Ο Πόλεμος (Παρά)πληροφόρησης για τα Εμβόλια κατά του Sars-cov-2 και πως η Νέα Τάξη αποκλείει τις αντίθετες απόψεις... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Πόλεμος (Παρά)πληροφόρησης για τα Εμβόλια κατά του Sars-cov-2 και πως η Νέα Τάξη αποκλείει τις αντίθετες απόψεις...

Η κριτική σκέψη οδηγεί σε «διστακτικότητα λήψης εμβολίων»...   Γι’ αυτό οι  εταιρείες συνεργάζονται με τις κυβερνήσεις για να λογοκρίνουν αμ...








Η κριτική σκέψη οδηγεί σε «διστακτικότητα λήψης εμβολίων»...

 

Γι’ αυτό οι  εταιρείες συνεργάζονται με τις κυβερνήσεις για να λογοκρίνουν αμέσως το παραμικρό περιεχόμενο που αποκλίνει από την επίσημη αφήγηση για τη Covid-19  και  να αποκλείουν τους συγγραφείς με αυτό το περιεχόμενο , ή τους δυσφημούν ως «αντιεμβολιαστές ψεκασμένους που διασπείρουν παραπληροφόρηση»

 


Πηγή: Off-guardian.org

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 Αρθρο του CJ Hopkins 


Λοιπόν, καλά νέα, παιδιά! Φαίνεται ότι το τμήμα γενετικών τροποποιήσεων του Παγκόσμιου Αστυνόμου (GloboCap) έχει βρει ένα θαυμαστό εμβόλιο για τη Covid !

Είναι ένα απολύτως ασφαλές, μη-πειραματικό εμβόλιο messenger-RNA που διδάσκει στα κύτταρα σας να παράγουν μια πρωτεΐνη που ενεργοποιεί μια ανοσοαπόκριση, όπως ακριβώς και η απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματός σας, μόνο καλύτερα, επειδή είναι κατασκευασμένο από εταιρείες!

Εντάξει, τεχνικά, δεν έχει εγκριθεί για χρήση - αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως αρκετά χρόνια - οπότε υποθέτω ότι είναι ελαφρώς «πειραματική», αλλά η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) έχουν εκδώσει «Άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης» και έχει «δοκιμαστεί εκτενώς για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του», σύμφωνα με τους ανώνυμους «ελεγκτές γεγονότων» (fact-checkers) του Facebook, οπότε δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να ανησυχείτε.

Αυτό το μη-πειραματικό, πειραματικό  εμβόλιο είναι πραγματικά μια ιστορική εξέλιξη, επειδή εκτός από τη διάσωση του κόσμου από  έναν ιό που προκαλεί ήπια έως μέτρια συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη (ή, συνηθέστερα, χωρίς συμπτώματα) σε περίπου 95% αυτών που έχουν μολυνθεί και ότι πάνω από το 99% των μολυσμένων επιβιώνουν , οι δυνατότητες για μελλοντικές εφαρμογές της τεχνολογίας messenger-RNA και τη γενετική τροποποίηση των ανθρώπων, γενικά, είναι σχεδόν απεριόριστες σε αυτό το σημείο.

Φανταστείτε όλες τις ασθένειες που μπορούμε να θεραπεύσουμε και όλα τα γενετικά «λάθη» που μπορούμε να διορθώσουμε, τώρα που μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε τα γονίδια των ανθρώπων για να κάνουμε ό, τι θέλουμε… καρκίνος, καρδιακές παθήσεις, άνοια, τύφλωση, για να μην αναφέρουμε το κοινό κρυολόγημα!

Θα μπορούσαμε ακόμη και να θεραπεύσουμε ψυχιατρικές διαταραχές, όπως «αντικοινωνική διαταραχή προσωπικότητας», «εναντιωματική προκλητική διαταραχή» και άλλες «διαταραχές συμπεριφοράς» και «διαταραχές προσωπικότητας».

Ποιός ξέρει…;;; Σε άλλα εκατό χρόνια, πιθανότατα θα είμαστε σε θέση να καθαρίσουμε γενετικά τα ανθρώπινα είδη από παλιές μάστιγες, όπως ο ρατσισμός, ο σεξισμός, ο αντισημιτισμός, η ομοφοβία, η τρανσφοβία κ.λπ., επαναπρογραμματίζοντας τα ελαττωματικά αλληλόμορφα όλων των ανθρώπων ή εμφυτεύοντας κάποιο είδος νανοτεχνολογικών νευροσυναπτικών τσιπ στο μυαλό μας.

Το μόνο πράγμα που μας εμποδίζει είναι η εντελώς παράλογη αντίσταση των ανθρώπων να επιτρέψουν στις εταιρείες να επανασχεδιάσουν τον ανθρώπινο οργανισμό, ο οποίος, σαφώς, ήταν μάλλον κακώς σχεδιασμένος, και ως εκ τούτου είναι ευάλωτος σε όλες αυτές τις φρικτές ασθένειες και συναισθηματικές και συμπεριφορικές διαταραχές.

Αλλά, προτρέχω.

Το σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να νικήσουμε αυτόν τον λοιμό που μοιάζει με γρίπη, ο οποίος  δεν έχει σημαντική επίδραση στα ποσοστά θνησιμότητας σταθμισμένα με την ηλικία και  το προφίλ θνησιμότητας του οποίου είναι λίγο πολύ πανομοιότυπο με το κανονικό προφίλ θνησιμότητας , αλλά το οποίο ωστόσο έχει απομείνει η παγκόσμια εταιρειοκρατία δεν έχει άλλη επιλογή από το να «κλειδώσει» ολόκληρο τον πλανήτη, να βυθίσει εκατομμύρια σε απεγνωσμένη φτώχεια, να διατάξει τον καθένα να φορέσει ιατρικές μάσκες, να εξαπολύσει ένοπλες ομάδες ηλιθίων για να εισβάλλουν στα σπίτια των ανθρώπων και αλλιώς να μετατρέψει την κοινωνία σε έναν παθολογικό-ολοκληρωτικό εφιάλτη.

Και, φυσικά, ο μόνος τρόπος να το κάνουμε αυτό (δηλαδή, να σώσουμε την ανθρωπότητα από ένα μικρόβιο που μοιάζει με τη γρίπη) είναι να  εμβολιάσουμε καταναγκαστικά κάθε άνθρωπο στον πλανήτη Γη !

Εντάξει, πιθανότατα σκέφτεστε ότι δεν έχει νόημα, αυτή η σταυροφορία για τον εμβολιασμό ολόκληρου του ανθρωπίνου είδους από έναν σχετικά τυπικό αναπνευστικό ιό, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή σκέφτεστε ακόμα κριτικά. Πρέπει πραγματικά να σταματήσετε να σκέφτεστε έτσι. Όπως ακριβώς οι The New York Times  επεσήμαναν:

« η κριτική σκέψη δεν βοηθά.»

Στην πραγματικότητα,  η κριτική σκέψη μπορεί να είναι σύμπτωμα μιας από αυτές τις «διαταραχές» που μόλις ανέφερα παραπάνω .

Η κριτική σκέψη οδηγεί σε «διστακτικότητα εμβολίων», γι’ αυτό οι  εταιρείες συνεργάζονται με τις κυβερνήσεις για να λογοκρίνουν αμέσως το παραμικρό περιεχόμενο που αποκλίνει από την επίσημη αφήγηση για τη Covid-19  και  να αποκλείουν τους συγγραφείς με αυτό το περιεχόμενο , ή τους δυσφημούν ως «αντιεμβολιαστές ψεκασμένους που διασπείρουν παραπληροφόρηση»

Για παράδειγμα, η  Άμυνα για την Παιδική Υγεία (Childrens Health Defense), η οποία έχει αναφέρει τις λεγόμενες «ανεπιθύμητες παρενέργειες» και θανάτους σε σχέση με τα εμβόλια Covid, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις αρχές, « δεν υπάρχουν προβλήματα ασφάλειας με τα εμβόλια » και « δεν υπάρχει σχέση μεταξύ των εμβολίων Covid-19 και εκείνων που πεθαίνουν μετά τη λήψη τους .»

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τους «ελεγκτές γεγονότων» στο Reuters, αυτές οι φερόμενες «αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων» «μπορεί να περιέχουν πληροφορίες που είναι ελλιπείς, ανακριβείς, συμπτωματικές ή μη επαληθεύσιμες ! »

Ναι, σωστά, διαβάζετε ανάμεσα στις γραμμές.

Τα συστημικά εταιρικά μέσα ενημέρωσης δεν μπορούν να βγουν έξω και να το πουν, αλλά φαίνεται ότι οι «αντιεμβολιαστές ψεκασμένοι» κατασκευάζουν πλαστά «ανεπιθύμητα συμβάντα» και τα εισάγουν στη  βάση δεδομένων VAERS  και σε άλλα παρόμοια συστήματα αναφορών ανεπιθύμητων παρενεργειών από τα εμβόλια σε όλο τον κόσμο.

Ακόμη χειρότερα, διοχετεύουν με άγνωστο τρόπο αυτά τα κατασκευασμένα περιστατικά στα βασικά συστημικά μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να παρασύρουν τους ανθρώπους στη «διστακτικότητα για τα εμβόλια» και να μας εμποδίσουν να εμβολιάσουμε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στο φυσικό σύμπαν , επανειλημμένα, σε συνεχή βάση, για αόριστο χρονικό διάστημα, όσο οι «ιατροί εμπειρογνώμονες» κρίνουν απαραίτητο.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα της χειροτεχνίας τους…

·            Στη Νορβηγία,  23 ηλικιωμένοι πέθαναν μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer . Ωστόσο, σύμφωνα με τους «ελεγκτές γεγονότων» του Reuters, αποδεικνύεται ότι οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν μερικές φορές, ειδικά σε γηροκομεία, από διάφορες αιτίες… εκτός αν δεν έχουν εμβολιαστεί, οπότε σίγουρα πέθαναν από τον Covid, ανεξάρτητα από το τι πραγματικά πέθαναν. Για παράδειγμα,  ένας ηλικιωμένος 99 ετών που έπασχε από άνοια και εμφύσημα, ο οποίος βρέθηκε αρνητικός στον ιό τρεις φορές, προστέθηκε στους «θανάτους Covid» γιατί ένας γιατρός του γηροκομείου «υποτίθεται» ότι ήταν «κρούσμα» Covid (κάτι όπως που ο Παγκόσμιος Αστυνόμος (GloboCap) του έδωσε ρητές οδηγίες  να το κάνει).

·            Στη Γερμανία,  13 από τους 40 ενοίκους ενός γηροκομείου πέθαναν μετά τον εμβολιασμό , αλλά αυτό ήταν απλώς μια «τραγική σύμπτωση», η οποία δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το εμβόλιο.

·            Στην Ισπανία, σε μια άλλη «τραγική σύμπτωση»,  46 ένοικοι γηροκομείων που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer-BioNTech πέθαναν μέσα σε ένα μήνα . Στη συνέχεια, 28 από τους 94 ενοίκους και 12 μέλη του προσωπικού ήταν θετικοί στη Covid.

·            Στη Φλόριντα,  ένας υγιής μεσήλικας γιατρός πέθανε από μια ασυνήθιστη διαταραχή του αίματος δύο εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολίου , αλλά, σύμφωνα με τους ειδικούς, η ξαφνική έναρξη αυτής της σπάνιας ανοσολογικής διαταραχής του αίματος (δηλαδή, της ανοσοποιητικής θρομβοπενίας) «δεν πρέπει να ερμηνευθεί ως συνδεόμενη με το εμβόλιο», και πιθανότατα ήταν απλώς μια απόλυτη σύμπτωση.

·            Στην Καλιφόρνια, ένας 60χρονος τεχνολόγος ακτίνων Χ έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer. Λίγες ώρες αργότερα είχε πρόβλημα με την αναπνοή. Νοσηλεύτηκε και  πέθανε τέσσερις ημέρες αργότερα.  Η χήρα του λέει ότι δεν είναι έτοιμη σε αυτό το σημείο να συνδέσει το θάνατο του συζύγου της με το εμβόλιο. « Δεν κατηγορώ την Pfizer », είπε, «ή σε οποιαδήποτε άλλη φαρμακευτική εταιρεία». Λοιπόν, πιθανώς απλώς μια άλλη σύμπτωση.

·            Μια 78χρονη γυναίκα στην Καλιφόρνια πέθανε αμέσως μετά τον εμβολιασμό της , αλλά ο θάνατός της δεν είχε σχέση με το εμβόλιο, οι αξιωματούχοι της υγείας διαβεβαίωσαν το κοινό. «(Έλαβε) μια ένεση του εμβολίου Covid-19 που κατασκευάστηκε από την Pfizer περίπου το μεσημέρι. Καθώς καθόταν στην περιοχή παρατήρησης μετά την ένεση, [αυτή] παραπονέθηκε ότι αισθάνθηκε δυσφορία και ενώ αξιολογείτο από ιατρικό προσωπικό έχασε τη συνείδησή της. Παρά τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας του, ο σύζυγός της σκοπεύει να λάβει τη δεύτερη δόση.

·            Ένας πρώην παρουσιαστής ειδήσεων στο Ντιτρόιτ πέθανε μόλις μία ημέρα μετά τη λήψη του εμβολίου , αλλά πιθανότατα ήταν απλώς ένα τυχαίο εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο οι «φυσιολογικές παρενέργειες του εμβολίου μπορεί να έχουν καλύψει».

·            Επίσης στο Μίσιγκαν,  ένας 90χρονος άνδρας πέθανε την επόμενη ημέρα μετά τη λήψη του εμβολίου , αλλά, πάλι, αυτό ήταν απλώς μια τραγική σύμπτωση. Όπως εξήγησε ο Δρ. David Gorski, «το βασικό ποσοστό θανάτου των 90χρονων είναι υψηλό επειδή είναι 90 ετών», κάτι που έχει νόημα… εκτός αν, φυσικά, πέθαναν από τη COVID, οπότε η ηλικία τους και οι υποκείμενες συνθήκες δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.

·            Στο Κεντάκι,  δύο μοναχές σε ένα μοναστήρι πέθαναν και περισσότερες από δύο δωδεκάδες άλλες βρέθηκαν θετικοί, σε ένα ξαφνικό «ξέσπασμα Covid-19» που ξεκίνησε δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό των μοναχών . Το μοναστήρι είχε κλείσει εντελώς για τους επισκέπτες και χωρίς Covid μέχρι εκείνο το σημείο, αλλά οι μοναχές ήταν παλιά και είχαν «προβλήματα υγείας» και ούτω καθεξής.

·            Στη Βιρτζίνια, μια 58χρονη γιαγιά πέθανε μέσα σε λίγες ώρες μετά τη λήψη του εμβολίου , αλλά, όπως επεσήμαναν οι «ελεγκτές γεγονότων» του Facebook, έπρεπε να είναι απλώς μια άλλη σύμπτωση, επειδή τα «εμβόλια έχουν δοκιμαστεί εκτεταμένα για την ασφάλεια τους».


Και έπειτα υπάρχουν όλοι οι άνθρωποι στο Facebook που μοιράζονται τις ιστορίες τους για τους αγαπημένους τους που πέθαναν λίγο μετά τη λήψη του εμβολίου Covid, τους οποίους οι «ελεγκτές γεγονότων» του Facebook κάνουν ό, τι μπορούν για να δυσφημήσουν με τις επίσημες «ειδοποιήσεις ελέγχου γεγονότων». Για παράδειγμα…


Εντάξει, συνειδητοποιώ ότι είναι δυσάρεστο να αντιμετωπίζουμε τέτοια πράγματα (δηλαδή, παγκόσμιες εταιρείες όπως το Facebook που υπονοούν ότι αυτοί οι άνθρωποι ψεύδονται ή χρησιμοποιούν τους ξαφνικούς θανάτους των αγαπημένων τους για να αποθαρρύνουν τους άλλους να εμβολιαστούν), ειδικά εάν δεν κάνετε τίποτα άλλο παρά να προσπαθείτε να ακολουθήσετε τις εντολές και την επίσημη παπαγαλίστικη προπαγάνδα … ακόμη και οι πιο φανατικοί  υποστηρικτές της COVIDολατρείας  πιθανόν να έχουν ακόμα ένα ψήγμα ανθρώπινης ενσυναίσθησης θαμμένο βαθιά στις κρύες μικρές καρδιές τους.

Αλλά  έχουμε πόλεμο, πόλεμο της πληροφόρησης , φίλοι μου !

Είστε είτε με την Εταιρειοκρατία (Corporatocracy) είτε εναντίον της! Δεν είναι καιρός να έίστε ευαίσθητοι, ή, ξέρετε, να δείξετε δημόσια μια στάλα συμπόνιας. Τι θα σκεφτούν οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας ;!

Όχι, ρουφιανέψτε αυτούς τους αντιεμβολιαστές στις αρχές, ξεφωνήστε τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απενεργοποιήστε τις ικανότητές σας για κριτική σκέψη και μπείτε στη σειρά για να κάνετε τον εμβολιασμό σας! Η τύχη του ανθρώπινου είδους εξαρτάται από αυτό!

Και, αν είστε τυχεροί, ίσως ο Παγκόσμιος Αστυνόμος  θα σας δώσει ακόμη και ένα από αυτά τα ωραία αριθμητικά τατουάζ Covid-εμβολίου δωρεάν!


Ο CJ Hopkins είναι ένας βραβευμένος Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας, μυθιστοριογράφος και πολιτικός σατιρικός με έδρα το Βερολίνο. Τα έργα του δημοσιεύονται από το Bloomsbury Publishing και το Broadway Play Publishing, Inc. Το δυστοπικό μυθιστόρημά του, Ζώνη 23 , εκδίδεται από τους Snoggsworthy, Swaine & Cormorant. Οι τόμοι I και II του Consent Factory Essays δημοσιεύονται από την Consent Factory Publishing, μια θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου στην Amalgamated Content, Inc. Μπορεί να προσεγγιστεί στη διεύθυνση cjhopkins.com ή στη διεύθυνση licensefactory.org .

Δικτυογραφία:

1.-- The Vaccine (Dis)Information War – OffGuardian

https://off-guardian.org/2021/02/23/the-vaccine-disinformation-war/?cf_lbyyhhwhyjj5l3rs65cb3w=v28b9snbeoop6nw6tyrlgm

2.-- Facts about Covid-19 – Swiss Policy Research

https://swprs.org/covid19-facts/

3.-- Antisocial Personality Disorder - Harvard Health

https://www.health.harvard.edu/a_to_z/antisocial-personality-disorder-a-to-z

4.-- Oppositional Defiant Disorder (ODD) in Children | Johns Hopkins Medicine

https://www.hopkinsmedicine.org/health/conditions-and-diseases/oppositional-defiant-disorder

5.--What Are Disruptive, Impulse-Control and Conduct Disorders?

https://www.psychiatry.org/patients-families/disruptive-impulse-control-and-conduct-disorders/what-are-disruptive-impulse-control-and-conduct-disorders

6.--What Are Personality Disorders?

https://www.psychiatry.org/patients-families/personality-disorders/what-are-personality-disorders

7.--Stefan Homburg on Twitter: "3. Auf JAHRESBASIS stieg die Gesamtsterblichkeit von 2019 auf 2020 um 4,6%. Von 2014 auf 2015 stieg sie um 5,6%, also stärker, ohne dass es hierzu Zeitungsartikel gab. Schlussfolgerung: Corona ist kein medizinisches Problem, sondern ein politisch-mediales. 3/3 https://t.co/SzBWPkVYQt" / Twitter

https://twitter.com/SHomburg/status/1356498148890411010

8.--Why Covid-19 Is a “Strange Pandemic” – Swiss Policy Research

https://swprs.org/why-covid-19-is-a-strange-pandemic/

9.--Pandemic will be with us until EVERYONE on earth given Covid-19 vaccine, says Merkel after G7 summit — RT World News

https://www.rt.com/news/516092-covid-vaccinating-whole-world-merkel/

10.--Opinion | Don’t Go Down the Rabbit Hole - The New York Times

https://www.nytimes.com/2021/02/18/opinion/fake-news-media-attention.html

11.--Study: Refusal to wear face mask associated with psychopathy traits

https://www.cnbc.com/2020/09/02/study-refusal-to-wear-face-mask-associated-with-psychopathy-traits.html

12.--Robert F. Kennedy Jr. has been banned from Instagram - CNN

https://edition.cnn.com/2021/02/10/tech/robert-kennedy-jr-instagram-ban/index.html

13.--CORRECTED-EXCLUSIVE-White House working with Facebook and Twitter to tackle anti-vaxxers | Reuters

https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-white-house-idCNL1N2KP00E

14.--One-Third of Deaths Reported to CDC After COVID Vaccines Occurred Within 48 Hours of Vaccination • Children's Health Defense

https://childrenshealthdefense.org/defender/latest-data-cdc-vaers/

15.-- CDC says no safety problems with Pfizer, Moderna Covid vaccines after first month

https://www.nbcnews.com/health/health-news/cdc-says-no-safety-problems-pfizer-moderna-vaccines-after-first-n1258367

16.--Fact-check: No link between COVID-19 vaccines and those who die after receiving them - ABC News

https://abcnews.go.com/Health/post-vaccination-deaths-dont-covid-19-vaccine-deadly/story?id=75524209

17.--Fact check: Reports of adverse effects in US database aren’t confirmed to be linked to vaccination | Reuters

https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-vaers/fact-check-reports-of-adverse-effects-in-us-database-arent-confirmed-to-be-linked-to-vaccination-idUSKBN2AE0QQ

18.--VAERS - Report an Adverse Event

https://vaers.hhs.gov/reportevent.html

19.--Boris Johnson tells G7 summit ‘whole world’ must be vaccinated | Evening Standard

https://www.standard.co.uk/news/uk/boris-johnson-g7-vaccine-whole-world-b920570.html

20.--Fact check: Discussion of deaths in elderly vaccine recipients in Norway lacks context | Reuters

https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-norway/fact-check-discussion-of-deaths-in-elderly-vaccine-recipients-in-norway-lacks-context-idUSKBN29P2R1

21.--BEL MOONEY: My dad died of a chronic illness yet he's officially a Covid victim | Daily Mail Online

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9279767/BEL-MOONEY-dad-died-chronic-illness-hes-officially-Covid-victim.html?ito=amp_twitter_share-top

22.--How Covid deaths are recorded. - Mail Online - Peter Hitchens blog

https://hitchensblog.mailonsunday.co.uk/2021/02/how-covid-deaths-are-recorded-.html

23.--Uhldingen-Mühlhofen: Elf Todesfälle im Seniorenwohnpark: Laut Bürgermeister ein „tragischer Zufall“ und ohne Zusammenhang zum Impftermin | SÜDKURIER Online

https://www.suedkurier.de/region/bodenseekreis/bodenseekreis/elf-todesfaelle-im-seniorenwohnpark-laut-buergermeister-ein-tragischer-zufall-und-ohne-zusammenhang-zum-impftermin;art410936,10719652

24.--46 Nursing Home Residents in Spain Die Within 1 Month of Getting Pfizer COVID Vaccine • Children's Health Defense

https://childrenshealthdefense.org/defender/nursing-home-residents-spain-die-pfizer-covid-vaccine/

25.--Officials Investigate Physician's Death After COVID Vaccination | MedPage Today

https://www.medpagetoday.com/special-reports/exclusives/90917

26.--COVID: Orange County health care worker dies after receiving 2nd dose of vaccine, report says - ABC7 Los Angeles

https://abc7.com/health/oc-health-care-worker-dies-after-2nd-dose-of-covid-vaccine/10064394/

27.--Family of OC man who died days after vaccination say they remain proponents of vaccine - ABC7 Los Angeles

https://abc7.com/tim-zook-covid-19-vaccine-death-can-the-kill-you-coronavirus/10105246/

28.--78-Year-Old Woman Dies After Receiving COVID-19 Vaccine; No Link Suspected – NBC Los Angeles

https://www.nbclosangeles.com/news/coronavirus/78-year-old-woman-dies-after-receiving-covid-19-vaccine-no-link-suspected/2526566/?amp=

29.--Macomb Co. man dies hours after COVID-19 vaccine, death ruled natural

https://eu.freep.com/story/news/health/2021/02/18/macomb-covid-vaccine-death-daniel-thayne-simpson/4380833001/

30.--Two sisters at Villa Hills monastery die from COVID-19 after 28 test positive | WKRC

https://local12.com/news/local/two-sisters-at-villa-hills-monastery-die-from-covid-19-after-28-test-positive-cincinnati

31.-- Consent Factory on Twitter: "Facebook "fact-checkers" are making political satire redundant ... https://t.co/Ie25uSyxJq" / Twitter

https://twitter.com/consent_factory/status/1363186380373901315

32.--The information warriors fighting 'robot zombie army' of coronavirus sceptics | World news | The Guardian

https://web.archive.org/web/20210204200729/https://www.theguardian.com/world/2021/jan/25/the-information-warriors-fighting-robot-zombie-army-of-coronavirus-sceptics



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου