ΗΠΑ - CDC: 2.509 Θάνατοι μετά τον εμβολιασμό με τα πειραματικά «Εμβόλια». Μέσα σε 3 μήνες, έχουν πεθάνει τόσοι, όσοι πέθαναν συνολικά τη τελευταία δεκαετία, μετα από χρήση εμβολίων...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΗΠΑ - CDC: 2.509 Θάνατοι μετά τον εμβολιασμό με τα πειραματικά «Εμβόλια». Μέσα σε 3 μήνες, έχουν πεθάνει τόσοι, όσοι πέθαναν συνολικά τη τελευταία δεκαετία, μετα από χρήση εμβολίων...!

  Με τόσα πολλά επενδυμένα κεφάλαια σε αυτά τα «εμβόλια», δεν μπορεί να υπάρξει θάνατος που να σχετίζεται με αυτά, καθώς αυτό θα κλονίσει τη...

 



Με τόσα πολλά επενδυμένα κεφάλαια σε αυτά τα «εμβόλια», δεν μπορεί να υπάρξει θάνατος που να σχετίζεται με αυτά, καθώς αυτό θα κλονίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και θα καταστρέψει τις μελλοντικές πωλήσεις. Για αυτό προσπαθούν με νύχια και με δόντια να σε πείσουν ότι δεν τρέχει τίποτα...!


Σε λίγο περισσότερο από 3 μήνες από τότε που η FDA έδωσε άδεια έκτακτης ανάγκης (EUA) για τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 που θα δοκιμαστούν στον αμερικανικό πληθυσμό, έχουν καταγραφεί τόσοι θάνατοι μετά από αυτούς τους εμβολιασμούς, όσοι θάνατοι καταγράφηκαν στο VAERS μετά την έγκριση των εμβολίων από την FDA για την περίοδο από την 1η Ιανουαρίου 2010 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, περίοδο 11 ετών...!

 

Άρθρο του Brian Shilhavy ,

Πηγή: Health Impact News

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση


Στις 2 Απριλίου 2021 το CDC δημοσιοποίησε περισσότερα δεδομένα στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εκδηλώσεων Εμβολίων (VAERS), μια βάση δεδομένων  που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία παρακολουθεί τραυματισμούς και θανάτους που προκαλούνται από εμβόλια.

Τα δεδομένα στο VAERS περνούν τώρα από τις 26 Μαρτίου 2021 και καταγράφουν 50.861 ανεπιθύμητες ενέργειες , συμπεριλαμβανομένων 2.249 θανάτων μετά από τις ενέσεις των πειραματικών «εμβολίων» COVID.

Εκτός από τους καταγεγραμμένους 2.249 θανάτους, υπήρξαν 8.287 επισκέψεις σε γιατρούς, 911 μόνιμες αναπηρίες και 4.824 νοσηλείες.






Ωστόσο, ο πιο ενημερωμένος αριθμός θανάτων μετά από τα εμβόλια COVID-19 με άδεια έκτακτης ανάγκης αναφέρθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα στις 30 Μαρτίου στον ιστότοπο του CDC, ο οποίος ανέφερε ότι 2.509 θάνατοι έχουν αναφερθεί έως τις 29 Μαρτίου 2021 μετά από τη λήψη πειραματικών εμβολίων κατά της COVID-19 .

Έτσι, σε λίγο περισσότερο από 3 μήνες από τότε που η FDA έδωσε άδεια έκτακτης ανάγκης (EUA) για ταπειραματικά εμβόλια COVID-19 που θα δοκιμαστούν στον αμερικανικό πληθυσμό, έχουν καταγραφεί τόσοι θάνατοι μετά από αυτούς τους εμβολιασμούς, όσοι θάνατοι καταγράφηκαν στο VAERS μετά την έγκριση των εμβολίων από την FDA για την περίοδο από την 1η Ιανουαρίου 2010 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, περίοδο 11 ετών...!





Πηγή

Ωστόσο, το CDC παραμένει ανένδοτο στον ισχυρισμό του ότι ούτε ένας θάνατος που καταγράφηκε μετά από ένα πειραματικό «εμβόλιο» COVID-19 δεν σχετίζεται με αυτά τα «εμβόλια».

Μια ανασκόπηση των διαθέσιμων κλινικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων πιστοποιητικών θανάτου, αυτοψίας και ιατρικών αρχείων, δεν αποκάλυψε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός συνέβαλε στους θανάτους των ασθενών. (Έμφαση δική τους - Πηγή .)

Πώς στην ευχή κάποιος μπορεί να συνεχίζει να παίρνει στα σοβαρά το CDC..;;;

Το 2020 δόθηκαν $$$ τρισεκατομμύρια δολάρια στη Big Pharma για την καταπολέμηση της «πανδημίας» και αφού τα νοσοκομεία έλαβαν σημαντικές οικονομικές από ζημιώσεις για τη θεραπεία ατόμων που πέθαναν λόγω της COVID-19, σχεδόν κάθε θάνατος που καταγράφηκε το 2020 αποδόθηκε στο COVID-19 ώστε να εισπραχθούν αυτά τα ποσά από τα ομοσπονδιακά ταμεία.

Οι θάνατοι λόγω γρίπης εξαφανίστηκαν, όπως και τα κρούσματα γρίπης.

Τώρα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021, οι φαρμακευτικές εταιρείες που κατασκευάζουν τα πειραματικά «εμβόλια» COVID-19 είναι συντονισμένες για να κερδίσουν δισεκατομμύρια δολάρια από αυτά τα «εμβόλια», ακόμη και πριν τα εγκρίνει η FDA.

Και έχουν ήδη λάβει $$$ τρισεκατομμύρια δολάρια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, που διοχετεύονται κυρίως μέσω του CDC που κατέχει επίσης διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τα εμβόλια, μόνο για την παρασκευή αυτών των πειραματικών εμβολίων, ακόμη και αν δεν εγκριθούν ποτέ.

Έτσι, με τόσα πολλά επενδυμένα σε αυτά τα «εμβόλια», δεν μπορεί να υπάρξει θάνατος που να σχετίζεται με αυτά, καθώς αυτό θα κλονίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και θα καταστρέψει τις μελλοντικές πωλήσεις.

Πρόκειται για ένα τέλεια σε εκτέλεση σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη για σχεδόν 20 χρόνια, καθώς ήταν το όνειρο της Big Pharma να κατασκευάσει εμβόλια mRNA, τα οποία δεν έχουν εγκριθεί και χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν στον άνθρωπο και βρίσκονται σε ανάπτυξη από τότε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με την έρευνα για το AIDS και τον «ιό» HIV, με επικεφαλής την ίδια ομάδα ανθρώπων που σήμερα παράγουν τα «εμβόλια» με βάση το RNA COVID-19, όπως οι Bill Gates και Anthony Fauci

Το μόνο πράγμα που τους επέτρεψε να διοχετεύσουν αυτά τα εμβόλια στο κοινό και να τα δοκιμάσουν, ήταν μια «πανδημία», ώστε η FDA να μπορεί να εκδίδει EUAs χωρίς καν να τα εγκρίνει.

Αυτό είναι πρώτα απ' όλα ένα επιχειρηματικό σχέδιο μάρκετινγκ για τη Big Pharma, της οποίας τα κέρδη μειώθηκαν τα τελευταία χρόνια λόγω των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που είχαν εξαντληθεί από προηγούμενα φάρμακα που «έσπαγαν ταμεία»-"block buster" και όταν κοιτάζετε τους ανθρώπους στην κορυφή αυτής της έρευνας και ανάπτυξης, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, είναι ευγονιστές που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό, ξεκινώντας από τους ηλικιωμένους, αυτό ακριβώς που βλέπουμε σήμερα.

Πόσο καιρό θα συνεχίσει ο κόσμος να ακολουθεί αυτό το σχέδιο προτού ξυπνήσει, ίσως να είναι πολύ αργά για πολλούς, για να συνειδητοποιήσουν ότι η Big Pharma δραστηριοποιείται στην πώληση θεραπειών και φαρμάκων για τη διαχείριση ασθενειών και όχι στην πραγματικότητα για την θεραπεία και ίαση των ανθρώπων.

Αυτό δεν θα ήταν ένα καταστροφικό επιχειρηματικό μοντέλο εάν εσείς οι ίδιοι χάνατε τους συχνούς πελάτες σας, …. «θεραπεύοντας» τους...;;;



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου