Αλαλούμ με την «Αθηναϊκή» μετάλλαξη εκ Νιγηρίας, η οποία όμως στο κέντρο της Αθήνας έχει τα περισσότερα κρούσματα από ότι σε όλο το κόσμο. Θυμάστε τι έλεγε ο Αντωνίου...; (Video's) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αλαλούμ με την «Αθηναϊκή» μετάλλαξη εκ Νιγηρίας, η οποία όμως στο κέντρο της Αθήνας έχει τα περισσότερα κρούσματα από ότι σε όλο το κόσμο. Θυμάστε τι έλεγε ο Αντωνίου...; (Video's)

  Σαρηγιάννης: «Αυτό που υπάρχει είναι μια μετάλλαξη η οποία έχει απομονωθεί στο μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων στο κόσμο, στην Αθήνα...» - «Τ...

 






Σαρηγιάννης: «Αυτό που υπάρχει είναι μια μετάλλαξη η οποία έχει απομονωθεί στο μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων στο κόσμο, στην Αθήνα...» - «Τριανταφυλλίδης: Η «αθηναϊκή» μετάλλαξη ξεγλιστράει σε κάποιο ποσοστό από τα εμβόλια mRNA»


Επιβεβαιώνεται ο κ.Αντωνίου που έλεγε μήνες πριν ότι «Τα εμβόλια προκαλούν τις μεταλλάξεις και τη ραγδαία αύξηση στα κρούσματα»;


Μπορεί ο υπόλοιπος κόσμος να ασχολείται αυτήν την περίοδο με την ινδική μετάλλαξη, όσον αφορά στη χώρα μας στο επίκεντρο της ανησυχίας βρίσκεται πλέον η λεγόμενη «αθηναϊκή μετάλλαξη» Β 1.1.318 η οποία έχει εντοπιστεί σε μεγάλο ποσοστό κρουσμάτων στην Αθήνα.

Ειδικότερα, διερευνάται πόσο περισσότερο μεταδοτική είναι σε σχέση με τις άλλες παραλλαγές του ιού αλλά και το αν και σε ποιο βαθμό καλύπτεται από τα υπάρχοντα εμβόλια.

Αν και πρωτοδιαγνώστηκε στην αφρικανική ήπειρο, ο λόγος που αποδόθηκε στην συγκεκριμένη μετάλλαξη ο όρος «αθηναϊκή» είναι η σημαντική της διασπορά στην Αθήνα, και ειδικότερα στο κέντρο, καθώς σύμφωνα με τα παγκόσμια στοιχεία, τα κρούσματα της συγκεκριμένης μετάλλαξης μόνο στην περιοχή της πρωτεύουσας, είναι περισσότερα από ότι σε όλο μαζί τον υπόλοιπο κόσμο.

Διευκρινίζοντας ότι η μετάλλαξη είχε εντοπιστεί αρχικά στη Νιγηρία ήδη πριν από τον Φεβρουάριο, το μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης, έκρουσε σήμερα τον κώδωνα του κινδύνου, σημειώνοντας πως το στέλεχος αυτό είναι πιο μεταδοτικό.

Καθηγητής Γενετικής: Η «αθηναϊκή» μετάλλαξη ξεγλιστράει σε κάποιο ποσοστό από τα εμβόλια mRNA

Κατά τον Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη, κακώς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ονομάζεται «αθηναϊκή» μετάλλαξη

Περιορίζει σε κάποιο ποσοστό, το οποίο τώρα διερευνάται, την αποτελεσματικότητα των εμβολίων mRNA παραλλαγή της λεγόμενης «αθηναϊκής» μετάλλαξης, που κυκλοφορεί με ολοένα και μεγαλύτερη συχνότητα στη χώρα μας. Την ίδια στιγμή υπό διερεύνηση βρίσκεται και το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη παραλλαγή να προκαλεί και περισσότερη θνητότητα, ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα κάποια επιστημονική διαπίστωση σχετικά με αυτό. 

Τα παραπάνω τόνισε στο ethnos.gr ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής και Γενετικής του Ανθρώπου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, υπογραμμίζοντας ότι κακώς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ονομάζεται «αθηναϊκή» μετάλλαξη, αφού για πρώτη φορά εντοπίστηκε στη Νιγηρία και στην Ευρώπη πέρασε τον περασμένο Φεβρουάριο μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δημοσθένης Σαρηγιάννης: Μετάλλαξη του κορονοϊού έχει απομονωθεί στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Για μετάλλαξη του κορονοϊού που έχει απομονωθεί στην Αθήνα έκανε λόγο ο καθηγητής του ΑΠΕ Δημοσθένης Σαρηγιάννης, μιλώντας στο TheCaller.gr.

«Αυτό που υπάρχει είναι μια μετάλλαξη η οποία έχει απομονωθεί στο μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων στο κόσμο, στην Αθήνα...»

Η συγκεκριμένη μετάλλαξη κατά τον καθηγητή του ΑΠΕ, έχει βρεθεί σε περίπου 1.000 κρούσματα -κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και κατά την εκτίμησή του έχει πιο μεγάλη μεταδοτικότητα.

Σύμφωνα με τον Δημοσθένη Σαρηγιάννη υπάρχει η δυνατότητα να την καταπολεμήσουμε με ιχνηλάτηση, με καραντίνα όσων έχουν βρεθεί θετικοί, ή και με στοχευμένο πρόγραμμα εμβολιασμού.

Ακόμη, o Δημοσθένης Σαρηγιάννης εξέφρασε την βεβαιότητά του (ότι οι μεταλλάξεις) θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.

Πάντως, σύμφωνα με τον κ. Σαρηγιάννη από σήμερα έως και τα τέλη Μαΐου θα έχουμε μία μικρή αύξηση των κρουσμάτων για να φτάσουμε σε εμβομαδιαίο μέσο όρο περίπου στα 2.500 κρούσματα. Όμως όπως είπε, από τις 2-3 Ιουνίου θα αρχίσει η στιαδιακή αποκλιμάκωση ώστε κατά την εκτίμησή του στο διάστημα μεταξύ 25-30 Ιουνίου τα κρούσματα να φτάσουν κάτω από 1.000.

Δείτε όλα όσα είπε o Δημοσθένης Σαρηγιάννης στο σχετικό βίντεο:


Πανικός στη κυβέρνηση...με το κέντρο της Αθήνας και τη συγκεκριμένη ομάδα που κατοικεί εκεί...

Τις τελευταίες ώρες η λεγόμενη «αθηναϊκή μετάλλαξη» έχει προκαλέσει σοκ στην κυβέρνηση και στους «ειδικούς», καθώς όπως είπε και η Ματίνα Παγώνη «η αθηναϊκή μετάλλαξη ήταν το 10% από μια συγκεκριμένη ομάδα. Του κέντρου της Αθήνας»εννοώντας φυσικά τους παράνομους μετανάστες.

Μάλιστα ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης, υποστήριξε πως η συγκεκριμένη μετάλλαξη δεν είναι ούτε «αθηναϊκή», ούτε «ελληνική», αλλά «νιγηριανή», εννοώντας εμμέσως πως οι φορείς της συγκεκριμένης μετάλλαξης είναι παράνομοι μετανάστες από την Αφρική. 

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι «το βάπτισμα της αθηναϊκής μετάλλαξης αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία», καθώς οι μεταλλάξεις παίρνουν το όνομά τους κυρίως από το πρώτο μέρος που απομονώθηκαν και η συγκεκριμένη απομονώθηκε στη Νιγηρία και μάλιστα πριν από τον Φεβρουάριο.

Υπενθυμίζουμε τι έλεγε ο κ. Αντωνίου: «Τα εμβόλια προκαλούν τις μεταλλάξεις και τη ραγδαία αύξηση στα κρούσματα»

Ο γνωστός χειρουργός – Ογκολόγος κ. Αντωνίου, ο οποίος λοιδορήθηκε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, επειδή σε συνεντεύξεις που είχε δώσει, τόνιζε ότι «Τα εμβόλια προκαλούν τις μεταλλάξεις και τη ραγδαία αύξηση στα κρούσματα» .

Τι έλεγε λοιπόν, εδώ και καιρό ο κ. Αντωνίου; Ότι «τα εμβόλια ευθύνονται για τη σωρεία μεταλλάξεων που παρτατηρείται και συνεπώς για τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων!». Δείτε μια από τις συνεντεύξεις του:



Τον επιβεβαίωσε πριν λίγες ημέρες ο κ. Βασιλακόπουλος

Τι μας είπε ο κ. Βασιλακόπουλος; Οτι «δεν πρέπει να κολλήσω την ώρα που είμαι μερικώς εμβολιασμένος γιατί υπάρχει πιθανότητα να παράξω μέσα στον οργανισμό μου μεταλλαγμένα στελέχη»! Τότε γιατί λοιδορήθηκε ο γιατρός κ. Αντωνίου...;




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου