Αυξάνονται τα «περίεργα» περιστατικά παρενεργειών ή θανάτων από ανακοπή καρδιάς μετά τα «τσιμπήματα». Αυξάνονται και οι θάνατοι και η σοβαρή νόσηση πλήρως εμβολιασμένων από κορωνοϊό... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αυξάνονται τα «περίεργα» περιστατικά παρενεργειών ή θανάτων από ανακοπή καρδιάς μετά τα «τσιμπήματα». Αυξάνονται και οι θάνατοι και η σοβαρή νόσηση πλήρως εμβολιασμένων από κορωνοϊό...

  Παρά το αφήγημα «ειδικών» και κυβέρνησης για τη «πανδημία ανεμβολίαστων», αρχίζουν και πληθαίνουν ανησυχητικά το τελευταίο χρονικό διάστημ...

 


Παρά το αφήγημα «ειδικών» και κυβέρνησης για τη «πανδημία ανεμβολίαστων», αρχίζουν και πληθαίνουν ανησυχητικά το τελευταίο χρονικό διάστημα στα sites, περιστατικά «ξαφνικών» θανάτων μετά από «τσιμπήματα», τα οποία ως συνήθως βιαστικά βιαστικά αποδίδονται σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τα «τσιμπήματα».


Ταυτόχρονα αρχίζουν και αυξάνονται καθημερινά τα πρωτοσέλιδα για θανάτους πλήρως εμβολιασμένων από κορωνοϊό.

 

Και τα δύο αυτά δεδομένα, σε μια πραγματικά ελεύθερη χώρα, θα έπρεπε κανονικά να ανησυχούν την επιστημονική κοινότητα αλλά και τη πολιτεία. Στη δική μας περίπτωση βεβαίως...μόνο αυτό δεν συμβαίνει...

«Πίστεψα στο εμβόλιο και μπήκα σε περιπέτειες». Είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Pfizer. Αιφνιδίως έχασε την κίνηση στο αριστερό χέρι και το αριστερό πόδι.


Μια περιπέτεια υγείας άνευ προηγουμένη πέρασε η Αργυρώ Λαΐου που ζούσε στη Νέα Υόρκη και αποφάσισε κάποια στιγμή να γυρίσει στον τόπο των γονιών της στην Καστοριά.

Πεπεισμένη από την κυριαρχούσα άποψη στην Μητρόπολη της Αμερικής αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Προέβη σε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες και έκανε το εμβόλιο. Τις πρώτες τέσσερις μέρες δεν συνέβη τίποτα σημαντικό. Όμως από την πέμπτη μέρα και μετά άρχισε η μεγάλη περιπέτεια. Είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Pfizer. Αιφνιδίως έχασε την κίνηση στο αριστερό χέρι και το αριστερό πόδι. Οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά και οι αγγειολόγοι προσπάθησαν να εξηγήσουν το φαινόμενο. Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε για πολλές εβδομάδες. Τελικά η κίνηση επανήλθε μερικώς, αλλά όμως ορισμένα συμπτώματα επιμένουν και όπως φαίνεται θα επιμείνουν για πολύ καιρό.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Η Αργυρώ Λαΐου υποφέρει από πόνους  και από άλλα νευρολογικής φύσης συμπτώματα, ενώ ακόμα δεν υπάρχει μια σαφής κλινικά αξιόπιστη και τεκμηριωμένη εικόνα για την παρενέργεια αυτή, η οποία προφανώς προκλήθηκε από την πρώτη δόση του εμβολίου.

Η Αργυρώ Λαΐου δεν δέχεται να λάβει τη δεύτερη και βροντοφωνάζει αυτή την απόφαση της  όσο και αν προσπαθούν να τη χαλιναγωγήσουν διάφοροι κύκλοι γύρω της. Ακούστε λοιπόν τι είπε η Αργυρώ Λαΐου στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο σε μια συνέντευξη όπου η γυναίκα προσπαθεί να εξηγήσει το τι της συνέβη σε μια ηλικία που τέτοιου είδους προβλήματα υγείας δεν εμφανίζονται και δεν δικαιολογούνται.

Δείτε το βίντεο: 


Σέρρες: 60χρονος Πέθανε δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του - Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Εμβολιάστηκε μέσω του προγράμματος «εμβολιασμός κατ΄οίκον»!

Νεκρός μέσα στο σπίτι του λίγο μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού έπεσε ένας 60χρονος στις Σέρρες.

Ο άτυχος άνδρας που εμβολιάστηκε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με το σκεύασμα της Johnson&Johnson μέσω του προγράμματος «εμβολιασμός κατ΄οίκον», σύμφωνα με πληροφορίες της Ερτ, ένιωσε αδιαθεσία δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και τελικά διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Η σορός του μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε η νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ιατροδικαστής απέδωσε τον θάνατό του σε αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο προήλθε από τα χρόνια καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Ο ιατροδικαστής, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δε βρήκε ούτε εμβολές ούτε ίχνη αλλεργικού σοκ που θα δικαιολογούσαν παρενέργειες του εμβολίου. Ωστόσο άγνωστο παραμένει το αν συμπληρώθηκε η κίτρινη κάρτα για αυτό το περιστατικό, όπως κανονικά θα έπρεπε. Προφανώς αν δεν συμπληρώνονται οι κίτρινες κάρταες αναφοράς, δεν θα υπάρχουν ποτέ καταγεγραμμένες παρενέργειες και συνεχώς θα παραδεχόμαστε και στα επόμενα περιστατικά ότι δεν υπάρχει καταγεγραμμένο ιστορικό παρενεργειών...

Εκοιμήθη ο πρώην Πρωτεπιστάτης γέρων Παύλος ο Λαυριώτης από ανακοπή καρδιάς. Ήταν πλήρως εμβολιασμένος

Εκοιμήθη ο 68χρονος πρώην Αγιος Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους από ανακοπή καρδιάς.

Ο μακαριστός ήταν απόφοιτος της νομικής σχολής και είχε διατελέσει 3 φορές Πρωτεπιστάτης στο Άγιο Όρος το οποίο διακόσμησε στην Μονή Μεγίστης Λαύρας περίπου 40 χρόνια και ήταν προϊστάμενος του μοναστηριού.

Να σημειωθεί πως ο μακαριστός ήταν πλήρως εμβολιασμένος κατά του Covid-19

Παράλληλα με τους περίεργους θανάτους μετά από εμβολιασμούς, αυξάνονται και οι θάνατοι πλήρως εμβολιασμένων μετά από νόσηση.

Βόλος: Πέθανε πλήρως εμβολιασμένο ζευγάρι με διαφορά 4 ημερών

Ένα ζευγάρι που είχε εμβολιαστεί και τηρούσε τα μέτρα, έμελλε να νοσήσει και να χάσει τη μάχη ταχύτατα.

Έφυγε από τη ζωή χθες (26-11-2021), με διαφορά μόλις τεσσάρων ημερών από τον σύζυγό της, μια 79χρονη Βολιώτισσα. Οι δύο τελευταίες εβδομάδες της ζωής της έμελλε να εξελιχθούν σε εφιάλτη για την ίδια και την οικογένειά της, όταν ο κορονοϊός τους χτύπησε την πόρτα. Ήταν όλοι εμβολιασμένοι και τηρούσαν τα μέτρα, παρ’ όλα αυτά ο φονικός ιός τους χτύπησε ανελέητα!

Η 79χρονη, σύμφωνα με το  pelop.gr αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα και ήταν υπέρβαρη. Είχε ραγδαία επιδείνωση στην υγεία της. Λόγω της κατάστασής της δεν ενημερώθηκε ποτέ για την απώλεια του συζύγου της, του 86χρονου απόστρατου στρατιωτικού πριν από μερικές μέρες, ενώ χθες κατέληξε και η ίδια νικημένη από τον ιό.

Η οικογένειά της είναι σοκαρισμένη. Χάθηκαν και οι δύο γονείς, ενώ μέχρι πρότινος τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα επακολουθούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό συγγενικό περιβάλλον, επειδή μέλη της οικογένειας της 79χρονης δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας, τόσο το ηλικιωμένο ζευγάρι, όσο και τα παιδιά είχαν εμβολιαστεί. Μάλιστα, ελέγχονταν τακτικά με αυτοδιαγωνιστικούς ελέγχους και rapid tests.

Όμως, πριν περίπου δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 86χρονος απόστρατος στρατιωτικός βρέθηκε θετικός στον ιό, δύο μέρες μετά από μετάγγισή του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Αυτή ήταν και η αρχή του κακού. Ο ιός μεταδόθηκε στη νύφη του ηλικιωμένου, στη σύζυγό του, στον γιο του, στην κόρη του και στα ανίψια του

Πέθανε 40χρονη πλήρως εμβολιασμένη. Νόσησε, έπαθε μυοκαρδίτιδα και υπέστη ανακοπή καρδιάς

Στην Πάτρα λύγισε μια 40χρονη γυναίκα, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης από τα Καλάβρυτα…

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε την περασμένη Τρίτη (23-11-2021) από το νοσοκομείο Καλαβρύτων στον «Αγ. Ανδρέα» της Πάτρας, σε πολύ άσχημη κατάσταση. «Επικοινώνησε μαζί μας γιατρός του νοσοκομείου Καλαβρύτων και μας ανέφερε ότι υπάρχει ένα βαρύτατο περιστατικό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας σε ιδιαίτερα επιβαρυμένη κατάσταση.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό έδωσε πραγματική μάχη για τη διάσωσή της αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. 

Η γυναίκα ήταν πλήρως εμβολιασμένη αλλά, σύμφωνα με το magnesianews, ο κορωνοϊός της προκάλεσε μυοκαρδίτιδα και ακολούθως υπέστη ανακοπή καρδιάς. Τραγική ειρωνεία είναι ότι απεβίωσε ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Νοσηλεύτηκε στην κλινική Covid και ενώ το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και αρχικά όλα έβαιναν καλά, ξαφνικά υπέστη ανακοπή...!

Τρίκαλα: Πέθανε 63χρονος από κορωνοϊό - Ήταν εμβολιασμένος

Έφυγε από τη ζωή έπειτα από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό ο υπάλληλος της Π.Ε. Τρικάλων Νίκος Τσιαμπαλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η κατάσταση της υγείας του 63χρονου άντρα επιδεινώθηκε το τελευταίο 10ήμερο, καίτοι εμβολιασμένος, και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε. Ήταν από τους πιο εργατικούς και φιλότιμους εργαζόμενους της Π.Ε. Τρικάλων και κάλυπτε με τα μηχανήματα ολόκληρο τον ορεινό όγκο. Ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης δηλώνει συγκλονισμένος από το χαμό του.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω σύζυγο και δυο παιδιά. Αναμένεται να κηδευτεί στο χωριό του, στο Ροπωτό Τρικάλων.

«Είμαστε τρεις εμβολιασμένοι στην οικογένεια - Κολλήσαμε και οι τρεις - Ο ανεμβολίαστος ανιψιός το πέρασε στο πόδι»

Την οργή της για τα μέτρα της κυβέρνηση εξέφρασε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η κ. Μίνα, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, η οποία, αν και διπλά εμβολιασμένη νόσησε από κορωνοϊό, και μάλιστα έφτασε στο σημείο να της χορηγείται οξυγόνο και να μην μπορεί πλέον να μην ξαπλώσει χωρίς την ειδική συσκευή.

«Είμαστε τρεις εμβολιασμένοι στην οικογένεια. Κολλήσαμε και οι τρεις. Πρώτη νόσησε η κόρη μου. Είναι νηπιαγωγός, εμβολιασμένη πέντε μήνες, 30 ετών. Το πέρασε μέτρια. Ο σύζυγος με υποκείμενα το πέρασε μέτρια προς σοβαρά, εμβολιάστηκε πριν από 6 μήνες. Του χορηγήθηκε και οξυγόνο στο σπίτι.

Εγώ εμβολιασμένη 3,5 μήνες, το οξυγόνο μου έπεσε στο 81-83, ενώ ξεκίνησα με ήπια συμπτώματα. Και από εκείνη την ημέρα, έχω συσκευή οξυγόνου, δεν μπορώ πια να ξαπλώσω χωρίς αυτή. Στη συνέχεια νόσησε ο ανιψιός μου, φοιτητής, ανεμβολίαστος. Το πέρασε στο πόδι, με ένα απλό μπούκωμα. Εγώ είμαι η τελευταία που νόσησα, είμαι 4η μέρα στο οξυγόνο», περιέγραψε η κ. Μίνα.

«Είμαι νοσηλεύτρια, παίρναμε τα μέτρα, αλλά δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε. Είχαμε ραντεβού 18 Νοεμβρίου για την 3η δόση για τον άνδρα μου, αλλά δεν πρόλαβε να το κάνει», συνέχισε.

«Το πιθανότερο είναι κολλήσαμε στο γάμο του γιου μου στις 6 Νοεμβρίου. Τα μέτρα είναι τελείως λάθος. Στην εκκλησία εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μαζί. Στο τραπέζι μόνο οι εμβολιασμένοι. Γιατί να μην μπουν όλοι στο τραπέζι με rapid test; Στις 9/11 είχαμε το πρώτο κρούσμα σε εμβολιασμένη», σημείωσε η ίδια.

«Για το εμβόλιο πάρθηκαν γρήγορα οι αποφάσεις, δεν ήταν δοκιμασμένο, δεν ξέρουμε ακόμα τα αποτελέσματά του. Μπορεί να με βοήθησε, μπορεί αν δεν το είχα κάνει να ήταν σοβαρότερα τα πράγματα», κατέληξε η κ. Μίνα.





Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου