Η Ελλάς διέρχεται την πλέον ύπουλη και επικίνδυνη περίοδο σκλαβιάς που έχει ποτέ βιώσει... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Ελλάς διέρχεται την πλέον ύπουλη και επικίνδυνη περίοδο σκλαβιάς που έχει ποτέ βιώσει...

  Ο εθνικισμός νίκη ζωής του ελληνισμού κατά του θανατερού νεοταξισμού. Εν καιρώ ειρήνης μπορούμε να μιλήσουμε ευθέως για την πιο ντροπιασ...

 



Ο εθνικισμός νίκη ζωής του ελληνισμού κατά του θανατερού νεοταξισμού.


Εν καιρώ ειρήνης μπορούμε να μιλήσουμε ευθέως για την πιο ντροπιαστική κατοχή και μάλιστα με δράστες καθοριστικούς τούς συνεργάτες τού αντίχριστου και ανθελληνικού νεοταξισμού που μάς έχει θέσει στο στόχαστρό του, τούς ελληνόφωνους και προδότες πολιτικούς τού ψευτορωμέϊκου.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Τα όπλα που έχουν τεθεί εναντίον μας στην παρούσα φάση είναι ο κατασκευασμένος κορονοϊός και η αντικατάσταση των Ελλήνων από τούς λαθρομετανάστες. Μιλάμε για το φρικτό σχέδιο τής μειώσεως τού ανθρωπίνου πληθυσμού και τής πτώσεως τού εθνικού κράτους που εφαρμόζεται ήδη παγκοσμίως με κύριο στόχο τα λευκά και χριστιανικά έθνη. Όμως η Ελλάς ως γενέτειρα και πρόμαχος Πίστης, Πατρίδος και Πολιτισμού είναι ο πρώτος στόχος τού αιώνιου εχθρού μας Σιωνισμού. Και το σχέδιο τού εχθρού μπαίνει πλέον στο τελικό του στάδιο.

Στο ζήτημα των εμβολιαστικών χαραγμάτων όπως έχει πλέον αναδειχθεί και αποδειχθεί πολλάκις και εμφανώς για τον έλεγχο τού νου και των ενεργειών των ελεύθερων και πατριωτικών συνειδήσεων, ήταν γνωστό ήδη από μέρες πριν ότι ερχόντουσαν περιορισμοί που θα έφταναν ακόμη και στον αποκλεισμό τής πρόσβασης σε καταστήματα τροφίμων για τούς ανεμβολίαστους. Εν τέλει οι ανεμβολίαστοι θα χρειαζόμαστε τη συνοδεία διαγνωστικού ελέγχου για να εισερχόμαστε παντού εκτός από τα σουπερμάρκετ, τα φαρμακεία και τις εκκλησίες. Οι δε εργαζόμενοι στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα θα χρειάζονται δύο ελέγχους εβδομαδιαία, ενώ οι ελληνόφωνοι τοποτηρητές τού νεοταξισμού φέρνουν την τρίτη δόση τού εμβολίου και μάς λένε ότι μόνον όποιος την κάνει θα εξαιρεθεί από τούς ελέγχους των ολετήρων τυράννων τού Έθνους μας. Την ίδια ακριβώς στιγμή ο κατασκευαστής των ράπιντ τεστ επαληθεύει ότι η μπατονέτα περιέχει ως μέσο αποστείρωσης την καρκινογόνα ουσία οξείδιο τού αιθυλενίου.    

Στις ΗΠΑ και σε άλλα κράτη τής Δύσεως κάποιοι μυστήριοι «παπαγάλοι» τής παγκοσμιοποιητικής προπαγάνδας έχουν σπείρει ύποπτους ψιθύρους και ζιζάνια στο διαδίκτυο για κάποια νοσοκομεία στην Νέα Υόρκη που δεν έδιναν τα νεογέννητα μωρά στους γονείς τους εάν αυτοί δεν προσκόμιζαν πιστοποιητικό εμβολιασμού! Κι εδώ στην Ιερή Πατρίδα μας κάποιοι ιεράρχες ακολουθούν στο δρόμο τού ανθελληνισμού τούς δημοσιογράφους τού κατοχικού καθεστώτος που προσβάλλουν τούς Αληθινούς Έλληνες, Πιστούς και Μαχητές Θεού και Ελληνικής Φυλής, με μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Τι έχουν να πουν όλοι αυτοί οι θεσμικοί εκφραστές Πολιτείας και Εκκλησίας όταν οι αναφορές στον ερχομό τού αντίχριστου χαράγματος ενισχύονται και επαληθεύονται πλήρως από χείλη εντός και εκτός Ελλάδος, εσχάτως και στις ΗΠΑ που κάνουν λόγο για την τοποθέτηση ενός βιοτσίπ κάτω από το ανθρώπινο σώμα ώστε να εντοπίζει τον κορονοϊό; Μα αυτό είπε ο Άγιος Γέροντας Παίσιος ο Αγιορείτης, ότι θα φέρουν μια ασθένεια και ένα εμβόλιο που για να το κάνεις θα σε χαράζουν! Και όποιος δεν θα λάβει το χάραγμα δεν θα μπορεί μήτε να πωλεί μήτε να αγοράζει μήτε να εργάζεται. Και τώρα λοιπόν έρχονται μέτρα τάχα μου υγειονομικά που συνδέονται άμεσα με την πτώση τής ανθρώπινης βιωσιμότητας.

Τα νέα δήθεν υγειονομικά μέτρα με τον έλεγχο των πολιτών στις κοινωνικές και οικονομικές τους συναλλαγές οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην χρεοκοπία τού νοικοκυριού και την πτώχευση κράτους και πολιτών. Η οικονομική ζωή μιας οργανωμένης και ευνομούμενης πολιτείας θέλει την ισότιμη συμμετοχή όλων των πολιτών της στην στήριξη και τη βιωσιμότητα των συναλλαγών και τής κοινωνίας. Είδαμε ήδη την καθίζηση τού συστήματος υγείας που ακολούθησε την απομάκρυνση των ανεμβολίαστων υγειονομικών υπαλλήλων από τις θέσεις εργασίας τους. Κάποιοι λένε ότι το ποσοστό των εμβολιασμένων Ελλήνων είναι 70%. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι το κράτος δεν μπορεί να κρατηθεί όρθιο ούτε μόνο με το 70% των πολιτών του ούτε με το 30% των πολιτών του. Κράτος που δεν παράγει και δεν χειρίζεται για τούς δικούς του εθνικούς σκοπούς αγαθά και υπηρεσίες δεν έχει ούτε ζωή ούτε υγεία ούτε μέλλον.

Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας οδηγούν τον Ελληνισμό στην φτωχοποίηση την ίδια στιγμή που το δημογραφικό πρόβλημα τού διαρκώς μειωμένου ελληνικού πληθυσμού ακολουθείται από την αντίστοιχη δημογραφική αλλοίωση. Οι προδότες πολιτικοί, οι ίδιοι που έχουν διώξει ελληνόπουλα στο εξωτερικό προς αναζήτηση καλύτερης τύχης, οι ίδιοι που έχουν οδηγήσει με τις πράξεις τους Έλληνες στην αυτοκτονία και τώρα στις θανατερές παρενέργειες των εμβολίων, υπογράψανε μνημόνιο κατανόησης μαζί με την Ύπατη Αρμοστεία τού ΟΗΕ για τούς «πρόσφυγες» με σκοπό την υποστήριξη των προσπαθειών ένταξης των λαθροπροσφύγων και αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα.

Στόχος είναι η παροχή τεχνικής υποστήριξης στην ανθελληνική κυβέρνηση και το σύνολο των κομματικών συνεργατών της για την πλήρη ένταξη των λαθροεισβολέων στην ελληνική αγορά εργασίας και την ελληνική κοινωνία με την μεγιστοποίηση όπως μάς λένε των ευκαιριών που θα έχουν. Συντελείται η αντικατάσταση των Ελλήνων την ίδια στιγμή που η είσοδος των λαθροεποικιστών σημειώνει μεγάλη αύξηση τόσο στο ανατολικό Αιγαίο όσο και στον Έβρο. Στον δε Έβρο μάλιστα έχουν βρεθεί σαφή αποδεικτικά στοιχεία ακόμη και με χαράξεις επάνω σε βράχους αλλά και με τη χρήση τής τεχνολογίας κατά τρόπο τέτοιο ώστε να δοθούν πληροφορίες για τούς προορισμούς τής Πατρίδος μας τόσο σε λαθροεισβολείς όσο και στους στρατιωτικούς εντολείς τους Τούρκους που τούς προωθούν σε ελληνικό έδαφος που διεκδικούν μιλώντας για δήθεν τουρκικές μειονότητες.

Όταν ο εσμός των προαιώνιων εχθρών μας δρα, η Αληθινή Ελλάς αντιδρά. Το Ζωντανό Έθνος είναι αυτό που διαθέτει αγάπη και προσήλωση στο λαό του, στρατηγικό σκοπό για την δια των χειρών του ανάπτυξη και διάθεση για εθνική ισχύ που απαγορεύει την ύπαρξη προδοτών και βαρβάρων. Ελληνικό Φρόνημα, Ελληνικό Αίμα που βράζει στις φλέβες τής Φυλής, Ελληνική Συνείδηση, Εθνοφυλετική Αλληλεγγύη. Ιδού η κοινή πορεία τού Ελληνισμού και τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Η κοινωνία, η υγεία και η άμυνα τού Κάστρου τής Οικουμένης που λέγεται Ελλάς βρίσκεται στα χέρια των υπέρμαχων τής Ελληνικής Φυλής. Όσοι δεν αγαπούν τον ελληνικό λαό και δεν επιθυμούν τη βιολογική του συνέχεια δεν έχουν καμία θέση ούτε εδώ ούτε πουθενά.

Σκοπός των ανθελλήνων είναι ο χαμός τού Έθνους μας. Επιδιώκουν και επιβάλλουν ξεκάθαρα περιορισμούς κινήσεων, έλεγχο νου και ενεργειών, το αντίχριστο χάραγμα και την απόλυτη επικράτηση τής ξενοκρατίας. Πρέπει οπωσδήποτε να απαλλαγούμε από το τυραννικό καθεστώς παίρνοντας απόλυτα την Πατρίδα στα χέρια μας, όπως ακριβώς ποθεί η καρδιά όλων ημών των Πιστών σε Θεό και Ελληνική Φυλή Ελλήνων. Αντίσταση και αντεπίθεση. Στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές. Η Ελλάς είναι Γη Χριστού, Αγίων και Ηρώων, η Γη τού Φωτός που συντρίβει το νεοταξικό σκότος.  Δεν σκύβουμε το κεφάλι. Οδεύουμε στην Νίκη τής Θείας Αληθείας και τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου