Η 47χρονη διάσημη Νομικός Αναλυτής του MSNBC, Midwin Charles, ΝΕΚΡΗ ένα μήνα μετά τη λήψη του πειραματικού εμβολίου mRNA. Άλλος ένας «τυχαίος» θάνατος... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η 47χρονη διάσημη Νομικός Αναλυτής του MSNBC, Midwin Charles, ΝΕΚΡΗ ένα μήνα μετά τη λήψη του πειραματικού εμβολίου mRNA. Άλλος ένας «τυχαίος» θάνατος...

  ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - Η δικηγόρος υπεράσπισης και σχολιάστρια της τηλεόρασης του Brooklyn , η Midwin Charles είναι νεκρή μετά από αρκετές ημέρες ταλ...


 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - Η δικηγόρος υπεράσπισης και σχολιάστρια της τηλεόρασης του Brooklyn , η Midwin Charles είναι νεκρή μετά από αρκετές ημέρες ταλαιπωρίας αφού έλαβε τουλάχιστον μια δόση ενός πειραματικού εμβολίου.


Ήταν πιο γνωστή ως νομική αναλύτρια στο MSNBC και στο CNN. Υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις της στις οποίες επέκρινε τους ανθρώπους που δεν φορούν μάσκες, δεν τηρούν κοινωνικές αποστάσεις κ.λπ. Τα συστημικά μέσα μαζικής επικοινωνίας και ενημέρωσης λογοκρίνουν την αιτία του θανάτου της μιλώντας φυσικά...για τυχαίο περιστατικό.


Πηγή: Humans Are Free

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση


Η κα Charles δημοσίευσε την γνωστή μοδάτη ανακοίνωση «Είμαι εμβολιασμένη» στο Twitter την 1η Μαρτίου.


Το tweet είναι ακόμα «ζωντανό» από τη δημοσίευση. Είναι επίσης αρχειοθετημένο . Το επόμενο tweet της αστειεύεται για την « αλλεργία της στα φιστίκια που μπορεί να προκαλέσει θάνατο» και ότι η ασφάλειά της δεν κάλυπτε το κόστος της EpiPen .


Στη συνέχεια, αναδημοσίευσε ένα tweet ενός καθηγητή της Βόρειας Καρολίνας που μίλαγε για « μαύρη διστακτικότητα εμβολιασμού ».

Μια ανάλυση της δραστηριότητας των tweet της , στη συνέχεια δείχνει ότι η υγεία της άρχισε να επιδεινώνεται τρεις εβδομάδες αργότερα.

Η κα Charles, 47 ετών, ήταν πάντα πολύ ενεργή στο Twitter. Κατά μέσο όρο δημοσίευε 25 tweets ανά ημέρα από τον Μάιο του 2009.

Η κα Charles ήταν ακόμη πιο ενεργή τον περασμένο μήνα. Κατά μέσο όρο 39 tweets / retweets (αναδημοσιεύσεις) ανά ημέρα από τις 10 Μαρτίου έως τις 20 Μαρτίου, σύμφωνα με το Social Blade. Αυτές ήταν οι τελευταίες ημέρες καλής υγείας της.

Έκανε tweet μόνον εννέα φορές την Κυριακή 21 Μαρτίου. Λάβετε υπόψη ότι η δεύτερη δόση του πειραματικού mRNA της θα είχε λήξει περίπου στις 20-21 Μαρτίου.

Δημοσιοποίησε τέσσερις φορές tweet, στις 22 και 10 στις 23. Έκανε tweet μόνο μία φορά στις 24 Μαρτίου και ξανά μία φορά στις 25 Μαρτίου. Ένα tweet διαγράφηκε στις 26 Μαρτίου.


Δεν υπήρξε περαιτέρω δραστηριότητα μέχρι την Τρίτη, 6 Απριλίου, όταν η οικογένεια της ανακοίνωσε ότι πέθανε, 37 ημέρες μετά την πρώτη ανακοίνωση του πειραματικού εμβολιασμού της.


Αυτή η δραματική αλλαγή στη συμπεριφορά της στα κοινωνικά μέσα δείχνει ότι δεν μπόρεσε να κάνει tweet για πάνω από 12 ημέρες πριν πεθάνει. Ίσως νοσηλεύτηκε μετά τον δεύτερο εμβολιασμό της. Είτε συνέβη αυτό είτε πέθανε στα τέλη Μαρτίου μετά τη δεύτερη δόση και η οικογένεια μόλις τώρα το ανακοινώνει.

Παρ’ όλα αυτά, απόκτησε 1.163 νέους ακολούθους στο Twitter σήμερα. Είχε αυξήσει τον αριθμό των ακολούθων της κατά 481 τις προηγούμενες 30 ημέρες.

Τα συστημικά μέσα μαζικής επικοινωνίας λογοκρίνουν την αιτία του θανάτου της.

Όπως έχουμε μάθει το 2021, τα εμβόλια είναι η κύρια αιτία ….συμπτώσεων.

Μια αναζήτηση στο Google για την Midwin Charles αυτή τη στιγμή εμφανίζει ιστορίες από τα The New York Post, New York Daily News , Newsweek , The Hill και μερικά άλλα ως κορυφαία αποτελέσματα.

Καμία από αυτές τις ιστορίες δεν αναφέρει το πειραματικό εμβόλιο mRNA που έλαβε την 1η Μαρτίου.

Το πειραματικό εμβόλιο ιογενούς φορέα της Johnson & Johnson είχε εγκριθεί για επείγουσα χρήση δύο ημέρες νωρίτερα. Έτσι έλαβε το εμβόλιο Pfizer ή Moderna mRNA.

Η κα Charles γεννήθηκε στο Brooklyn. Έλαβε πτυχίο νομικής από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στην Ουάσιγκτον, DC και διατηρούσε δικηγορικό γραφείο στη Νέα Υόρκη .

Ήταν πιο γνωστή ως νομική αναλύτρια στο MSNBC και στο CNN. Υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις της στις οποίες επέκρινε τους ανθρώπους που δεν φορούν μάσκες, δεν τηρούν κοινωνικές αποστάσεις κ.λπ.

Δείτε τα βίντεο: 

Δεν ήταν παντρεμένη και δεν είχε παιδιά.

Αφήστε Την Προπαγάνδα και Την Παραπλάνηση Να Οργιάσουν

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι αναστατωμένα όχι επειδή η κα Charles πέθανε. Είναι το πιο πρόσφατο δημόσιο πρόσωπο που πέθανε μετά από λήψη πειραματικών εμβολίων.

Όπως ο Marvin Hagler , ο Larry King και ο Hank Aaron, είναι πολύ πιο δύσκολο να «θάψεις» αυτούς τους θανάτους μετά από εμβολιασμούς με τα πειραματικά  mRNA. Όλοι δίνουν προσοχή και παρακολουθούν.

Η κα Charles δεν ήταν χαζή. Ήταν σίγουρα ένα πολύτιμο εργαλείο στην ατζέντα των COVID-19 εμβολιασμών. Αλλά αυτό για άλλη μια φορά είναι ένα ακόμα παράδειγμα φαινομενικά ευφυών ανθρώπων που επιτρέπουν να συμβεί κάτι τέτοιο στον εαυτό τους.

Τα πειραματικά εμβόλια mRNA και ιογενών φορέων δεν κάνουν διακρίσεις μεταξύ διάσημων και ασήμων. Μετά τον εμβολιασμό, μπορούν τόσο τα δημόσια πρόσωπα όσο και οι συνηθισμένοι άνθρωποι να πεθαίνουν εξίσου γρήγορα και / ή αργά. Να επαγρυπνείτε και να προστατέψετε τους αγαπημένους σας.

Πηγή: TheCovidBlog.com



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου