Η.Π.Α: Ιατρός ισχυρίζεται ότι εκατοντάδες Αμερικανοί βουλευτές έλαβαν Ιβερμεκτίνη ως πρόληψη για τον κορωνοϊό κρυφά από το λαό... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η.Π.Α: Ιατρός ισχυρίζεται ότι εκατοντάδες Αμερικανοί βουλευτές έλαβαν Ιβερμεκτίνη ως πρόληψη για τον κορωνοϊό κρυφά από το λαό...

  Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πληροφορίες του προέρχονται από «μια πολύ αξιόπιστη πηγή μέσα στο Κογκρέσο»... Ένας γιατρός διατείνεται ότι εκατ...

 






Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πληροφορίες του προέρχονται από «μια πολύ αξιόπιστη πηγή μέσα στο Κογκρέσο»...


Ένας γιατρός διατείνεται ότι εκατοντάδες νομοθέτες του Κογκρέσου, μέλη των οικογενειών τους και υπάλληλοι έχουν λάβει προληπτική φροντίδα κατά της Covid-19 που περιλάμβανε ένα σχήμα αγωγής με ιβερμεκτίνη και κράτησαν αυτά τα γεγονότα μυστικά από τον αμερικανικό λαό.


Πηγή: Infowars.com

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Ο απίστευτος ισχυρισμός διατυπώθηκε σε tweets την περασμένη εβδομάδα από τον Δρ Pierre Kory , ο οποίος προωθεί ένα πρωτόκολλο πρώιμης προληπτικής θεραπείας που περιλαμβάνει χορήγηση ιβερμεκτίνης, βιταμινών C και D3, ψευδαργύρου και μονοκλωνικών αντισωμάτων.

«Διασκεδαστικό γεγονός: Μεταξύ 100-200 μελών του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών (συν πολλοί από τους υπαλλήλους και τα μέλη της οικογένειάς τους) με COVID .. αντιμετωπίστηκαν από έναν συνάδελφο τους τελευταίους 15 μήνες με ιβερμεκτίνη και το πρωτόκολλο I-MASK+ στη διεύθυνση http: // flccc .net », έγραψε στο Twitter ο Δρ Kory, προσθέτοντας:« Κανείς δεν πήγε στο νοσοκομείο. Απλά λέω'."

Ένα ακόλουθο tweet της FLCCC Alliance (Front Line COVID-19 Critical Care Alliance), το οποίο σκιαγραφούσε το προληπτικό πρωτόκολλο, αναφερόταν στο «διασκεδαστικό γεγονός» του Kory ως σκάνδαλο και πρόσθεσε ότι οι βουλευτές παρέμειναν σιωπηλοί καθώς η ιβερμεκτίνη μεταφέρθηκε το ξύλο.


Απαντώντας σε ερωτήσεις που ζητούσαν τα ονόματα των Κογκρέσσων ή μιας επίσημης πηγής, ο Kory σημείωσε ότι οι πληροφορίες του προέρχονταν από «μια πολύ αξιόπιστη πηγή μέσα στο Κογκρέσο» και ότι στάθηκε στο tweet του.

Σε μια ενημέρωση μετά το αρχικό του tweet, ο γιατρός προέβλεψε επίσης ότι θα απομακρυνθεί σύντομα από το Twitter επειδή τολμούσε να ειδοποιήσει το κοινό σχετικά με το θεραπευτικό του σχήμα προληπτικής θεραπείας.


 Ο χρόνος θα δείξει εάν ένας βουλευτής που έλαβε το πρωτόκολλο έγκαιρης θεραπείας θα επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του Kory.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου