Νέο ΣΟΚ για κυβέρνηση: Τα Wikileaks εμπλέκουν τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Θ.Ντόκο σε διαρροή πληροφοριών στην Τουρκία...! Αυτό δεν είναι απλά ένα σκάνδαλο...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέο ΣΟΚ για κυβέρνηση: Τα Wikileaks εμπλέκουν τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Θ.Ντόκο σε διαρροή πληροφοριών στην Τουρκία...! Αυτό δεν είναι απλά ένα σκάνδαλο...!

  Νέο σοκ για την κυβέρνηση η αποκάλυψη από τα wikileaks, σύμφωνα με την οποία υπήρξε  διαρροή εμπιστευτικής έκθεσης για την Τουρκία από τον...

 Νέο σοκ για την κυβέρνηση η αποκάλυψη από τα wikileaks, σύμφωνα με την οποία υπήρξε  διαρροή εμπιστευτικής έκθεσης για την Τουρκία από τον νυν Εθνικής Ασφαλείας Θάνο Ντόκο την εποχή που ήταν Γενικός Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ τον Απρίλιο του 2010.


Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιοποιούν τα  Wikileaks ο Θάνος Ντόκος διέρρευσε μέσω προσωπικού του mail στην Τουρκική Πρεσβεία στην ΕΕ στις Βρυξέλλες, αδημοσίευτη έκθεση. Να σημειωθεί βεβαίως ότι κάποια  στοιχεία της έκθεσης δημοσιεύθηκαν λίγο αργότερα  από το ΕΛΙΑΜΕΠ.


Συντάκτης της έκθεσης ήταν ο  Έλληνας καθηγητής του πανεπιστημίου Μπιλκέντ της Άγκυρας και στέλεχος του ΕΛΙΑΜΕΠ Ιωάννης Γρηγοριάδης. Η διαρροή της αποδίδεται στον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού. Στην έκθεση δίνονται κατευθύνσεις στην Άγκυρα για το πως μπορούν να συνυπάρξουν οι απόψεις Νταβούτογλου, οι περιφερειακές  φιλοδοξίες  της Άγκυρας και η  ένταξη στην ΕΕ.

Σε ηλεκτρονικό μήνυμα   της Τουρκικής Πρεσβείας στην ΕΕ στις Βρυξέλλες με ημερομηνία 29 Απριλίου 2010 που έφτασε στον γαμπρό του Ερντογάν αναλύεται η έκθεση του κ. Γρηγοριάδη και στο τέλος γίνεται μία ιδιαίτερη αναφορά στις συμβουλές που δίνει η έκθεση στην τουρκική ηγεσία για το πως να επιδιώξει τις περιφερειακές της φιλοδοξίες και το «δόγμα Νταβούτογλου» κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ένταξης στην ΕΕ.


Από militaire.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου