Θα μετατραπούμε σε εγκεφαλικά ελεγχόμενους σκλάβους για να επιβληθεί η Νέα Τάξη; Ο David Icke πριν 10 Χρόνια είχε προειδοποιήσει για μαζικό πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού μέσω εμβολιασμών. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Θα μετατραπούμε σε εγκεφαλικά ελεγχόμενους σκλάβους για να επιβληθεί η Νέα Τάξη; Ο David Icke πριν 10 Χρόνια είχε προειδοποιήσει για μαζικό πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού μέσω εμβολιασμών.

  Είναι πλέον φανερή η προσπάθεια χειραγώγησης του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ μέσω του φόβου επιβάλλονται όλο και πιο περιοριστικά μέτρα κατά...

 







Είναι πλέον φανερή η προσπάθεια χειραγώγησης του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ μέσω του φόβου επιβάλλονται όλο και πιο περιοριστικά μέτρα κατά των δικαιωμάτων μας.


Φυσικά όλα αυτά τα μέτρα ίσως έχουν ως σκοπό να κουράσουν τους πληθυσμούς για να καταλήξουν στον εμβολιασμό, ο οποίος θα τους προσφέρει την πολυπόθητη «ελευθερία»..! Θα είναι όμως «Ελευθερία» αυτό που μας προσφέρουν απλόχερα...;


Τα μέτρα που λαμβάνονται παγκοσμίως και φυσικά στη χώρα μας, προκαλούν σοβαρές ψυχολογικές, σωματικές, οικονομικές και κοινωνικές βλάβες, των οποίων στόχος είναι η εξόντωση και η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού για την εφαρμογή της Ατζέντας τους 21, ή της Μεγάλης Επανεκκίνησης, και συνεπώς επιβάλλουν ένα ολοκληρωτικό κράτος με το οποίο η ελίτ θέλει να εισαγάγει τη Νέα Παγκόσμια τάξη. Εφόσον λοιπόν κουραστεί ο πληθυσμός από τα παγκόσμια μέτρα θα οδηγηθεί στον εμβολιασμό της «Ελευθερίας»...!

Το εμβολιο μας μετατρεπει σε εγκεφαλικα ελεγχομενους σκλαβους;

Όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας λειτουργικής συσκευής ελέγχου μυαλού που χρησιμοποιεί εμβόλια υπάρχουν και περιγράφονται ανοιχτά σε διαθέσιμες στο κοινό επιστημονικές δημοσιεύσεις. Μας οδηγούν σε «έξυπνες πόλεις» όπου ο εγκέφαλός μας ελέγχεται από 5G, όπως επισημαίνει το nikosxeiladakis.gr.

«Δεν θα ήταν ακριβές ή ευφυές να εμφυτευτούν ψευδείς αναμνήσεις ή να ξεχάσουμε ορισμένα πράγματα, τουλάχιστον όχι στην αρχή. Θα ήταν γενικά πράγματα όπως η Pavlovian ρύθμιση μέσω του άμεσου ελέγχου των ανθρώπινων συναισθημάτων. Οι ελεγκτές θα μπορούσαν να κάνουν κάποιον να μισεί όλους όσους συμπαθεί, να αγαπήσει όλους όσους αυτοί θέλουν και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Η δημοκρατία θα ήταν εντελώς άσκοπη. » Αυτό εμφανίστηκε χθες στο Reddit Conspiracy. Η μη συνοπτική έκδοση περιέχει περισσότερες επιστημονικές αναφορές. 

Το εμβόλιο είναι Δούρειος ίππος για κάτι εξαιρετικά κακό (Συντομογραφία από henrymakow.com). Δεν μπορώ καν να σας πω σε τι κίνδυνο βρισκόμαστε τώρα. Οι πρωτεΐνες ακίδων SARS-CoV-2 μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο το φράγμα αίματος-εγκεφάλου και να μεταφέρουν ξένα σώματα από την κυκλοφορία του αίματος σας, μέσω του ενδοθηλίου σας και στον εγκέφαλό σας. Το εμβόλιο mRNA επιτρέπει στα κύτταρα σας να κάνουν SARS-CoV-2 ακίδες πρωτεΐνες, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο το φράγμα αίματος-εγκεφάλου σας όταν παίρνετε το εμβόλιο.

Οι εξετάσεις παρακολούθησης στη συνέχεια χορηγούν νανοσύρματα πυριτίου που διασχίζουν το φράγμα αίματος-εγκεφάλου στους νευρώνες σας και λαμβάνονται από τα κύτταρα σας σαν να ήταν ένα επιπλέον οργανικό. Η τεχνολογία δικτύου κυψελών πέμπτης γενιάς θα τροφοδοτεί και θα ελέγχει τα νανοσύρματα στον εγκέφαλο των ανθρώπων μέσω της τεχνολογίας επαγωγής και διαμόρφωσης δέσμης, κατευθύνοντας τις ακτίνες RF με ακρίβεια στα κεφάλια τους. Η Huawei είναι πίσω από την ώθηση για αυτά τα πράγματα (με τεχνολογία, δωροδοκούσαν τον Charles Lieber για να το δώσουν).

Οι Rothschilds θέλουν όλοι να είναι εκεί επειδή είναι πολύ θυμωμένοι και φοβούνται ότι θα είναι επιλέξιμοι για τα παγκόσμια δίκτυα εμπορίας ανθρώπων. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τη μεγάλη επαναφορά. Ο Klaus Schwab είναι υπερανθρωπιστής και έχει μιλήσει ανοιχτά στα βιβλία του για το συνδυασμό του ανθρώπινου βιολογικού με μηχανές.

Υπάρχουν πολλά πολύ ύποπτα πράγματα που έχουν συμβεί φέτος. Ο Λίμπερ και ορισμένοι Κινέζοι υπήκοοι συνελήφθησαν για απάτη και επιστημονική κατασκοπεία. Η Κίνα διαθέτει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Thousand Talents Plan, το οποίο στοχεύει να δωροδοκήσει ξένους επιστήμονες για πρόσληψη και να τους πείσει να μοιραστούν ιδιόκτητες πληροφορίες με τους Κινέζους, προκειμένου να τους δοθεί ένα στρατηγικό τεχνολογικό πλεονέκτημα.

https://en.wikipedia.org/wiki/Thousand_Talents_Plan


Ο Charles Lieber εργάζεται στην τεχνολογία νανοσωμάτων πυριτίου στο Χάρβαρντ για 22 χρόνια, και γενικά για ακόμη περισσότερο χρόνο με δομές νανοτεχνολογίας και νανοκλίμακας. Συνελήφθη. Όλες οι δημοσιεύσεις του είναι διαθέσιμες εδώ.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν τρανζίστορ πεδίου φαινομένου πυριτίου νανοσύρματος ή SiNW FET που μπορούν να διαβάσουν σήματα από μεμονωμένους νευρώνες (και να ρυθμίσουν τη δραστηριότητά τους). Πώς τα τροφοδοτείτε όταν βρίσκονται σε κελιά και δεν διαθέτουν μπαταρίες, πυκνωτές ή άλλες πηγές ενέργειας; Απλά. Επαγωγή RF.

https://arxiv.org/pdf/1007.3951.pdf

https://www.nanowerk.com/nanotechnology-news2/newsid=53658.php

Ποια συσκευή μπορεί να μεταφέρει RF(υδροφθόριο) απευθείας στο κεφάλι ενός ατόμου στην απαιτούμενη συχνότητα; Μια κεραία φάσης διαμόρφωσης δέσμης που μπορεί να κατευθύνει τις ακτίνες RF σε οτιδήποτε με μεγάλη ακρίβεια. Τι χρησιμοποιεί κεραίες διαμόρφωσης δέσμης φάσεων; Τα ασύρματα κινητά δίκτυα πέμπτης γενιάς το κάνουν αυτό.

Huawei RRU3908 1800MHz Base Station Teardown (Part 1 of 2)

https://www.rcrwireless.com/20180912/5g/5g-nr-massive-mimo-and-beamforming-what-does-it-mean-and-how-can-i-measure-it-in-the- Feld

Έχουν ακόμη μια ζώνη 600 MHz στο σχέδιο της ζώνης τους που μπορεί να διεισδύσει στον ιστό πολύ βαθιά (οι συχνότητες κύματος χιλιοστών διεισδύουν μόνο στο δέρμα σε βάθος σε χιλιοστά).

https://www.theverge.com/2019/12/2/20991566/tmobile-nationwide-5g-600mhz-launch-samsung-oneplus

Ένα ακόμη πρόβλημα. Πώς να φέρετε τα νανοσύρματα πίσω από το φράγμα αίματος-εγκεφάλου στον εγκέφαλο. Συνήθως το BBB θα κρατήσει ξένα αντικείμενα μακριά από τον εγκεφαλικό σας ιστό. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που θέτει το BBB σε κίνδυνο πολύ εύκολα. SARS-CoV-2 ακίδες πρωτεΐνες. Βλέπετε, το COVID-19 είναι αγγειακή ενδοθηλίτιδα. Αυτός ο ιός επιτίθεται στην επένδυση των αιμοφόρων αγγείων των ανθρώπων. Γι ‘αυτό προκαλεί θρόμβους αίματος, καρδιακές προσβολές, πνευμονικό οίδημα και όλα αυτά τα άλλα περίεργα συμπτώματα που δεν θα περίμενε κανείς από πνευμονία. Οι εκδηλώσεις του είναι πρωτεϊκές επειδή τα αιμοφόρα αγγεία βρίσκονται σε όλο το σώμα. Για αυτόν τον λόγο, φαίνεται να είναι ένας «ιός όλων» που μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε όργανο. Μπορεί να προκαλέσει ιαιμία και φλεγμονή σε πολλά διαφορετικά ζωτικά όργανα, καθώς και επιθετική πήξη και ουδετεροφιλία.

https://academic.oup.com/eurheartj/article/41/32/3038/5901158

Τι θα συνέβαινε εάν κάποιος με μειωμένο αιματοεγκεφαλικό φράγμα εγχύσει κατά λάθος μια σειρά νανοσωλήνων πυριτίου στην κυκλοφορία του αίματος; Ο Klaus Schwab δηλώνει ανοιχτά τις διατροφικές τάσεις στα βιβλία του και περιγράφει ακόμη και τη χρήση της διάγνωσης του μυαλού για να προσδιορίσει την έκταση των απειλών για την ασφάλεια των ανθρώπων:

https://www.algora.com/Algora_blog/2020/11/17/klaus-schwab-great-reset-will-lead-to-fusion-of-our-physical-digital-biological-identity

10 Χρόνια πριν ο David Icke είχε προειδοποιήσει για το εμβόλιο που θα αναπτύξουν απέναντι σε κάποιο μικρόβιο ή ιό και  για το μαζικό πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού μέσω των εμβολιασμών



Μπατονετα covid test me νανοσωματιδια;





«Σας δίνουν εμβόλια που προκαλούν μετάλλαξη του ιού....»

Σε όλα αυτά ας μην ξεχνάμε το γνωστό χειρουργό Δημήτριο Αντωνίου, ο οποίος σε συνέντευξη του κάνει αναφορά σε αποτελέσματα επιστημονικής μελέτης δύο πασίγνωστων ξένων πανεπιστημίων, που δημοσιεύθηκε στις 26 Ιανουαρίου σύμφωνα η οποία, όπως αναφέρει ο ίδιος, αποδεικνύει ότι όποιος εμβολιαστεί με τα εμβόλιο mRNA αναπτύσσει αντισώματα τα οποία οχι μόνο δεν σκοτώνουν τον κορωνοιό σε περίπτωση επόμενης μόλυνσης, αλλά τον μεταλλάσσουν στις συγκεκριμένες τρεις μορφές που έχουμε εντοπίσει μέχρι τώρα...!

Παράλληλα με όλα αυτά, τα δεδομένα θανάτων μετά από χορήγηση εμβολίων MRNA, στο Αμερικανικό Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων για το Εμβόλιο (VAERS), έρχονται σε ευθεία αντίθεση με όσα μας δείχνουν επισήμως τα ΜΜΕ. Αναρωτιέσαι γιατί;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου