Δρ. Γιώργος Φίλης: «Πρέπει η Ελλάδα από δω και πέρα να είναι έτοιμη για τα πάντα με την Τουρκία. Από εσωτερική αποσταθεροποίηση της χώρας, έως εξωτερίκευση του προβλήματος εναντίον ημών.» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δρ. Γιώργος Φίλης: «Πρέπει η Ελλάδα από δω και πέρα να είναι έτοιμη για τα πάντα με την Τουρκία. Από εσωτερική αποσταθεροποίηση της χώρας, έως εξωτερίκευση του προβλήματος εναντίον ημών.» (Video)

  «Από τη στιγμή που ετοιμάζεται σύγκρουση στην Ουκρανία, θα αντιμετωπίσει τεράστιο θέμα γιατί φέρνει την Τουρκία προς τη Ρωσία και οι ΗΠΑ θ...

 








«Από τη στιγμή που ετοιμάζεται σύγκρουση στην Ουκρανία, θα αντιμετωπίσει τεράστιο θέμα γιατί φέρνει την Τουρκία προς τη Ρωσία και οι ΗΠΑ θα πιέσουν για να μη κινηθεί προς τη Ρωσία.»


«Φαίνεται ότι έχουμε και νέα επιστολή από απόφοιτους ναυτικών σχολών της Τουρκίας η οποία είναι ακόμα πιο ξεκάθαρη και στην οποία λένε ότι υπάρχει ζήτημα για την επιβίωση της κεμαλικής δημοκρατικής ιδεολογίας στην Τουρκία. Άρα μαζί με αυτό που έγινε με τους ναυάρχους η κατάσταση είναι πιο σοβαρή για τον κ. Ερντογάν.»


Ο διδάκτωρ γεωπολιτικής και καθηγητής γεωστρατηγικής στην Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) Δρ. Γιώργος Φίλης έδωσε μια πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Kontra News 10 με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη για το πως επηρεάζουν οι γενικότερες γεωπολιτκές εξελίξεις αλλά και οι εσωτερικές αναταράξεις της Τουρκίας , τη σχέση της με την Ελλάδα και προειδοποίησε ότι πρέπει να είμαστε πλέον έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα.

«Υπενθυμίζω ότι τον Γενάρη ο κ. Νταβούντογλου είχε αναφέρει ότι ο Ερντογάν βρίσκεται υπό στρατιωτική κηδεμονία και πρόκειται σύντομα να αντικατασταθεί. Εάν η διαδικασία αυτή συνεχίζει και δεν είναι μεμονωμένο γεγονός, είναι ξεκάθαρο ότι οδηγούμαστε σε ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό της Τουρκίας που θα κάνει το καθεστώς ακόμα πιο ασταθές και επικίνδυνο. Θα παιχτεί η ίδια η επιβίωση του.»

«Κανείς δε μπορεί να πει τι θα συμβεί στην Τουρκία. Το πιθανότερο είναι ο Ερντογάν να αγωνιστεί για την επιβίωση του καθεστώτος του, και παρόλο που δεν θα εμπιστεύεται πλέον τις στρατιωτικές του δυνάμεις μπορεί να προχωρήσει σε κάποια απονενοημένη ενέργεια. Πρέπει η Ελλάδα από δω και πέρα να είναι έτοιμη για τα πάντα με την Τουρκία. Από εσωτερική αποσταθεροποίηση της χώρας, έως εξωτερίκευση του προβλήματος εναντίον ημών.»

Παίζεται η πολιτική επιβίωση του Ερντογάν

Ζόρικα τα πράγματα στην Τουρκία, με τον Ερντογάν να φαίνεται να μην μπορεί να εμπιστευτεί τους στρατιωτικούς

Ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό της Τουρκίας

Απείθεια κατά Ερντογαν από το Ναυτικό

Οι ΗΠΑ θα ζητήσουν να στραφεί κατά του Πούτιν, ακόμη κι αν βοηθάει στην Ουκρανία

Το επόμενο διάστημα θα αγωνιστεί για την επιβίωση του καθεστώτος του και θα είναι δύσκολη περίοδος για την Ελλάδα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου