Εμβόλιο – Ιατρικό ή Πνευματικό ζήτημα; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εμβόλιο – Ιατρικό ή Πνευματικό ζήτημα;

  Η βιασύνη της Ιεραρχίας και τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα. Ας μην βιαζόμαστε, ας μην καταπιέζουμε κανέναν κι ας μην πετάμε στα σκου...

 






Η βιασύνη της Ιεραρχίας και τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.


Ας μην βιαζόμαστε, ας μην καταπιέζουμε κανέναν κι ας μην πετάμε στα σκουπίδια την ελεύθερη βούληση και το αυτεξούσιο που είναι δώρα του Δημιουργού.


Γράφει ο Δ.Σ.

Είναι πνευματικό θέμα το εμβόλιο; Ένα ερώτημα που «παίζει» πολύ στους Εκκλησιαστικούς κύκλους. Βλέπετε όλη αυτή η διαίρεση της επιστήμης, της κουλτούρας της ίδιας μας της ζωής είναι εδώ και συχνά μας βασανίζει πιο πολύ απ’ ότι μας βοηθά. Χωρίζουμε τη ζωή μας σε επαγγελματική, προσωπική, οικογενειακή, θρησκευτική κοκ, ξεχνώντας ότι ο άνθρωπος είναι ένα.

Βέβαια είναι και ζήτημα πνευματικό το εμβόλιο. Ο Θεός μας έδωσε νου να σκεφτόμαστε μας έδωσε και καρδιά να αισθανόμαστε για να διαλέγουμε ελεύθερα ή να απορρίπτουμε το αγαθό. Ακούγοντας λοιπόν τριγύρω πολιτικούς, δημοσιογράφους, καλοπληρωμένους «επιστήμονες» και πάσης φύσεως «ειδικούς» να κόπτονται για το «καλό μας» αναπόφευκτα αναρωτιόμαστε πού βρέθηκε ξαφνικά και συντονισμένα τόσος ζήλος περί του αγαθού, τόση διάθεση για τη σωτηρία μας;

Μας έκανε μεγάλη εντύπωση πώς ο «πολιτισμένος κόσμος μας»  που ξοδεύει για αρώματα, τόσα όσα θα αρκούσαν για να τρώνε με χρυσά κουτάλια τα παιδιά που πεθαίνουν στον τρίτο κόσμο από ασιτία και έλλειψη πόσιμου νερού, έγινε ξαφνικά σύσσωμος τόσο υπερευαίσθητος απέναντι στην απειλή του ιού, συχνά έτοιμος να σε καταπιεί αν έθετες ένα ερώτημα αμφιβολίας... 

Η Ελλάδα των 300 χιλιάδων εκτρώσεων ετησίως, άρχισε να παπαγαλίζει ξαφνικά όρους όπως «ατομική ευθύνη» στα χρόνια του κορωνοϊού. Κάτι λοιπόν ηχούσε φάλτσα στ’ αυτιά μας κι έτσι κλείσαμε την τηλεόραση. Ψάξαμε και αναζητήσαμε ν’ ακούσουμε τι λένε και οι άλλοι ειδικοί για όλα αυτά.

Ξεκινώντας λοιπόν από τα τελευταία δεδομένα, είδαμε πριν λίγες ημέρες τον FDA, τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων σε οκτάωρη δημόσια διαβούλευση να απορρίπτει με συντριπτική πλειοψηφία 16 κατά και 3 υπέρ,  την 3η δόση σε ηλικίες κάτω των 65 με βάση τα δεδομένα από τις παρενέργειες των πρώτων εμβολίων (VAERS). Ένας εκ των ομιλητών (Steve Kirsch) αναφέρει: “Πιστεύαμε ότι τα εμβόλια ήταν απολύτως ασφαλή, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια (…) υπάρχουν τέσσερις φορές περισσότερες καρδιακές προσβολές στην ομάδα θεραπείας στην έκθεση αρχείου Pfizer 6 μηνών, αυτό δεν ήταν απλώς κακή τύχη. Το σύστημα VAERS δείχνει ότι τα καρδιακά επεισόδια συμβαίνουν 71 φορές πιο συχνά μετά από αυτά τα εμβόλια σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο. Ακόμα κι αν τα εμβόλια έχουν 100% προστασία, εξακολουθεί να σημαίνει ότι σκοτώνουμε 2 άτομα για να σώσουμε 1 ζωή.»

Άλλη μία ομιλήτρια (Dr. Jessica Rose) παρουσίασε στοιχεία για αύξηση παρενεργειών άνω του 1000% σε σχέση με τα παλιότερα εμβόλια.

Ακούσαμε νωρίτερα τον νομπελίστα Ιολόγο Luc Montagnier να μας λέει ότι είμαστε σε μια υγειονομική δικτατορία, ότι αυτά τα εμβόλια δεν είναι πραγματικά εμβόλια, αλλά ένα περίπλοκο πλέγμα μοριακής βιολογίας που είναι ικανό να είναι δηλητήριο και ότι είναι έγκλημα η ανοσοποίηση των παιδιών καθώς μπορεί να υπάρξουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις.

Διαβάσαμε τον Giulio Tarro, Καθηγητή Πανεπιστημίου Νάπολης Ιταλίας, βραβευμένο στις ΗΠΑ το 2018 ως τον καλύτερο ιολόγο της χρονιάς να μας λέει για τον καιροσκοπισμό των τόσων «Ειδικών» χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση, για τα κατασταλτικά και άχρηστα επιστημονικώς μέτρα της ψευδοεπιστήμης όπως χαρακτηριστικά έγραψε, καθώς και για την υποτίμηση της ανάπτυξης θεραπευτικών δυνατοτήτων.

Ακούσαμε τον Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη, καθηγητή Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου να μας λέει ότι υπάρχουν πολλές άλλες μορφές αντιμετώπισης της πανδημίας και πως με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα, τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού έχουν πολύ περισσότερες παρενέργειες σε σύγκριση με τα παραδοσιακά εμβόλια που όλοι έχουμε λάβει στην παιδική μας ηλικία.

Ακούσαμε τον πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer M.Yeadon να μας λέει πως τα παιδιά είναι 50 φορές πιο πιθανό να πεθάνουν από το εμβόλιο παρά από τον κορωνοϊό. Τα παιδιά που λύσσαξαν οι ‘’ειδικοί’’ να εμβολιάσουμε καραμελώνοντάς τα με λεφτά για διακοπές και γκιγκαμπάιτ αποχαύνωσης. Τα παιδιά που κρατάμε κοιμισμένα στο τάμπλετ για να μην μας τρώνε το χρόνο της προσωπικής μας ‘’ζωής’’.

Ακούσαμε τον Ευρυβιάδη Μπαιραμίδη, νευροχειρούργο στο νοσοκομείο Μυτιλήνης ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη επέμβαση bypass εγκεφάλου σε δημόσιο νοσοκομείο της Ελλάδας και από την πρώτη Σεπτέμβρη είναι σε αναστολή και βλέπει εξετάσεις ασθενών στο παγκάκι του νοσοκομείου. Όπως και τόσους άλλους γιατρούς και νοσηλευτές που χωρίς καμιά επιστημονική τεκμηρίωση, εφ’ όσον ξέρουμε ότι ο ιός μεταδίδεται από εμβολιασμένους και μη, οι οποίοι οδηγήθηκαν εκβιαστικά και αναιτιολόγητα στην ανεργία.

Ακούσαμε πληθώρα γιατρών του εξωτερικού σαν τον καρδιολόγο-επιδημιολόγο καθηγητή Peter McCullough αλλά και του εσωτερικού σαν τον παθολόγο Ν. Μπαλδιμτσή, γιατρό του Αγ. Ιακώβου, να μιλούν για φθηνές και ασφαλείς θεραπείες που αναπτύχθηκαν από ιδιώτες γιατρούς και έσωσαν χιλιάδες κόσμο από την εισαγωγή στα νοσοκομεία, τη διασωλήνωση και το θάνατο.

Μάθαμε από δικά μας πρόσωπα που βρίσκονται στο χώρο της ανάπτυξης φαρμάκων και των κλινικών δοκιμών αλλά και από πολλά στόματα γιατρών (1) , (2) για την αδιαφορία των κυβερνήσεων στην ανάπτυξη και την προώθηση θεραπειών όπως και για τη δυσφήμιση ασφαλών και αποτελεσματικών θεραπειών ακόμα και με πλαστές έρευνες σε μεγάλα επιστημονικά περιοδικά (βλ. σκάνδαλο περιοδικού Lancet – υδροξυχλωροκίνη).

Κι έτσι καταλάβαμε ότι τελικά δεν είμαστε τρελοί, ‘’συνωμοσιολόγοι’’ ή ‘’αρνητές’’ αλλά ότι εκείνο που ηχούσε φάλτσα στα αυτιά μας από την αρχή, έχει και επιστημονική τεκμηρίωση. Ότι το σχέδιο δεν είναι να σωθούμε από την πανδημία αλλά κυρίως να μάθουμε να είμαστε σκλάβοι. Εμβόλιο ίσον μια νέα προϋπόθεση «ελευθερίας». Ακολουθούν άλλες, βαρύτερες προϋποθέσεις στο μέλλον, πάντα με κάποια ‘’αγαθή’’ πρόφαση. Μακάρι να βγούμε ψεύτες.

Η Ιεραρχία μας, όπως φαίνεται, μάλλον βιάστηκε λιγάκι. Βιάστηκε να πάρει το μέρος των καλοπληρωμένων «ειδικών» και φάνηκε σαν να μην έχει το αισθητήριο να αναγνωρίσει το πνευματικό ψεύδος της υπόθεσης. Ακούσαμε και συνεχίζουμε να ακούμε σκληρά λόγια από κάποιους Ιεράρχες… Άραγε από ποιες πηγές ενημερώνονται και παίρνουν τέτοιες ευθύνες;

Θυμάμαι εκείνο τον καθηγητή Γενετικής που γνωμοδοτούσε υπέρ των εμβολίων στην Ιεραρχία σε διαδικτυακή σύναξη της Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως καταρρίπτοντας ακαίρως ευκαίρως τα περί πιθανώς κατασκευασμένου ιού που υποστήριζε ο νομπελίστας Ιολόγος Luc Montagnier.

Άραγε ενημέρωσε τους Ιεράρχες μας για τα τελευταία δεδομένα των Ερευνητικών ομάδων πάνω στο θέμα; Άραγε τους ενημέρωσε για τα τελευταία στοιχεία με βάση τα οποία ο FDA απέρριψε την 3η δόση; Καλό θα ήταν να το πράξει, προτού βρεθούν περισσότερο εκτεθειμένοι με δηλώσεις που οδηγούν στο διχασμό και που δεν ταιριάζουν στην πατρική τους ιδιότητα.

Τι θα πουν οι Άγιοι Αρχιερείς αύριο στους πιστούς όταν η Ιατρική απαγκιστρωθεί από την πολιτική και επιστρέφοντας στη χαμένη της επιστημονικότητα, ενημερώσει τον κόσμο για τα πραγματικά δεδομένα που είναι απ’ ότι φαίνεται ήδη πολύ διαφορετικά από αυτά που μαθαίνουμε από τις «επίσημες πηγές»; Δεδομένα τα οποία ο απλός κόσμος αισθανόταν χωρίς να έχει τις γνώσεις, από την αρχή της ιστορίας αυτής… Μπορεί τώρα η μία μερίδα των απόψεων να είναι στο απυρόβλητο ενώ η άλλη να ποινικοποιείται. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως και οι πολιτικές αλλάζουν.

Γι’ αυτό ας μην βιαζόμαστε, ας μην καταπιέζουμε κανέναν κι ας μην πετάμε στα σκουπίδια την ελεύθερη βούληση και το αυτεξούσιο που είναι δώρα του Δημιουργού.

‘’Δεν κατηγορώ αυτούς που ασκούν την εξουσία, αλλά αυτούς που είναι πρόθυμοι να υπακούσουν’’ έλεγε ο Θουκυδίδης. Δεδομένου του διχασμού που εξαπλώνεται ίσως είναι καλύτερα να μην κατηγορούμε κανέναν και να μην ψυχραινόμαστε μεταξύ μας. Ας μην κάνουμε τη χάρη στους συγγραφείς αυτού του έργου να χωριζόμαστε σε παρατάξεις και να βλέπουμε σαν εχθρό αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη. Οι απόψεις είναι απόψεις και αν είχαμε όλοι τις ίδιες ποια χάρη θα είχε; Ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να έχει την άποψή του. Από την άλλη όμως, ας μένουμε ενημερωμένοι και ας μοιραζόμαστε τη γνώμη μας χωρίς διάθεση επιβολής, σε όσους θέλουν και ενδιαφέρονται να ακούσουν.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου