Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest
CopyAMP code

Στη Βρετανία, παρά τα μέτρα περιορισμού, μετά τον εμβολιασμό ακολούθησε μια δραματική αύξηση της καθημερινής θνησιμότητας ιδιαίτερα ηλικιωμένων στα ιδρύματα.

  Αυτή η παγκόσμια μείωση της επιδημίας δεν φαίνεται να οφείλεται ούτε στον περιορισμό ούτε στον εμβολιασμό, καθώς είναι πιο έντονη σε χώρες...

 Αυτή η παγκόσμια μείωση της επιδημίας δεν φαίνεται να οφείλεται ούτε στον περιορισμό ούτε στον εμβολιασμό, καθώς είναι πιο έντονη σε χώρες χωρίς περιορισμούς και με ελάχιστα εμβολιασμένα όπως η Σουηδία.


« Μελέτες δείχνουν ότι η εμφάνιση και εξάπλωση παραλλαγών του SARS-CoV-2 συσχετίζεται με την έλλειψη ισχυρής ανοσολογικής προστασίας μετά την αρχική έκθεση σε ιό… ή ακόμη και με το εμβόλιο.» 


Πηγή: Ripostelaique.com

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Από τον Gérard Delépine 


Αρχείο εμβολιασμού στο Ηνωμένο Βασίλειο την ημέρα 75


Η Μεγάλη Βρετανία είναι ο δεύτερος πρωταθλητής εμβολιασμού. Η παρακολούθηση της επιδημίας σε αυτήν τη χώρα καθιστά έτσι δυνατή την πρόβλεψη του τι μπορεί να συμβεί σε εμάς εάν ο εμβολιασμός γίνει γενικός. Αυτό εξηγεί το ενδιαφέρον μιας νέας ανάλυσης με δυόμισι μήνες παρακολούθησης.

Η επιτυχία της εκστρατείας εμβολιασμού και των αμφισβητήσιμων ομολόγων της

Σήμερα η εκστρατεία εμβολιασμού προχωρά με περίπου 11 εκατομμύρια Βρετανούς που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου, εκ των οποίων η πλειονότητα των ατόμων ηλικίας 70 ετών και άνω έχουν λάβει τις δύο δόσεις τους.

Αυτή η εκστρατεία εμβολιασμού πραγματοποιήθηκε μόνο χάρη στη μαζική προπαγάνδα που ισχυριζόταν ότι τα αποτελέσματα των εμβολίων είναι γνωστά και καθησυχαστικά, ενώ η βασική δοκιμή περιλάμβανε μόνο μια χούφτα πολύ ηλικιωμένων ατόμων με συννοσηρές καταστάσεις.

Συνάφεια των κριτηρίων αξιολόγησης

Τα μέσα ενημέρωσης διακηρύσσουν την επιτυχία με βάση τα ποσοστά εμβολιασμένων ή τα απαιτούμενα επίπεδα προστασίας που θα παρέχει το εμβόλιο βάσει δελτίων τύπου από τον κατασκευαστή ή τους οργανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τον εμβολιασμό.

Ωστόσο, μια αντικειμενική εξέταση μιας εκστρατείας εμβολιασμού πρέπει να εστιάζεται μόνο σε δύο συγκεκριμένα σημεία: Το εμβόλιο εμποδίζει τη μετάδοση του ιού; Μειώνει τη σοβαρότητα της νόσου και ιδιαίτερα τον κίνδυνο θανάτου από αυτήν;

Για αυτά τα κριτήρια, έχουμε μια αξιόπιστη πηγή, προσβάσιμη μέσω του Διαδικτύου και ανεξάρτητη από τους ενδιαφερόμενους για τον εμβολιασμό: τα δεδομένα του ΠΟΥ ενημερώνονται καθημερινά στον επίσημο ιστότοπό του, το οποίο μπορείτε να συμβουλευτείτε πληκτρολογώντας https://covid19.who.int/ . Καθορίζει κάθε μέρα, για κάθε χώρα, τον αριθμό των μολύνσεων και τον αριθμό των θανάτων που αποδίδονται στο Covd-19. Επομένως, σε αυτά τα δεδομένα θα βασίσουμε την ανάλυσή μας.

Εξέλιξη του ημερήσιου αριθμού μολύνσεων

Σύμφωνα με τις καμπύλες του ΠΟΥ στις 25 Φεβρουαρίου 2021, ο εμβολιασμός που ξεκίνησε στις 4 Δεκεμβρίου ακολούθησε σημαντική αύξηση (+ 300%) στις καθημερινές μολύνσεις, ο αριθμός τους ξεπέρασε τις κορυφές του προηγούμενου κύματος παρά την αυστηρή συγκράτηση.

Πριν από τον εμβολιασμό και μετά από εννέα μήνες της επιδημίας, το Ηνωμένο Βασίλειο είχε 1.674.138 μολύνσεις. Σε δυόμισι μήνες μετά τον εμβολιασμό, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε 4.134.843 (+ 150%).

Αυτή η αμέσως πολύ δυσμενής εξέλιξη μετά τον εμβολιασμό, με σημαντική αύξηση στις καθημερινές μολύνσεις, υποδηλώνει ότι το εμβόλιο είναι ανίκανο να μειώσει τη μετάδοση της νόσου.

Η μείωση των μολύνσεων από τον Ιανουάριο θα μπορούσε να οδηγήσει τους ανθρώπους να πιστέψουν στην αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού μετά από έξι εβδομάδες, αλλά αυτή η μείωση του ημερήσιου αριθμού μολύνσεων έχει παρατηρηθεί μόνο από την παγκόσμια άνοδο της επιδημίας που εμφανίστηκε στις 8 Ιανουαρίου 2021 σε όλες τις χώρες , εμβολιασμένα ή όχι, περιορισμένα ή όχι.

Εξέλιξη της καθημερινής θνησιμότητας

 


Στη Βρετανία, παρά τον περιορισμό, ο εμβολιασμός ακολούθησε μια δραματική αύξηση της καθημερινής θνησιμότητας. Στις 4 Δεκεμβρίου, πριν από τον εμβολιασμό, μετά από εννέα μήνες της επιδημίας, το Ηνωμένο Βασίλειο είχε 60.113 θανάτους που αποδίδονται στο Covid-19. Σε δυόμισι μήνες μετά τον εμβολιασμό, ο αριθμός αυτός διπλασιάστηκε σε 121.305 (+ 100%).

Οι μήνες Δεκέμβριος 2020 και Ιανουάριος 2021 έθεσαν μηνιαία ρεκόρ θνησιμότητας, μαζί αντιπροσωπεύοντας πάνω από το 50% όλων των θανάτων από την έναρξη της επιδημίας σε αυτήν τη χώρα.

Ο εμβολιασμός, πολύ μακριά από τη μείωση του θανατηφόρου κινδύνου της νόσου, φαίνεται αντίθετα να το επιδείνωσε!

Αυτό το φαινόμενο φαίνεται πολύ ανησυχητικό μεταξύ των ηλικιωμένων στα ιδρύματα.

Όταν έχει ληφθεί η πρώτη δόση εμβολίου, το Covid-19 φαίνεται να είναι πιο σοβαρό και πιο πιθανό να προκαλέσει θάνατο. Ευτυχώς, η παγκόσμια μείωση της επιδημίας από τον Ιανουάριο μειώνει τον κίνδυνο προσβολής της νόσου μετά την πρώτη ένεση του εμβολίου και συνεπώς μειώνει τον κίνδυνο θανάτου από αυτό.


Αυτή η παγκόσμια μείωση της επιδημίας δεν φαίνεται να οφείλεται ούτε στον περιορισμό ούτε στον εμβολιασμό, καθώς είναι πιο έντονη σε χώρες χωρίς περιορισμούς και με ελάχιστα εμβολιασμένα όπως η Σουηδία.

 Τι μπορούμε να συμπεράνουμε προς το παρόν;

Στη Μεγάλη Βρετανία, το άμεσο επακόλουθο του εμβολιασμού χαρακτηρίστηκε από μια πολύ σημαντική αύξηση στην καθημερινή μόλυνση και τη θνησιμότητα, ενώ ήταν μια σαφής μείωση που αναμενόταν.

Τον Φεβρουάριο, υπήρχαν περισσότερες νέες περιπτώσεις Covid-19 την ημέρα από ό, τι πριν από την έναρξη του κλειδώματος και του εμβολιασμού. Η εμφάνιση διαφορετικών παραλλαγών του Covid-19 μπορεί να το εξηγήσει, αλλά αυτή η εμφάνιση μπορεί να ευνοήθηκε από τον εμβολιασμό.

Σε μια επιστολή προς το BMJ [1] ο καθηγητής Delfraissy ανησυχεί: « μελέτες δείχνουν ότι η εμφάνιση και εξάπλωση παραλλαγών του SARS-CoV-2 συσχετίζεται με την έλλειψη ισχυρής ανοσολογικής προστασίας μετά την αρχική έκθεση σε ιό… ή ακόμη και με εμβόλιο. Αυτή η εξέλιξη, που σχετίζεται με την εμφάνιση μεταλλαγμένων, δεν έχει παρατηρηθεί μόνο με το SARS-CoV-2, αλλά και με άλλους ιούς ... διευκολύνοντας την εμφάνιση μιας παραλλαγής με αυξημένη μεταδοτικότητα ... εμφανίζονται νέες παραλλαγές και η ανοσοδιαφυγή μειώνει αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα .»

Η σημαντική αύξηση της θνησιμότητας αφού ο εμβολιασμός οφείλεται ίσως σε ένα φαινόμενο διευκόλυνσης των αντισωμάτων [2] , ο κίνδυνος του οποίου, όπως φαίνεται από την πρόσφατη καταστροφή του Dengvaxia από το εμβόλιο στις Φιλιππίνες, είχε ανακληθεί από την Ακαδημία Ιατρικής [3] .

«  Στο τρέχον πλαίσιο της αύξησης της επιδημίας (…) ο ατομικός κίνδυνος επιδείνωσης με τη διευκόλυνση των αντισωμάτων πρέπει να αναφέρεται όταν η λοίμωξη εμφανίζεται σε ένα άτομο με χαμηλό επίπεδο αντισωμάτων εξουδετέρωσης. " 

Μια ήρεμη συζήτηση για τα εμβόλια είναι επί του παρόντος αδύνατη στη Μεγάλη Βρετανία, διότι είναι πλήρως μολυσμένη από πολιτικά ζητήματα.

Η αναγνώριση της αποτυχίας του εμβολιασμού θα αποτελούσε πράγματι ένα σοβαρό πλήγμα για τον Μπόρις Τζόνσον και τις αγγλικές υγειονομικές αρχές που την έχουν συμβουλεύσει έντονα και που μόλις ανακοίνωσαν "  μια πρώτη ένεση εμβολίου Pfizer θα μείωνε τον κίνδυνο να πάσχουν από το Covid-19 στο πάνω μέρος 80s , χωρίς να εξηγηθεί ούτε η αύξηση της συχνότητας εμφάνισης και της θνησιμότητας που παρατηρήθηκε, κατηγορώντας μόνο παραλλαγές, ή οι εμφανίσεις θανατηφόρων συστάδων σε γηροκομεία σε πολλές χώρες που αναφέρθηκαν στις εφημερίδες λίγο μετά τον εμβολιασμό του Pfizer [4] .

Ως εκ τούτου, πρέπει να αναμένεται ότι η κυβέρνηση, οι οργανισμοί που συμβούλευαν και διεξήγαγαν την εκστρατεία εμβολιασμού και τα κοντινά μέσα ενημέρωσης θα συνεχίσουν να διακηρύσσουν τη νίκη του εμβολιασμού κατά του ιού, να αρνηθούν να εξηγήσουν τα στοιχεία της «επίπτωσης και μετά» - θνησιμότητα εμβολιασμού και θεραπεία όσων αμφισβητούν συνωμότες .

Διότι, όπως σημειώνεται από μια ομάδα επιστημόνων στο BMJ [5] , ανεξάρτητα από τη χώρα, "όποιος τολμά να μιλήσει την αλήθεια στην εξουσία είναι μη πατριωτικός, άπιστος ή ριζοσπαστικός" .

Η δημοκρατία κινδυνεύει

Ελλείψει δημοκρατικής συζήτησης που καθιστά δυνατή την ορθολογική αξιολόγηση των συνεπειών του εμβολιασμού, μπορούμε μόνο να συμβουλέψουμε τους Γάλλους να περιμένουν να εμβολιαστούν.

Πράγματι, δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη για το εμβόλιο, καθώς ο κίνδυνος της νόσου είναι ελάχιστος για όσους είναι κάτω των 65 ετών. Ο αλτρουιστικός εμβολιασμός δεν μπορεί να συνιστάται καθώς το εμβόλιο φαίνεται ανίκανο να αποτρέψει τη μετάδοση της επιδημίας. Σε λίγους μήνες, μπορεί να γίνει μια πιο αντικειμενική αξιολόγηση και η απόφαση για εμβολιασμό ή μη μπορεί στη συνέχεια να βασίζεται σε συγκεντρωτικά δεδομένα.

Αυτό σίγουρα θέλει να αποφύγει ο Υπουργός Υγείας, με την επιθυμία του να επιβάλει τη χρήση διαβατηρίου εμβολιασμού στο ισραηλινό μοντέλο για να αναγκάσει τους συμπατριώτες μας να εμβολιαστούν. [6]

Για έναν ηλικιωμένο που θυμάται τον πόλεμο του 1939-1945 ή τις τρομερές μαρτυρίες της γενιάς των γονέων ή των παππούδων του, η υποχρέωση να φοράει χρωματιστό σήμα (ευτυχώς ούτε αστέρι ούτε κίτρινο!) Είναι απίστευτο, φρικτό, αβάσιμο, αφόρητο και οι κληρονόμοι του μεγάλου Τσώρτσιλ πρέπει να γυρίσει στους τάφους τους. Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι θέλουν να αποσυνδέσουν το άγαλμά του, έτσι δεν μπορούμε να εκπλαγούμε με τίποτα. Το προγραμματισμένο διαβατήριο εμβολιασμού είναι, ωστόσο, πιο διακριτικό, αλλά εξίσου θανάσιμο με την ελευθερία.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τις προειδοποιήσεις των επιζώντων του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και ιδιαίτερα του Shoah: η προειδοποίηση των Bertolt Brecht και Margaret Steffin στην ανθεκτική Ανάληψη του Arturo Ui " η κοιλιά είναι ακόμα γόνιμη από την οποία προέκυψε το βρώμικο θηρίο  " Τα μαθήματα της Χάνα Άρεντ σχετικά με την εγκληματικότητα του κακού.

«  Το κακό δεν βρίσκεται στα έκτακτα αλλά σε μικρά πράγματα, μια καθημερινή ρουτίνα στη διάπραξη των πιο σοβαρών εγκλημάτων. "

Ας ελπίσουμε ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού, που πιθανότατα δεν έχει σύντομη μνήμη, θα είναι σε θέση να αντισταθεί σε αυτό το φρικτό και τερατώδες μύθος της ιστορίας.

Ενώ πολλές κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας, προσπαθούν να πιστέψουν ότι το διαβατήριο εμβολίων θα μας ελευθέρωνε από τις αλυσίδες που μας επέβαλαν και τις οποίες σφίγγουν καθημερινά για να μας κάνουν να δεχόμαστε το αφόρητο, να θυμάστε ότι η επιδημία εξαφανίζεται παντού σε χώρες με λίγα ή κανένας εμβολιασμός ανεξάρτητα από τα μέτρα θανάτωσης της ελευθερίας που επιβάλλονται ή όχι Στον πλανήτη συνολικά, ο αριθμός των μολύνσεων έχει μειωθεί κατά 60% τις τελευταίες 5 εβδομάδες.

Όσον αφορά τις χιλιετίες, οι ιοί ζουν τη ζωή τους και οι επιδημίες τελειώνουν απότομα όπως εκείνες των MERS και SARS για τα δύο ξαδέλφια του Covid-19, αφήνοντας τα εργαστήρια ούτε την ώρα να βρουν ούτε να επιβάλουν εμβόλιο.

Ας ελπίσουμε ότι η συνέχιση αυτής της αυθόρμητα ευνοϊκής εξέλιξης του ιού θα έρθει να κλείσει αυτό το θανατηφόρο επεισόδιο από κάθε άποψη και ιδιαίτερα του εμβολιασμού με την πορεία πολλών παρενεργειών, όπως τύφλωση, οφθαλμικές διαταραχές που περιγράφονται λεπτομερώς στον ιστότοπο των Αγγλικών κυβέρνηση (κυβέρνηση Ηνωμένου Βασιλείου) [7] [8] .

Το διαβατήριο εμβολιασμού είναι, όπως η μάσκα και η απαγόρευση της κυκλοφορίας, μόνο ένα εργαλείο υποταγής χωρίς ενδιαφέρον για την υγεία. Η αποδοχή θα ήταν ένδειξη υποταγής στο έργο της κινεζικής κοινωνίας που ονειρεύονται οι σημερινοί ηγέτες. Αλλά αν το ταιριάζει αυτό το μοντέλο, τι θα σκεφτούν οι Γάλλοι όταν ξυπνήσουν από τον εφιάλτη τους από τους Κόβιντς; Τα στρατόπεδα internment, τα διαβατήρια εμβολιασμού, η αυταρχική απομόνωση για την οποία τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας προετοιμάζουν, θα γίνουν δεκτά σιωπηλά και χωρίς βία;

Ας διαλογιστούμε για την τιμωρία του Antonio Guterres, Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενώπιον του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων:

Με την πρόφαση της πανδημίας ως πρόσχημα, οι αρχές σε ορισμένες χώρες έχουν λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας και έχουν υιοθετήσει έκτακτα μέτρα για την καταστολή των ανυπόστατων φωνών, την κατάργηση των πιο θεμελιωδών ελευθεριών, τη σιωπή ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης και την παρεμπόδιση του έργου των ΜΚΟ ». "Οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι δημοσιογράφοι, οι δικηγόροι, οι ακτιβιστές, ακόμη και οι επαγγελματίες υγείας, [...] διώχθηκαν και εκφοβίστηκαν και παρακολουθήθηκαν για την κριτική των μέτρων - ή της έλλειψης μέτρων - που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Οι περιορισμοί που συνδέονται με την πανδημία χρησιμεύουν ως δικαιολογίες για την υπονόμευση των εκλογικών διαδικασιών, την αποδυνάμωση των φωνών των αντιπάλων και την καταστολή της κριτικής. "

Πρέπει να ανακτήσουμε τις αμελητέες κατασχεμένες θεμελιώδεις ελευθερίες στους δρόμους;

Και με την ευκαιρία αυτής της επανεξέτασης εμβολίων στο Ηνωμένο Βασίλειο που θέτει τα ίδια ερωτήματα στον δυτικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, ας θυμηθούμε τη διάσκεψη της Mary Holland, καθηγητή νομικής ενώπιον των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τη σκοπιμότητα εμβολιασμού που είναι υποχρεωτική στα παιδιά .

Υπενθυμίζει το 2016: "το 2005, η UNESCO (Επιστήμη και Πολιτισμός της Εκπαίδευσης), η οποία εξέτασε αυτό το ζήτημα, ενέκρινε την Οικουμενική Διακήρυξη για τη Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα με συναίνεση 193 χωρών. Οι συμμετέχουσες χώρες ήλπιζαν ότι αυτή η Διακήρυξη, όπως και η Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα γίνει ένα σύνολο κατευθυντήριων αρχών.

 Όσον αφορά το ζήτημα της συγκατάθεσης, η Διακήρυξη ορίζει ότι κάθε προληπτική ιατρική παρέμβαση πρέπει να πραγματοποιείται μόνο με την προηγούμενη, δωρεάν και ενημερωμένη συγκατάθεση του ενδιαφερομένου και βάσει επαρκών πληροφοριών. Σημειώνει επίσης (στο άρθρο 2) ότι «το μόνο συμφέρον της επιστήμης ή της κοινωνίας» δεν πρέπει να υπερισχύει.

Αυτή η δήλωση αποτελεί επέκταση του ιατρικού όρκου που δόθηκε στον Ιπποκράτη πριν από 2.500 χρόνια, σύμφωνα με το οποίο οι γιατροί πρέπει να εργάζονται για το καλό των ασθενών τους και να μην κάνουν ποτέ κακό. Σε συντομευμένη μορφή «Μην βλάψετε πρώτα», αυτό το έγκλημα ενσωματώνει την αρχή της προφύλαξης στην ιατρική, τοποθετώντας σαφώς τα συμφέροντα των ασθενών πάνω από τα συμφέροντα της κοινότητας ή της «αγέλης».

Αυτή η αρχή της προφύλαξης στην ιατρική οδηγεί άμεσα στην ιδέα ότι οι πολιτικές εμβολιασμού πρέπει να συνιστώνται και να μην καθίστανται υποχρεωτικές.

Ο Δρ Leo Alexander, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της Αμερικής στις δοκιμές της Νυρεμβέργης, προειδοποίησε το 1949 ότι «από τα ασήμαντα ξεκίνημα μπορούν να ανατραπούν οι αξίες μιας ολόκληρης κοινωνίας». Τόνισε ότι πολύ πριν από την εξουσία των Ναζί στη Γερμανία, είχε ήδη συμβεί μια αλλαγή στην ιατρική κουλτούρα "ανοίγοντας το δρόμο για την υιοθέτηση μιας Χεγκελιακής ωφέλιμης άποψης" με τη λογοτεχνία που ασχολείται με την ευθανασία και την εξόντωση των ατόμων με ειδικές ανάγκες από το 1931 .

Παραφράζει την αποχαιρετιστήρια ομιλία του Προέδρου Eisenhower στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1961, όταν αναφέρθηκε στους κινδύνους που μπορεί να συνεπάγεται το «στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα», αντικαθιστά τον όρο «ιατροβιομηχανικό» για τα λόγια του Προέδρου, επειδή «ιατρικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα» παρουσιάζει πολλούς κινδύνους που ο Πρόεδρος είχε προβλέψει στην ομιλία του:

« Το δυναμικό για μια καταστροφική άνοδο στην εξουσία υπάρχει και θα συνεχιστεί. Δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψουμε σε αυτό το συγκρότημα να θέσει σε κίνδυνο τις ελευθερίες μας ή τη δημοκρατική μας διαδικασία. Δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Μόνο οι αφυπνισμένοι και καλά ενημερωμένοι πολίτες μπορούν να αναγκάσουν τους τεράστιους βιομηχανικούς και ιατρικούς μηχανισμούς να σεβαστούν τις μεθόδους και τους στόχους μας, έτσι ώστε η ασφάλεια και η ελευθερία να μπορούν να ευημερήσουν μαζί ... Παρακολουθώντας την επιστημονική έρευνα και ανακαλύψεις, όπως κάνουμε. για να το κάνουμε αυτό, πρέπει επίσης να παραμείνουμε προσεκτικοί στον ίδιο και αντίθετο κίνδυνο που θα οδηγούσε την πολιτική να γίνει αιχμάλωτη μιας επιστημονικής και τεχνολογικής ελίτ ».

Δρ Gérard Delépine

[1] Laetitia Atlani-Duault, Bruno Lina, Franck Chauvin, Jean-François Delfraissy, Denis Malvy Laetitia. Το Atlan Immune evasion σημαίνει ότι χρειαζόμαστε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο COVID-19 Lancet Public Health 2021

Δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο στις 18 Φεβρουαρίου 2021 https://doi.org/10.1016/ S2468-2667 (21) 00036-0

[2] είναι ήδη υπεύθυνος για την αποτυχία της δάγκειου πυρετού στις Φιλιππίνες και τα εμβόλια κατά των προηγούμενων επιδημιών κοροναϊού

[3] Δελτίο τύπου από την Ακαδημία: Επέκταση του χρόνου μεταξύ των δύο ενέσεων του εμβολίου Covid-19: τι ρίσκο για ό, τι ωφελεί 11 Ιανουαρίου 2021

[4] Mark Hodge COVID TRAGEDY Εννέα κάτοικοι φροντίδας νεκροί και 69 μολύνθηκαν μαζικά ξέσπασμα Covid έξι ημέρες μετά τη λήψη εμβολίου The Sun 2 Φεβ 2021

[5] Covid-19: Κοινωνική δολοφονία, έγραψαν - εκλεγμένοι, μη λογικοί και αμετανόητοι

BMJ 2021; 372 doi: https://doi.org/10.1136/bmj.n314

[6] Διαβατήριο εμβολιασμού στην τηλεόραση ελευθερίας https://www.youtube.com/watch?v=DzZTsBbwpo0

[7] COVID-19 VACCINE: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ "VACCINEES BLIND" - JEMINFORMETV.COM

[8] Εμβόλιο Coronavirus - εβδομαδιαία περίληψη της αναφοράς κίτρινης κάρτας - GOV.UK (www.gov.uk)


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου

CopyAMP code