Συνεχίζονται οι θάνατοι στις Η.Π.Α: 40-χρονη Καθηγήτρια Μουσικής στο Wisconsin, ΝΕΚΡΗ 4 ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με πειραματικό εμβόλιο κατά του COVID-19 - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Συνεχίζονται οι θάνατοι στις Η.Π.Α: 40-χρονη Καθηγήτρια Μουσικής στο Wisconsin, ΝΕΚΡΗ 4 ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με πειραματικό εμβόλιο κατά του COVID-19

  Η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού στις ΗΠΑ με τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 στοχεύει τώρα τους εκπαιδευτικούς, αφού πρώτα στόχευσε τους η...

 



Η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού στις ΗΠΑ με τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 στοχεύει τώρα τους εκπαιδευτικούς, αφού πρώτα στόχευσε τους ηλικιωμένους φιλοξενούμενους των γηροκομείων και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.


Ο θάνατος της σύμφωνα με τους...επιστήμονες, ήταν από φυσικά αίτια. Φυσικά δεν υπάρχει κάλυψη του θανάτου της από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως γίνεται στη πλειοψηφία των περιπτώσεων. Ακόμη κι αν υπήρχε, θα ήταν το κονσερβοποιημένο αφήγημα, το οποίο βλέπουμε και στη χώρα μας, ξεκινώντας από το «ο θάνατός της δεν σχετίζεται με το εμβόλιο»...!


Πηγή: Health Impact News 

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Σχόλια από τον Brian Shilhavy


Έχουμε ήδη αναφέρει για αρκετούς θανάτους μεταξύ επαγγελματιών εκπαιδευτικών, και δυστυχώς, το TheCOVID Blog φέρνει στη δημοσιότητα τώρα μια ακόμα περίπτωση όπου μια δασκάλα πέθανε πολύ σύντομα μετά τη λήψη του πειραματικού εμβολίου COVID-19.

Sara Holub: Η 40-χρονη Δασκάλα του Wisconsin Πέθανε τέσσερις ημέρες Μετά την Ανάρτηση του «εμβολιασμού» της στο Facebook

Aπό το The COVID Blog

GREEN BAY  - Μια 40-χρονη δασκάλα μουσικής πέθανε τέσσερις μέρες μετά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας της στο Facebook φορώντας μάσκα και κρατώντας ένα αυτοκόλλητο «Εγώ εμβολιάστηκα».

Οι εκπαιδευτικοί του Wisconsin έγιναν «επιλέξιμοι» για τις λήψεις των πειραματικών εμβολίων mRNA και ιϊκού φορέα την 1η Μαρτίου, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του κράτους  . Η κα Sara Holub έλαβε ένα από τα πειραματικά εμβόλια στο Κέντρο Εκδηλώσεων Kress, στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin Green Bay, στις 22 Μαρτίου.


Φωτογραφική πίστωση: Prevea.com

Δεν είναι σαφές εάν έλαβε το εμβόλιο Pfizer ή Moderna mRNA ή το εμβόλιο   ιϊκού φορέα Johnson & Johnson . Η κα Holub έλαβε το εμβόλιο μέσω της Prevea Health. Ο οργανισμός πραγματοποιεί  εκδηλώσεις μαζικού εμβολιασμού σε ολόκληρη την πολιτεία. Έλαβε την ποσότητα των  πειραματικών εμβολίων για τους εκπαιδευτικούς στις 16 Μαρτίου. Η Prevea συνδέεται με το μη κερδοσκοπικό  σύστημα Hospital Sisters Health Sisters .

Η εταιρεία αναφέρθηκε στην «επιμέλεια και τον ενθουσιασμό» των ανθρώπων που θα ελάμβαναν τα πειραματικά εμβόλια στις 22 Μαρτίου.


Η κα Holub ήταν ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Δημοσίευσε εκείνη την ημέρα στο Facebook το εξής: «ήταν μια γελοία χρονιά, αλλά έρχονται καλύτερες μέρες». Δημοσιοποιούσε με περηφάνεια τον ενθουσιασμό της.


Η κα Holub πέθανε τέσσερις ημέρες αργότερα,  σύμφωνα με τη νεκρολογία της .


Συνέπειες και Μνήμη

Η ανάρτηση με την επισήμανση «εμβολιασμένη» στο χρονοδιάγραμμα της στο Facebook έχει αφαιρεθεί έκτοτε . Όπως έχουμε καλύψει εκτενώς, «τα εμβόλια είναι η κύρια αιτία συμπτώσεων». Η νεκρολογία της κας Holub λέει ότι πέθανε από φυσικά αίτια. Φυσικά δεν υπάρχει κάλυψη του θανάτου της από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Και ακόμη κι αν υπήρχε, θα ήταν το κονσερβοποιημένα αφήγημα, ξεκινώντας από το: «ο θάνατός της δεν σχετίζεται με το εμβόλιο»,

Η κα Holub ήταν καθηγήτρια μουσικής στο γυμνάσιο JR Gerrits και το γυμνάσιο Pulaski στο Kimberly του Wisconsin. Εκπλήρωσε ένα δια βίου όνειρο της να είναι διαγωνιζόμενη στο Jeopardy !.


Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο The COVID Blog .


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου