Benjamin Fulford: Η Μετάβαση σε μια Νέα Εποχή για την Αμερικανική Ήπειρο έχει οριστεί να ξεκινήσει - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Benjamin Fulford: Η Μετάβαση σε μια Νέα Εποχή για την Αμερικανική Ήπειρο έχει οριστεί να ξεκινήσει

  Ο Λευκός Οίκος στην Ουάσιγκτον DC παραμένει άδειος... Πηγές από τους P3 αναφέρουν ότι ο ιδρυτής της Amazon Jeff Bezos είναι τώρα ο εκ τω...

 







Ο Λευκός Οίκος στην Ουάσιγκτον DC παραμένει άδειος...


Πηγές από τους P3 αναφέρουν ότι ο ιδρυτής της Amazon Jeff Bezos είναι τώρα ο εκ των πραγμάτων Διευθυντής που παίρνει τις αποφάσεις ενόσω ο προσωρινός επιστάτης, ο λεγόμενος πρόεδρος Joe Biden, κάνει τις εμφανίσεις του στο οβάλ γραφείο του Castle Rock στο στούντιο της Amazon στο Culver City της Καλιφόρνια.  

 

Πηγή: Benjamin Fulford   

Μετάφραση-επιμέλεια: Μάρη Λιώκη

 

Σύμφωνα με έναν συνάδελφο με δημοσιογραφική άδεια για τον Λευκό Οίκο:

«Ο Λευκός Οίκος… οι τηλεφωνικοί αριθμοί του γραφείου Τύπου και των επαφών Τύπου του Λευκού Οίκου έχουν αποσυνδεθεί, αλλά ακόμα λαμβάνω προωθημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άλλο διακομιστή εκτός από το Λευκό Οίκο.  Επίσης, η γραμμή των δημόσιων σχολίων στο Λευκό Οίκο έχει κλείσει… όλα αυτά είναι μόνο επιφανειακά και διαδραματίζονται για να ξυπνήσουν οι κοιμισμένοι, αλλά δεν βλέπω πώς μπορούν να συνεχίσουν αυτό το τέχνασμα για πολύ ακόμη.»

Το λεγόμενο καθεστώς που τώρα «ελέγχει» τις Ηνωμένες Πολιτείες έχει ήδη προτείνει σε άλλες χώρες την ιδέα της διεξαγωγής ηλεκτρονικών συναντήσεων.  Με άλλα λόγια, είναι απλά θέμα χρόνου πριν οι ηγέτες άλλων κυβερνήσεων συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχει Biden με φυσικό σώμα που να είναι αρκετά ικανός διανοητικά ώστε να συναντηθούν.

Οι P3 θέλουν τώρα ο Μπέζος να επιβλέψει τη μετάβαση σε ένα νέο σύστημα βασισμένο στην αξιοκρατία και την άμεση δημοκρατία.  Λένε ότι του ανατέθηκε η θέση μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια της οικογένειας Ροκφέλερ και της Χαζαρικής Μαφίας να παραδώσουν τις ΗΠΑ στην Κομμουνιστική Κίνα με αντάλλαγμα τεράστια χρηματικά ποσά.

Όταν οι Ροκφέλερ απομακρύνθηκαν από τον έλεγχο από τους Illuminati, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα – που ελέγχεται επίσης από τη Χαζαρική Μαφία – αντεπιτέθηκε προσπαθώντας να εισβάλει στην Ταϊβάν.

Τώρα, μετά την ήττα που υπέστη το ΚΚΚ στον αεροπορικό πόλεμο πάνω από την Ταϊβάν, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα κατέλαβε επί της ουσίας τον έλεγχο του Πακιστάν και της Μιανμάρ.  Τώρα έχουν περικυκλώσει την Ινδία και απειλούν να εισβάλουν σε αυτήν.

Το στρατιωτικό πραξικόπημα στη Μιανμάρ, η οποία αντιπροσωπεύει περίπου το 10% της παγκόσμιας παραγωγής μετάλλων σπάνιων γαιών, προσωρινά εκτόξευσε τις μετοχές κινεζικών εταιρειών σπάνιων γαιών, με εφαλτήριο τους φόβους ότι η αστάθεια και οι αμερικανικές κυρώσεις θα μπορούσαν να διαταράξουν τις εξαγωγές.

Επίσης, στις 3 Φεβρουαρίου, οι ΗΠΑ και ο ιαπωνικός στρατός οργάνωναν μια άσκηση πραγματικής απειλής σε χώρο εκπαίδευσης κοντά στο βουνό Fuji, όταν ξέσπασε μια τεράστια πυρκαγιά που μαινόταν ανεξέλεγκτη όλη τη νύχτα.  Αναφέρθηκε εν συντομία στα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, πριν επιβληθεί υποχρεωτική παύση ειδήσεων.  Καμία από τις επαφές μας δεν ήταν πρόθυμη να μιλήσει για το τι συνέβη, αλλά φαίνεται ότι δέχτηκαν επίθεση, πιθανότατα από τους Κινέζους. 



Ωστόσο, σύμφωνα με τις ιαπωνικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα πρόκειται να χάσει δύναμη.  Ο λόγος είναι ότι η φατρία της Ταϊβάν, που συνδέεται με τις παλαιές βασιλικές οικογένειες των Ming, Sung και Tang, έχει ενεργοποιήσει τα 8 εκατομμύρια μέλη της Μυστικής Κοινωνίας τους στην ηπειρωτική Κίνα.  Το έκαναν αυτό ως αντίδραση στην απόπειρα εισβολής στην Ταϊβάν και επειδή το ΚΚΚ σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους στη Wuhan με την αδόκιμη ενεργοποίηση του 5G.  Αυτό σημαίνει ότι ο λαός της Κίνας και οι ΗΠΑ πολεμούν τον ίδιο σατανικό εχθρό.

Αυτό αφορά όλη αυτή η εκστρατεία βιολογικού πολέμου covid-19 κατά των ανθρώπων του πλανήτη.  Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά στο πώς τιμωρούσαν στην Αρχαία Αίγυπτο τους σκλάβους και κατέστρεφαν το μυαλό τους για να τους κάνουν πιο υπάκουους, και στη συνέχεια συγκρίνετε με τα τεστ «Covid-19».



Στη συνέχεια, κοιτάξτε τις νανο-συσκευές που βάζουν στον εγκέφαλο των ανθρώπων χρησιμοποιώντας αυτή τη διείσδυση: 

https://www.naturalnews.com/2021-02-01-swab-tests-microdevices-secretly-vaccinating-hesitant.html#

Αυτός είναι ο πραγματικός εχθρός που πολεμάμε.

Επίσης, σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, ορίστε περισσότερες αποδείξεις για το ότι ο Covid-19 είναι απάτη. 

Επιπλέον, αν δεν πιστεύετε ότι το θέμα της παιδεραστίας είναι αληθινό, ρίξτε μια ματιά σε αυτό που συνέβη σε ένα μόνο καθολικό ορφανοτροφείο.  Νεαρά αγόρια πωλούνταν ως σεξουαλικά αντικείμενα επί δεκαετίες.  Σίγουρα, αυτό δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, η παιδική σεξουαλική δουλεία κ.λπ. ήταν συστηματική και λάμβανε χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο.

https://www.thedailybeast.com/german-nuns-sold-orphaned-children-to-sexual-predators-says-report

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/04/forbes-attacks-mercola.aspx

Ως άλλο ένα παράδειγμα, ο δικτυωμένος του Ρεπουμπλικανικού καθεστώτος Ruben A. Verastigui συνελήφθη χθες το βράδυ για δήθεν προσέλκυση και διανομή εξαιρετικά βίαιης παιδικής πορνογραφίας που απεικονίζει βρέφη ‘που βιάζονται από εμένα τον ενήλικα’, λέει η αστυνομία.  Φέρεται να είπε «όταν ένα μωρό ουρλιάζει είναι το αγαπημένο μου.» 

‘When A Baby Screams It’s My Favorite’: Establishment Republican Insider, MTG Hater Arrested For Child Pornography

Ανταποδίδουμε τα χτυπήματα, και το κάνουμε δυνατά.  Για παράδειγμα, ο Mario Marín, ο οποίος κυβέρνησε την κεντρική πολιτεία της Puebla (ΣτΜ Μεξικό) από το 2005 έως το 2011, είναι ο πρώτος κυβερνήτης που συνελήφθη για πράξεις βασανιστηρίων εναντίον δημοσιογράφων και συνδέεται, επιπλέον, με ένα κύκλωμα εμπορίας κοριτσιών και αγοριών:

https://abcnews.go.com/International/wireStory/mexico-arrests-governor-case-tortured-journalist-75685936

Οι Ρώσοι πράττουν το μέρος τους με την επιτυχή χρήση ενός συνηθισμένου εμβολίου γρίπης αντικαθιστώντας το εμβόλιο που αλλάζει το DNA, το οποίο προωθείται από τους σατανιστές. 

https://www.zerohedge.com/geopolitical/russias-sputnik-v-covid-vaccine-surprise-global-hit

Επίσης, συνεχίζεται η συστηματική απομάκρυνση όλων των ατόμων που εμπλέκονται στο έγκλημα Covid 19, σύμφωνα με πηγές από την ΜΙ6 και τη ρωσική FSB.  Αυτός είναι σίγουρα ο λόγος που ο Andrew Brooks, ένας καθηγητής έρευνας στο Πανεπιστήμιο Rutgers που ανέπτυξε την πρώτη δοκιμή σάλιου για το coronavirus,  πέθανε απροσδόκητα στην ηλικία των 51 ετών.

https://nypost.com/2021/02/01/rutgers-researcher-creator-of-covid-19-saliva-test-dead-at-51/


Εντωμεταξύ, σε όλο τον κόσμο, όπως τουίταρε ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ «Η μετά-ΗΠΑ-ική εποχή έχει ξεκινήσει.» 



Επίσης, τουίταρε «Τα πρόσφατα γεγονότα τους ήταν ένα φιάσκο.  Η πτώση του #Trump δεν ήταν μόνο η πτώση ενός ακατάλληλου προέδρου.  Ήταν η απόρριψη της ισχύος και της κοινωνικής τάξης των ΗΠΑ», προσθέτοντας ότι αυτά «είναι τα λόγια των εμπειρογνωμόνων των ΗΠΑ, δεν είναι δικά μας.»

Παρεμπιπτόντως, ορίστε τι είχε να πει μια πηγή υψηλού επιπέδου των P3 Ελευθερότεκτων σχετικά με το γιατί ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Trump έφυγε από τον Λευκό Οίκο:

«Έφτασαν στον Τραμπ-σκότωσαν τον αδελφό του με μια «καρδιακή προσβολή» [τον Αύγουστο του 2020].  Επίσης, η σύζυγός του Μελάνια βρισκόταν σε ένα κυβερνητικό αεροπλάνο που έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω «δυσλειτουργίας» – έτσι ο Τραμπ εγκατέλειψε.  Αυτός είναι ο λόγος που ο Barr, ο Durham και ο Huber δεν έκαναν τίποτα-και τίποτα δεν θα συμβεί.  Ο Τραμπ δεν επρόκειτο να θυσιάσει την οικογένειά του για όλες αυτές τις εκλογές και απομακρύνθηκε επειδή στεκόταν εμπόδιο σε ένα «μέλλον τύπου Star Trek».»

Αν και πατριώτες των ΗΠΑ είναι πικρά απογοητευμένοι από αυτή την έκβαση των γεγονότων, δεν θα πρέπει να είναι.  Αντί να κοιτάνε πίσω σε ένα φανταστικό παρελθόν με ροζ γυαλιά, θα πρέπει να συμμετέχουν στη εξελισσόμενη δεύτερη Αμερικανική Επανάσταση βοηθώντας στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος.

Ας έχουμε επίσης κατά νου τις πρόσφατες εξελίξεις, όπως η πρόσφατη 50 λεπτών συνέντευξη του Στρατηγού των ΗΠΑ Michael Flynn στις 6 Φεβρουαρίου, όπου είπε «Πρέπει να δεχτούμε την κατάσταση όπως είναι και τώρα πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό.»  Ο Φλιν σημείωσε ότι αν προσπαθούν να κατηγορήσουν (*impeachment: πολιτική δίωξη που δεν αφορά απλούς πολίτες) το Ντόναλντ Τραμπ τότε “πρέπει να τον αποκαλείς κ. Πρόεδρο γιατί μπορείς να κατηγορήσεις μόνο έναν εν ενεργεία πρόεδρο”.  Σημείωσε επίσης «Οι άνθρωποι δεν πιστεύουν τις ανοησίες που προέρχονται από την τρέχουσα κυβέρνησή μας.» Ο Flynn προηγουμένως είπε ότι ήταν 100% σίγουρος για το μελλοντικό αποτέλεσμα, οπότε ας δούμε πού θα πάει.

Μπορεί να παρέχει κάποια παραπλάνηση για την επιχειρησιακή ασφάλεια, καθώς το κοινό είναι πλέον σε θέση να δεί μια περίληψη των βασικών αποδεικτικών στοιχείων στην παρουσίαση «Απόλυτη Απόδειξη» που ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για την υπεράσπιση του Trump κατά τη διάρκεια της επερχόμενης εκδίκασης της μομφής.  Εμπλέκει πολλά ξένα έθνη στην πειρατεία της ψηφοφορίας σε μια φρενίτιδα προμήθειας με συλλήψεις διευθύνσεων IP σε πραγματικό χρόνο και κατάταξη ψήφων. 

https://rumble.com/vdlebn-mike-lindell-absolute-proof-exposing-election-fraud-and-the-theft-of-americ.html

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι Αμερικανοί είναι ότι η χώρα τους καταλήφθηκε σε πρώιμο στάδιο από μία αίρεση γενοκτονικών ανθρώπινων δουλεμπόρων.  Για παράδειγμα, ενώ όλοι ή οι περισσότεροι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας έχει ως εξής: «όλοι οι άνθρωποι δημιουργούνται ίσοι… και δικαιούνται τη ζωή, την ελευθερία και την επιδίωξη της ευτυχίας», ως επί το πλείστον αγνοούν ότι περιέχει επίσης την ακόλουθη φράση:

«Οι ανελέητοι Ινδιάνοι Άγριοι, ο γνωστός κανόνας του πολέμου των οποίων είναι η κοινή καταστροφή όλων των ηλικιών, των φύλων και των συνθηκών.»

Αυτή η ψευδής δήλωση χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει μια σκόπιμη πολιτική γενοκτονίας κατά των Πρώτων Εθνών.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τώρα στις ΗΠΑ υπάρχουν λιγότεροι από το ένα τέταρτο των Πρώτων Εθνών από ό, τι υπήρχαν όταν έφτασαν οι πρώτοι Ευρωπαίοι έποικοι.

Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονταν σε πόλεμο σχεδόν συνεχώς κατά τη διάρκεια των 245 ετών της «ανεξαρτησίας».  Από το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν σκοτώσει δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους μέσω βιολογικού πολέμου στην Αφρική και άλλες χώρες, καθώς και μέσω πολέμων στο Βιετνάμ, το Ιράκ, και αλλού.

Ως κάποιος με προγόνους στο “Mayflower” (ΣτΜ Το Mayflower ήταν ένα αγγλικό πλοίο που μετέφερε Άγγλους προσκυνητές-έποικους από την Αγγλία στον Νέο Κόσμο το 1620), δεν ξεχνάω ότι οι πρόγονοί μας σώθηκαν από την πείνα από τα Πρώτα Έθνη.  Γι’ αυτό, μαζί με τους Αμερικανούς, γιορτάζουμε τις Ευχαριστίες.  Στον Καναδά, δεν ξεχάσαμε ποτέ τον αρχικό μας δεσμό με τα Πρώτα Έθνη, και γι΄αυτό το λόγο υπάρχουν τώρα πολύ περισσότεροι από αυτούς από ό,τι όταν έφτασαν για πρώτη φορά οι Ευρωπαίοι.

Τώρα είναι η ώρα ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες να δημιουργήσουν μια νέα δημοκρατία που πραγματικά αντιμετωπίζει όλους τους ανθρώπους ως ίσους.

Οι P3 προωθούν τον Μπέζος ως υποστηρικτή της αξιοκρατίας που θέλει να αποικίσει το διάστημα. 

https://abcnews.go.com/Business/blue-origin-jeff-bezos-unveils-lunar-lander-mission/story?id=62941981

Αν δεν σας αρέσει αυτό το όραμα, σας συνιστούμε να κατεβάσετε τον Bezos από το βάθρο του, πιέζοντας για κάτι ακόμα καλύτερο.

Επίσης, πιστεύουμε ότι ένας πιο ύπουλος εχθρός είναι η ομάδα των οικογενειών που εξακολουθούν να ελέγχουν τις εταιρείες Fortune 500.

Για παράδειγμα, τα παλιά ολιγοπώλια πετρελαίου, φυσικού αερίου και άνθρακα μας κρατούν πίσω και διαιωνίζουν τη φτώχια μας εμποδίζοντας την διάδοση του καυσίμου υδρογόνου.  Η τεχνολογία υπάρχει όπου οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ηλιακό πάνελ και νερό για να δημιουργήσουν το δικό τους καύσιμο υδρογόνου.  Η μόνη εξάτμιση που θα παράγουν αυτά τα αυτοκίνητα θα ήταν υδρατμός.

Αντ ‘αυτού, πιέζουν για «πράσινα» ηλεκτρικά αυτοκίνητα.  Το πρόβλημα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία ηλεκτρικών οχημάτων προέρχεται από την καύση άνθρακα, ο οποίος ρυπαίνει πολύ περισσότερο από ό, τι οι κινητήρες βενζίνης εσωτερικής καύσης.

Αυτός είναι ο λόγος που «οι ευρωπαϊκοί πετρελαϊκοί κολοσσοί Total, BP και Shell αγοράζουν περιουσιακά στοιχεία  κατά μήκος της αλυσίδας χρέωσης EV (ΣτΜ σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων).  Τα τελευταία νέα είναι ότι η Shell συμφώνησε να αγοράσει το 100% του ευρωπαϊκού δικτύου χρέωσης»

https://www.naturalnews.com/2021-02-07-gm-kristin-zimmerman-clean-energy-95percent-coal.html#

Oil companies buying up EV charging networks: Shell acquires ubitricity

Οι Ιάπωνες αγωνίζονται να αφαιρέσουν τον έλεγχο της Χαζαρικής Μαφίας από τη χώρα τους, εν μέρει επειδή οι προσπάθειές τους να προχωρήσουν σε μια οικονομία με βάση το υδρογόνο καταπνίγονται από τα συμφέροντα πετρελαίου του είδους Ροκφέλερ.  Θυμηθείτε, αυτοί είναι οι άνθρωποι που έστησαν την επίθεση στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας την 11η Μαρτίου 2011, εν μέρει για να την αναγκάσουν να αγοράσει περισσότερο πετρέλαιο.

Ιαπωνικές δεξιές πηγές αναφέρουν ότι η Ιαπωνία θα είναι σύντομα μια ανεξάρτητη χώρα καθώς οι αντιπρόσωποι των Χαζάρων απομακρύνονται συστηματικά.

Στην Ινδία, επίσης, οι αγρότες κλείνουν τους δρόμους σε όλη τη χώρα για να εμποδίσουν τον Πρωθυπουργό Narendra Modi να τους εξαθλιώσει πουλώντας τους στις γεωργικές επιχειρήσεις των Fortune 500. 

https://www.reuters.com/article/india-farms-protests/update-1-un-urges-maximum-restraint-as-india-farm-protesters-widen-blockade-idUSL1N2KC03L

Σε άλλες χώρες επίσης εκτυλίσσεται μια σειρά αλλαγών καθεστώτος.  Πρόσφατα υπήρξαν αλλαγές ηγεσίας στην Ολλανδία, τη Μιανμάρ και την Ιταλία.  Θα ακολουθήσουν αλλαγές στην Ταϊλάνδη, την Αλβανία, την Κολομβία, τη Γερμανία και τη Μογγολία, σύμφωνα με ιαπωνικές δεξιές πηγές που προέβλεψαν με επιτυχία τις παραπάνω τρεις αλλαγές κυβερνήσεων.

Σε μια τελική σημείωση αυτή την εβδομάδα, το Κινεζικό Νέο Έτος φέτος θα διαρκέσει 16 ημέρες αρχίζοντας στις 12 Φεβρουαρίου.  Αυτό σημαίνει ότι ο Μάρτιος είναι αυτός κατά τον οποίο θα συμβούν μεγάλα πράγματα.  Τότε είναι που οι ασιατικές μυστικές κοινωνίες λένε ότι θα είναι έτοιμες να ξαναρχίσουν διαπραγματεύσεις με τις δυτικές μυστικές κοινωνίες για το μέλλον του πλανήτη.  Η βασική τους θέση είναι «καμία σύγκρουση, καμία αντιπαράθεση, αμοιβαίος σεβασμός και αμοιβαίων συμφερόντων συνεργασία για να επικεντρωθούν στη συνεργασία και στη διαχείριση των διαφορών.»

http://www.xinhuanet.com/english/2021-02/08/c_139729794.htm

Ωστόσο, παρακαλούμε να προετοιμαστείτε για αναταραχές τις επόμενες εβδομάδες, καθώς οι ανατολικές και δυτικές μυστικές κοινωνίες πραγματοποιούν μεγάλες κινήσεις για να προσπαθήσουν να δυναμώσουν τα χέρια τους πριν ξεκινήσουν ξανά οι συνομιλίες.

Η WDS (ΣτΜ Κοινωνία των Λευκών Δράκων), από την πλευρά της, προετοιμάζει σημαντικές κινήσεις για το έτος του Βούβαλου.  Θυμηθείτε, το βουβάλι είναι κατά πολύ ισχυρότερο από το ισχυρότερο αρπακτικό.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου