Σουφλί: Λαθρομετανάστες μπαίνουν ανεξέλεγκτα σε σπίτια χωριών, για να προφυλαχθούν από το κρύο. Καταλαβαίνεις γιατί εσένα Έλληνα σε έχουν κλειδωμένο..; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σουφλί: Λαθρομετανάστες μπαίνουν ανεξέλεγκτα σε σπίτια χωριών, για να προφυλαχθούν από το κρύο. Καταλαβαίνεις γιατί εσένα Έλληνα σε έχουν κλειδωμένο..;

  Στο ίδιο έργο θεατές εξακολουθούν να είναι οι κάτοικοι των ορεινών χωριών του δήμου Σουφλίου, αφού η παρουσία λαθρομεταναστών είναι καθημε...

 







Στο ίδιο έργο θεατές εξακολουθούν να είναι οι κάτοικοι των ορεινών χωριών του δήμου Σουφλίου, αφού η παρουσία λαθρομεταναστών είναι καθημερινό φαινόμενο. Η κυβέρνηση γκριζάρει και τον Έβρο χωρίς να ενδιαφέρεται για τους Έλληνες Εβρίτες!


Κατά τα άλλα η κυβέρνηση επιμένει ότι ο Έβρος φυλάσσεται και οι κάτοικοι είναι ασφαλείς από την ανεξέλεγκτη δράση των παρανόμως εισερχομένων μεταναστών!

 

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που φέρνει στο φως το Evros-news.gr, λόγω του χιονιού που έπεσε το Σάββατο στην περιοχή του ορεινού όγκου και φυσικά του έντονου κρύου, οι νεαροί στην συντριπτική τους πλειοψηφία λαθρομετανάστες μπαίνουν ανεξέλεγκτα σε σπίτια προκειμένου να προφυλαχθούν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες...! 




Μπορεί το ΚΥΤ Φυλακίου να είναι άδειο, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης να υποστηρίζει… μακριά νυχτωμένος ότι αν υπάρχουν και άλλες θέσεις δεν θα κυκλοφορούν ελεύθεροι στα χωριά όσοι μπαίνουν στην Ελλάδα, όμως οι φωτογραφίες τον διαψεύδουν.





Το σπίτι που βλέπετε βρίσκεται στο Μεγάλο Δέρειο, οι ιδιοκτήτες του μένουν στην Κομοτηνή και απλά το επισκέπτονται κάποιες ημέρες του χρόνου, οπότε επειδή δεν υπήρχε κανένας οι λαθρομετανάστες μπήκαν μέσα για να ζεσταθούν. Επίσης, εκτός από την σόμπα με ξύλα που άναψαν, βρήκαν την ευκαιρία να… μαγειρέψουν κιόλας, ενώ φεύγοντας άφησαν σκουπίδια και το σπίτι σε άσχημη κατάσταση.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο σπίτι το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από το Μεγάλο Δέρειο, μπαίνουν λαθρομετανάστες. Την άλλη φορά οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να έρθουν από την Κομοτηνή και να το καθαρίσουν από τις βρωμιές και τα σκουπίδια και να διορθώσουν κάποιες φθορές, αλλά η παρουσία λαθρομεταναστών συνεχίζεται.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου