Η Amazon λογόκρινε και αφαίρεσε από τη διαδικτυακή συλλογή της βιβλίο που επικρίνει την ιδεολογία των τρανσέξουαλ...! Η Νέα Τάξη είναι εδώ! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Amazon λογόκρινε και αφαίρεσε από τη διαδικτυακή συλλογή της βιβλίο που επικρίνει την ιδεολογία των τρανσέξουαλ...! Η Νέα Τάξη είναι εδώ!

  Έχετε παρατηρήσει πως ότι συμβαίνει γύρω μας, έχει ως τελικό στόχο τη καταστροφή του πιο ιερού θεσμού, αυτού της οικογένειας, που αποσκοπε...

 







Έχετε παρατηρήσει πως ότι συμβαίνει γύρω μας, έχει ως τελικό στόχο τη καταστροφή του πιο ιερού θεσμού, αυτού της οικογένειας, που αποσκοπεί στην αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους;


Η Amazon  αφαίρεσε από τις προσφορές της ένα βιβλίο που συζητά θέματα με την ιδεολογία των τρανσέξουαλ . Ο συγγραφέας είπε ότι δεν ειδοποιήθηκε και η εταιρεία δεν έχει προσφέρει καμία εξήγηση.


Πηγή: The Epoch Times

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Το βιβλίο "When Harry Became Sally: Responding to the Transgender Moment" του Ryan Anderson, αφαιρέθηκε από την Amazon στις 21 Φεβρουαρίου. Το ακριβές χρονοδιάγραμμα είναι δύσκολο να εντοπιστεί από τότε που ο συγγραφέας, ο οποίος είναι πρόεδρος του think tank Ethics με έδρα την Ουάσιγκτον και το Κέντρο Δημόσιας Πολιτικής, έμαθε μόνο για την κίνηση, όταν οι αναγνώστε του τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να βρουν το βιβλίο στο απόθεμα του διαδικτυακού λιανοπωλητή, είπε στο Daily Caller.

«Ελπίζω να έχετε ήδη αγοράσει το αντίγραφό σας, γιατί η Amazon μόλις αφαίρεσε το βιβλίο μου« When Harry Became Sally: Responsing to the Transgender Moment »από τα διαδικτυακά ράφια τους», έγραψε ο Άντερσον σε ένα tweet της 21ης ​​Φεβρουαρίου .

Από το απόγευμα της 22ης Φεβρουαρίου, οι σύνδεσμοι του Amazon με τα σκληρά και ηλεκτρονικά αντίγραφα του βιβλίου οδηγούν σε μηνύματα σφάλματος.

Το βιβλίο που λογοκρίθηκε δημοσιεύθηκε πριν από τρία χρόνια και υποστηρίζει ότι η ώθηση για την ενθάρρυνση ατόμων, που αισθάνονται ως διαφορετικό φύλο, να υποβληθούν σε διαδικασίες αλλαγής φύλου καθοδηγείται από ιδεολογία και όχι από υγιείς ιατρικές συμβουλές, σύμφωνα με τον καθηγητή πολιτικών του Πανεπιστημίου του Πρίνστον Μάθιου Φράνκ, ο οποίος το εξέτασε το 2018 .

«Ο Ράιαν Τ. Άντερσον έχει γράψει το οριστικό βιβλίο για το φαινόμενο των τρανσέξουαλ - που κυμαίνεται μεταξύ της ιατρικής, της ψυχολογίας, του πολιτισμού, της κοινωνιολογίας, του νόμου και της δημόσιας πολιτικής», δήλωσε ο Φράνκ. «Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να έχει σώσει το μυαλό και το σώμα - πράγματι, τις ίδιες τις ζωές - ανθρώπων που δεν θα ξέρει ποτέ."

Η Amazon δεν απάντησε σε αίτημα των The Epoch Times για σχόλιο από τον χρόνο Τύπου.

Το βιβλίο εξαφανίστηκε την ίδια στιγμή που ο Άντερσον δημοσίευσε ένα τεύχος στο New York Post επικριτικό για ένα νομοσχέδιο που εκδιώχθηκε από την κυβέρνηση Μπάιντεν που θα εισήγαγε τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου ως προστατευόμενες κατηγορίες βάσει του Νόμου περί Πολιτικών Δικαιωμάτων του 1964.

"Το νομοσχέδιο θα λειτουργούσε ως σπαθί - για να διώξει αυτούς που δεν αγκαλιάζουν νέες ιδεολογίες φύλου", έγραψε ο Anderson . "Θα υποστεί ένα δυαδικό σεξ που είναι κυριολεκτικά γραμμένο στον γενετικό μας κώδικα και είναι θεμελιώδες για πολλούς από τους νόμους μας, ιδίως νόμους που προστατεύουν την ισότητα, την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των γυναικών."

Το Κογκρέσο μπορεί να ενεργήσει επί του νομοσχεδίου ήδη από αυτήν την εβδομάδα.

Η ιδεολογία των τρανσέξουαλ έχει γίνει ένα από τα κεντρικά σημεία της αριστερής, προοδευτικής πολιτικής. Ταιριάζει με το μοντέλο των σχεδόν μαρξιστικών «διατομεακών» κριτικών θεωριών που χωρίζουν την κοινωνία σε «καταπιεστές» και «καταπιεσμένους», με βάση χαρακτηριστικά όπως η φυλή και η «ταυτότητα φύλου».

Τον περασμένο μήνα, ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υπέγραψε εκτελεστική εντολή που ανέθεσε στην κυβέρνηση να επαναπροσδιορίσει όλες τις πολιτικές και τους κανονισμούς της σχετικά με τις διακρίσεις λόγω φύλου ώστε να συμπεριλάβει την «ταυτότητα φύλου».

Η γλώσσα της παραγγελίας υποδηλώνει ότι τα αθλήματα, τα μπάνια και οι αποδυτήρια μόνο για γυναίκες σε ομοσπονδιακά χρηματοδοτούμενα ιδρύματα, όπως τα σχολεία, θα πρέπει να είναι ανοιχτά σε βιολογικούς άνδρες που θεωρούν ότι είναι γυναίκες και το αντίστροφο. Επίσης, εισάγει την «ταυτότητα φύλου» στον ορισμό των διακρίσεων λόγω φύλου σε χώρους στέγασης, εργασίας και υγειονομικής περίθαλψης.

Στην προοδευτική ονοματολογία, η «ταυτότητα φύλου» αναφέρεται σε μια ρευστή έννοια που περιλαμβάνει οτιδήποτε αναγνωρίζει κάποιος σε μια δεδομένη στιγμή, βάσει υποκειμενικών συναισθημάτων

Περίπου 2,1 τοις εκατό των φοιτητών πανεπιστημίου αναγνωρίζονται ως τρανσέξουαλ, σύμφωνα με την έρευνα αξιολόγησης υγείας του Εθνικού Κολλεγίου 2020 ( pdf ). Μόνο περίπου 0,3 τοις εκατό ταυτίζονται ως τρανσέξουαλ αρσενικά-θηλυκά ή θηλυκά-προς-αρσενικά. Για το άλλο 1,8%, οι πιο δημοφιλείς ταυτότητες φύλου ήταν «Μη δυαδικές», «Genderfluid», «Genderqueer» και «Η ταυτότητά μου δεν αναφέρεται».

Οι διαδικτυακές συζητήσεις μεταξύ ατόμων που θεωρούν τον εαυτό τους ως ένα από τα νέα φύλα δείχνουν ότι η αυτο-ταυτοποίησή τους μπορεί να αλλάζει από μέρα σε μέρα. Μερικές φορές, μπορεί να θεωρούν τους εαυτούς τους γυναίκες, άλλες φορές άνδρες, ανδρογυνικούς, ή ένα από πολλά άλλα εναλλακτικά «φύλα».

Η υπόθεση του Άντερσον δεν είναι η πρώτη φορά που η Amazon φαίνεται να συμμετέχει σε λογοκρισία σε αυτό το θέμα.

Πέρυσι, η δημοσιογράφος Abigail Shrier δήλωσε ότι η Amazon αρνήθηκε να πληρώσει διαφημίσεις για το βιβλίο της, «Irreversible Damage: The Transgender Craze Seducing Our Daughter».

Η Amazon δεν απάντησε σε προηγούμενο αίτημα για σχολιασμό αυτής της απόφασης.

Τον Νοέμβριο του 2020, ο Target αφαίρεσε το βιβλίο του Shrier από τις προσφορές του, αφού οι ακτιβιστές των τρανσέξουαλ διαμαρτυρήθηκαν για το διαδικτυακό.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου