Νοσηλεύτρια στη Κέρκυρα παρέλυσε στα κάτω άκρα μετά τη 2η δόση εμβολίου. Η Εισαγγελική έρευνα για τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ που μίλησε για παρενέργεια του εμβολίου και η απίστευτη δήλωση του «ειδικού» κ. Βασιλακόπουλου στον Ευαγγελάτο...! Μετατρέπουν το άσπρο σε μαύρο! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νοσηλεύτρια στη Κέρκυρα παρέλυσε στα κάτω άκρα μετά τη 2η δόση εμβολίου. Η Εισαγγελική έρευνα για τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ που μίλησε για παρενέργεια του εμβολίου και η απίστευτη δήλωση του «ειδικού» κ. Βασιλακόπουλου στον Ευαγγελάτο...! Μετατρέπουν το άσπρο σε μαύρο!

  Μια νοσηλεύτρια που έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου, στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, παρέλυσε από το αυτοάνοσο νευρολογικό σύνδρομο Guilla...

 






Μια νοσηλεύτρια που έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου, στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, παρέλυσε από το αυτοάνοσο νευρολογικό σύνδρομο Guillain-Barre.


Βασιλακόπουλος: «Κάποιοι ιδίως οι ηλικιωμένοι, μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου θα χάσουν και τη ζωή τους...κάποτε πεθαίνει ο άνθρωπος! Δηλαδή θα πούμε ότι επειδή έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου και 10 ημέρες μετά πέθανε ο 90χρονος, έφταιγε το εμβόλιο;»


Η νοσηλεύτρια που έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, παρέλυσε από το αυτοάνοσο νευρολογικό σύνδρομο Guillain-Barre. Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν συνδέεται με το εμβόλιο.

Η νοσηλεύτρια έχει υποβληθεί σε αξονική, η οποία ήταν «καθαρή» κι εξετάζεται νευρολογικά από τους νευρολόγους για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί. «Έχουν παραλύσει τα κάτω άκρα της», όπως αποκάλυψε στο Open TV και στην «Ώρα Ελλάδος» ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και το επιβεβαίωσε και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

Παράλληλα λαμβάνει ειδική θεραπεία.

Σημειώνεται πως ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί αν η παράλυση της στα κάτω άκρα συνδέεται με το εμβόλιο, αν και η ίδια η νοσηλεύτρια δηλώνει πως δεν ταλαιπωρούνταν από κάποιο πρόβλημα υγείας στο παρελθόν.


«Ήταν απολύτως καλά στην υγεία της, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας. Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί ξεκάθαρα, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί» τόνισε ο κ. Γιαννάκος.

Πρόσθεσε πως: «Έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου, κι αμέσως μετά τη δεύτερη δόση ανέβασε πυρετό, είχε αφόρητους πόνους, ένιωσε παραλυσία και πήγε στο νοσοκομείο, όπως μου είπε ύστερα από επικοινωνία που είχα μαζί της».

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης επιβεβαιώνει την ύπαρξη του περιστατικού όπως τόνισαν οι ρεπόρτερ του Open TV, όμως οι γιατροί δεν έχουν πει ξεκάθαρα αν είναι παρενέργεια του εμβολίου.

Εισαγγελική έρευνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων μετά τη δήλωση Γιαννάκου για τη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα...

Αφορμή οι παραπάνω δηλώσεις του Μιχάλη Γιαννακού της ΠΟΕΔΗΝ που απέδωσε αυτό το σοβαρό παραλυτικό αυτοάνοσο πρόβλημα υγείας της νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα στη λήψη του εμβολίου, χωρίς ακόμα ωστόσο να έχουν αποφανθεί οι ειδικοί...!

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα διερευνηθεί αν έχει τελεστεί από τον κ. Γιαννάκο το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων αφού πριν αποφανθούν οι γιατροί, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η παράλυση της γυναίκας ήταν παρενέργεια του εμβολίου.

Ένας από τους «ειδικόυς», ο κ. Βασιλακόπουλος μίλησε στο MEGA και είπε το απίστευτο...

Στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, Καθηγητής Πνευμονολογίας - Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος δήλωσε έκπληκτος από τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ. «Αν ενθυμούμαι είναι ένας νοσηλευτής, θέλω να του πω ότι δεν έχει το επιστημονικό υπόβαθρο να κρίνει αν το σύνδρομο Guillain-Barré, το σύμπτωμα που παρουσίασε η νοσηλεύτρια, οφείλεται στο συγκεκριμένο εμβόλιο. Όσα λέει είναι αχαρακτήριστικα, κι απαράδεκτα», τόνισε αρχικά.

«Σε όλο τον κόσμο ως σήμερα έχουν γίνει 150 εκατ. εμβόλια. Δεν έχει υπάρξει ποτέ αυτή η επιπλοκή. Ο ΕΟΔΥ των ΗΠΑ έχει επίσημη οδηγία ότι όσοι έχουν περάσει Guillain-Barré στο παρελθόν, οφείλουν να εμβολιαστούν, γιατί αν κολλήσουν κορωνοϊό έχουν 8 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να πάθουν Guillain-Barré», διευκρίνισε.

Κλείνοντας τη συνέντευξη όμως έκανε την απίστευτη δήλωση: «Έχουν εμβολιαστεί περίπου 450.000 Έλληνες...κάποιοι ιδίως οι ηλικιωμένοι, μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου θα χάσουν και τη ζωή τους....85....86...87...90 ετών....κάποτε πεθαίνει ο άνθρωπος.....φταίει το εμβόλιο πάντα;; Δηλαδή θα πούμε ότι επειδή έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίουκαι 10 ημέρες μετά πέθανε ο 90χρονος, έφταιγε το εμβόλιο;;»!

Μα με την ίδια λογική, για ποιο λόγο εσείς οι «ειδικοί» μετράτε ως θάνατο από covid19, το θάνατο ενός υπερήλικα που είχε χίλια δυο υποκείμενα νοσήματα και έτυχε να νοσήσει και από covid μερικές ημέρες πριν πεθάνει…;

Μέχρι πότε θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε λογικογφανή επιχειρήματα κατά το δοκούν και θα αρνήστε τη λογική συνέχεια των δικών σας λεγομένων; Απολαύστε τον...




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου