Βόμβα: Τώρα που ο κ. Βασιλακόπουλος επιβεβαιώνει όσα έλεγε ο κ. Αντωνίου, εντάσσεται στους «ψεκασμένους»; - «Αν νοσήσει κάποιος έχοντας κανει τη πρώτη δόση εμβολίου, είναι πολύ πιθανό μέσα του να δημιουργηθούν μεταλλαγμένα στελέχη κορωνοϊού ανθεκτικά στα εμβόλια...!» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Βόμβα: Τώρα που ο κ. Βασιλακόπουλος επιβεβαιώνει όσα έλεγε ο κ. Αντωνίου, εντάσσεται στους «ψεκασμένους»; - «Αν νοσήσει κάποιος έχοντας κανει τη πρώτη δόση εμβολίου, είναι πολύ πιθανό μέσα του να δημιουργηθούν μεταλλαγμένα στελέχη κορωνοϊού ανθεκτικά στα εμβόλια...!» (Video)

  Μια νέα παραδοχή, την οποία δεν την είχαν αναφέρει έως σήμερα οι «ειδικοί» που κατακλύζουν τις τηλεοράσεις, έκανε ο καθηγητής Πνευμονολογί...

 


Μια νέα παραδοχή, την οποία δεν την είχαν αναφέρει έως σήμερα οι «ειδικοί» που κατακλύζουν τις τηλεοράσεις, έκανε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.


«Δεν πρέπει να κολλήσω την ώρα που είμαι μερικώς εμβολιασμένος γιατί υπάρχει πιθανότητα να παράξω μέσα στον οργανισμό μου μεταλλαγμένα στελέχη κι αυτό δεν το θέλουμε» - «....Άρα θα είναι ένα μεταλλαγμένο στέλεχος το οποίο θα ξεφεύγει από τα αντισώματα μας και θα είναι ανθεκτικό και στα εμβόλια.»


Τώρα που έχει αρχίσει να γίνεται πολύς λόγος για ανθρώπους που νοσούν ή και πεθαίνουν μετά τη πρώτη δόση του εμβολίου, κάνει μια σύσταση που προκαλεί ποικίλα ερωτηματικά. Αφενός με αυτή την εξήγηση, επιχειρεί να ανακόψει τη σκέψη ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει νόσηση...! Αφετέρου με αυτή την εξήγηση, ουσιαστικά, επιβεβαιώνεται ο γνωστός χειρουργός – Ογκολόγος κ. Αντωνίου, ο οποίος λοιδορήθηκε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, επειδή σε συνεντεύξεις που είχε δώσει, τόνιζε ότι «Τα εμβόλια προκαλούν τις μεταλλάξεις και τη ραγδαία αύξηση στα κρούσματα» . Τι μας λέει τώρα ο κ. Βασιλακόπουλος; Οτι «δεν πρέπει να κολλήσω την ώρα που είμαι μερικώς εμβολιασμένος γιατί υπάρχει πιθανότητα να παράξω μέσα στον οργανισμό μου μεταλλαγμένα στελέχη»! Τότε γιατί λοιδορήθηκε ο γιατρός κ. Αντωνίου...;

Οι δηλώσεις Βασιλακόπουλου έρχονται στην σκιά του θανάτου του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Κατσανέβα, ο οποίος κατέληξε νοσηλευόμενος με covid λίγες ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου...

Ειδικότερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο καθηγητής εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι πλησιάζουμε στο τέλος του εφιάλτη που ονομάζεται κορονοϊός, το οποίο μάλιστα προσδιόρισε χρονιά πιθανώς και μέσα στο καλοκαίρι.

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως «δεν είμαστε ακόμα σε θέση να πετάξουμε τις μάσκες και να αρχίσουμε τα πάρτι αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον».

Αναφορικά με τα «ανοίγματα» που έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες υπογράμμισε ότι «πρέπει να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη προσοχή τα ανοίγματα που γίνονται» και εκτίμησε ότι κάποια από αυτά «θα μειώσουν τα κρούσματα, όπως για παράδειγμα το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους», καθώς θα οδηγήσει σε μείωση των συναντήσεων σε σπίτια.

«Προσοχή σε όσους έχουν κάνει την πρώτη δόση εμβολίου»

Αναφερόμενος, δε, στους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση χωρίς να έχουν αποκτήσει ακόμα καλή ανοσολογική απάντηση τόνισε ότι «προφανώς έχουν μια μερική προστασία όμως υπάρχει υπαρκτός κίνδυνος να νοσήσουν», ενώ «υπάρχει κι ένας δεύτερος κίνδυνος ότι αν κολλήσω κορονοϊό ενώ έχω μερική ανοσία, τότε την ώρα που πολλαπλασιάζεται μέσα μου ο κορονοϊός υφίσταται την πίεση της παρουσίας των αντισωμάτων που δεν είναι πολλά, αλλά υπάρχουν, οπότε είναι πολύ πιθανό μέσα μου να δημιουργηθούν μεταλλαγμένα στελέχη κορονοϊού».

«Άρα δεν είναι ότι δεν είμαι πλήρως προστατευμένος, είναι ότι δεν πρέπει να κολλήσω την ώρα που είμαι μερικώς εμβολιασμένος γιατί υπάρχει πιθανότητα να παράξω μέσα στον οργανισμό μου μεταλλαγμένα στελέχη κι αυτό δεν το θέλουμε» εξήγησε.

Ακολούθως, ο κ. Βασιλακόπουλος υπογράμμισε ότι «επειδή την ώρα που πολλαπλασιάζεται ο ιός μέσα στον οργανισμό υπάρχουν αντισώματα, αλλά όχι τόσα ώστε να τον εξουδετερώσουν, οι όποιες τυχαίες αλλαγές που γίνονται στον ιό είναι αυτές που τον κάνουν να ξεφεύγει από τα λίγα αντισώματα».

«Άρα θα είναι ένα μεταλλαγμένο στέλεχος το οποίο θα ξεφεύγει από τα αντισώματά μας και θα είναι ανθεκτικό και στα εμβόλια. Αυτός είναι ένας κίνδυνος υπαρκτός και πρέπει αυτοί που είναι εμβολιασμένοι με την πρώτη δόση να συνεχίσουν να προσέχουν και για την υγεία τους καθώς δεν είναι 100% προστατευμένοι αλλά και για τον λόγο που σας λέω» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:


Μέσα από αυτές τις δηλώσεις βεβαιως ο κ. Βασιλακόπουλος αδειάζει πλήρως άλλους ειδικούς, όπως ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE), που σε ανάρτησή του στο Facebook, στις 28 Μαρτίου έλεγε ότι «στις  99% των εμβολιασθέντων έχουν ισχυρή ανοσοαπόκριση έναντι της Covid-19 μετά από μία δόση του εμβολίου της Pfizer/BioNTech»!.

Γιατρός-ογκολόγος Αντωνίου: «Τα εμβόλια προκαλούν τις μεταλλάξεις και τη ραγδαία αύξηση στα κρούσματα» 

Τι έλεγε λοιπόν, εδώ και καιρό ο κ. Αντωνίου; Ότι «τα εμβόλια ευθύνονται για τη σωρεία μεταλλάξεων που παρτατηρείται και συνεπώς για τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων!». Δείτε μια από τις συνεντεύξεις του:Σε παλαιότερες αναρτήσεις μας έχουμε επίσης φιλοξενήσει τις απόψεις του χειρουργού ογκολόγου, ο οποίος μήνες πριν έλεγε: «Μακρυά από αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο...Απομονώστε τους...Κολλάνε και μεταδίδουν τον κορωνοϊό....!», ενώ είχε προβεί σε καταγγελία για μη αδειοδότηση του εμβολίου της Phizer, γεγονός που είχε οδηγήσει σε προσωρινή παύση των εμβολιασμών σε υγειονομικό προσωπικό στις αρχές τις διαδικασίας.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου