Το να είσαι «Πλήρως Εμβολιασμένος» είναι ένας ατέρμων προορισμός - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το να είσαι «Πλήρως Εμβολιασμένος» είναι ένας ατέρμων προορισμός

  Η Επιχείρηση «Coronavirus» της ΝΤΠ θα συνεχίσει να προχωρά όσο οι άνθρωποι παραμένουν σε άγνοια για το τι πραγματικά σημαίνει να είσαι πλή...

 


Η Επιχείρηση «Coronavirus» της ΝΤΠ θα συνεχίσει να προχωρά όσο οι άνθρωποι παραμένουν σε άγνοια για το τι πραγματικά σημαίνει να είσαι πλήρως εμβολιασμένος.


Τι σημαίνει πλήρως εμβολιασμένος; Γιατί το CDC αλλάζει συνεχώς τον ορισμό του; Γιατί το CDC και ο ΠΟΥ έχουν επαναπροσδιορίσει τόσους πολλούς βασικούς όρους που σχετίζονται με το COVID, τις πανδημίες και τον εμβολιασμό;

 

Πηγή: The Freedom Articles

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Άρθρο από Makia Freeman

 

Η προσπάθεια να διατηρήσετε την ιδιότητά σας ως πλήρως εμβολιασμένου κατά του COVID είναι ένα παιχνίδι για ανόητους. Όποιος προσπαθεί να το παίξει, προετοιμάζει τον εαυτό του για να περάσει από ατελείωτα στεφάνια σε μια μάταιη προσπάθεια να ικανοποιήσει την κρατική τυραννία.

Το να είσαι πλήρως εμβολιασμένος είναι "ζωγραφισμένο" από τα MSM (Mainstream Media- συστημικά ΜΜΕ) ως ένα πολιτικό καθήκον, μια ηθική ευθύνη και "το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε". Αφήνοντας στην άκρη για ένα λεπτό την εξωφρενική προπαγάνδα που εμπεριέχεται σε αυτόν τον ισχυρισμό, ας επικεντρωθούμε προς το παρόν στο τι σημαίνει καν αυτό.

Τι είναι ο πλήρως εμβολιασμένος;

αυτός που έχει κάνει 1 ένεση;

αυτός που έχει κάνει 2 ενέσεις;

αυτός που έχει κάνει 3 ενέσεις

αυτός που έχει κάνει (2 ενέσεις συν μία αναμνηστική);

αυτός που έχει κάνει 4 ενέσεις;

Η απάντηση δεν εξαρτάται μόνο από το πού βρίσκεστε, αλλά και από το πότε βρίσκεστε. Πολλοί Ισραηλινοί διαμαρτυρήθηκαν όταν η κυβέρνησή τους απαίτησε 4ο εμβόλιο COVID για να διατηρήσουν το διαβατήριο εμβολιασμού τους (που ονομάζεται Green Pass) σε ισχύ. Ίσως τελικά τους ήρθε στο μυαλό ότι το να είσαι πλήρως εμβολιασμένος θα ήταν κάτι του οποίου τον ορισμό θα αποφάσιζε η κυβέρνησή τους και όχι οι ίδιοι. Αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με την τοποθεσία, αλλά και με το τι χρονικό σημείο καταλαμβάνεις. Πλήρως εμβολιασμένος σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικά σημεία της απάτης. Αυτό είναι και το νόημα:

ο όρος πλήρως εμβολιασμένος έχει σχεδιαστεί για να σημαίνει ό,τι θέλουν οι ελεγκτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ) να σημαίνει σε κάθε δεδομένη στιγμή.

-- Η Washington Post διευκρινίζει την ατζέντα COVID της ΝΤΠ - Δεν θα είστε ΠΟΤΕ πλήρως εμβολιασμένοι

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2021, η συστημική Washington Post που ανήκει στον Jeff Bezos προσπαθεί να εξηγήσει την ίδια τη βάση για την οποία έλεγε στους ανθρώπους να εμβολιαστούν εξ αρχής. Πρόκειται για μία από τις αμέτρητες αντιφάσεις στην επίσημη αφήγηση του COVID (δείτε άλλες εδώ), η οποία, αν ήταν μαθητής λυκείου, θα είχε πάρει βαθμό 0 για την εσωτερική συνοχή και λογική.

Ένα από τα κυρίαρχα και επικρατούντα συνθήματα της ψευδοπανδημίας COVID ήταν "ο εμβολιασμός είναι η μόνη διέξοδος" και "το εμβόλιο είναι ο δρόμος επιστροφής στην κανονικότητα".

Για να λέμε την αλήθεια, τα εμβόλια που τροποποιούν τα γονίδια είναι ο δρόμος προς τη Νέα Κανονικότητα, μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης του WEF (όπου Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ-WEF ένας επαναπροσδιορισμός της ΝΤΠ) μέσω της εισαγωγής της νανοτεχνολογίας στα σώματα των ανθρώπων. Η ιδέα ότι τα εμβόλια COVID είναι η μόνη διέξοδος βασίζεται σε τόσες πολλές υποθέσεις, όπως

  • ότι ο ιός υπάρχει,
  • ότι οι κατασκευαστές εμβολίων της Big Pharma είχαν ένα πραγματικό δείγμα του όταν έφτιαχναν το εμβόλιο,
  • ότι το COVID είναι μια νέα ασθένεια που προκαλείται από τον SARS-CoV-2 και πολλά άλλα.

Θυμηθείτε, ακόμη και οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες έχουν παραδεχθεί ότι το εμβόλιο δεν σχεδιάστηκε ποτέ για να σταματήσει τη μετάδοση του COVID ή να σταματήσει τη σοβαρή μόλυνση από COVID.

Η Washington Post παραδέχεται ότι ο ορισμός του "πλήρως εμβολιασμένου" είναι ένας κινούμενος στόχος:

"Όλα αυτά καταλήγουν, ουσιαστικά, σε μια συνεχή προσπάθεια να οριστεί το "πλήρως εμβολιασμένος". Ποιος είναι "πλήρως εμβολιασμένος" κατά του covid-19 και για πόσο καιρό; Η ειλικρινής απάντηση είναι ότι ο στόχος κινείται μπροστά στα μάτια μας. Μέχρι το 2021, το "πλήρως εμβολιασμένος" δεν αποτελούσε τυποποιημένη φράση, όπως και το "πλήρως παντρεμένος" ή το "πλήρως αποφοιτήσας από το κολέγιο". Συνήθως ένα άτομο θεωρείται "εμβολιασμένο" ή "ανεμβολίαστο". ... Στις αρχές του τρέχοντος έτους, καθώς τα εμβόλια κατά του κοροναϊού άρχισαν να διατίθενται στο κοινό, ο όρος ήταν χρήσιμος ... Δέκα μήνες αργότερα, άφθονα νέα στοιχεία έχουν κάνει στην πραγματικότητα λιγότερο σαφές το αν τα εμβολιαστικά μας σχήματα πρέπει να αποτελούνται από μία, δύο ή τρεις δόσεις. Επί του παρόντος, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων λένε ότι οι άνθρωποι είναι πλήρως εμβολιασμένοι "2 εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση" των εμβολίων Pfizer ή Moderna, ή "2 εβδομάδες μετά από εμβόλιο μίας δόσης" όπως το Johnson & Johnson. Αυτός ο ορισμός είναι ήδη παρωχημένος- από τον περασμένο μήνα, ο οργανισμός συνιστά επίσης τρίτες δόσεις του εμβολίου της Pfizer για ομάδες υψηλού κινδύνου μετά από έξι μήνες. Σύντομα η σύσταση αναμένεται να επεκταθεί σε όλους τους ανθρώπους άνω των 40 ετών".

Ως ακόμα ένα κουρελόχαρτο των συστημικών ΜΜΕ, βέβαια, συνεχίζει προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, κατηγορώντας τους γύρω από τον εμβολιαζόμενο. Η επίρριψη ευθυνών στους ανεμβολίαστους έχει γίνει μια σημαντική τάση της COVID τους τελευταίους μήνες:

"Η απάντηση είναι ότι [ο εμβολιασμένος] μπορεί ακόμα να πεθάνει με τον ίδιο τρόπο που μπορεί να πεθάνει ένα άτομο που είναι "πλήρως δεμένο με ζώνη ασφαλείας". Ο βαθμός στον οποίο ο καθένας από εμάς προστατεύεται από τον εμβολιασμό εξαρτάται από κάτι περισσότερο από το πόσους εμβολιασμούς κάνουμε και πόσο αποτελεσματικά ανταποκρίνεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Εξαρτάται επίσης από τους γύρω μας".

Αυτό στο οποίο θα ήθελα να επικεντρωθώ, ωστόσο, δεν είναι η συνεχής ενοχοποίηση των ανεμβολίαστων από τα ΜΜΕ, αλλά μάλλον η παραδοχή ότι δεν μπορείτε ποτέ να είστε πλήρως εμβολιασμένοι, γεγονός που ανοίγει το δρόμο για μια ατελείωτη σειρά εμβολίων που απαιτούνται για να διατηρήσετε το "διαβατήριο ανοσίας" ή τα κυβερνητικά προνόμια. Αυτό πλουτίζει τη Μεγάλη Φαρμακευτική, παρέχει περισσότερο έλεγχο στην κυβέρνηση (δίνοντάς της έναν τρόπο να αποκλείει τους ανυπάκουους πολίτες από την κοινωνία, αν δεν συμμορφώνονται επανειλημμένα) και παρέχει στους ελεγκτές της ΝΤΠ περισσότερη πρόσβαση στις ροές αίματος των ανθρώπων, και επομένως περισσότερες ευκαιρίες να εισάγουν και νανοτεχνολογία και εξωγήινες μορφές ζωής στα σώματα των ανθρώπων.

-- Η απάτη του CDC με τον ορισμό : Αλλάζοντας την έννοια του εμβολιασμού και του εμβολίου

Η Rochelle Walensky, διευθύντρια του CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων), φέρεται πρόσφατα να δήλωσε ότι η υπηρεσία της "ίσως χρειαστεί να επικαιροποιήσει" τον ορισμό της για τον πλήρη εμβολιασμό κατά του COVID. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το CDC έχει ήδη εμπλακεί σε κόλπα και χειραγώγηση του ορισμού καθ' όλη τη διάρκεια της απάτης. Ένα παράδειγμα είναι ότι επιμένει να ορίζει όσους έχουν κάνει το εμβόλιο COVID ως "ανεμβολίαστους" αν έχουν περάσει μόνο 14 ημέρες από τότε που το έκαναν. Με αυτόν τον τρόπο, αν οι άνθρωποι αυτοί τραυματιστούν ή πεθάνουν από επιπλοκές ή ανεπιθύμητες ενέργειες, θα καταμετρηθούν στις επίσημες στατιστικές ως τραυματισμοί ή θάνατοι μη εμβολιασμένων.


CDC ορισμoί εμβολίου 2015-2021



Ένα άλλο παράδειγμα είναι ο ρόλος του CDC στην αλλαγή του ορισμού της ίδιας της λέξης "εμβόλιο". Η Sharyl Attkisson αναφέρει αυτή την ανακάλυψη, η οποία δημοσιοποιήθηκε από τον βουλευτή Thomas Massie:

"Τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (CDC) έχουν προσεκτικά "εξελίξει" τον ορισμό του εμβολιασμού για να ανταποκριθούν στη φθίνουσα ικανότητα ορισμένων από τα σημερινά "εμβόλια", συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων Covid-19. Ο αρχικός ορισμός, πριν από το 2015, ανέφερε ότι τα εμβόλια "προλαμβάνουν... ασθένειες". Ξεκινώντας το 2015, ο ορισμός άλλαξε, ώστε να λέει ότι τα εμβόλια "παράγουν ανοσία", χωρίς απαραίτητα να προλαμβάνουν την ασθένεια. Αφού εισήχθησαν τα εμβόλια Covid-19 και διαπιστώθηκε ότι δεν "προλαμβάνουν κατ' ανάγκη ασθένειες" ή δεν "παρέχουν ανοσία", το CDC άλλαξε και πάλι τον ορισμό των εμβολίων, λέγοντας ότι απλώς "παράγουν προστασία".

Η ανακάλυψη δημοσιοποιήθηκε από τον βουλευτή Thomas Massie (R-Kentucky), ο οποίος έγραψε στο Twitter τους ορισμούς.



Δείτε τον εξελισσόμενο ορισμό του @CDCgov για τον "εμβολιασμό". Ήταν απασχολημένοι στο Υπουργείο Αλήθειας: pic.twitter.com/4k2xf8rvsL

- Thomas Massie (@RepThomasMassie) 8 Σεπτεμβρίου 2021

Αντί να απαιτείται το φάρμακο να ανταποκρίνεται στον ορισμό του "εμβολίου", φαίνεται ότι το CDC άλλαξε τον ορισμό του "εμβολίου" για να προσαρμόσει το τι κάνει το φάρμακο".

Ένας άλλος σχολιαστής σημείωσε τα εξής σε ένα άρθρο με τίτλο: "Το CDC μόλις έκανε μια οργουελική αλλαγή στον ορισμό του "εμβολίου" και του "εμβολιασμού" (The CDC Just Made an Orwellian Change to the Definition of ‘Vaccine’ and ‘Vaccination’:):

"Έτσι, μέσα σε μια εβδομάδα, ένα εμβόλιο από κάτι που "παράγει ανοσία σε μια συγκεκριμένη ασθένεια" έγινε κάτι που απλώς "διεγείρει την ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού ενάντια στις ασθένειες", και ένας εμβολιασμός δεν "παράγει πλέον ανοσία" σε μια ασθένεια, απλώς "προστασία" από μια ασθένεια.Το βρίσκει κανείς άλλος αυτό ενοχλητικό; Γιατί το CDC ξαφνικά επαναπροσδιόρισε τον "εμβόλιο" και τον "εμβολιασμό" ώστε να τα κάνει να ακούγονται παρόμοια με το βασικό σας μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο ή ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο που πρέπει να συνεχίσετε να παίρνετε τακτικά;"

Όλη αυτή η συσκότιση των λέξεων και η σκανδαλολογία έρχεται να προστεθεί στο γεγονός ότι το λεγόμενο "εμβόλιο" COVID δεν είναι ούτως ή άλλως εμβόλιο, σύμφωνα με τους συνήθεις και από καιρό ισχύοντες νομικούς και ιατρικούς ορισμούς, επειδή δεν περιέχει αποδυναμωμένους ή εξασθενημένους ιούς.

-- Ο ΠΟΥ άλλαξε επίσης τους ορισμούς της "ανοσίας της αγέλης" και της "πανδημίας"

Υπάρχει επίσης περαιτέρω υπόβαθρο για όλα αυτά σε διεθνές επίπεδο: ο χρηματοδοτούμενος από τον Gates ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) άλλαξε τους ορισμούς της "ανοσίας αγέλης" και της "πανδημίας". Όπως εξηγεί αυτό το άρθρο, ο ΠΟΥ άλλαξε τον ορισμό της ανοσίας της αγέλης για να αναφέρει τον εμβολιασμό και να αποφύγει κάθε αναφορά στη φυσικά αποκτηθείσα ανοσία που επιτυγχάνεται από προηγούμενη μόλυνση. Ο ορισμός του ΠΟΥ ήταν ο εξής:

"Η ανοσία της αγέλης είναι η έμμεση προστασία από μια μολυσματική ασθένεια που συμβαίνει όταν ένας πληθυσμός έχει ανοσία είτε μέσω εμβολιασμού είτε μέσω ανοσίας που αναπτύχθηκε από προηγούμενη μόλυνση".

Τώρα είναι:

"Ανοσία αγέλης", γνωστή και ως "ανοσία πληθυσμού", είναι μια έννοια που χρησιμοποιείται για τον εμβολιασμό, σύμφωνα με την οποία ένας πληθυσμός μπορεί να προστατευθεί από έναν συγκεκριμένο ιό εάν επιτευχθεί ένα κατώτατο όριο εμβολιασμού. Η ανοσία της αγέλης επιτυγχάνεται με την προστασία των ανθρώπων από έναν ιό και όχι με την έκθεσή τους σε αυτόν. Τα εμβόλια εκπαιδεύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα να δημιουργήσει πρωτεΐνες που καταπολεμούν την ασθένεια, γνωστές ως "αντισώματα", όπως ακριβώς θα συνέβαινε όταν εκτεθούμε σε μια ασθένεια, αλλά - το σημαντικότερο - τα εμβόλια λειτουργούν χωρίς να μας αρρωσταίνουν. Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι προστατεύονται από το να κολλήσουν την εν λόγω ασθένεια και να τη μεταδώσουν, σπάζοντας έτσι τυχόν αλυσίδες μετάδοσης".

Είναι ένας πόλεμος κατά της ανθρώπινης αντίληψης.

Ο συγγραφέας του άρθρου, Peter Gyel, γράφει:

"Αυτή η διαστροφή της επιστήμης υπονοεί ότι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί ανοσία αγέλης είναι μέσω του εμβολιασμού, κάτι που είναι κατάφωρα αναληθές. Οι τρομακτικές συνέπειες για την κοινωνία, ωστόσο, είναι ότι με τη δημοσίευση αυτών των ψευδών πληροφοριών, προσπαθούν να αλλάξουν την αντίληψή μας για το τι είναι αλήθεια και τι όχι, αφήνοντας τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι πρέπει να χειραγωγήσουν τεχνητά το ανοσοποιητικό τους σύστημα ως τον μόνο τρόπο για να παραμείνουν ασφαλείς από μολυσματικές ασθένειες".

Ομοίως, ο ΠΟΥ άλλαξε τον ορισμό της πανδημίας. Ο αρχικός ορισμός τους για την πανδημία από την 1η Μαΐου 2009 όριζε ταυτόχρονες επιδημίες παγκοσμίως:

"Μια πανδημία γρίπης συμβαίνει όταν εμφανίζεται ένας νέος ιός γρίπης κατά του οποίου ο ανθρώπινος πληθυσμός δεν έχει ανοσία, με αποτέλεσμα πολλές, ταυτόχρονες επιδημίες παγκοσμίως με τεράστιο αριθμό θανάτων και ασθενειών".

Γράφει ο Gyel:

"Ο ορισμός αυτός άλλαξε τον μήνα που προηγήθηκε της πανδημίας της γρίπης των χοίρων το 2009, αφαιρώντας τα κριτήρια της σοβαρότητας και της υψηλής θνησιμότητας και αφήνοντας τον ορισμό της πανδημίας ως "παγκόσμια επιδημία μιας νόσου". Αυτή η αλλαγή στον ορισμό επέτρεψε στον ΠΟΥ να κηρύξει τη γρίπη των χοίρων πανδημία αφού μόλις 144 άνθρωποι είχαν πεθάνει από τη λοίμωξη, παγκοσμίως, και είναι ο λόγος για τον οποίο το COVID-19 εξακολουθεί να προωθείται ως πανδημία, παρόλο που πολλά δεδομένα δείχνουν ότι η θανατηφόρα δράση του COVID-19 είναι εφάμιλλη της εποχικής γρίπης".

-- Τι σημαίνει όλη αυτή η χειραγώγηση των ορισμών;

Η χειραγώγηση του ορισμού των λέξεων είναι καταρχάς μια προσπάθεια να μπερδευτούν οι άνθρωποι και να παρεμποδιστεί η κριτική σκέψη και ανάλυση. Σε πολλούς ανθρώπους λένε να "εμπιστεύονται τυφλά την επιστήμη" όταν δεν μπορούν να καταλάβουν την αλήθεια ανάμεσα σε όλες αυτές τις αντιφάσεις. Δεύτερον, είναι μια προσπάθεια να χωρέσει το όποιο σενάριο (π.χ. COVID ή Επιχείρηση Κορονοϊός) στους σημερινούς ορισμούς ορισμένων όρων (πανδημία), η όποια προσχεδιασμένη λύση ή τοξική θεραπεία (π.χ. συσκευές νανοτεχνολογίας που τροποποιούν τα γονίδια) στους σημερινούς ορισμούς ορισμένων όρων (εμβόλιο) και ο όποιος στόχος (ατελείωτος εμβολιασμός) στους σημερινούς ορισμούς ορισμένων εννοιών (πλήρως εμβολιασμένοι).

Εν ολίγοις, είναι βγαλμένο κατευθείαν από το 1984 του Όργουελ. Λέξεις, φράσεις και όροι σημαίνουν ό,τι θέλει το κυβερνών κόμμα να σημαίνουν εκείνη τη στιγμή, τελεία και παύλα. Ήμασταν πάντα σε πόλεμο με την Ανατολική Ασία! Σταμάτα να προσπαθείς να βγάλεις νόημα από όλα αυτά, βρώμικε προλετάριε. Απλά βάλτε το κεφάλι σας κάτω, βγάλτε το σκασμό, βάλτε μάσκα και εμβόλια - αλλά φροντίστε να συνεχίσετε να ψωνίζετε. Και, αφήστε τους σοφούς και ευεργετικούς ηγέτες σας να κάνουν όλη τη σκέψη σας για εσάς.

-- Τελικές σκέψεις

Τελικά, η χειραγώγηση έχει σχεδιαστεί για να δικαιολογήσει αυτό που ο τελικός στόχος είναι ήδη: να κάνουν ενέσεις όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι όσο το δυνατόν περισσότερες φορές για να δημιουργήσουν μια κοινωνία όπου οι ενέσεις και ο "εμβολιασμός" θα είναι στάνταρ, κοινός τόπος και δικαίωμα της κυβέρνησης να επιβάλλει στους πολίτες της.

Για να το θέσω αλλιώς, να δημιουργηθεί ένας κόσμος όπου όλα τα εγγενή δικαιώματα θα έχουν εκχυδαϊστεί και θα υπάρχουν μόνο προνόμια, και ότι για να κερδίσουν αυτά τα προνόμια, οι πολίτες πρέπει να παραιτηθούν από τη σωματική αυτονομία και την ιατρική κυριαρχία για να επιτρέψουν στην κυβέρνηση να τους κάνει ενέσεις όποτε θέλει η κυβέρνηση.

Αυτό αλλάζει τη δυναμική της εξουσίας από ένα σενάριο όπου κυρίαρχα όντα αναθέτουν σε άλλους να τους εκπροσωπούν με περιορισμένο τρόπο, σε ένα σενάριο όπου οι πολίτες πρέπει να ζητιανεύουν για αποφάγια (προνόμια) από μια ανεξέλεγκτη συγκεντρωτική εξουσία σε μια κοινωνία δύο ταχυτήτων που ορισμένοι παγκόσμιοι ηγέτες (όπως η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern) παραδέχονται ανοιχτά ότι προσπαθούν να κατασκευάσουν.

Ένα μεγάλο μέρος για να αντιστραφεί το ρεύμα ενάντια στην πρόοδο της επιχείρησης COVID της ΝΔΤ θα είναι όταν μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων συνειδητοποιήσει τη φρίκη του τι πραγματικά σημαίνει να είσαι πλήρως εμβολιασμένος - όταν αρκετοί άνθρωποι καταλάβουν ότι το να είσαι πλήρως εμβολιασμένος είναι ένας ατελείωτος προορισμός.

*****

Πηγές:

*https://www.independent.co.uk/news/world/americas/immunocompromised-fourth-covid-vaccine-cdc-b1945989.html

*https://www.usnews.com/news/health-news/articles/2021-10-03/israel-tightens-covid-green-pass-rules-sparking-protest

*https://www.washingtonpost.com/outlook/fully-vaccinated-coronavirus/2021/10/21/d0f9a2d4-321b-11ec-93e2-dba2c2c11851_story.html

*https://thefreedomarticles.com/official-narrative-fake-covid-vaccine-gives-you-fake-covid-immunity/

*https://thefreedomarticles.com/internet-of-bodies-pushed-by-wef-klaus-schwab/

*https://thefreedomarticles.com/10-things-to-know-experimental-covid-vaccines/

*https://thefreedomarticles.com/covid-trends-10-current-operation-coronavirus-october-2021/

*https://thefreedomarticles.com/covid-vax-creatures-live-self-aware-critters-found-microscope/

*https://www.axios.com/cdc-fully-covid-vaccinated-definition-update-5c2312d9-64f4-4bb7-a289-04c00889a573.html

*https://sharylattkisson.com/2021/09/read-cdc-changes-definition-of-vaccines-to-fit-covid-19-vaccine-limitations/

*https://twitter.com/RepThomasMassie/status/1435606845926871041?ref_src=twsrc%5Etfw

*https://pjmedia.com/news-and-politics/matt-margolis/2021/09/08/the-cdc-just-made-an-orwellian-change-to-the-definition-of-vaccine-and-vaccination-n1476799

*https://thefreedomarticles.com/not-a-vaccine-mrna-covid-vaccine-chemical-pathogen-device/

*https://peterlegyel.wordpress.com/2021/01/15/who-changes-definition-of-herd-immunity/

*https://www.telegraph.co.uk/world-news/2021/10/24/jacinda-ardern-admits-covid-plan-creating-two-tier-system-new/



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου