Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest
CopyAMP code

Μωρό 2 ετών πέθανε εντός έξι ημερών από τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου της Pfizer! Συμμετείχε σε κλινικές δοκιμές σε παιδιά!

  Πειραματόζωα σε αυτή την ηλικία και δεν μιλά κανείς...; Οι εταιρείες ξεκίνησαν γύρω στα μέσα Μαρτίου κλινικές δοκιμές σε περισσότερα από...

 Πειραματόζωα σε αυτή την ηλικία και δεν μιλά κανείς...;


Οι εταιρείες ξεκίνησαν γύρω στα μέσα Μαρτίου κλινικές δοκιμές σε περισσότερα από 10.000 παιδιά! Ποιοι γονείς έδωσαν τη συγκατάθεση τους για 2 ετών μωρό;


Πηγή: Great Game India

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Ένα μωρό δύο ετών πέθανε εντός έξι ημερών από τη δεύτερη λήψη του εμβολίου Pfizer COVID-19 στις τρέχουσες πειραματικές κλινικές δοκιμές σε περισσότερα από 10.000 παιδιά κάτω των 5 έως 11 ετών.

Η Pfizer και η Moderna υποβάλλουν σε κλινικές δοκιμές για τα εμβόλια mRNA τους σε περισσότερα από 10.000 παιδιά ηλικίας έως έξι μηνών. Οι δοκιμές αυτών των εμβολίων ξεκίνησαν στα μέσα Μαρτίου.

Η Moderna αναφέρεται στη μελέτη της ως KidCOVE . Τα παιδιά χρησιμοποιούνται επίσης ως ινδικό χοιρίδιο από τους Johnson και Johnson και AstraZeneca.

Εν τω μεταξύ, είναι πιθανό οι γονείς αυτών των παιδιών να μην γνωρίζουν αυτά τα γεγονότα.


Η Michelle Lynam είναι η σημερινή Dr. United States of America , αναισθησιολόγος στο Midlothian της Βιρτζίνια. Δημοσιεύει βίντεο στο Facebook που γλιστρούν πάνω από πειραματικές λήψεις. Υποβάλλει επίσης τα παιδιά της σε αυτές τις πειραματικές λήψεις.

Η Lynam κατέγραψε τις δύο εφηβικές της κόρες για κλινικές δοκιμές της Pfizer. Έγραψε την εξάχρονη κόρη της για κλινική δοκιμή της Moderna.

Οι κλινικοί ερευνητικοί εταίροι στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια διευκολύνουν τη δοκιμή πειραματόζωων παιδιών από τη Moderna στην πολιτεία.

Υπάρχει πολύ χαμηλή πιθανότητα οι άνθρωποι να γνωρίζουν για τυχόν αρνητικά αποτελέσματα αυτών των δοκιμών. Ωστόσο, το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων (VAERS) παρέχει μια εικόνα για τις επιπτώσεις των πειραματικών λήψεων mRNA σε αυτά τα παιδιά.

Ένα 2χρονο κορίτσι έλαβε τη δεύτερη πειραματική δόση του εμβολίου mRNA στις 25 Φεβρουαρίου . Προφανώς ανέπτυξε κάποια σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια την 1η Μαρτίου. Το μωρό πέθανε στις 3 Μαρτίου. Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες. (Αν το link δεν ανοίγει κατευθείαν στη καρτέλα, κάντε αναζήτηση και στο πεδίο “show VAERS ID” βάλτε το ID του άτυχου μωρού 1074247)


Τα mainstream media σιωπούν σε αυτό το ζήτημα, όπως και το CDC. Το περιστατικό θα πρέπει να διερευνηθεί αμέσως από το CDC.

Το μωρό είχε νοσηλευτεί για 17 ημέρες ή από τις 14 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τον VAERS. Έτσι το μωρό ήταν ίσως άρρωστο από την πρώτη βολή. Ωστόσο, κάποιος έκανε το δεύτερο πλάνο.

Επιπλέον, δεν επιτρέπονται πειραματικές λήψεις για χρήση σε μωρά και παιδιά κάτω των 16 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακόμα και η δική τους προώθηση λέει ότι οι δοκιμές εμβολιασμού ήταν για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών. Λοιπόν, πώς μπορεί να εμβολιαστεί ένα 2χρονο μωρό;


Σημείωση: Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τα hoaxes, διαπιστώθηκε ότι τελικά δεν υπήρξε μωρό 2 ετών το οποίο εμβολιάστηκε, αν και στη πλατφόρμα του συστήματος καταγραφής παρενεργειών VAERS του CDC, όπως παραδέχονται και τα ίδια τα hoaxes, υπήρχε κανονικά η καρτέλα με τα στοιχεία τα οποία παρατέθηκαν, μέχρι που τελικά, η καρτέλα κατέβηκε και θεωρήθηκε η ανάρτηση ως παραπληροφόρηση. Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί, πως αν υπάρχει παραπληροφόρηση, αυτή ξεκινά από το ίδιο το σύστημα VAERS του CDC το οποίο οφείλει να είναι, αν μη τι άλλο, πιο προσεκτικό και να ελέγχει τις αναφορές, οι οποίες φιλοξενούνται στη βάση δεδομένων του. Η όποια παραπληροφόρηση λοιπόν, έχει γίνει από το ίδιο το σύστημα VAERS του CDC και όχι από τα sites που το εντόπισαν και το ανέδειξαν. Τα ερωτήματα που τίθενται βεβαίως είναι πολλά! Για ποιο λόγο ολόκληρο CDC περίμενε να "ενημερωθεί" από τα ελληνικά hoaxes για να προβεί στον έλεγχο και εν τέλει στο κατέβασμα της καρτέλας που εμφάνιζε στοιχεία ενός πεθαμένου 2χρονου μωρού μετά από εμβολιασμό; Ήταν τόσο ασήμαντη πληροφορία και δεν τη πρόσεξαν; Γιατί η διαγραφή της καρτέλας και η διάψευση της αναφοράς έγινε σχεδόν 2 μήνες μετά την εισαγωγή της αναφοράς στο σύστημα; Ρητορικά τα ερωτήματα προφανώς. Το συμπέρασμα είναι ότι τα sites που αναπαρήγαγαν τα στοιχεία του συστήματος αναφοράς είναι για άλλη μια φορά δακτυλοδεικτούμενα, ενώ το CDC απλώς διέγραψε τη καρτέλα ως ψευδή χωρίς καμία επίπτωση.  Ο νοών νοείτω...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου

CopyAMP code