Ο Πάπας Φραγκίσκος ζητά τη δημιουργία «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» μετά την Πανδημία...που θα είσαι και «πιστοποιημένος»! Σαν να τρέχουν όλα γρήγορα μετά τον Τράμπ...δεν νομίζεις; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Πάπας Φραγκίσκος ζητά τη δημιουργία «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» μετά την Πανδημία...που θα είσαι και «πιστοποιημένος»! Σαν να τρέχουν όλα γρήγορα μετά τον Τράμπ...δεν νομίζεις;

  «Μπορούμε να θεραπεύσουμε την αδικία οικοδομώντας μια  νέα παγκόσμια τάξη που βασίζεται στην αλληλεγγύη, μελετώντας καινοτόμες μεθόδους γι...

 






«Μπορούμε να θεραπεύσουμε την αδικία οικοδομώντας μια νέα παγκόσμια τάξη που βασίζεται στην αλληλεγγύη, μελετώντας καινοτόμες μεθόδους για την εξάλειψη του εκφοβισμού, της φτώχειας και της διαφθοράς»


«Ο δρόμος προς τη σωτηρία της ανθρωπότητας περνά μέσα από τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης, το οποίο αναμφισβήτητα επικεντρώνεται στη συνύπαρξη μεταξύ των λαών».


Ο Πάπας σπεύδει για άλλη μια φορά να προπαγανδίσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και την επιβολή της παγκοσμιοποίησης, επιβεβαιώνοντας όσους λένε ότι η πανδημία θα εξυπηρετήσει αυτόν τον πολύ σκοτεινό σκοπό. Αλήθεια δεν σας φαίνεται παράξενο που όλα τρέχουν προς τη παγκοσμιοποίηση αμέσως μετά την απομάκρυνση Τράμπ...; Αναρωτιέστε τι ρόλο θα παίζουν τα "πιστοποιητικά ελευθερίας" σε μια Νέα Τάξη Πραγμάτων...; Θα ξυπνήσεις σκλάβε;

Αλλά αυτό που μας λέει έχει να κάνει με την επαναφορά ολόκληρου του πλανήτη και την εισαγωγή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που βρίσκουμε στην Αποκάλυψη 13, 17 και 18.

Σύμφωνα με το όραμα του Πάπα, οι άνθρωποι λατρεύουν τη γη, και όλοι οι άνθρωποι ζουν σε τέλεια αρμονία κάτω από το έμβλημα της «ανθρώπινης αδελφότητας. όπως βρέθηκε στο One World θρησκεία του Chrislam , ήταν τόσο απασχολημένος με την κατασκευή του από την κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο του 2019 .

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι οι Ναζί είχαν επίσης εμμονή με την « αδελφότητα », την « πράσινη ατζέντα » και το περιβάλλον και έναν παγκόσμιο ηγέτη που θα μπορούσε να φέρει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη . Ο Χίτλερ ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που προσπάθησε να πετύχει κάτι ανάλογο...Είναι ο Πάπας Φραγκίσκος ο Βιβλικός Ψεύτικος Προφήτης;  

Δείτε τη συνέντευξη του...


Ο Πάπας Φραγκίσκος Ζητά «Νέα Παγκόσμια Τάξη» Μετά Την Πανδημία

Από το Breitbart News

Ο Πάπας Φραγκίσκος επιμένει ότι σε ένα νέο βιβλίο τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ τα ίδια σε έναν μετα-πανδημικό κόσμο, ζητώντας αντ 'αυτού τη δημιουργία μιας «νέας παγκόσμιας τάξης».

Σε μια συνέντευξη του Πάπα για το βιβλίο «Ο Θεός και ο Κόσμος που θα έρθει» (“God and the World to Come”) με τον δημοσιογράφο Domenico Agasso, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα ιταλικά την Τρίτη, ο Ποντίφ επαναλαμβάνει την υπόθεσή του για το Great Reset με μια απομάκρυνση από οικονομικές κερδοσκοπίες, ορυκτά καύσιμα και στρατιωτική κατασκευή προς μια πράσινη οικονομία που βασίζεται στην ένταξη.

Μετά την πανδημία του κοροναϊού, «κανείς σήμερα δεν μπορεί να ξεκουραστεί εύκολα», δηλώνει ο Πάπας σε ένα μακρύ απόσπασμα από το βιβλίο που εκδόθηκε από το Vatican News. «Ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Αλλά ακριβώς μέσα σε αυτήν την καταστροφή πρέπει να κατανοήσουμε εκείνα τα σημάδια που μπορεί να αποδειχθούν οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ανοικοδόμησης. "

«Ας θυμόμαστε όλοι ότι υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτήν την κρίση: το δράμα της σπατάλης», δηλώνει. «Δεν μπορούμε να βγούμε από μια κρίση όπως πριν: είτε βγαίνουμε καλύτερα είτε βγαίνουμε χειρότερα».

Μπορούμε να θεραπεύσουμε την αδικία «χτίζοντας μια νέα παγκόσμια τάξη που βασίζεται στην αλληλεγγύη, μελετώντας καινοτόμες μεθόδους για την εξάλειψη του εκφοβισμού, της φτώχειας και της διαφθοράς», προσθέτει, «όλοι εργάζονται μαζί, το καθένα από μόνοι τους, χωρίς να τους αναθέτουν και να περνούν τα χρήματα».

Αυτή η νέα παγκόσμια τάξη θα βασίζεται στην εξάλειψη των ανισοτήτων και στην προστασία του περιβάλλοντος, επιβεβαιώνει ο Πάπας.

«Δεν μπορούμε πλέον να δεχόμαστε με άνεση τις ανισότητες και τις διαταραχές στο περιβάλλον», δηλώνει. «Ο δρόμος προς τη σωτηρία της ανθρωπότητας περνά μέσα από τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης, το οποίο αναμφισβήτητα επικεντρώνεται στη συνύπαρξη μεταξύ των λαών σε αρμονία με τη Δημιουργία.»

Ως πορεία προς μια λύση, ο Φράνσις δείχνει τους νέους που συμμετέχουν σε «οικολογικά κινήματα».

«Αν δεν σηκώσουμε τα μανίκια μας και φροντίσουμε αμέσως τη Γη, με ριζοσπαστικές προσωπικές και πολιτικές επιλογές, με μια οικονομική« πράσινη »στροφή κατευθύνοντας τις τεχνολογικές εξελίξεις προς αυτή την κατεύθυνση, αργά ή γρήγορα το κοινό μας σπίτι θα μας ρίξει έξω το παράθυρο », επιμένει.

Ο Πάπας ισχυρίζεται επίσης την πεποίθησή του ότι ο κόσμος πρέπει να θεραπευτεί από την «κυρίαρχη κερδοσκοπική νοοτροπία» για να αποκατασταθεί «με μια« ψυχή »» προκειμένου να μειωθεί το χάσμα μεταξύ εκείνων που έχουν πρόσβαση στην πίστωση και εκείνων που δεν το κάνουν.

Οι Χριστιανοί και οι άνθρωποι της καλής θέλησης θα πρέπει να επιλέξουν ποιες επιχειρήσεις θα υποστηρίξουν βάσει τεσσάρων κριτηρίων, προτείνει ο Francis, συγκεκριμένα: «συμπερίληψη των αποκλεισμένων, προώθηση του λιγότερο, του κοινού καλού και φροντίδα της Δημιουργίας».

«Αυτή τη στιγμή, πρόκειται για ανοικοδόμηση από τα ερείπια», προτείνει ο Πάπας, ένα έργο που περιλαμβάνει αυτούς που βρίσκονται στην κυβέρνηση, καθώς και στον υπόλοιπο πληθυσμό.

«Είναι καιρός να εξαλείψουμε την κοινωνική αδικία και την περιθωριοποίηση», δηλώνει. «Εάν εκμεταλλευτούμε την τρέχουσα δίκη ως ευκαιρία, μπορούμε να προετοιμαστούμε για το αύριο κάτω από τη σημαία της ανθρώπινης αδελφότητας, στην οποία δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, γιατί χωρίς ένα συνολικό όραμα δεν θα υπάρχει μέλλον για κανέναν»

Μέρος του Great Reset συνεπάγεται επίσης ένα τέλος στον αγώνα όπλων, προσθέτει.

«Δεν είναι πλέον ανεκτό να συνεχίζουμε να κατασκευάζουμε και να διακινούμε όπλα, ξοδεύοντας τεράστια ποσά κεφαλαίου που θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία ανθρώπων και για τη διάσωση ζωών».

«Ενάντια σε αυτήν την πλανητική διαμάχη που χτυπά το μέλλον της ανθρωπότητας, χρειαζόμαστε πολιτική δράση που είναι ο καρπός της διεθνούς αρμονίας», δηλώνει, προτρέποντας τον τερματισμό του «κοντόφθαλμου εθνικισμού» και άλλων μορφών «πολιτικής εγωισμού» Υπέρ των πολυμερών λύσεων.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου