Πρώην πρόεδρος της ΕΝΙΘ Δ. Κατσίμπα: «Σε λίγο θα έχουμε πανδημία μόνο εμβολιασμένων – Λάθος η πολιτική του “αφήνω ελεύθερο τον εμβολιασμένο”. Είναι μέτρο υπέρ της διασποράς» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πρώην πρόεδρος της ΕΝΙΘ Δ. Κατσίμπα: «Σε λίγο θα έχουμε πανδημία μόνο εμβολιασμένων – Λάθος η πολιτική του “αφήνω ελεύθερο τον εμβολιασμένο”. Είναι μέτρο υπέρ της διασποράς»

  «Η πολιτική του “αφήνω ελεύθερο τον εμβολιασμένο να μπει οπουδήποτε και να κάνει οτιδήποτε χωρίς μέτρα σαν επιβράβευση και σαν κίνητρο” εί...

 








«Η πολιτική του “αφήνω ελεύθερο τον εμβολιασμένο να μπει οπουδήποτε και να κάνει οτιδήποτε χωρίς μέτρα σαν επιβράβευση και σαν κίνητρο” είναι τελείως επικίνδυνη και δεν είναι κατά της διασποράς, είναι μέτρο υπέρ της διασποράς»


«Οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί θα πρέπει να διενεργούν τακτικά επαναλαμβανόμενα τέστ καθώς και κολλάνε τον ιό και μεταδίδουν. Οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους με τη διενέργεια τέστ»

 

«Η πολιτική του “αφήνω ελεύθερο τον εμβολιασμένο να μπει οπουδήποτε και να κάνει οτιδήποτε χωρίς μέτρα σαν επιβράβευση και σαν κίνητρο για τον εμβολιασμό” είναι τελείως επικίνδυνη και δεν είναι κατά της διασποράς, είναι μέτρο υπέρ της διασποράς, αυτό το λέμε πολύ καιρό…» τόνισε μιλώντας στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση η πρώην πρόεδρος της ΕΝΙΘ (Ένωση Νοσοκομειακών γΙατρών Θεσσαλονίκης), Δάφνη Κατσίμπα σημειώνοντας ότι «σε λίγο μπορεί να έχουμε πανδημία με εμβολιασμένους μόνο».

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι και οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί θα πρέπει να διενεργούν τακτικά επαναλαμβανόμενα τέστ καθώς και κολλάνε τον ιό και μεταδίδουν. Εκτίμησε επίσης ότι οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους με τη διενέργεια τέστ.

Χαρακτήρισε «τραγική» την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία μιλώντας για «ελάχιστο προσωπικό που υπερεξαντλείται και ελάχιστους εναπομείναντες αναισθησιολόγους και εντατικολόγους».

«Από πέρυσι το Μάρτιο ζητάμε την επίταξη του ιδιωτικού τομέα, χωρίς όρους και προϋποθέσεις» τόνισε κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι επαναλαμβάνει την «ίδια εγκληματική πολιτική» όσον αφορά τον τομέα της υγείας.

Για το έκτακτο βοήθημα που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός στους υγειονομικούς η κ. Κατσίμπα έκανε λόγο για «λουκουμάκια» προσθέτοντας ότι το έκανε «επικοινωνιακά, για να δει ο κόσμος ότι μας φροντίζει, όμως δεν μας φροντίζει».

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξή της:





Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου