Η Κίνα προετοιμάζεται για πιθανή έξαρση COVID-19 μεγάλης κλίμακας κατασκευάζοντας εγκαταστάσεις καραντίνας - Διαρροή εγγράφων - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Κίνα προετοιμάζεται για πιθανή έξαρση COVID-19 μεγάλης κλίμακας κατασκευάζοντας εγκαταστάσεις καραντίνας - Διαρροή εγγράφων

  Οι τοπικές αρχές πρέπει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου να δημιουργήσουν εγκαταστάσεις τουλάχιστον 20 δωματίων ανά 10.000 άτομα.   Οι απαιτήσει...

 


Οι τοπικές αρχές πρέπει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου να δημιουργήσουν εγκαταστάσεις τουλάχιστον 20 δωματίων ανά 10.000 άτομα.

 

Οι απαιτήσεις για τους χώρους καραντίνας COVID-19 αποκαλύπτουν την πραγματική κατάσταση της πανδημίας στην Κίνα.


Το κινεζικό καθεστώς έχει ειδοποιήσει τις τοπικές αρχές να προετοιμαστούν για μια μεγάλης κλίμακας έξαρση του COVID-19, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα που διέρρευσαν από τη κινεζική έκδοση του Epoch Times .

Το ένα έγγραφο, με τίτλο «Ανακοίνωση για περαιτέρω ενίσχυση της πρόληψης της επιδημίας» εκδόθηκε από το Κρατικό Συμβούλιο του κινεζικού καθεστώτος και διαβιβάστηκε από την επαρχιακή κυβέρνηση της Φουτζιάν στις τοπικές αρχές στις 30 Σεπτεμβρίου. Κρατικό Συμβούλιο την 1η Οκτωβρίου και διανεμήθηκε από τους επαρχιακούς αξιωματούχους της Φουτζιάν στις τοπικές αρχές.

Και τα δύο έγγραφα φέρουν την ένδειξη «εξαιρετικά επείγον».

Και οι δύο ειδοποιήσεις ζητούν ενισχυμένες προετοιμασίες για την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης στο ξέσπασμα, με το Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) να προτείνει τουλάχιστον δύο πρότυπα για τις τοπικές αρχές.


Το ένα είναι η κατασκευή κεντρικών χώρων απομόνωσης, με τις τοπικές αρχές να απαιτούνται μέχρι το τέλος Οκτωβρίου να δημιουργήσουν εγκαταστάσεις τουλάχιστον 20 δωματίων ανά 10.000 άτομα. Η κλίμακα κάθε χώρου απομόνωσης πρέπει να είναι πάνω από 100 δωμάτια.

Σύμφωνα με τα δημόσια δεδομένα, ο πληθυσμός της επαρχίας Φουτζιάν το 2020 ήταν 41,54 εκατομμύρια. Από τις 19 Σεπτεμβρίου, η επαρχία έχει δημιουργήσει 35.691 δωμάτια καραντίνας σε 296 κεντρικούς χώρους.


Με βάση το πρότυπο που ορίζεται στην ανακοίνωση, η επαρχία Φουτζιάν θα χρειαστεί να κατασκευάσει τουλάχιστον 83.000 δωμάτια καραντίνας έως το τέλος Οκτωβρίου, δηλαδή περίπου 47.000 δωμάτια σε λιγότερο από ένα μήνα.

Σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα, οι απαιτήσεις για τους χώρους καραντίνας COVID-19 αποκαλύπτουν την πραγματική κατάσταση της πανδημίας στην Κίνα.

Ο Sean Lin, πρώην ερευνητής ιολογίας στο Ινστιτούτο Έρευνας του Στρατού των ΗΠΑ, δήλωσε στους Epoch Times: «Αυτό αντικατοπτρίζει την ανησυχία του ΚΚΚ για την άνοδο της επιδημίας. Πρέπει να αποκρύπτει την πραγματική επιδημία στην ηπειρωτική Κίνα, διαφορετικά, δεν θα εξέδιδε ξαφνικά εθνική ειδοποίηση ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης ».


Η «Ανακοίνωση για περαιτέρω ενίσχυση της πρόληψης της επιδημίας» απαιτεί τη δημιουργία ενός συστήματος ελέγχου πέντε επιπέδων.

Αναφέρει: «Τα στελέχη του δήμου και του δρόμου του κεντρικού αντισυμβαλλομένου, το προσωπικό του κοινοτικού δικτύου, οι λαϊκοί ιατροί, η αστυνομία και οι εθελοντές θα εφαρμόσουν από κοινού την πρόληψη της επιδημίας της κοινότητας», όπως «αυστηρή εφαρμογή [της] κοινοτικής πρόληψης και ελέγχου», ή κλείδωμα κατοικημένων κοινοτήτων.

Ο Λιν είπε ότι το σύστημα ελέγχου είναι στην πραγματικότητα να ενισχύσει την κοινωνική διαχείριση σε τοπικές περιοχές και "σκοπός του κεντρικού αντισυμβαλλομένου είναι να ενισχύσει τον έλεγχο".

«Εάν δεν υπάρχει διαγνωστικό τέστ νουκλεϊκού οξέος, όλα τα μέτρα πρόληψης της επιδημίας του ΚΚΚ είναι τα ίδια με τις πολιτικές εκστρατείες. Για παράδειγμα, μπορείτε να είστε σε καραντίνα ανά πάσα στιγμή και να τοποθετηθείτε σε έναν χώρο καραντίνας. Και οι χώροι καραντίνας μπορούν επίσης να αποτελέσουν χώρο πολιτικών διώξεων », είπε ο Λιν.

«Ανεξάρτητα από το ποιοι είστε, εφόσον ο κεντρικός αντισυμβαλλόμενος λέει ότι βρεθήλκατε θετικός σε διαγνωστικό τέστ νουκλεϊκού οξέος, θα σας στερήσει όλα τα δικαιώματά σας. Οι χώροι καραντίνας του ΚΚΚ είναι στην πραγματικότητα μια εναλλακτική μορφή στρατοπέδου συγκέντρωσης ».



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου