Θέλουμε ελευθερία; Ας φερθούμε ως ζωντανός και κατακτητικός Ελληνισμός - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Θέλουμε ελευθερία; Ας φερθούμε ως ζωντανός και κατακτητικός Ελληνισμός

  Η ανοχή στην νεοταξική δουλεία τού ελληνικού λαού εξάπτει και ενθαρρύνει τούς πολιτικούς του τυράννους στα επόμενα βήματα τής ποδηγετήσε...

 



Η ανοχή στην νεοταξική δουλεία τού ελληνικού λαού εξάπτει και ενθαρρύνει τούς πολιτικούς του τυράννους στα επόμενα βήματα τής ποδηγετήσεως που ήδη πραγματοποιούν.


Οι εντολές των αντίχριστων διεθνών εξουσιαστών τής παγκοσμιοποίησης που εκτελούν οι ελληνόφωνες πολιτικές τους θεραπαινίδες είναι σαφείς. Θλιβερό προσκύνημα και αποδοχή τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Λάβετε το εμβολιαστικό χάραγμα τής γονιδιακής μετάλλαξης και ψηφιακής παρακολούθησης ή θα τεθείτε στο περιθώριο τής κοινωνίας αποκλεισμένοι από τη ζωή. Αυτό μάς λένε. Δηλαδή η εισβολή πραγματοποιήθηκε με τα νέα μέτρα αιχμαλωσίας έχοντας ως πρόσχημα τον κορονοϊό.

Το Ελληνικό Έθνος καλείται να αποφασίσει αν θέλει να ζήσει ως ελεύθερο Έθνος. Διότι ο Μαχόμενος Λαϊκός Εθνικισμός μας, η γνήσια πολιτική φωνή τής Ελληνικής Φυλής, δηλώνει με σαφήνεια πως η ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη, όπως είπε ο ποιητής μας Ανδρέας Κάλβος. Κι αυτό σημαίνει στην πράξη ότι πρέπει επιτέλους να φερθούμε ως Ζωντανός και Κατακτητικός Ελληνισμός που λέει ένα ακόμη βροντερό όχι, συντρίβοντας τούς πολιτικούς και θεσμικούς πραιτοριανούς τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Είναι ο Ελληνισμός που πορεύεται στον τιτάνιο αγώνα τής ζωής με προσήλωση στην Πίστη, την Πατρίδα, την Φυλή και τον Πολιτισμό τού Φωτός ενάντια στα σκοτάδια τού μισόθεου και μισάνθρωπου εχθρού. Διότι αυτή είναι η αιώνια πάλη που τώρα κορυφώνεται. Ο ένθεος Ελληνισμός απέναντι στον  αντίχριστο σιωνισμό.

Η ελληνόφωνη πολιτική τάξη και οι θεσμικοί της εκφραστές εκδηλώθηκαν ως μειοδότες εχθροί τού Πιστού Ελληνισμού. Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν ως δήθεν υγειονομικά είναι απλώς εξοντωτικά για την ελληνική οικονομία, την ελληνική κοινωνία και την αξιοπρέπεια τού λαού μας. Είναι μέτρα που λένε πως αν δεν εμβολιαστούμε, θα οδηγηθούμε στην φτωχοποίηση, την κοινωνική αναταραχή και την βιολογική απειλή σε βάρος τού Ελληνισμού μας. Οι ανεμβολίαστοι άνω των 60 ετών πρέπει να κάνουν οπωσδήποτε την τρίτη δόση τού εμβολίου, ειδάλλως θα θεωρούνται ως ανεμβολίαστοι. Οι δε ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να εισέρχονται σε κανένα κατάστημα κλειστού χώρου ακόμη και με διαγνωστικό έλεγχο, πλην των καταστημάτων τροφίμων, πληρωμής λογαριασμών και φαρμακείων, ενώ και στον Οίκο Τού Πατρός Θεού μας κατόπιν ανόμου προσκυνήματος τής Ιεραρχίας προς τις δυνάμεις τού νεοταξίτη εωσφόρου, θα μπορούμε να εισερχόμαστε μόνον εφόσον διαθέτουμε διαγνωστικό έλεγχο υποταγής. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα θα υποβάλλονται σε κυλιόμενο ωράριο και όσοι δεν προσκομίζουν διαγνωστικό έλεγχο θα υπόκεινται σε πρόστιμο.

Υπηρεσιακοί ωστόσο παράγοντες τής κυβέρνησης λένε ξεκάθαρα ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν τον κορονοϊό σε μεγαλύτερο βαθμό από τούς ανεμβολίαστους. Κάποιοι άλλοι κράχτες των εμβολιασμών μάς λένε ότι ανοσία θα είχαμε τάχα μου αν εμβολιαζόμασταν όλοι μαζί την ίδια στιγμή. Ο δε επικεφαλής τού Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας μάς λέει ότι δεν θα πάρουμε πίσω την «ελευθερία» μας με τα εμβόλια, αφού αυτά δεν αποτρέπουν τη μετάδοση. Ο επικεφαλής τού ΠΟΥ δηλώνει επιπλέον αντίθετος με τον εμβολιασμό των παιδιών και με την τρίτη δόση τού εμβολίου. Ο δε επικεφαλής τής Pfizer Μπουρλά μίλησε πρόσφατα για την τεχνολογία τροποποίησης των γονιδίων που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν κι άλλοι τεχνολόγοι. Την ίδια στιγμή η υπουργός παιδείας τής Πατρίδος μας καταγγέλλεται από την αντιπολίτευση για την διαβίβαση 1,5 εκατομμυρίων προσωπικών δεδομένων ελληνικών οικογενειών από τις ημέρες τής τηλεκπαίδευσης στις ΗΠΑ.

Πρόθεση των νεοταξιτών, ελληνόφωνων και βαρβαρόφωνων, είναι να επιβάλλουν τον οδυνηρό εμβολιασμό τού κορονοϊού ευθύς αμέσως μετά την ερχόμενη με μαθηματική ακρίβεια οικονομική εξαθλίωση των λαών και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο, στον γενικό πληθυσμό. Θέλουν τον γενικό έλεγχο των πολιτών και την πλήρη αποδοχή τής παγκόσμιας διακυβέρνησης που προτείνουν ως λύση στο πρόβλημα που φέρανε οι ίδιοι οι πολιτικοί τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας στην Πατρίδα μας και την κοινωνία των εθνών. Δεν νοιάζονται διόλου για την πολιτειακή ανωμαλία που θα προκληθεί από τις αντιδράσεις, διότι θέλουν να θέσουν σκόπιμα ασφυκτικό πλαίσιο πολιτικής διακυβέρνησης των ελεύθερων Ελλήνων και κάθε ελεύθερου λαού κάτω από συνθήκες αστικής δημοκρατικής τυραννίας αποκλεισμού των αντίθετων φωνών. Την ίδια ακριβώς στιγμή θεριεύει η ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων και οι γεωπολιτικές αντιπαραθέσεις οδηγούν ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα και τούς συμμάχους τους στον προθάλαμο ενός παγκόσμιου πολέμου μετά την βύθιση των εθνικών κρατών στην ανέχεια και την αλλοτρίωση των έως σήμερα εθνικών κοινωνιών.

Θέλουμε λοιπόν την ελευθερία αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ; Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δηλώνουμε το παρών στην έγερση τού αναστήματος τού Πιστού και Μαχόμενου Ελληνισμού απέναντι στην τεράστια πρόκληση που αντιμετωπίζουμε. Θέλουν να μάς σβήσουν από τον χάρτη μέσα από μια νέα πολιτική Κερκόπορτα. Θέλουμε να αποδώσουμε το Κάστρο που λέγεται Αγία και Μεγάλη Ελλάς στους μόνους νόμιμους ιδιοκτήτες της που είναι οι Έλληνες στην Πίστη, το Αίμα και τη Συνείδηση, απαλλαγμένη οριστικά από προδότες και βαρβάρους. Ο Αληθινός Ελληνισμός διδάσκει τον Λόγο τής Θείας Αληθείας και πραγματώνει την αναβίωση τού Ελληνικού Πολιτισμού που φράζει τον δρόμο στις σκοτεινές βαρβαρικές δυνάμεις και ορθώνει τις ελληνικές αξίες και τα ελληνικά ιδανικά στην κορυφή τής Οικουμένης. Είναι η Πατρίδα, η Τιμή, η Πίστη, η Ενότητα τού Οικουμενικού Ελληνισμού, η ελεύθερη βούληση τού Έλληνα Ανθρώπου, η υγιής και ακμάζουσα κοινωνία, η οικονομική ανάπτυξη δια ελληνικών χεριών, η υλική και η πνευματική άνθηση τής Ελλάδος που εξαπλώνεται στις αρχέγονες εστίες της και αποδιώχνει με το Ατσάλι τού Πολεμιστή τον αντίχριστο υβριστή Θεού και Ανθρώπου.

Η Αληθινή Ελλάς ενώνει τον πιστό και μαχόμενο λαό της. Είναι η Ορθόδοξη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς. Ο Έλλην στηρίζει με πάθος τον Οίκο των Πατέρων του, την Πατρίδα του. Ο Έλλην είναι οπωσδήποτε Πατριώτης. Ο Έλλην αγαπάει με πάθος το αίμα που τον γέννησε, το Ελληνικό Έθνος. Ο Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Ο Αληθινός Έλλην είναι το δίχως άλλο Πατριώτης και Εθνικιστής συνάμα. Πατρίδα μας είναι η Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών με κοινοβούλιο απόλυτα δικό της μονάχα ένα, τον Πιστό, Ενωμένο και ως εκ τούτου Ανίκητο Ελληνισμό. Τα Ιερά Προσκυνήματα, ο Οίκος Τού Πατρός Θεού μας είναι απαραβίαστος από τούς νεοταξίτες υλιστές και δεν κοστολογείται μήτε τίθεται σε ομηρεία από τα δήθεν υγειονομικά προσκυνοχάρτια προδοτών και βαρβάρων οπαδών τού αντίχριστου. Οι εκκλησιές μας είναι το άγιο Τάμα που μάς δίδει ο Θεός με το Αίμα Ελλήνων Αγίων και Ηρώων.

Η εθνοφυλετική μας αλληλεγγύη, το πάθος μας για την αρμονία τού πνευματικού και τού υλικού κόσμου, η ζωντάνια τής δημιουργίας μιας ασφαλούς, υγιούς και γεωπολιτικά τρανής Ελλάδος Ελλήνων ικανών στην τέχνη τόσο τού πολιτισμού όσο και τού πολέμου, είναι τα ακατάλυτα όπλα για την συντριβή των διεθνιστών και των νεοταξιτών. Ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι η φυσική οδός κάθε ελεύθερου έθνους που στεριώνει την πάγια δικαιοσύνη και ειρήνη.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου