Ο Φαντομάς Ιός: Σε αναζήτηση του Sars-CoV-2 - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Φαντομάς Ιός: Σε αναζήτηση του Sars-CoV-2

  Δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων Ευρώ σπαταλώνται σε τεστ που δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα... Ακόμα και το Ινστιτούτο Robert Koch  και άλ...

 








Δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων Ευρώ σπαταλώνται σε τεστ που δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα...


Ακόμα και το Ινστιτούτο Robert Koch  και άλλες υγειονομικές αρχές αδυνατούν να παρουσιάσουν κατηγορηματικές αποδείξεις ότι ο νέος ιός που ονομάζεται SARS-CoV-2 μας στοιχειώνει πραγματικά.


Πηγή: Off-Guardian

Απόδοση: Συνεργάτης Ελλήνων Αφύπνιση

Άρθρο των Torsten Engelbrecht, Dr Stefano Scoglio & Konstantin Demeter


Αυτό από μόνο του μετατρέπει τη συζήτηση των επικίνδυνων ιογενών μεταλλάξεων σε ανεύθυνο φόβο και τα λεγόμενα τεστ PCR για τον SARS-CoV-2 αναμφισβήτητα σε μια άχρηστη επιχείρηση.

Σε ένα αίτημα γνωστοποίησης μιας μελέτης που να αποδεικνύει πλήρη απομόνωση και καθαρισμό των σωματιδίων που φέρονται ότι είναι ο SARS-CoV-2, ο Michael Laue  ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους στον κόσμο της  «πανικοδημίας» COVID-19, ο εκπρόσωπος του Γερμανικού Ινστιτούτου Robert Koch (RKI), απάντησε ότι [ 1 ]:

Δεν γνωρίζω καμία μελέτη καθαρισμού απομονωμένων στελεχών του ιού SARS-CoV-2.

Αυτή η δήλωση είναι κάτι περισσότερο από αξιοσημείωτη διότι παραδέχεται μια απόλυτη αποτυχία. Αυτή η παραδοχή είναι σύμφωνη με τις δηλώσεις που παρουσιάσαμε στο άρθρο μας «COVID-19 PCR Tests Are Scientifically Meaningless » που δημοσίευσε η OffGuardian στις 27 Ιουνίου 2020 - ένα άρθρο-ανάλυση που ήταν το πρώτο παγκοσμίως που περιγράφει λεπτομερώς γιατί το τεστ PCR για τον SARS-CoV-2 είναι άχρηστο για τη διάγνωση μιας ιογενούς λοίμωξης.

Ένα από τα κρίσιμα σημεία αυτής της ανάλυσης ήταν ότι οι μελέτες που ισχυρίζονταν ότι είχαν αποδείξει ότι ο SARS-CoV-2 είναι ένας νέος και δυνητικά θανατηφόρος ιός δεν είχαν κανένα δικαίωμα να το ισχυριστούν, ιδίως επειδή οι μελέτες που ισχυρίζονται την «απομόνωση» του λεγόμενου SARS- Το CoV-2 στην πραγματικότητα απέτυχαν να απομονώσουν (καθαρίσουν) τα σωματίδια που λέγεται να είναι ο νέος ιός.

Αυτό επιβεβαιώνεται από τις απαντήσεις των επιστημόνων των αντίστοιχων μελετών στην έρευνά μας, οι οποίες εμφανίζονται σε έναν πίνακα στο άρθρο μας - μεταξύ των οποίων το πιο σημαντικό έγγραφο στον κόσμο όταν πρόκειται για τον ισχυρισμό ότι ανιχνεύθηκε ο SARS-CoV-2 (από τον Zhu et al.), που δημοσιεύθηκε στο New England Journal of Medicine στις 20 Φεβρουαρίου 2020 , και τώρα επιπλέον και από την, ως άνω, απάντηση του RKI.

Παρεμπιπτόντως, έχουμε μια περαιτέρω επιβεβαιωτική απάντηση από τους συγγραφείς [ 2 ] μιας Αυστραλιανής μελέτης .

·                     ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ, ΜΑΤΑΙΑ: Ο ΙΟΣ SARS-COV-2

Επιπλέον, η Christine Massey, Καναδέζα πρώην βιοστατιστικός στον τομέα της έρευνας για τον καρκίνο και ο συνάδελφός της από τη Νέα Ζηλανδία, Michael Speth, καθώς και πολλά άτομα σε όλο τον κόσμο (τα περισσότερα από τα οποία προτιμούν να παραμείνουν ανώνυμα) έχουν υποβάλει Αιτήματα βάσει της Ελευθερίας της Πληροφόρησης (Freedom of Information -FOI) σε δεκάδες ιδρύματα υγείας και επιστημών και σε λίγα πολιτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Ζητούν αρχεία που να περιγράφουν την απομόνωση ενός ιού SARS-COV-2 από οποιοδήποτε μη τροποποιημένο/ανόθευτο δείγμα που έχει ληφθεί από έναν ασθενή.

Αλλά και τα 46 ιδρύματα / γραφεία που ανταποκρίθηκαν απέτυχαν εντελώς να παράσχουν ή να παραθέσουν οποιοδήποτε αρχείο που να περιγράφει την απομόνωση του ιού «SARS-COV-2», ενώ το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας αγνόησε εντελώς το αίτημά τους βάσει της Ελευθερίας της Πληροφόρησης (FOI) .

Ο Γερμανός επιχειρηματίας Samuel Eckert  ζήτησε, από τις αρχές υγείας διαφόρων πόλεων όπως το München (Μόναχο), το Ντίσελντορφ και τη Ζυρίχη, να του κοινοποιηθεί μια μελέτη που να αποδεικνύει την πλήρη απομόνωση και τον καθαρισμό του λεγόμενου SARS-CoV-2. Μέχρι σημερα δεν έχει λάβει καμία απάντηση .

·                     ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ

Ο Samuel Eckert προσέφερε ακόμη και 230.000 € στον Christian Drosten εάν θα μπορoύσε να παρουσιάσει αποσπάσματα κειμένου από δημοσιεύσεις που αποδεικνύουν επιστημονικά τη διαδικασία απομόνωσης του SARS-CoV-2 και της γενετικής του ουσίας. Η προθεσμία (31 Δεκεμβρίου 2020) έχει παρέλθει χωρίς ο Drosten να απαντήσει στον Eckert .





Και μια άλλη προθεσμία παρήλθε στις 31 Δεκεμβρίου χωρίς να υποβληθεί  η αιτηθείσα τεκμηρίωση. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Γερμανός δημοσιογράφος Hans Tolzin  προσέφερε αμοιβή 100.000 € για μια επιστημονική δημοσίευση που να περιγράφει μια επιτυχημένη απόπειρα μόλυνσης με τον συγκεκριμένο ιό SARS-CoV-2 , η οποία τεκμηριωμένα και αξιόπιστα να οδήγησε σε αναπνευστική ασθένεια στα υποκείμενα της δοκιμής (ανθρώπους που έλαβαν μέρος στη δοκιμή).

·                     Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ

Πρόσφατα ξεκίνησαν να μας τρομοκρατούν με τα φερόμενα ως «νέα στελέχη» του "SARS-CoV-2", αλλά και αυτός ο ισχυρισμός δεν βασίζεται σε στέρεη επιστήμη.

Πρώτα απ’ όλα, δεν μπορείτε να εξακριβώσετε μια παραλλαγή/μετάλλαξη ενός ιού εάν δεν έχετε απομονώσει πλήρως τον αρχικό ιό.

Δεύτερον, υπάρχουν ήδη δεκάδες χιλιάδες υποτιθέμενα «νέα στελέχη», που «βρέθηκαν» από τον περασμένο χειμώνα σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, η τράπεζα GISAID γενετικών δεδομένων των ιών έχει πλέον περισσότερες από 452.000 διαφορετικές γενετικές αλληλουχίες που ισχυρίζονται ότι αντιπροσωπεύουν μια παραλλαγή του SARS-Cov2 .

Επομένως, το να ισχυρίζεται κάποιος ότι τώρα ξαφνικά υπάρχουν «νέα στελέχη», είναι μια καθαρή ανοησία ακόμη και από «ορθόδοξη» προοπτική (του κατεστημένου), γιατί με αυτό το αφήγημα «οι ιοί μεταλλάσσονται συνεχώς». Έτσι, μπορούν συνεχώς να δηλώνουν ότι έχουν βρει νέα στελέχη του ιού, διαιωνίζοντας τον φόβο.

Μια τέτοια τρομολαγνεία είναι ακόμα πιο παράλογη όταν κάποιος παρατηρήσει τις ηλεκτρονικές μικρογραφίες που παρατίθενται στις σχετικές μελέτες, οι οποίες δείχνουν σωματίδια που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύουν τον SARS-CoV-2. Αυτές οι εικόνες αποκαλύπτουν το γεγονός ότι αυτά τα σωματίδια ποικίλλουν εξαιρετικά σε μέγεθος.

Στην πραγματικότητα, το εύρος ζώνης κυμαίνεται από 60 έως 140 νανόμετρα (nm) .

Ένας ιός που έχει τόσο μεγάλη διακύμανση μεγέθους δεν μπορεί στην πραγματικότητα να υπάρχει.

Για παράδειγμα, μπορεί να ειπωθεί για τα ανθρώπινα όντα ότι το ύψος τους κυμαίνεται από περίπου 1,50 μέτρα έως 2,10 μέτρα, καθώς υπάρχουν πολλά άτομα διαφορετικών υψών. Τώρα, λέγοντας ότι οι ιοί στο σύνολό τους κυμαίνονται από 60 έως 140 nm - όπως και οι Zhu et al - μπορεί τελικά να έχει λογική, αλλά να ισχυρισθούμε ότι τα μεμονωμένα ιοσώματα (virions) του SARS-Cov2 ποικίλλουν τόσο πολύ, θα ήταν σαν να λέμε ότι το ύψος του John…ποικίλλει από 1,60 έως 2 μέτρα ανάλογα.. με τις περιστάσεις…!!!

Θα μπορούσε κανείς να απαντήσει ότι οι ιοί δεν είναι ανθρώπινα άτομα, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι, σύμφωνα με την ιολογία, κάθε ιός έχει μια αρκετά σταθερή δομή. Έτσι, με το SARS-Cov2 παρερμηνεύουν το ορισμό γεγονός που περαιτέρω επιβεβαιώνει ότι τα πάντα γύρω από αυτόν τον συγκεκριμένο ιό είναι ακόμη πιο «τυχαία» από το συνηθισμένο. Και αυτή η άδεια «απεριόριστου ορισμού» οδήγησε στο γεγονός το σχετικό λήμμα για τον coronavirus της Wikipedia …άλλαξε..!! και τώρα αναφέρει ότι «Κάθε ιόσωμα (virion)*** του SARS-CoV-2 έχει διάμετρο περίπου 50 έως 200 nm» .

***Virion (Ιόσωμα) -- Το μολυσματικό σύστημα ενός ιού, που αποτελείται από το ιϊκό γονιδίωμα, έναν πυρήνα πρωτεΐνης και ένα πρωτεϊνικό στρώμα που ονομάζεται καψίδιο, το οποίο μπορεί να είναι γυμνό ή να περικλείεται σε ένα περίβλημα λιποπρωτεΐνης που ονομάζεται peplos.

Θα ήταν σαν να λέμε ότι το ύψος του John  ποικίλλει το από 1 έως 4 μέτρα ανάλογα με τις συνθήκες..!!!

Αυτό που μας «σερβίρεται» ως SARS-Cov2 είναι στην πραγματικότητα σωματίδια όλων των ειδών, όπως φαίνεται επίσης από τις εικόνες που παρέχονται από το προαναφερόμενο έγγραφο από τους Zhu et al. Παρακάτω είναι η φωτογραφία που οι Zhu et al. παρουσιάζουν ως φωτογραφία του SARS-Cov2:





Μέσω ενός μετρητή μεγέθους οθόνης (FreeRuler), μπορούν να μετρηθούν τα σωματίδια που οι συγγραφείς αποδίδουν στον SARS-CoV-2. Τα μεγενθυμένα σωματίδια της φωτογραφίας στην αριστερή πλευρά έχουν περίπου 100 nm το καθένα (σε κλίμακα 100 nm).

 Όμως στην εικόνα στη δεξιά πλευρά, όλα τα μικρά σωματίδια που υποδεικνύονται με βέλη ως SARS-CoV-2, μετρούμενα σε κλίμακα 1 MicroM (1.000 nm), έχουν εντελώς διαφορετικά μεγέθη.

Τα μαύρα βέλη δείχνουν πραγματικά κυστίδια (vesicles). Μετρώντας μερικά από αυτά τα σωματίδια με τον χάρακα, το αποτέλεσμα είναι ότι στο κεντρικό κυστίδιο το υψηλότερο σωματίδιο στο κέντρο μετρά σχεδόν 52nm, δηλαδή κάτω από το εύρος που προτείνουν οι Zhu et al (60 έως 140 nm), το σωματίδιο αμέσως στα δεξιά του μετρά λίγο περισσότερο, περίπου 57,5 ​​nm, αλλά εξακολουθεί να είναι κάτω από το όριο · ενώ, σχεδόν στο κέντρο του χαμηλότερου κυστιδίου, το μεγαλύτερο σωματίδιο (κίτρινο βέλος) μετρά περίπου 73,7 nm, εμπίπτοντας στα ευρεία περιθώρια των Zhu et al. Τέλος, στο κάτω αριστερό κυστίδιο, το μεγαλύτερο σωματίδιο μετρά αισίως τα 155,6nm, δηλαδή πολύ επάνω από το μέγιστο όριο που καθορίζεται από τους Zhu et al. (140nm).

Είναι πιθανό ότι η διόρθωση που έγινε πρόσφατα στη Wikipedia  στοχεύει ακριβώς στην κάλυψη αυτού του προβλήματος.

Υπάρχουν άλλες ισχυρές ενδείξεις ότι τα σωματίδια που αναφέρονται ως SARS-CoV-2 μπορεί στην πραγματικότητα να είναι εκείνα τα ακίνδυνα ή ακόμη και χρήσιμα σωματίδια, που ονομάζονται «εξωκυτταρικά κυστίδια» (extracellular vesicles- EVs), τα οποία έχουν εξαιρετικά μεταβλητές διαστάσεις (από 20 έως 10.000 nm), αλλά τα οποία ως επί το πλείστον κυμαίνονται από 20nm έως 200nm, και τα οποία περιλαμβάνουν, ως υποκατηγορία, αυτή των «εξωσωμάτων» (exosomes).

Τα εξωσώματα είναι σωματίδια που παράγονται από τα κύτταρα μας και περιέχουν νουκλεϊκά οξέα, λιπίδια και πρωτεΐνες και εμπλέκονται σε διάφορες δραστηριότητες χρήσιμες για το σώμα μας, όπως η μεταφορά ανοσοποιητικών μορίων και βλαστικών κυττάρων, καθώς και η εξάλειψη των καταβολικών *** υπολειμμάτων του κυττάρου .

***Kαταβολισμός: η λειτουργία εκείνη του οργανισμού στην οποία οι πολύπλοκες ουσίες που προσλαμβάνει μετατρέπονται σε απλούστερες προκειμένου να απελευθερωθεί ενέργεια. Αποτελεί τύπο μεταβολισμού.

Τα εξωσώματα  αντιπροσωπεύουν ίσως το μεγαλύτερο μερίδιο των EV, και αποτελούν αντικείμενο πολυάριθμων μελετών για πάνω από 50 χρόνια. Αν και λίγοι έχουν ακούσει αυτά τα ωφέλιμα σωματίδια, η επιστημονική βιβλιογραφία σε αυτά είναι τεράστια, και μόνο στο PubMed, εάν κάποιος πληκτρολογήσει «εξωσώμα» (exosome), παρέχονται πάνω από 14.000 μελέτες..!!!

Δεν μπορούμε να επεκταθούμε σε λεπτομέρειες σχετικά με τα EV και τα εξωσώματα  στο παρόν άρθρο, αλλά είναι σημαντικό να επισημάνουμε πώς δεν διαφέρουν από τους ιούς, και αρκετοί επιστήμονες πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα αυτό που ορίζεται ως «επικίνδυνος ιός» δεν είναι παρά ένα ευεργετικό εξώσωμα.

Αυτό είναι άμεσα ορατό κάτω από το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο [ 3 ]:





Όπως μπορεί να φανεί, το μεγαλύτερο από τα εξωσώματα είναι του ίδιου μεγέθους και δομής του υποτιθέμενου SARS-CoV-2, και επομένως είναι εύλογο να πιστέψουμε ότι, στη μεγάλη θάλασσα των σωματιδίων που περιέχονται στο υπερκείμενο του COVID-19 βρογχο-κυψελιδικό υγρό του ασθενούς, αυτό που θεωρείται SARS-CoV-2 δεν είναι παρά ένα εξώσωμα.

·                     ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο SARS-COV-2

Λοιπόν, λογικά, εάν έχουμε μια καλλιέργεια με αμέτρητα εξαιρετικά παρόμοια σωματίδια, ο καθαρισμός των σωματιδίων πρέπει να είναι το πρώτο βήμα για να μπορέσουμε να ορίσουμε πραγματικά τα σωματίδια που πιστεύεται ότι είναι ιοί, ως ιούς (εκτός από τον καθαρισμό σωματιδίων, φυσικά , τότε πρέπει επίσης να προσδιοριστεί με άψογο τρόπο, για παράδειγμα, ότι τα σωματίδια μπορούν να προκαλέσουν ορισμένες ασθένειες σε πραγματικές και όχι μόνο εργαστηριακές συνθήκες).

Επομένως, εάν δεν έχει γίνει κάπου «καθαρισμός» σωματιδίων, πώς μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι το λαμβανόμενο RNA είναι ιϊκό γονιδίωμα..;;;

Και πώς μπορεί ένα τέτοιο RNA να χρησιμοποιηθεί ευρέως για τη διάγνωση λοίμωξης από έναν νέο ιό, είτε με το τεστ PCR είτε με άλλο τρόπο..;;;

Έχουμε υποβάλει αυτές τις δύο ερωτήσεις σε πολλούς εκπροσώπους του επίσημου αφηγήματος του κορονοϊού παγκοσμίως, αλλά κανείς δεν μπορούσε να τις απαντήσει.

Ως εκ τούτου, όπως έχουμε δηλώσει στο προηγούμενο άρθρο μας, το γεγονός ότι οι αλληλουχίες γονιδίων RNA - που οι επιστήμονες εξήγαγαν από δείγματα ιστών που ετοίμασαν στις in vitro μελέτες τους και βάσει των οποίων «βαθμονομήθηκαν» τελικά τα λεγόμενα τεστ RT-PCR για τον SARS-CoV-2 - ανήκουν σε έναν νέο παθογόνο ιό που ονομάζεται SARS-CoV-2 βασίζεται επομένως μόνο στην πίστη και όχι στα γεγονότα.

Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα  ότι οι αλληλουχίες γονιδίων RNA που «εξήχθησαν» από τα δείγματα ιστών που παρασκευάστηκαν σε αυτές τις μελέτες, και βάσει των οποίων τα τεστ PCR «βαθμονομήθηκαν», ανήκουν σε έναν συγκεκριμένο ιό, στην περίπτωση αυτή τον SARS-CoV-2.

Αντ' αυτού, σε όλες τις μελέτες που ισχυρίστηκαν ότι έχουν απομονώσει και επιπλέον ελέγξει τον ιό, έγινε κάτι πολύ διαφορετικό: οι ερευνητές πήραν δείγματα από το λαιμό ή τους πνεύμονες των ασθενών, τα υπέβαλλαν σε υπερφυγοκέντρηση  (μια μέθοδος διαχωρισμού στην οποία η εφαρμογή της φυγοκεντρικής δύναμης ιζήματα ή κλασματώνει ένα ετερογενές μίγμα. σε υψηλή ταχύτητα) για να διαχωρίσουν τα μεγαλύτερα / βαρύτερα από το μικρότερα / ελαφρύτερα μόρια, και στη συνέχεια πήραν το υπερκείμενο, το πάνω μέρος του φυγοκεντρωμένου υλικού.

Αυτό το ονομάζουν «απομόνωση», στο οποίο υλικό στη συνέχεια εφάρμοσαν το τεστ PCR. Αλλά αυτό το υπερκείμενο περιέχει όλα τα είδη μορίων, δισεκατομμύρια διαφορετικών μικρο- και νανοσωματιδίων, συμπεριλαμβανομένων των προαναφερθέντων εξωκυτταρικών κυστιδίων (EVs) και των εξωσωμάτων, τα οποία παράγονται από το σώμα μας και συχνά δεν διακρίνονται από τους ιούς:

«Σήμερα, είναι σχεδόν αδύνατη η αποστολή του διαχωρισμού των EV και των ιών μέσω κανονικών μεθόδων απομόνωσης κυστιδίων, όπως η διαφορική υπερφυγοκέντρηση, επειδή συχνά συσσωματώνονται λόγω της παρόμοιας διάστασης τους»

… Όπως αναφέρεται στη μελέτη Ο ρόλος των εξωκυτταρικών κυστιδίων ως σύμμαχοι των ιών HIV, HCV και SARS (The Role of Extracellular Vesicles as Allies of HIV, HCV and SARS Viruses ) που δημοσιεύθηκε τον Μάιο του 2020 στο περιοδικό Viruses.

Έτσι, οι επιστήμονες «κατασκευάζουν» τον ιό  με την μέθοδο PCR:

Λαμβάνετε εκκινητές, (primers) δηλαδή προϋπάρχουσες γενετικές αλληλουχίες διαθέσιμες σε γενετικές τράπεζες δεδομένων, τις τροποποιείτε βάσει καθαρά υποθετικής συλλογιστικής και τις τοποθετείτε σε επαφή με το υπερκείμενο «ζωμό», έως ότου οι εκκινητές προσκολληθούν (ανόπτηση) σε κάποιο RNA μέσα στο «ζωμό». Στη συνέχεια, μέσω του ενζύμου Reverse Transcriptase, μετατρέπετε το έτσι «αλιευμένο» RNA σε τεχνητό ή συμπληρωματικό DNA (cDNA), το οποίο μπορεί στη συνέχεια, και μόνο τότε, να υποβληθεί σε επεξεργασία με την PCR και να πολλαπλασιαστεί μέσω ενός συγκεκριμένου αριθμού κύκλων PCR.

(Κάθε κύκλος διπλασιάζει την ποσότητα του DNA, αλλά όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός κύκλων που απαιτούνται για την παραγωγή ανιχνεύσιμου υλικού «ιού», τόσο χαμηλότερη είναι η αξιοπιστία του PCR - δηλαδή η ικανότητά του να «παίρνει» οτιδήποτε σημαντικό από το υπερκείμενο. Με περισσότερους από 25 κύκλους το αποτέλεσμα τείνει να μην έχει νόημα και όλα τα τρέχοντα τεστ ή πρωτόκολλα PCR που κυκλοφορούν χρησιμοποιούν πάντα περισσότερους από 25 κύκλους, στην πραγματικότητα συνήθως 35 έως 45.)

Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, οι εκκινητές αποτελούνται από 18 έως 24 βάσεις (νουκλεοτίδια) το καθένα, ο ιός SARS-Cov2 υποτίθεται ότι αποτελείται από 30.000 βάσεις, έτσι ο εκκινητής αντιπροσωπεύει μόνον το 0,08 τοις εκατό του γονιδιώματος του ιού . Αυτό καθιστά ακόμη λιγότερο δυνατή την επιλογή του συγκεκριμένου ιού που ψάχνετε βασιζόμενοι σε ένα τόσο «λεπτό έδαφος», και επιπλέον μέσα σε μια θάλασσα δισεκατομμυρίων πολύ παρόμοιων σωματιδίων.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα. Καθώς ο ιός που ψάχνετε είναι νέος, σαφώς δεν υπάρχουν έτοιμοι γενετικοί εκκινητές που να ταιριάζουν με το συγκεκριμένο κλάσμα του νέου ιού, οπότε επιλέγετε εκκινητές που πιστεύετε ότι μπορεί να είναι πιο κοντά στην υποθετική δομή του ιού , αλλά αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απλή εικασία, και όταν εφαρμόζετε τους  εκκινητές στον υπερκείμενο «ζωμό», οι εκκινητές σας μπορούν να προσκολληθούν σε οποιοδήποτε από τα δισεκατομμύρια μόρια που υπάρχουν σε αυτό και εσείς δεν έχετε ιδέα ότι αυτό που έχετε δημιουργήσει είναι ο ιός που ψάχνετε. Στην πραγματικότητα, δεν έχουμε τίποτα παραπάνω από μια ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ από ερευνητές, οι οποίοι στη συνέχεια το ονομάζουν SARS-CoV-2, όμως δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση με τον υποτιθέμενο «πραγματικό» ιό που ευθύνεται για την ασθένεια.

·                     ΤΟ «ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Η αλληλούχιση (sequencing) του πλήρους γονιδιώματος του ιού SARS-CoV-2 δεν έλαβε χώρα ποτέ, αντ’ αυτού «συρράφτηκε από διάφορα τμήματα» μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Ο γιατρός της Καλιφόρνιας Thomas Cowan  το χαρακτήρισε ως «επιστημονική απάτη». Και δεν είναι ο μόνος ούτε κατά διάνοια..!!!

Ο Cowan έγραψε στις 15 Οκτωβρίου 2020 [η έμφαση δική μας]:

Αυτή την εβδομάδα, η συνάδελφός μου και η φίλη μου Sally Fallon Morell  μου επέστησε την προσοχή σε ένα καταπληκτικό άρθρο που εκδόθηκε από το CDC  (Κέντρo Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων), το οποίο δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο του 2020. Ο σκοπός του άρθρου ήταν μια ομάδα περίπου 20 ιολόγων να περιγράψουν την πρόοδο της επιστήμης σχετικά με την απομόνωση (isolation), καθαρισμό (purification) και βιολογικό χαρακτηρισμό (biological characterization) του νέου ιού SARS-CoV-2 και να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες με άλλους επιστήμονες για τη δική τους έρευνα.

Μια ενδελεχής και προσεκτική ανάγνωση αυτού του σημαντικού εγγράφου αποκαλύπτει κάποια συγκλονιστικά ευρήματα.

Η ενότητα του άρθρου με τον υπότιτλο «Ολόκληρη η αλληλουχία του γονιδιώματος» (Whole Genome Sequencing) έδειξε ότι «αντί να απομονωθεί ο ιός και να προσδιοριστεί η αλληλουχία του γονιδιώματος από άκρο σε άκρο» , το CDC «σχεδίασε 37 ζεύγη ένθετων PCR (nested PCR)  που καλύπτουν το γονιδίωμα με βάση την ψηφιακή αλληλουχία του κορονοϊού από τη βάση δεδομένων GenBank με αριθμό πρόσβασης NC045512.

Έτσι, μπορεί κάποιος να ρωτήσει, πώς στη συνέχεια αλληλούχισαν τον ιό, δηλαδή, πως τον ανέλυσαν γενετικά..;;;

Λοιπόν, δεν ανέλυσαν ολόκληρο το γονιδίωμα, αλλά αντ' αυτού πήραν κάποιες αλληλουχίες που βρέθηκαν στις κυτταρικές καλλιέργειες, ισχυρίστηκαν χωρίς απόδειξη ότι ανήκαν σε έναν νέο συγκεκριμένο ιό  και στη συνέχεια κατασκεύασαν ένα είδος γενετικού παζλ μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή για να συμπληρώσουν τα υπόλοιπα κενά.

«Χρησιμοποιούν τη μοντελοποίηση μέσω υπολογιστών για να δημιουργήσουν ουσιαστικά ένα γονιδίωμα από το μηδέν», όπως αναφέρει ο μοριακός βιολόγος Andrew Kaufman .

Ίσως τότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένας από τους εκκινητές του τεστ  PCR που αναπτύχθηκε από το Ινστιτούτο Pasteur αντιστοιχεί ακριβώς στην αλληλουχία του χρωμοσώματος 8 του ανθρώπινου γονιδιώματος .



·   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ SARS-COV-2 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ

Υποτίθεται ότι για να σταματήσουμε την εξάπλωση του φερόμενου νέου ιού, αναγκαζόμαστε να εξασκηθούμε σε διάφορες μορφές κοινωνικής απόστασης και να φορέσουμε μάσκες. Πίσω από αυτήν την προσέγγιση βρίσκεται η ιδέα ότι οι ιοί και ειδικότερα το SARS-CoV-2, που πιστεύεται ότι είναι υπεύθυνοι για την αναπνευστική νόσο Covid-19, μεταδίδονται μέσω του ατμοσφαιρικού αέρα ή όπως λέγεται πιο συχνά, μέσω των νεφελοποιημένων σταγονιδίων (nebulized droplets in the air) στον αέρα από αυτούς που βήχουν ή φταρνίζονται ή, σύμφωνα με άλλους, όταν απλά ομιλούν.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές οι θεωρίες σχετικά με τη μετάδοση του ιού είναι μόνο υποθέσεις που δεν έχουν αποδειχθεί ποτέ.

Τα αποδεικτικά στοιχεία έλειπαν από την αρχή. Όπως ανέφερε η Nature σε άρθρο της από τον Απρίλιο του 2020 , οι ειδικοί δεν συμφωνούν ότι το SARS-CoV-2 είναι αερομεταφερόμενο και σύμφωνα με τον ίδιο τον ΠΟΥ «τα στοιχεία δεν είναι πειστικά».


Ακόμη και με την ορθόδοξη άποψη, οι μόνες μελέτες στις οποίες η μετάδοση ενός κοροναϊού (όχι του SARS-Cov2) από τον αέρα έχει «έχει αποδειχθεί» προκαταρκτικά  (δηλαδή δεν υπάρχει οριστικά τεμηριωμένη απόδειξη) έχουν πραγματοποιηθεί σε νοσοκομεία και γηροκομεία , σε μέρη που λέγεται ότι ευνοούνται όλοι οι τύποι λοιμώξεων λόγω των υγειονομικών καταστάσεων.

Αλλά καμία μελέτη δεν απέδειξε ποτέ ότι υφίσταται μετάδοση ιών σε ανοιχτά περιβάλλοντα ή σε κλειστά αλλά καλά αεριζόμενα. Ακόμη και αν υποτεθεί ότι υπάρχει αυτή η μετάδοση μέσω του ατμοσφαιρικού αέρα, έχει τονιστεί ότι, για να λάβει χώρα η «μετάδοση», είναι απαραίτητο τα άτομα μεταξύ των οποίων πραγματοποιείται η φερόμενη μετάδοση να βρίσκονται σε στενή επαφή για τουλάχιστον 45 λεπτά .

Εν ολίγοις, όλα τα ριζοσπαστικά μέτρα κοινωνικής απόστασης που μας επιβάλλουν δεν έχουν επιστημονικό έδαφος, στερούνται παντελώς επιστημονικής τεκμηρίωσης.

·                     ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ «ΛΟΙΜΩΞΗ»

Δεδομένου ότι ο καθαρισμός των σωματιδίων είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για περαιτέρω βήματα, δηλαδή:

Α).- απόδειξη της αιτιότητας και

Β).- της «βαθμονόμησης» των τεστ,

Αντ’ αυτών έχουμε ένα διαγνωστικά ασήμαντο τεστ και, συνεπώς, το δόγμα του «δοκιμή-τεστ, δοκιμή-τεστ, δοκιμή-τεστ»  από τον Tedros Adhanom Ghebreyesus του ΠΟΥ, που αναφέρεται στο άρθρο μας από τις 27 Ιουνίου, πρέπει να χαρακτηριστεί ως μη-επιστημονικό και παραπλανητικό.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη διενέργεια τες σε άτομα χωρίς συμπτώματα. Σε αυτό το πλαίσιο, ακόμη και μια κινεζική μελέτη από το Wuhan που δημοσιεύθηκε στο Nature στις 20 Νοεμβρίου 2020, στην οποία σχεδόν 10 εκατομμύρια άνθρωποι δοκιμάστηκαν με το τεστ και όλα τα ασυμπτωματικά θετικά κρούσματα, τα θετικά κρούσματα και οι στενές επαφές τους απομονώθηκαν για τουλάχιστον 2 εβδομάδες έως ότου το τεστ PCR βγεί αρνητικό, διαπίστωσε ότι:

«Όλες οι στενές επαφές των ασυμπτωματικών θετικών «κρουσμάτων» διαγνώστηκαν με αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ, υποδεικνύοντας ότι τα ασυμπτωματικά θετικά «κρούσματα» που εντοπίστηκαν σε αυτή τη μελέτη ήταν απίθανο να είναι μολυσματικά.»

Ακόμη και το ορθόδοξο British Medical Journal  συμμετείχε πρόσφατα στην κριτική.

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, το επιστημονικό περιοδικό δημοσίευσε το άρθρο «COVID-19: Ο μαζικός έλεγχος είναι ανακριβής και δίνει ψευδή αίσθηση ασφάλειας, παραδέχεται ο υπουργός» εξηγώντας πώς το τεστ που διενεργείται στην επικράτεια του Ηνωμένου Βασιλείου δεν είναι καθόλου ακριβές για ασυμπτωματικούς ανθρώπους και υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια εάν κάποιος είναι θετικός ή αρνητικός, όπως έγραψε ο ιστότοπος Collective Evolution . (Από τότε ο ίδιος ο ΠΟΥ το παραδέχτηκε . Δύο φορές . - ed.)



Ήδη μερικές εβδομάδες πριν, θα μπορούσατε να διαβάσετε στο The BMJ ότι :

«Οι μαζικές δοκιμές για το COVID-19 είναι μια αναξιολόγητη, υπο-σχεδιασμένη και δαπανηρή ακαταστασία»

Και ότι:

Ο έλεγχος του υγιούς πληθυσμού για το COVID-19 έχει άγνωστη αξία, αλλά όμως εισάγεται σε εθνικό επίπεδο

Και αυτό [η έμφαση δική μας]:

«Η αντίδραση στη πανδημία του Ηνωμένου Βασιλείου βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε επιστήμονες και άλλους διορισμένους κυβερνητικούς υπαλλήλους με ανησυχητικά ανταγωνιστικά συμφέροντα, συμπεριλαμβανομένων των μετοχών σε εταιρείες που κατασκευάζουν διαγνωστικά τεστ, θεραπείες και εμβόλια covid-19 »

Εκτός από αυτά, ο δικηγόρος Reiner Füllmich, μέλος της γερμανικής επιτροπής εξωκοινοβουλευτικής έρευνας "Stiftung Corona Ausschuss", δήλωσε ότι ο Stefan Hockertz, καθηγητής φαρμακολογίας και τοξικολογίας, του είπε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί επιστημονικά στοιχεία για την ασυμπτωματική λοίμωξη .

Δείτε το εδώ: 


Όταν ρωτήθηκε, το Ινστιτούτο Robert Koch  δεν μπόρεσε να μας στείλει έστω μια μελέτη που να αποδεικνύει ότι:

(α) «θετικά» ασυμπτωματικό άτομο μόλυνε κάποιον τρίτο και αυτός στη συνέχεια αρρώστησε (όχι απλά να διαγνώσθηκε «θετικός»),

(β) «θετικά» άτομα με συμπτώματα ασθένειας μόλυναν κάποιον τρίτο και αυτός στη συνέχεια αρρώστησε (όχι απλά να διαγνώσθηκε «θετικός»), και

(γ) οποιοδήποτε άτομο που διαγνώσθηκε «θετικός» στο SARS-CoV-2 μόλυνε κάποιον τρίτο και αυτός στη συνέχεια διαγνώσθηκε «θετικός». [ 4 ]

·                     "ΕΑΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ, Ο CORONA ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ"

Ακόμα και τον Μάιο, μια μεγάλη δημοσίευση όπως το Journal of the American Medical Association  δήλωσε ότι ένα «θετικό» αποτέλεσμα της PCR δεν σημαίνει απαραίτητα την παρουσία βιώσιμου ιού», ενώ μια πρόσφατη μελέτη στο The Lancet λέει ότι « η ανίχνευση RNA δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμπεράνουμε τη μολυσματικότητα/μεταδοτικότητα. "

Σε αυτό το πλαίσιο, μπορεί κανείς να συμφωνήσει μόνο με τον Franz Knieps, επικεφαλής της ένωσης εταιρειών ασφάλισης υγείας στη Γερμανία και για πολλά χρόνια σε στενή επαφή με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, η οποία δήλωσε στα μέσα Ιανουαρίου ότι «εάν σταματούσατε τα τεστ, ο κορονοϊός θα εξαφανιζόταν.»

Είναι ενδιαφέρον ότι ακόμη και ο υπερ-ορθόδοξος Γερμανός «Ιό-Τσάρος» (Virus -Czar) και ο κύριος σύμβουλος της Γερμανικής κυβέρνησης για ta Απαγορευτικά (lockdowns) και άλλα μέτρα, ο Christian Drosten, αντιφάσκει με τον εαυτό του σχετικά με την αξιοπιστία του τεστ PCR. Σε μια συνέντευξη του το 2014 σχετικά με τα τεστ PCR για το λεγόμενο ιό MERS-CoV στη Σαουδική Αραβία , δήλωσε:

«Η μέθοδος [PCR] είναι τόσο ευαίσθητη που μπορεί να ανιχνεύσει ένα μόνο κληρονομικό μόριο του ιού. Για παράδειγμα, εάν ένα τέτοιο παθογόνο τυχαίνει να κυματίζει στη ρινική μεμβράνη μιας νοσοκόμας για μια μέρα χωρίς να αρρωστήσει ή να παρατηρήσει τίποτα, τότε ξαφνικά είναι «κρούσμα» MERS. Όπου στο παρελθόν είχαν αναφερθεί θάνατοι, τώρα ήπια περιστατικά και άτομα που είναι πραγματικά σε καλή υγεία περιλαμβάνονται ξαφνικά στα στατιστικά στοιχεία αναφοράς. Αυτό θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει την έκρηξη στον αριθμό των «κρουσμάτων» στη Σαουδική Αραβία. Επιπλέον, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης «φούσκωσαν» το θέμα σε απίστευτα επίπεδα. "

Ακούγεται ελαφρά γνώριμη η δήλωση αυτή..;;;

Και ακόμη και ο Olfert Landt  είναι επικριτικός για τα αποτελέσματα των τεστ PCR, λέγοντας ότι μόνον οι μισοί από αυτούς που έχουν «μολυνθεί με κορονοϊό» είναι μεταδοτικοί . Αυτό είναι κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτο, επειδή ο Landt δεν είναι μόνον ένας από τους συν-συγγραφείς του Drosten  στην εργασία Corman et al. - το πρώτο πρωτόκολλο του τεστ δοκιμής PCR που έγινε δεκτό από τον ΠΟΥ, που δημοσιεύθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2020, στην Eurosurveillance - αλλά είναι και ο διευθύνων σύμβουλος της TIB Molbiol, της εταιρείας που παράγει τις δοκιμές σύμφωνα με αυτό το πρωτόκολλο .

Δυστυχώς, αυτή η σύγκρουση συμφερόντων δεν αναφέρεται στην εργασία Corman / Drosten et al., καθώς 22 επιστήμονες - μεταξύ αυτών ένας από τους συγγραφείς αυτού του άρθρου, ο Stefano Scoglio - επέκρινε σε μια πρόσφατη σε βάθος ανάλυση τους.

Συνολικά, ο Scoglio  και οι συνάδελφοί του βρήκαν «σοβαρές συγκρούσεις συμφερόντων για τουλάχιστον τέσσερις συγγραφείς», συμπεριλαμβανομένου του Christian Drosten, καθώς και διάφορα θεμελιώδη επιστημονικά ελαττώματα. Γι' αυτό κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «το συντακτικό συμβούλιο της Eurosurveillance δεν έχει άλλη επιλογή από το να ανακαλέσει τη δημοσίευση».

Στις 11 Ιανουαρίου 2021, η συντακτική ομάδα της Eurosurveillance  απάντησε στο e-mail του Torsten Engelbrecht  με το οποίο ζητούσε ένα σχόλιο σχετικά με αυτήν την ανάλυση:

Γνωρίζουμε ένα τέτοιο αίτημα [για την ανάκληση των Corman / Drosten et al. χαρτί] αλλά ελπίζουμε να καταλάβετε ότι επί του παρόντος δεν σχολιάζουμε αυτό. Ωστόσο, εργαζόμαστε για μια απόφαση μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2021.

Στις 27 Ιανουαρίου, ο Engelbrecht  επικοινώνησε με το περιοδικό για άλλη μια φορά για να ρωτήσει ξανά: «Τώρα είναι τέλος Ιανουαρίου. Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας ρωτήσω ξανά: Ποιο είναι το σχόλιό σας για την αναφερόμενη μελέτη των Corman / Drosten et al…;; Και προτίθεσθε να αποσύρετε την εργασία Corman et al. - ή τι πρόκειται να κάνετε..;;;»

 Δύο ημέρες αργότερα, η συντακτική ομάδα της Eurosurveillance  απάντησε ως εξής:

«Αυτό παίρνει λίγο χρόνο καθώς εμπλέκονται πολλά μέρη. Θα ανακοινώσουμε την απόφασή μας σε ένα από τα προσεχή περιοδικά τεύχη του περιοδικού.»

·                     ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

Λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη στοιχείων για την ανίχνευση του υποτιθέμενου νέου ιού και για το ότι τα τεστ για τον SARS-CoV-2 PCR δεν έχουν κανένα νόημα, είναι ακόμη πιο σκανδαλώδες το γεγονός ότι το κόστος των τεστ δεν συζητείται δημόσια , καθώς είναι τεράστιο. Συχνά, ακούμε πολιτικούς και τηλεοπτικές περσόνες δηλώνουν βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων τα τεστ είναι δωρεάν, αλλά αυτό είναι εντελώς ψέμα. Αυτό που πραγματικά εννοούν είναι ότι δεν τα πληρώνετε επιτόπου αλλά τα πληρώνετε με τους φόρους σας .

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πώς τα πληρώνετε, στην Ελβετία, για παράδειγμα, το κόστος για ένα τεστ PCR κυμαίνεται μεταξύ 140 CHF και 200 CHF (117 £ έως 167 £). Ας κάνουμε λοιπόν τα μαθηματικά. Τη στιγμή της συγγραφής του παρόντος άρθρου, η μικρή Ελβετία, με πληθυσμό 8,5 εκατομμυρίων, έκανε περίπου 3.730.000 τεστ PCR SARS-CoV-2, εκτός από περίπου 500.000 τεστ αντιγόνων, οι οποίες είναι λίγο φθηνότερες .

Λαμβάνοντας υπόψη μια μέση τιμή 170 CHF ανά τεστ PCR, καταλήγουμε στο εκπληκτικό ποσό 634 εκατομμύρια CHF ή 521 εκατομμύρια £. Και παρά τον παράλογο έλεγχο (με αυτά τα τεστ) των ασυμπτωματικών  ανθρώπων, μόλις την περασμένη εβδομάδα, στις 27 Ιανουαρίου, το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο κάλεσε ξανά τους ανθρώπους να κάνουν τεστ. Ανακοινώνοντας ότι, από την επόμενη μέρα, οι Ελβετοί θα πρέπει να πληρώνουν με τους φόρους τους, καθώς και για τα μαζικά τεστ ασυμπτωματικών ανθρώπων. Το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο εκτιμά ότι αυτό θα κοστίσει περίπου 1 δισεκατομμύριο ελβετικά φράγκα .

Ο επιδημιολόγος Δρ. Tom Jefferson  είπε σε συνέντευξή του στη Daily Mail :

«Τα περισσότερα κιτ PCR κοστίζουν ακόμα περισσότερα από 100 £ όταν αγοράζονται ιδιωτικά, για παράδειγμα, και η κυβέρνηση [ΗΒ] λέει ότι τώρα παρέχει 500.000 τεστ την ημέρα. Αλλά ακόμη και αυτά τα στοιχεία επισκιάζονται από τα 100 δισεκατομμύρια λίρες, ο πρωθυπουργός είναι διατεθειμένος να ξοδέψει για ένα όνειρο «φεγγαριού» ώστε να παράσχει στον πληθυσμό τεστ [PCR και άλλα είδη - εκδ.] ανάλογα με τη ζήτηση - μόνο 29 δισεκατομμύρια λίρες λιγότερα από τον ετήσιο προϋπολογισμό ολόκληρου του NHS (Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου).»

Στη Γερμανία, η τιμή ποικίλλει ευρέως, ανάλογα επίσης εάν το τεστ πληρώνεται ιδιωτικά ή όχι, αλλά κατά μέσο όρο το κόστος είναι παρόμοιο με εκείνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 37,5 εκατομμύρια τεστ PCR .

Δηλαδή, δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων ΕΥΡΩ ξοδεύονται - ή για την ακρίβεια "καίγονται", πετιώνται από το παράθυρο - σε τεστ που δεν σημαίνουν τίποτα και τροφοδοτούν το παγκόσμιο μοριακό και ψηφιακό «κυνήγι μαγισσών» για έναν ιό που δεν έχει ποτέ εντοπιστεί.

 

Ο Torsten Engelbrecht είναι ερευνητής δημοσιογράφος από το Αμβούργο της Γερμανίας. Η σημαντικά διευρημένη νέα έκδοση του βιβλίου του «Virus Mania» (συν-συγγραφέας με τον Δρ Claus Köhnlein MD, την Dr Samantha Bailey MD & τον Dr Stefano Scolgio BSc PhD) θα είναι διαθέσιμη στις αρχές Φεβρουαρίου. Το 2009 κέρδισε το Γερμανικό Βραβείο Εναλλακτικών Μέσων . Ήταν μέλος του προσωπικού της Financial Times Deutschland και έχει γράψει επίσης για τους OffGuardian, The Ecologist, Rubikon, Süddeutsche Zeitung και πολλούς άλλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς. Ο ιστότοπός του είναι www.torstenengelbrecht.com .

Ο Δρ.Stefano Scoglio, BSc PhD, είναι ειδικός στη μικροβιολογία και τη naturopathy και συντονίζει την επιστημονική και κλινική έρευνα σχετικά με τα εκχυλίσματα φυκιών Klamath και τα προβιοτικά με βάση τα φύκια, σε συνεργασία με το Ιταλικό Εθνικό Κέντρο Ερευνών και διάφορα Πανεπιστήμια. Από το 2004, έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Το 2018, ο Scoglio προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ στην Ιατρική.

Ο Konstantin Demeter είναι ανεξάρτητος φωτογράφος και ανεξάρτητος ερευνητής. Μαζί με τον δημοσιογράφο Torsten Engelbrecht έχει δημοσιεύσει άρθρα σχετικά με την κρίση «COVID-19» στο διαδικτυακό περιοδικό Rubikon, καθώς και συνεισφορές στο νομισματικό σύστημα, τη γεωπολιτική και τα μέσα ενημέρωσης σε ελβετικές ιταλικές εφημερίδες.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: -

[1] Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από τις 4 Σεπτεμβρίου 2020 [ΠΙΣΩ]

[2] Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από 5 Οκτωβρίου 2020 [ΠΙΣΩ]

[3] Οι φωτογραφίες λαμβάνονται από μια παρουσίαση από τον Δρ Andrew Kaufman, Οχάιο, έναν από τους κύριους υποστηρικτές της θεωρίας ότι οι ιοί είναι στην πραγματικότητα εξωσώματα. [ΠΙΣΩ]

[4] Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από τις 3 Δεκεμβρίου 2020 [ΠΙΣΩ]

Εικόνα κεφαλίδας: Alfred Abel, Rudolf Klein-Rogge και Gertrude Welcker στο Dr. Mabuse the Gambler (1922)

Δικτυογραφία:

1.-- Phantom Virus: In search of Sars-CoV-2 – OffGuardian

https://off-guardian.org/2021/01/31/phantom-virus-in-search-of-sars-cov-2/

2.-COVID19 PCR Tests are Scientifically Meaningless – OffGuardian

https://off-guardian.org/2020/06/27/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

3.-A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China, 2019 https://www.nejm.org/doi/pdf/10.1056/NEJMoa2001017?articleTools=true

4.-Isolation and rapid sharing of the 2019 novel coronavirus (SARSCoV2) from the first patient diagnosed with COVID19 in Australia | The Medical Journal of Australia

https://www.mja.com.au/journal/2020/212/10/isolation-and-rapid-sharing-2019-novel-coronavirus-sars-cov-2-first-patient

5.-FOIs reveal that health/science institutions around the world have no record of SARS-COV-2 isolation/purification, anywhere, ever – Fluoride Free Peel

https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/

6.-Querdenken Demo 27.11.2020 - Bodo Schiffmann und Samuel Eckert - und weitere Redner. - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=N7VOpY4ZSME

7.-Isolate Winter English - Samuel Eckert

https://samueleckert.net/isolate-winter-english/

8.-Die Coronavirus-Wette: 100.000 € für Virusbeweis! - Corona Transition

https://corona-transition.org/die-coronavirus-wette-100-000-eur-fur-virusbeweis

9.-Mutated COVID Virus Marketed to Justify New Lockdowns

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/01/05/mutated-covid-virus.aspx?ui=f41848815b2bd3d7541dd4e703789768f72fe6ce901e6d99dcaa048da8cdcabf&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210105&mid=DM758565&rid=1051364702

10.-Global analysis of more than 50,000 SARS-CoV-2 genomes reveals epistasis between eight viral genes | PNAS

https://www.pnas.org/content/117/49/31519

11.-GISAID - Initiative

https://www.gisaid.org/

12.-A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China, 2019 | NEJM

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2001017

13.-Biological properties of extracellular vesicles and their physiological functions https://www.tandfonline.com/doi/pdf/10.3402/jev.v4.27066?needAccess=true&

14.-The Role of Extracellular Vesicles as Allies of HIV,HCV and SARS Viruses https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7291340/pdf/viruses-12-00571.pdf

15.-https://www.facebook.com/notes/stefano-scoglio/the-invented-pandemic-the-lack-of-virus-isolation-and-the-invalid-covid-19-test/10219132803013133/

16.-Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 from Patient with Coronavirus Disease, United States - Volume 26, Number 6—June 2020 - Emerging Infectious Diseases journal - CDC

https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/6/20-0516_article

17.-ZERO Evidence that COVID Fulfills Koch's 4 Germ Theory Postulates - Dr. Andrew Kaufman & Sayer Ji - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=sSBQUIEUbQ8

18.-Bio & Credentials - Dr. Andrew Kaufman, M.D.

https://www.andrewkaufmanmd.com/bio-credentials/

19.- Protocol: Real-time     RT-PCR assays         for the            detection       of SARS-CoV-2

Institut Pasteur,      Paris https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/real-time-rt-pcr-assays-for-the-detection-of-sars-cov-2-institut-pasteur-paris.pdf?sfvrsn=3662fcb6_2

20.-Homo sapiens chromosome 8, GRCh38.p13 Primary Assembly - Nucleotide - NCBI

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nucleotide/NC_000008.11?report=genbank&log$=nuclalign&from=63648346&to=63648363

21.-Is the coronavirus airborne? Experts can’t agree

https://www.nature.com/articles/d41586-020-00974-w

22.- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7151430/pdf/main.pdf

23.- [21.-]

24.-Post-lockdown SARS-CoV-2 nucleic acid screening in nearly ten million residents of Wuhan, China | Nature Communications

https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w

25.- Covid-19: Mass testing is inaccurate and gives false sense of security,

minister admits  https://www.bmj.com/content/bmj/371/bmj.m4916.full.pdf

26.-WHO Calls Into Question Ability of RT-PCR Test To Detect COVID-19 (False Positives) – Collective Evolution

https://www.collective-evolution.com/2020/12/19/who-calls-into-question-ability-of-rt-pcr-test-to-detect-covid-19-false-positives/

27.-WHO (finally) admits PCR tests create false positives – OffGuardian

https://off-guardian.org/2020/12/18/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives/

28.-Covid-19: politicisation, “corruption,” and suppression of science https://www.bmj.com/content/bmj/371/bmj.m4425.full.pdf

29.-Livestream Sitzung 27 - Ein Rundumschlag - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=kANkpqtWLN4

30.-Interpreting Diagnostic Tests for SARS-CoV-2 | Infectious Diseases | JAMA | JAMA Network

https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2765837

31.-SARS-CoV-2, SARS-CoV, and MERS-CoV viral load dynamics,

duration of viral shedding, and infectiousness: a systematic

review and meta-analysis  https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S2666-5247%2820%2930172-5

32.-BKK-Chef Knieps kritisiert Corona-Politik: „Im Kanzleramt herrscht Bunkermentalität“

https://www.rnd.de/politik/bkk-chef-knieps-kritisiert-corona-politik-im-kanzleramt-herrscht-bunkermentalitat-7DRGYYDUJFEIPFUKNT2JN34HOE.html

33.-Virologe Drosten im Gespräch 2014: „Die WHO kann nur Empfehlungen aussprechen“

https://www.wiwo.de/technologie/forschung/virologe-drosten-im-gespraech-2014-die-who-kann-nur-empfehlungen-aussprechen/9903228-2.html

34.-Coronavirus: „Nicht jeder ist infektiös“ - PCR-Test-Hersteller fordert Mut vom RKI | Fulda

https://www.fuldaerzeitung.de/fulda/corona-pcr-test-infektioes-robert-koch-institut-rki-berlin-tib-molbiol-olfert-landt-90132220.html

35.-Eurosurveillance | Detection of 2019 novel coronavirus (2019-nCoV) by real-time RT-PCR

https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045

36.-Review report Corman-Drosten et al. Eurosurveillance 2020 – CORMAN-DROSTEN REVIEW REPORT

https://cormandrostenreview.com/report/

37.-Preise vergleichen lohnt sich - Coronatest: Grosse Unterschiede für Selbstzahler - News - SRF

https://www.srf.ch/news/schweiz/preise-vergleichen-lohnt-sich-coronatest-grosse-unterschiede-fuer-selbstzahler

38.-Coronavirus: Federal government to assume test costs, SwissCovid app to start on 25 June

https://www.bag.admin.ch/bag/en/home/das-bag/aktuell/medienmitteilungen.msg-id-79584.html

39.-The Corona Center of the University of Zurich | COVID-19 Test Centre | University of Zurich

https://coronazentrum.uzh.ch/en/

40.-Covid-19 Schweiz | Coronavirus

https://www.covid19.admin.ch/de/overview?ovTime=total

41.-Tagesschau - Play SRF

https://www.srf.ch/play/tv/sendung/tagesschau?id=ff969c14-c5a7-44ab-ab72-14d4c9e427a9

42.-DR TOM JEFFERSON: I fear this mania for mass Covid testing is a hugely expensive blunder  | Daily Mail Online

https://www.dailymail.co.uk/health/article-9046363/DR-TOM-JEFFERSON-fear-mania-mass-Covid-testing-hugely-expensive-blunder.html

43.-Mass testing for covid-19 in the UK | The BMJ

https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4436

44.-Schwankende Preise: 160 Euro für einen Corona-Test

https://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/mehr-wirtschaft/schwankende-preise-160-euro-fuer-einen-corona-test-17000225.html

45.-https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Daten/Testzahlen-gesamt.xlsx?__blob=publicationFile




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου