Ηνωμένο Βασίλειο - Επίσημα στοιχεία: Εμβολιασμένοι Ενήλικες κάτω των 60 ετών πεθαίνουν με ΔΙΠΛΑΣΙΟ ποσοστό από τους ανεμβολίαστους - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ηνωμένο Βασίλειο - Επίσημα στοιχεία: Εμβολιασμένοι Ενήλικες κάτω των 60 ετών πεθαίνουν με ΔΙΠΛΑΣΙΟ ποσοστό από τους ανεμβολίαστους

  «Οι ασθενείς είχαν 1 στους 4 κινδύνους για σοβαρά προβλήματα μετά τα εμβόλια, σε σύγκριση με 1 στους 9 πριν» Ενώ οι θάνατοι των ανεμβολί...

 






«Οι ασθενείς είχαν 1 στους 4 κινδύνους για σοβαρά προβλήματα μετά τα εμβόλια, σε σύγκριση με 1 στους 9 πριν»


Ενώ οι θάνατοι των ανεμβολίαστων στην πραγματικότητα μειώνονται με την πάροδο του χρόνου, οι θάνατοι των πλήρως εμβολιασμένων αυξάνονται...

 

Πηγή: Humans Are Free

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS), μια κυβερνητική υπηρεσία αναφοράς με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, δημοσίευσε νέα στοιχεία που δείχνουν ότι οι «πλήρως εμβολιασμένοι» Άγγλοι ενήλικες κάτω των 60 ετών πεθαίνουν πλέον με διπλάσιο ρυθμό από τους ανεμβολίαστους ομολόγους τους.

Στο Substack του, ο Alex Berenson δημοσίευσε ένα γράφημα (παρακάτω) που δείχνει τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Ενώ οι θάνατοι των ανεμβολίαστων στην πραγματικότητα μειώνονται με την πάροδο του χρόνου, οι θάνατοι των πλήρως εμβολιασμένων αυξάνονται:







Το αρχικό σύνολο δεδομένων από το ONS δείχνει ξεκάθαρα αυτό για όποιον είναι πρόθυμος να το κοιτάξει με ειλικρίνεια - επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν θα το αναφέρουν ποτέ.

«Έλεγξα ο ίδιος το υποκείμενο σύνολο δεδομένων και αυτό το γράφημα είναι σωστό», γράφει ο Berenson. «Τα εμβολιασμένα άτομα κάτω των 60 ετών έχουν διπλάσιες πιθανότητες να πεθάνουν από τα μη εμβολιασμένα άτομα. Και οι συνολικοί θάνατοι στη Βρετανία είναι πολύ πάνω από το κανονικό».

«Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αυτό εκτός από τη θνησιμότητα που προκαλείται από τα εμβόλια», προσθέτει.

Τα καρδιακά προβλήματα αυξάνονται λόγω των τσιμπημάτων MRNA

Ένας από τους λόγους για τους οποίους αυτά τα εμβόλια σκοτώνουν τους ανθρώπους σαν τρελοί είναι ότι καταστρέφουν τον κυτταρικό ιστό, ιδιαίτερα μέσα και γύρω από την καρδιά.

Οι ενέσεις mRNA (αγγελιοφόρο RNA) είναι ιδιαίτερα επιθετικές από αυτή την άποψη, σημειώνει ο Berenson. Αρκετούς μήνες μετά την ένεση, ο κίνδυνος ενός ατόμου να υποστεί καρδιακή προσβολή ή άλλο σοβαρό στεφανιαίο πρόβλημα υπερδιπλασιάζεται.

"Οι ασθενείς είχαν 1 στους 4 κινδύνους για σοβαρά προβλήματα μετά τα εμβόλια, σε σύγκριση με 1 στους 9 πριν", γράφει ο Berenson.

Σας θυμίζει κάτι; Ο ίδιος διπλασιασμός του κινδύνου θανάτου στους εμβολιασμένους σε σχέση με τους ανεμβολίαστους ισχύει και για τα καρδιακά προβλήματα. Φαίνεται ότι το να εμβολιαστεί κανείς είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να επιταχύνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου.

Στο πρόσφατο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας (AHA), ο Dr. Steven Gundry, ιατρός από τη Νεμπράσκα και συνταξιούχος καρδιοχειρουργός, παρουσίασε μια μελέτη που δείχνει αυτόν τον μαζικά αυξημένο κίνδυνο καρδιακών προβλημάτων μετά τον εμβολιασμό.

Οι ενέσεις αυξάνουν σημαντικά τους ενδοθηλιακούς φλεγμονώδεις δείκτες, εξήγησε. Με βάση αυτούς τους δείκτες, ένας ασθενής λαμβάνει μια βαθμολογία που κατατάσσει πόσο πιθανό είναι να εμφανίσει οξύ στεφανιαίο σύνδρομο μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

"Το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σειρά καταστάσεων που σχετίζονται με ξαφνική, μειωμένη ροή αίματος στην καρδιά", εξηγεί η Mayo Clinic σχετικά με την ταξινόμηση αυτή.

"Μια τέτοια κατάσταση είναι η καρδιακή προσβολή (έμφραγμα του μυοκαρδίου) - όταν ο θάνατος των κυττάρων έχει ως αποτέλεσμα να καταστρέφεται ή να καταστρέφεται ο καρδιακός ιστός".

Στους δικούς του ασθενείς ο Gundry παρατήρησε αύξηση του κινδύνου από 11% έως 25% στην κλίμακα του οξέος στεφανιαίου συνδρόμου. Αυτή η αύξηση παρέμεινε για τουλάχιστον 2,5 μήνες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης από τους ασθενείς, λέει.

"Συμπεραίνουμε ότι τα mRNA [εμβόλια] αυξάνουν δραματικά τη φλεγμονή στο ενδοθήλιο και τη διήθηση των Τ-κυττάρων στον καρδιακό μυ και μπορεί να ευθύνονται για τις παρατηρήσεις αυξημένης θρόμβωσης, μυοκαρδιοπάθειας και άλλων αγγειακών συμβάντων μετά τον εμβολιασμό", εξηγεί."Προφανώς υπάρχει μια ανατριχιαστική συγχρονικότητα μεταξύ του ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΟΞΕΩΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ που παρουσιάζεται σε αυτή τη μελέτη και των διαγραμμάτων δεδομένων που δείχνουν έναν ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΟΛΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ στην Αγγλία που συζητήσατε στη χθεσινή σας ανάρτηση", έγραψε ένας σχολιαστής για τα δύο άρθρα του Berenson.

"Θα χρειαστούν πολύ περισσότερες από αυτές τις μελέτες και ιστορίες πριν οι Ιατρικοί Ναζί στο FDA και το CDC υποχωρήσουν εξαιτίας της "ήπιας μυοκαρδίτιδας"", έγραψε ένας άλλος, αναφερόμενος στον ψευδή ισχυρισμό της Διευθύντριας του CDC Rochelle Walensky ότι οι περιπτώσεις "ήπιας μυοκαρδίτιδας" μετά την ένεση είναι "σπάνιες".

«Στόχος τους είναι ο αποπληθυσμός και απολαμβάνουν τα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή γιατί δεν υπάρχει καμία αντίδραση. Η ζωή τους δεν απειλείται και προστατεύονται στους πολιτικούς τους κύκλους. Τίποτα λιγότερο από την πλήρη μη συμμόρφωση στο μέλλον με οποιεσδήποτε εντολές για τον Covid δεν πρόκειται να ανατρέψει αυτήν την τυραννία».



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου