Ο Έρικ Κλάπτον δήλωσε ότι μετά τον εμβολιασμό του με Astrazeneca αντιμετώπισε καταστροφικές παρενέργειες. Κατηγορεί τη «προπαγάνδα» για υπερεκτίμηση της ασφάλειας του εμβολίου! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Έρικ Κλάπτον δήλωσε ότι μετά τον εμβολιασμό του με Astrazeneca αντιμετώπισε καταστροφικές παρενέργειες. Κατηγορεί τη «προπαγάνδα» για υπερεκτίμηση της ασφάλειας του εμβολίου!

  Ο μουσικός και ακτιβιστής κατά των μέτρων απαγόρευσης, Eric Clapton, καταγγέλλει ότι οι παρενέργειές του περιελάμβαναν «κατεψυγμένα» άκρα....

 


Ο μουσικός και ακτιβιστής κατά των μέτρων απαγόρευσης, Eric Clapton, καταγγέλλει ότι οι παρενέργειές του περιελάμβαναν «κατεψυγμένα» άκρα.

 

Ο Eric Clapton παρουσίασε λεπτομερώς την «καταστροφική» εμπειρία που έζησε με την υγεία του μετά τη λήψη του εμβολίου Covid-19 και κατηγόρησε την «προπαγάνδα» για υπερεκτίμηση της ασφάλειας του εμβολίου σε μια επιστολή που ο κιθαρίστας μοιράστηκε με έναν αρχιτέκτονα / ακτιβιστή κατά του αποκλεισμού.

 

Ο Clapton έγραψε πρόσφατα ένα σημείωμα στον Ιταλό αρχιτέκτονα Robin Monotti Graziadei, ο οποίος έχει μοιραστεί πολλές δημοσιεύσεις κατά των lockdownς στα κοινωνικά μέσα , όπου χαρακτήρισε την εμπειρία του σχετικά με τη λήψη του εμβολίου AstraZeneca «καταστροφική». 

Ο πρώην κιθαρίστας δήλωσε, σύμφωνα με το Los Angeles Times, ότι έλαβε το εμβόλιο τον Φεβρουάριο, δύο μήνες μετά την κυκλοφορία μαζί με τον Van Morrison του "Stand and Deliver", ένα τραγούδι που διαμαρτύρεται για μέτρα απαγόρευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο .

Ο Κλάπτον είχε μοιραστεί στο παρελθόν τις σκέψεις του σχετικά με το κλείσιμο του Covid-19 όταν εμφανίστηκε στο τραγούδι κατά του lockdown του Van Morrison " Stand and Deliver " τον Δεκέμβριο του 2020. Δύο μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο, ο Κλάπτον έλαβε τον πρώτο του από τους δύο εμβολιασμούς στο AstraZeneca, έγραψε στην επιστολή του προς τον Ρόμπιν Μονότι, ο οποίος κοινοποίησε την επιστολή στο τηλεγράφημα του με την άδεια του κιθαρίστα. 

«Έκανα το πρώτο εμβόλιο του AZ και αμέσως είχα σοβαρές αντιδράσεις που διήρκεσαν δέκα μέρες, ανάρρωσα τελικά και μου είπαν ότι μετά από δώδεκα εβδομάδες θα έκανα τη δεύτερη…», έγραψε ο Κλάπτον.

«Περίπου έξι εβδομάδες αργότερα μου πρόσφεραν και πήρα τη δεύτερη δόση AZ, αλλά με λίγη περισσότερη γνώση των κινδύνων», συνέχισε. «Περιττό να πούμε ότι οι αντιδράσεις ήταν καταστροφικές, τα χέρια και τα πόδια μου ήταν παγωμένα, μούδιασμα ή κάψιμο και σχεδόν άχρηστα για δύο εβδομάδες, φοβόμουν ότι δεν θα παίξω ξανά, (υποφέρω με περιφερική νευροπάθεια και δεν έπρεπε ποτέ να έχω πλησιάσει το βελόνα.) Αλλά η προπαγάνδα είπε ότι το εμβόλιο ήταν ασφαλές για όλους .... "

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου AstraZeneca - που δεν έχει εγκριθεί ακόμη για χρήση στις ΗΠΑ - περιγράφονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ως "ήπιας έως μέτριας φύσης" και αναμένεται να εξαφανιστούν μετά από μερικές ημέρες. Οι λιγότερο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν «κοιλιακό άλγος, ζάλη, απώλεια όρεξης, διευρυμένους λεμφαδένες και υπερβολική εφίδρωση, φαγούρα στο δέρμα ή εξάνθημα». Η κυβέρνηση συμβουλεύει όποιον βιώνει νέες ανεπιθύμητες ενέργειες να μιλήσει με τον γιατρό, τον φαρμακοποιό ή τη νοσοκόμα του.

Η κριτική του Κλάπτον απέναντι στο εμβόλιο δεν προκαλεί έκπληξη. Το πρώην μέλος του Derek and the Dominos and the Yardbirds υπήρξε συνεπής σκεπτικιστής για τους κανονισμούς COVID-19 και σημειώνει στην επιστολή του ότι βρήκε ήρωες σε άλλους υποστηρικτές κατά του αποκλεισμού, όπως ο βουλευτής Desmond Swayne και ο Jonathan Sumption .

«Ήμουν επαναστάτης όλη μου τη ζωή, ενάντια στην τυραννία και την αλαζονική εξουσία, που έχουμε τώρα, αλλά επίσης λαχταρά την υποτροφία, τη συμπόνια και την αγάπη, και το βρίσκω εδώ…», έγραψε ο Κλάπτον. «Πιστεύω ότι με αυτά τα πράγματα μπορούμε να επικρατήσουμε.»

Εκπρόσωπος του MHRA, του βρετανικού κυβερνητικού φορέα που επιβλέπει το εμβόλιο, αρνήθηκε να σχολιάσει τα καταγγελόμενα του Clapton, αλλά επανέλαβε ότι «πάνω από 56 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του COVID-19 έχουν πλέον χορηγηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξοικονομώντας χιλιάδες ζωών μέσω του μεγαλύτερου προγράμματος εμβολιασμού που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ σε αυτήν τη χώρα.

«Η συμβουλή μας παραμένει ότι τα οφέλη του εμβολίου COVID-19 AstraZeneca υπερτερούν των κινδύνων στην πλειονότητα των ανθρώπων. Εξακολουθεί να είναι ζωτικής σημασίας τα άτομα να προσέλθουν για τον εμβολιασμό τους όταν τους προσκαλούνται να το κάνουν. "Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου