Η.Π.Α: 18χρονη κοπέλα, μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson, υπέστη επιληπτικές κρίσεις, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και έχει υποβληθεί σε τρεις εγκεφαλικές χειρουργικές επεμβάσεις που σχετίζονται με θρομβώσεις - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η.Π.Α: 18χρονη κοπέλα, μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson, υπέστη επιληπτικές κρίσεις, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και έχει υποβληθεί σε τρεις εγκεφαλικές χειρουργικές επεμβάσεις που σχετίζονται με θρομβώσεις

  Μια 18χρονη κοπέλα του στη κομητεία Clark, η οποία αρρώστησε σοβαρά μετά τη λήψη του εμβολίου Johnson & Johnson COVID-19, έχει υποβληθ...

 







Μια 18χρονη κοπέλα του στη κομητεία Clark, η οποία αρρώστησε σοβαρά μετά τη λήψη του εμβολίου Johnson & Johnson COVID-19, έχει υποβληθεί σε τρεις εγκεφαλικές χειρουργικές επεμβάσεις που σχετίζονται με επικίνδυνους θρόμβους αίματος , δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας του ασθενούς.


Η νεαρή γυναίκα, η Emma Burkey, άρχισε να αισθάνεται άρρωστη περίπου μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό της ή περίπου την 1η Απριλίου, τελικά υπέστη επιληπτικές κρίσεις που την έστειλαν στο νοσοκομείο, δήλωσε ο εκπρόσωπος Bret Johnson.


Πηγή: Review Journal

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Η Burkey υποβλήθηκε σε πρώτη θεραπεία στο Νοσοκομείο St. Οι γονείς της, ο Russ και η Kathy, βρίσκονται στο κρεβάτι της, αλλά μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα κάθε μέρα λόγω των περιορισμών COVID-19.

«Βελτιώνεται αργά» είπε ο Τζόνσον σε μια συνέντευξη. «Η λέξη που πήραμε από τους γονείς της χθες το βράδυ ήταν« αργά, αργά αργά ».

Η Burkey έχει επανέλθει από επαγόμενο κώμα και της έχει αφαιρεθεί η αναπνευστική συσκευή. Έχει έναν σωλήνα τραχειοστομίας που παρεμποδίζει την ομιλία, αλλά προφορτίζει μερικές λέξεις και αναβοσβήνει τα μάτια της για να επικοινωνήσει, είπε στους γονείς της η Johnson.

«Μπορεί να χαμογελά 3/4 κατά βούληση και της αρέσει να με πειράζει για το πόσο άσχημα διαβάζω τα χείλη», δήλωσε ο Russ Burkey σε μια διαδικτυακή ενημέρωση από την Κυριακή το βράδυ.

Παρόλο που η Burkey υπέστη «μαζική εγκεφαλική βλάβη», οι γονείς της είναι «προσεκτικά αισιόδοξες», είπε ο Τζόνσον.

«Είναι προσεκτικά αισιόδοξοι επειδή βελτιώνεται, αλλά πολύ, πολύ αργά», δήλωσε ο Τζόνσον, πρόεδρος και ιδρυτής του The Hastening, ενός τοπικού υπουργείου όπου ο Russ Burkey υπηρετεί ως εθελοντής.

Για να βοηθήσει με τα ιατρικά έξοδα της Burkey, τα οποία έχουν ήδη φτάσει σε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, η Johnson διοργάνωσε έναν έρανο GoFundMe που είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 10.000 $ από το απόγευμα της Δευτέρας.

Έξι γυναίκες, ηλικίας μεταξύ 18 και 48 ετών, παρουσίασαν θρόμβωση εγκεφαλικού φλεβικού κόλπου, όπου εμφανίζονται θρόμβοι σε φλέβες που στραγγίζουν αίμα από τον εγκέφαλο. Οι θρόμβοι αίματος εμφανίστηκαν έξι έως 13 ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Περίπου 7 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου μίας δόσης έχουν χορηγηθεί στις ΗΠΑ

Τη Δευτέρα, ο διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είπε ότι οι αξιωματούχοι υγείας ερευνούν «μια χούφτα» νέων αλλά μη επιβεβαιωμένων αναφορών θρόμβων αίματος. Ούτε είναι σαφές εάν το εμβόλιο ήταν υπεύθυνο για τις αρχικές μισές δωδεκάδες περιπτώσεις.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου