Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης - Επιδημιολόγος: «Περισσότεροι από 4000 θάνατοι στις ΗΠΑ τους τελευταίους 4 μήνες από παρενέργειες των εμβολίων. Ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με τους θανάτους όλων των υπόλοιπων εμβολίων τα τελευταία 15 χρόνια!» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης - Επιδημιολόγος: «Περισσότεροι από 4000 θάνατοι στις ΗΠΑ τους τελευταίους 4 μήνες από παρενέργειες των εμβολίων. Ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με τους θανάτους όλων των υπόλοιπων εμβολίων τα τελευταία 15 χρόνια!» (Video)

  «Η αλήθεια είναι ότι ο αριθμός των παρενεργειών που καταγράφονται τόσο στην Αγγλία όσο και στην Αμερική, αλλά βεβαίως και σε άλλες ευρωπαϊ...

 






«Η αλήθεια είναι ότι ο αριθμός των παρενεργειών που καταγράφονται τόσο στην Αγγλία όσο και στην Αμερική, αλλά βεβαίως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αρχίζει να γίνεται ανησυχητικός, ταυτόχρονα βεβαίως και με τον αριθμό των θανάτων που παρατηρούνται.»


«Απλά να αναφέρω ότι με βάση τις τελευταίες καταγραφές που έχουν γίνει στην Αμερική, αν δεν κάνω λάθος έχουνε καταγραφεί περισσότεροι από 4 χιλιάδες θάνατοι οι οποίοι σχετίζονται με αυτά τα καινούρια εμβόλια για τον κορωνοϊό».


Τη στιγμή που τα ...μεγάλα κανάλια, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αποκλείσουν τις πιθανότητες στη συνείδηση του κόσμου, τα «άγια» εμβόλια να σχετίζονται με τα περιστατικά θανάτων και σοβαρών παρενεργειών που έρχονται στο φως συνεχώς, οι πραγματικοί επιστήμονες μιλούν! Και αυτά που λένε, δυστυχώς χαρακτηρίζονται «ψεκασμένες θεωρίες». Όμως δεν είναι!

Ένας από αυτούς τους επιστήμονες, οι οποίοι δεν χαίρουν της φιλοξενίας των μεγάλων...καναλιών, είναι ο Επιδημιολόγος κ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης. Και αυτός , όπως και πολλοί άλλοι, έχουν ουσιαστικά αποκλειστεί από τα μεγάλα ΜΜΕ, τα οποία πασχίζουν να αποκρύψουν τέτοια στοιχεία, σαν αυτά που αναφέρει στο βίντεο που ακολουθεί ο συγκεκριμένος Επιδημιολόγος.

«Το ανησυχητικό θα έλεγε κανείς είναι ότι βλέπουμε αυτούς τους αριθμούς, τόσο των θανάτων όσο και των παρενεργειών, να αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Για να αποκτήσουμε μέτρο σύγκρισης απλά να σας πώ ότι ο αριθμός αυτός των τεσσάρων χιλιάδων θανάτων που έχουν καταγραφεί στην Αμερική τους τελευταίους 4 μήνες που έχουν αρχίσει να χορηγούνται τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ!»





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου