχαρακτηρισμό της κυριαρχίας μας στα νησιά...»


Ο επικεφαλής του ΕΠΑΜ μίλησε ανοιχτά στον Μάκη Βραχιολίδη και την εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ για τις προδοτικές διερευνητικές επαφές της κατοχικής ελληνικής κυβέρνησης με την Τουρκία.

Ό,τι συζητείται είναι κατόπιν συμφωνίας που έχει γίνει ανάμεσα στη Γερμανία και την Τουρκία και η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έχει αποδεχτεί. Πρόκειται για εσχάτη προδοσία η οποία έχει συντελεστεί στο παρασκήνιο από την κυβέρνηση που έχει αποδεχτεί την παραχώρηση ελληνικών εδαφών στην Τουρκία.

Τα βασικόιτερα σημεία της συνέντευξης του κ. Καζάκη:
Αυτό που απετράπη στα νησιά με την εξέγερση των κατοίκων, έγινε στη διάρκεια των lockdown. Προχώρησαν τα κλειστά κέντρα κράτησης κατ' απαίτηση της ΕΕ και της Τουρκίας προκειμένου να προχωρήσει το μορατόριουμ κυριαρχίας της Ελλάδας στην παραμεθόρια ζώνη.

--Μπορείτε να μας το εξηγήσετε καλύτερα;

Δ.Καζάκης: Όπως ξέρετε πολύ καλά, από το 2016 τα μεγάλα νησιά πλησίον της τουρκικής ακτής έχουν τεθεί υπό μορατόριουμ εθνικής κυριαρχίας, δηλαδή δεν ασκεί κυριαρχία η Ελλάδα, κατόπιν συμφωνίας της ΕΕ με την Τουρκία. Έτσι είχαμε το μεγάλο πρόβλημα των ροών στα νησιά με τη διαχείριση που γνωρίσαμε επί Τσίπρα και επί Μητσοτάκη. Η τελευταία συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία, περίπου μία εβδομάδα πριν ξεκινήσουν οι διερευνητικές επαφές στην Τουρκία, προέβλεπε την εκ νέου χρηματοδότησή της Τουρκίας για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, την απελευθέρωση της Τουρκίας από τυχόν κυρώσεις τον Μάρτιο που θα συγκληθεί το συμβούλιο υπουργών της ΕΕ, καθώς και το ζήτημα της αποστρατικοποίησης τόσο του Έβρου όσο και των νησιών. Το ζήτημα της αποστρατικοποίησης το έθεσε η Τουρκία και το αποδέχτηκε η ΕΕ στο όνομά μας. Κι εμείς ξεκινήσαμε κάτω από αυτούς τους όρους τις διερευνητικές επαφές. Επειδή όλα αυτά έχουν συμφωνηθεί στο παρασκήνιο, τι κάνουνε Προχωρούν βήμα-βήμα να υλοποιήσουν αυτό που έχουν συμφωνήσει στο παρασκήνιο.

--Όπως μας μας λέτε, ερήμην του λαού πάμε σε μια συγκυριαρχία, σε μια συνδιοίκηση του Αιγαίου με την Τουρκία και εξ΄αυτού του λόγου γεμίζει η χώρα μας με λαθρομετανάστες και ειδικά οι ευαίσθητες περιοχές των νησιών μας και του Έβρου.

Δ.Καζάκης. όλοι αυτοί είναι όμηροι ενός γεωπολιτικού παιχνιδιού που γίνεται σε βάρος της Ελλάδας: στο να πειστεί ο λαός μας και ιδιαίτερα οι κάτοικοι των νησιών ότι δεν έχουν καμία δυνατότητα να ασκήσουν κυριαρχία στα νησιά. Και αυτό γίνεται με ένα κλιμακούμενο αποχαρακτηρισμό της κυριαρχίας μας στα νησιά. Το τελευταίο βήμα θα είναι η αποστρατικοποίηση και να μου το θυμάστε. Αυτό που θα μείνει θα είναι κλιμάκια τα οποία θα είναι υπό τον έλεγχο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και θα είναι σε συνεργασία με την Τουρκία. Να μην ξεχνάμε ότι το 2016, στην αρχική συμφωνία Γερμανίας-Τουρκίας προβλεπόταν η εγκατάσταση τούρκων παρατηρητών στα νησιά για τη διευκόλυνση της διαχείρισης των λεγόμενων ροών. Αυτό τότε δεν έγινε παρά το γεγονός ότι ήρθανε κλιμάκια, γιατί αναστατώθηκαν οι κάτοικοι. Αυτό πήγε πίσω τότε. Τώρα έρχεται σιγά-σιγά με την αποκλιμάκωση. Μην ξεχνάμε δε, ότι ειδικά στην Αλεξανδρούπολη αποσύρονται δυνάμεις, πρόσφατα αποσύρθηκε μια ολόκληρη ταξιαρχία από τον υπουργό Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο, προκειμένου να εγκατασταθούν αμερικανικές δυνάμεις στην περιοχή. Οι οποίες δεν το κάνουν για την προστασία των δικών μας συνόρων-το κάνουν γιατί δημιουργούν εφαλτήρια-προγεφυρώματα για πιθανές στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της Ρωσίας είτε στον Καύκασο είτε στην Ουκρανία. Οι επίσημοι λοιπόν διαχειριστές της κατοχικής εξουσίας στη χώρα έχουν αποδεχτεί την παραχώρηση των εδαφών της χώρας στο Αιγαίο και στη Θράκη!

--Όπως το περιγράφετε, αυτό συνιστά εσχάτη προδοσία. Και προσπαθούν να τη σερβίρουν στον ελληνικό λαό με τρόπο που να μην τη καταλάβει; Ή να την αποδεχτεί;

Δ.Καζάκης. Αυτή τη στιγμή ο ελληνικός λαός παλεύει για την επιβίωσή του υπό αστυνομικό κράτος που δεν γνώρισε ούτε επί χούντας. Αυτά τα μέτρα που παίρνονται ούτε επί χούντας τα είχαμε γνωρίσει.

Συνεχίστε την ακρόαση, ο Καζάκης λέει φοβερά πράγματα...





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου