Κίνα: Οι πωλήσεις διαγνωστικών tests PCR αυξήθηκαν κατά 50% στη Γουχάν λίγους μήνες πριν δημοσιευτούν τα πρώτα επίσημα περιστατικά COVID-19 - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κίνα: Οι πωλήσεις διαγνωστικών tests PCR αυξήθηκαν κατά 50% στη Γουχάν λίγους μήνες πριν δημοσιευτούν τα πρώτα επίσημα περιστατικά COVID-19

  Οι δαπάνες για τα διαγνωστικά tests που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό του νέου κορωνοϊού εκτυνάχθηκαν στα ύψη στην Ουχάν τ...

 Οι δαπάνες για τα διαγνωστικά tests που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό του νέου κορωνοϊού εκτυνάχθηκαν στα ύψη στην Ουχάν της Κίνας, αρκετούς μήνες πριν από την πρώτη επίσημη αναφορά κρουσμάτων COVID-19, σύμφωνα με έρευνα της αυστραλιανής εταιρείας κυβερνοασφάλειας Internet 2.0.


Η εταιρεία παρακολούθησε τις πωλήσεις διαγνωστικών tests αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR) για αρκετά χρόνια, αποκαλύπτοντας μια αύξηση σχεδόν 50 τοις εκατό μεταξύ 2018 και 2019-το έτος πριν από την εξάπλωση του COVID-19 σε όλο τον κόσμο, υποδηλώνοντας την πιθανότητα ότι ο ιός κυκλοφορούσε ήδη σε κοινότητες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2019 πριν δημοσιοποιηθεί από το Πεκίνο.

 

Πηγή: The Epoch Times

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Οι πωλήσεις διαγνωστικών tests PCR, που χρησιμοποιήθηκαν για τον εντοπισμό συγκεκριμένων ιών, ανήλθαν σε 19,1 εκατομμύρια γιουάν (4 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) το 2016, πριν αυξηθούν σε 29,1 εκατομμύρια γιουάν (6 εκατομμύρια δολάρια Αυστρίας) το 2017, 36,7 εκατομμύρια γιουάν το 2018 και 67,4 εκατομμύρια γιουάν (14 AU $ εκατομμύρια) το 2019.

«Αυτά τα ευρήματα αμφισβητούν τις υπάρχουσες υποθέσεις γύρω από την έναρξη της πανδημίας και υποστηρίζουν περαιτέρω έρευνα. Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι μια σημαντική αύξηση των δαπανών σε εξοπλισμό PCR σχετίζεται με την εξάπλωση του COVID-19 », σύμφωνα με την έκθεση, Procuring for a Pandemic : An Assessment of Hubei Province (China) PCR Procurement Assessments.

«Εκτιμούμε με μέτρια εμπιστοσύνη τη σημαντική αύξηση από το 2018 στο 2019 στην επαρχία Χουμπέι (67,4 εκατομμύρια γιουάν συνολικού εξοπλισμού PCR το 2019) οφείλεται σε ένα γεγονός όπως η εμφάνιση του COVID-19», συνεχίζει.

«Τέλος, εκτιμούμε με μεγάλη εμπιστοσύνη ότι η πανδημία ξεκίνησε πολύ νωρίτερα από ό, τι η Κίνα ενημέρωσε τον ΠΟΥ για τον COVID-19».

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε μέσω ανάλυσης 1.716 συμβάσεων προμηθειών από το 2007 έως το τέλος του 2019.

Προσδιόρισε επίσης ένα "αξιοσημείωτο, σημαντικό και μη φυσιολογικό" ποσό εξοπλισμού PCR το 2019 από ιδρύματα με έδρα τη Γουχάν, όπως το Νοσοκομείο Αερομεταφερόμενου Στρατού του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (Μάιος 2019), Το Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan (Νοέμβριος 2019), το Wuhan Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας (Οκτώβριος 2019), και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Επαρχίας Χουμπέι (Μάιος -Δεκέμβριος 2019)

Τα πρώτα κρούσματα COVID-19 αναφέρθηκαν επίσημα στις 31 Δεκεμβρίου 2019. Ωστόσο, τα ερωτήματα έχουν παραμείνει ως προς την ακριβή αιτία της επιδημίας, με μια πολύ δημοσιοποιημένη έρευνα που υποστηρίζεται από τον ΠΟΥ να αποφέρει αποτελέσματα που αμφισβητήθηκαν έκτοτε.

Ο Jeff Carlson και ο Hans Mahncke, συνδιοργανωτές του Truth Over News στην Epoch TV, προσπάθησαν να εντοπίσουν την προέλευση του ιού, διαπιστώνοντας ότι οι επιστήμονες στο Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan άρχισαν να εντοπίζουν τη μελέτη πρώιμων ιών που σχετίζονται με τον COVID-19 από το 2012 έως 2013

Ο Michael Shoebridge, διευθυντής άμυνας στο Αυστραλιανό Ινστιτούτο Στρατηγικής Πολιτικής, δήλωσε ότι η έκθεση του Internet 2.0 παρέχει πρόσθετα σημεία δεδομένων για να βοηθήσει στην προσπάθεια αποκάλυψης της αλήθειας της προέλευσης της πανδημίας.

«Ο εξοπλισμός δοκιμών PCR σχετίζεται πλέον ευρέως με ακριβείς δοκιμές COVID, αλλά έχει πολύ ευρύτερη χρήση στη γενετική και βιοτεχνολογική έρευνα, οπότε μια αύξηση στις προμήθειες αυτού του εξοπλισμού δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είχε εμφανιστεί μια εστία ασθένειας. Άλλες εξηγήσεις θα μπορούσαν να είναι μια επιτάχυνση διαφορετικών πεδίων έρευνας », είπε στους The Epoch Times σε ένα email.

Ωστόσο, σημείωσε ότι δεν αποκλείει το συμπέρασμα του Internet 2.0 ότι το κινεζικό καθεστώς προσπαθούσε να αντιμετωπίσει μια πιθανή έξαρση.

Επιπλέον, εάν μπορούσαν να ληφθούν πληροφορίες για τα κίνητρα πίσω από τις μαζικές αγορές PCR, θα μπορούσαν να ρίξουν περαιτέρω φως στις δραστηριότητες του ΚΚΕ (ΚΚΚ).

"Φυσικά, αυτό είναι ακριβώς αυτό που οι κινεζικές αρχές δεν θέλουν να συμβεί και έτσι η ανασυγκρότηση και η ανακάλυψη δεδομένων όπως αυτή του Internet 2.0 θα παραμείνει ένα μέσο για περαιτέρω διερεύνηση", πρόσθεσε. «Δεν θα παρακάμψω άλλες πληροφορίες που έρχονται στο φως από γνωστοποιήσεις από την Κίνα, καθώς υπήρξαν προηγούμενα σε άλλους τομείς δραστηριότητας, όπως διαρροές κρατικών εγγράφων για το Σιντζιάνγκ.

«Το απλό γεγονός ότι η αποκάλυψη αυτού που συνέβη είναι προφανώς προς το συμφέρον οποιουδήποτε θέλει να αποτρέψει μελλοντικές πανδημίες σημαίνει ότι η συμπεριφορά του κεντρικού αντισυμβαλλομένου για να ματαιώσει αυτή τη γνώση ανοίγει ένα χάσμα μεταξύ των συμφερόντων του καθεστώτος που κυβερνά την Κίνα και των πληθυσμών της Κίνας και των υπολοίπων του κόσμου. Αυτό το χάσμα πιθανότατα θα διευρυνθεί όσο περνάει ο καιρός ».Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου