Η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι εδώ και εμείς πρέπει να αντιδράσουμε...! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι εδώ και εμείς πρέπει να αντιδράσουμε...! (Video)

  Πρόκειται για ένα μαζικό πείραμα χειραγώγησης και πειθάρχησης των κοινωνιών μέσω της διασποράς φόβου και πανικού για να αλλάξουν την κανον...

 







Πρόκειται για ένα μαζικό πείραμα χειραγώγησης και πειθάρχησης των κοινωνιών μέσω της διασποράς φόβου και πανικού για να αλλάξουν την κανονικότητα όπως την ξέραμε τις τελευταίες 15 γενεές.


Πρέπει επιτέλους να ενωθούμε και να αντιδράσουμε, αν θέλουμε να διατηρήσουμε την εθνική, κοινωνική και θρησκευτική μας υπόσταση...!


Μέσα από όλο αυτό θα περάσουν, μεταξύ των άλλων και την προδοτική συμφωνία με την Τουρκία μέσω μιας οικουμενικής κυβέρνησης ( ευνοείται και απο τον εκλογικό Νόμο της απλής αναλογικής), ενώ φυσικά οι εργασιακές σχέσεις θα αλλάξουν καθώς οι άνθρωποι θα αντικατασταθούν χάριν προόδου από ρομπότ και όσοι συνεχίσουν να εργάζονται θα το κάνουν σε μεγάλα ποστοστά μέσω τηλεργασίας χωρίς φυσική παρουσία στους χώρους εργασίας, η θρησκευτική λατρεία και αυτή θα αλλάξει, όχι μόνον για εμάς τους ορθόδοξους Χριστιανούς, αλλά για όλους και φυσικά μην ξεχνάτε ότι έχει μείνει ακόμα αναπάντητη η επίπτωση όλων αυτών των σκευασμάτων-εμβολίων που θα υπάρχει στην γονιμότητα...!

Δείτε την παρακάτω εξαιρετική επιστολή που εστάλη στον κ. Στεφανόπουλο και αντιληφθείτε ότι πρέπει επιτέλους να ενωθούμε και να αντιδράσουμε, αν θέλουμε να διατηρήσουμε την εθνική, κοινωνική και θρησκευτική μας υπόσταση...!

 

Γράφει ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (ΑΠΟ ΤΙΣ 1000ΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ YOU TUBE. 

ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ  ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ--MONO AYTO TO BINTEO NA -ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΤΕ ΤΑ.  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.  

ΑΛΛΑ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ. ΣΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΜΕ "ΣΦΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ"  ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΕΙΜΕΙΣ ΟΛΟΙ -ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΟΣ - ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΥΗΚΟΟΝ ΟΥΣ...ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟΝ (ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΕ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΝ..)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!  

Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ...



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου