Οι αποστομωτικές απαντήσεις του Γ. Πετράκου και η κραυγαλέα αλλά μάταιη προσπάθεια της παρουσιάστριας να τον «επαναφέρει στη τάξη» του επίσημου αφηγήματος...(Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι αποστομωτικές απαντήσεις του Γ. Πετράκου και η κραυγαλέα αλλά μάταιη προσπάθεια της παρουσιάστριας να τον «επαναφέρει στη τάξη» του επίσημου αφηγήματος...(Video)

  «Ο κορωνοιός είναι ένα αφήγημα και η μάσκα ένα παραμύθι που μας έχουν περάσει..» «Χιλιάδες άνθρωποι παρατηρούμε μια συνεχή προσπάθεια απ...

 








«Ο κορωνοιός είναι ένα αφήγημα και η μάσκα ένα παραμύθι που μας έχουν περάσει..»


«Χιλιάδες άνθρωποι παρατηρούμε μια συνεχή προσπάθεια απώλειας εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων»


Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA ήταν καλεσμένος το πρωί της Τρίτης ο Γρηγόρης Πετράκος. Οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ της παρουσιάστριας και του τραγουδιστή, όταν συζήτησαν το ζήτημα των εμβολιασμών και του κορωνοϊού.

«Δεν θα μπορούσε το εθνικό πένθος για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά να γίνει μια ημέρα νωρίτερα ή μια ημέρα αργότερα; Πως το εθνικό πένθος για ένα πολιτικό πρόσωπο αναιρεί το εθνικό πένθος για τους ιερούς προγόνους μας; Πως η μαθητική παρέλαση προσβάλη τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά; Δεν το καταλαβαίνω. Υποβίβασαν την εθνική παρέλαση σε μια απλή εκδήλωση την οποία ματαίωσαν.»

«Η ηγεσία των επιστημόνων είναι κυβερνητικά καθοδηγούμενη και λένε αυτό το επίσημο αφήγημα για το κορωνοϊό. Μήπως δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος λειτοπυργεί με ένα πυραμυδικό σύστημα και έχει κεντρικές εξουσίες; Αυτό δεν είναι συνομοσιολογία.»

«Αμφισβητώ τους εκφραστές του επίσημου κυβερνητικού αφηγήματος, γιατί η γνώμη μου και η γνώμη εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων είναι ότι αυτό το αφήγημα προέρχεται από οικονομικά συμφέροντα.»

Δείτε ολόκληρο το video της συνέντευξης εδώ:





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου