Καθηγήτρια Πανεπιστημίου στη North Carolina, ΗΠΑ, Νεκρή Μετά τον Εμβολιασμό της Με το Εμβόλιο COVID της Johnson and Johnson. Για πρώτη φορά ιατροδικαστής αναγνώρισε συσχέτιση με το εμβόλιο. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Καθηγήτρια Πανεπιστημίου στη North Carolina, ΗΠΑ, Νεκρή Μετά τον Εμβολιασμό της Με το Εμβόλιο COVID της Johnson and Johnson. Για πρώτη φορά ιατροδικαστής αναγνώρισε συσχέτιση με το εμβόλιο.

    Ο θάνατος της 63χρονης, επήλθε μόλις 48 ώρες μετά τη λήψη του εμβολίου Johnson & Johnson COVID-19 Ο τοπικός ιατροδικαστής έκανε κά...

 


 

Ο θάνατος της 63χρονης, επήλθε μόλις 48 ώρες μετά τη λήψη του εμβολίου Johnson & Johnson COVID-19


Ο τοπικός ιατροδικαστής έκανε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, έγραψε στην Έκθεση του ότι το εμβόλιο ήταν μια από τις «σημαντικές καταστάσεις που συνέβαλαν στο θάνατό της».

 

Άρθρο του Brian Shilhavy

Πηγή: Ηealth Impact News

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση


Οικογενειακοί φίλοι της Virginia Ellington, καθηγήτριας της Βόρειας Καρολίνας που δίδασκε στο Appalachian State University, επικοινώνησαν με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Health Impact News για να μας ενημερώσουν για τον θάνατο της 63χρονης, μόλις 48 ώρες μετά τη λήψη του εμβολίου Johnson & Johnson COVID-19.

Ο τοπικός ιατροδικαστής έκανε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, έγραψε στην Έκθεση του ότι το εμβόλιο ήταν μια από τις «σημαντικές καταστάσεις που συνέβαλαν στο θάνατό της».

Ωστόσο, η WRAL αναφέρει  ότι αυτή είναι απλώς μια προκαταρκτική αναφορά, καθώς, όπως κάνουν συνήθως, έλαβαν συνέντευξη από τις «υγειονομικές αρχές», οι οποίες βεβαίως λένε ότι το εμβόλιο δεν προκάλεσε το θάνατό της και ότι όλοι πρέπει να συνεχίσουν να λαμβάνουν το εμβόλιο.

Επομένως, είναι πολύ πιθανό ότι η παραπομπή στο εμβόλιο ΔΕΝ θα είναι στο τελικό πιστοποιητικό θανάτου.

Μια γυναίκα του Chapel Hill που λέει ότι η μητέρα της πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο 48 ώρες μετά τη λήψη του εμβολίου Johnson & Johnson COVID-19 μίλησε στην WRAL News για τις ανησυχίες της και τις ερωτήσεις που έχει σχετικά με το θάνατο της μητέρας της. Ωστόσο, το κράτος και ένας γιατρός του πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας προειδοποιούν για την εξαγωγή πρώϊμων συμπερασμάτων.

Η Becca Ingle είναι φυσικά συντετριμμένη μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της πριν από δύο εβδομάδες. Λέει ότι η μητέρα της ήταν σε καλή υγεία, αλλά άρχισε να αισθάνεται πολύ άρρωστη λίγο μετά τη λήψη του εμβολίου. Θέλει να μάθει εάν ο θάνατος της μητέρας της μπορεί να συνδεθεί με το εμβόλιο. Το κράτος ερευνά αυτήν την υπόθεση και το ίδιο κάνει και το WRAL.

Ως καθηγητής κολεγίου που εργάστηκε αυτοπροσώπως με τους μαθητές της στο Appalachian State University και πέρασε πολύ χρόνο φροντίζοντας τα δύο εγγόνια της, η 63χρονη Βιρτζίνια Έλινγκτον μετρούσε τις ημέρες μέχρι να μπορέσει να εμβολιαστεί κατά της COVID-19.

«Έχω κείμενα από αυτήν που δήλωνε πόσο ενθουσιασμένη ήταν που θα το έκανε», είπε η κόρη της, Ingle.

Η Ingle είπε ότι η μητέρα της και ο πατέρας της έλαβαν το εμβόλιο Johnson & Johnson το πρωί της Δευτέρας 8 Μαρτίου, στο Κέντρο Υγείας Watauga στο Boone.

Η Ellington άρχισε να αισθάνεται πολύ κουρασμένη και μάλιστα ρώτησε τον σύζυγό της για πιθανές παρενέργειες του εμβολίου, δήλωσε η Ingle στο WRAL News

Η Ellington πήγε να δουλέψει την επόμενη μέρα, αλλά εξακολουθούσε να αισθάνεται αδιαθεσία, σύμφωνα με την οικογένειά της. Την Τετάρτη 10 Μαρτίου, έμεινε στο κρεβάτι. Λίγο αργότερα, ο σύζυγός της επέστρεψε στην κρεβατοκάμαρα όπου την βρήκε να μην ανταποκρίνεται.

«Προσπάθησε να της δώσει CPR, και τηλεφώνησε στο 911, και είπαν ότι ήδη είχε αποβιώσει όταν έφτασαν εκεί», είπε η Ingle.

Η Ingle είπε ότι ο τοπικός γιατρός, ο οποίος έκανε μια προκαταρκτική εξέταση, είπε στην οικογένεια ότι η μητέρα της πέθανε από εγκεφαλικό. Ο τοπικός ιατροδικαστής, ένας διασώστης και ένας δάσκαλος που υπέγραψαν το πιστοποιητικό θανάτου, έγραψαν ότι το εμβόλιο ήταν μία από τις «σημαντικές καταστάσεις που συνέβαλαν στο θάνατό της».

«Ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι όταν είδαμε ότι ήταν γραμμένο κάτι τέτοιο εκεί», είπε ο Ingle.

Η Ingle μοιράστηκε τις ερωτήσεις της σχετικά με το εμβόλιο και το θάνατο της μητέρας της στο TikTok. Η ανάρτηση είχε περισσότερες από 4 εκατομμύρια προβολές, αλλά έλαβε μικτές κριτικές. Η TikTok έβαλε ακόμη και μια προειδοποίηση.

«Απλώς ραγίζει η καρδιά μου ότι αυτό συνέβη και γι’ αυτό χρειάζεται να μοιραστώ την ιστορία της», είπε η Ingle.

Η Ingle λέει ότι η μητέρα της ήταν σε καλή υγεία πριν από το θάνατό της.

«Αυτό (το εμβόλιο) κλιμάκωσε σίγουρα τα πράγματα», είπε. «Είτε επρόκειτο να υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο σε 30 χρόνια ή αν θα το πάθαινε τώρα, σίγουρα το ενεργοποίησε.»

Ο Dr.Stephan Moll, καθηγητής ιατρικής, ερευνητής και αιματολόγος στο UNC Health, πιστεύει ότι η σύνδεση του εμβολίου με το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι μια βιαστική κρίση.

«Το εμβόλιο είναι κατάλληλο για όλους ανεξάρτητους από το οικογενειακό ιστορικό ή το προσωπικό τους ιστορικό», είπε.

Πιστεύει ότι η αναφορά του εμβολίου δεν θα έπρεπε να είχε συμπεριληφθεί στο πιστοποιητικό θανάτου.

Διαβάστε την πλήρη ιστορία στο WRAL.com .

Αυτό είναι πραγματικά τραγικό, και αν ρωτούσε τον άντρα της αφού είχε λάβει το εμβόλιο ποιες ήταν οι «παρενέργειες» του, αυτό πιθανώς σημαίνει ότι δεν το ερεύνησε πριν το πάρει.

Όπως έχουμε δηλώσει πρόσφατα, περιμένετε περισσότερες ιστορίες για τους δασκάλους και τους εκπαιδευτικούς που πεθαίνουν και τραυματίζονται μετά από αυτές τις πειραματικές ενέσεις COVID, δεδομένου ότι είναι η κύρια ομάδα-στόχος στον πληθυσμό που πρόκειται να χορηγηθεί η ένεση.

Σας παρακαλώ συνάνθρωοι μου, ερευνήστε για αυτές τις ενέσεις ΠΡΙΝ συναινέσετε σε αυτές! Αυτά είναι πειραματικά προϊόντα που ΔΕΝ έχουν εγκριθεί από την FDA!

Τουλάχιστον, διαβάστε τις οδηγίες της FDA που υποτίθεται ότι πρέπει να δοθούν σε οποιονδήποτε ΠΡΙΝ τον εμβολιασμό, αλλά αυτό σπάνια συμβαίνει, επειδή οι γιατροί και οι επαγγελματίες υγείας έχουν μηδενικές νομικές ευθύνες, ακόμα κι αν δεν κάνουν τη δουλειά τους για να σας δώσουν τις κατάλληλες προειδοποιήσεις όπως απαιτείται από το νόμο.

Ο νόμος είναι βασικά άχρηστος όταν το πειραματικό προϊόν της pHARMa διανέμεται λόγω της «πανδημίας» και πιθανότατα θα είμαστε υπό την κατάσταση κάποιου είδους «πανδημίας» τώρα και επ 'αόριστον στο μέλλον, δεδομένου ότι λειτουργεί τόσο καλά για τη Big Pharma και για όλα τους τα νέα προϊόντα που δοκιμάζουν απευθείας στον πληθυσμό.

Ποιος χρειάζεται ένα ακριβό εργαστήριο και ερευνητές όταν μπορείτε να δοκιμάσετε ένα προϊόν ΖΩΝΤΑΝΑ στο κοινό χωρίς φόβο ευθύνης ..;;;!!!

Πόση έρευνα θα κάνατε πριν αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή πριν αγοράσετε ένα σπίτι ; Δεν θα διαβάζατε ΟΛΕΣ τις κριτικές, συμπεριλαμβανομένων και των αρνητικών..;;;

Πόσο μάλλον για μια βιολογική ένεση που θα μπορούσε να σας βλάψει ή να σας σκοτώσει, τερματίζοντας τη ζωή σας..;;;



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου