Ο διαχρονικός νεοταξισμός και η σημερινή ιστορική δικαιοσύνη - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο διαχρονικός νεοταξισμός και η σημερινή ιστορική δικαιοσύνη

  Είναι σαφής η εξέλιξη τού σχεδίου που ήδη βιώνουμε. Πλήρης διαχωρισμός των πολιτών με τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων που πλέον κινούνται...

 


Είναι σαφής η εξέλιξη τού σχεδίου που ήδη βιώνουμε. Πλήρης διαχωρισμός των πολιτών με τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων που πλέον κινούνται ελεύθερα μόνο στα φαρμακεία, στα μαγαζιά τροφίμων και τις εργασίες τους έως τώρα.


Οι νεοταξικές τυραννικές δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης με τις διορισμένες και προβεβλημένες πολιτικές διοικήσεις στα δήθεν ελεύθερα έθνη, κορυφώνουν τον εγκλωβισμό των λαών με την πρόκληση δήθεν υγειονομικών μέτρων που σκοτώνουν οικονομία, ψυχολογία και υγεία στο όνομα τού βιολογικού όπλου τού κορονοϊού.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

 

Οι παθογένειες των επιβαλλομένων μέτρων εξελίσσονται σε μηχανισμούς παρακολουθήσεως πολιτών, διαλύσεως των οικονομικών και παραγωγικών δραστηριοτήτων και καταλύσεως των εθνικών κρατών στα πόδια τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης που στήνουν οι πραγματικοί εντολείς των αστικών δημοκρατιών. Οι μειώσεις των πληθυσμών επιτυγχάνονται και οι αντιδρώντες στην καταστροφή των εθνών παραμένουν μονάχα οι λαϊκές και εθνικιστικές φωνές.

Οι αποκαλύψεις εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων είναι χαρακτηριστικές. Στο Βερολίνο πραγματοποιήθηκε η 13η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για την Υγεία πριν από ένα μήνα. Εκεί συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των φαρμακευτικών κολοσσών. Ο δε πρόεδρος τού φαρμακευτικού τμήματος τής Μπάγιερ παραδέχτηκε ότι τα υποτιθέμενα εμβόλια Mrna οδηγούν σε μια κυτταρική και γονιδιακή θεραπεία, ότι μεταλλάσσουν δηλαδή τον γενετικό κώδικα τού ανθρώπου. Πρόκειται επομένως για μια εφαρμογή που εμφανίστηκε με την πανδημία τού κατασκευασμένου κορονοϊού. Ο ανθρώπινος πληθυσμός τίθεται στην παρακολούθηση τής παγκόσμιας εξουσιαστικής τυραννίας με το εμβολιαστικό χάραγμα και το ψηφιακό πιστοποιητικό τού αντίχριστου νεοταξισμού.

Οι αντιδράσεις και οι μαζικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας με την παρουσία πλήθους λαού εξαπλώνονται και κορυφώνονται στην Αυστρία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Αυστραλία και αλλού. Το σχέδιο των αποκλεισμών το βιώνουμε φυσικά σε μεγάλο βαθμό και στην Πατρίδα μας. Είναι το τέλος των ανθρωπίνων ελευθεριών και η μεθόδευση τής πτώχευσης των λαών σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κυβέρνηση και ολόκληρο το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα με τούς ειδικούς υγειονομικούς τους συνεργάτες και τα επικοινωνιακά τους παπαγαλάκια μάς θέτουν ως τάχα σωστή οδό επίλυσης τής τεχνητής κρίσης τον γενικό εγκλεισμό τής Αυστρίας και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τής Γερμανίας. Η Γερμανία μάλιστα είναι έτοιμη να προχωρήσει και στον γενικό εγκλεισμό.

Στο εξωτερικό οι αντιδράσεις φτάνουν στα όρια κοινωνικών συγκρούσεων. Στην Αυστραλία οι αρχές προβαίνουν στην μεταφορά θετικών στον κορονοϊό σε στρατόπεδα καραντίνας. Στην Πατρίδα μας οι αρχές εκβιάζουν τούς εμβολιασμένους άνω των 60 ετών προκειμένου να κάνουν την τρίτη δόση τού εμβολιασμού προκειμένου να μην μπουν στους περιορισμούς που έχουν τεθεί για τούς ανεμβολίαστους. Τα κρούσματα όμως κορονοϊού στους εμβολιασμένους με κάθε είδους οδυνηρή εξέλιξη φουντώνουν. Οι αποκλεισμοί από την άσκηση των καθηκόντων επεκτείνονται στον χώρο τής εκκλησίας μας, με ιερείς να τίθενται σε αργία. Και την ίδια στιγμή φουντώνουν οι καταγγελίες ότι διακινητές ανθρώπων και ψευτορωμέϊκο προωθούν στην χώρα μας λαθροεισβολείς με πλαστά πιστοποιητικά κορονοϊού που φυσικά δεν έχει ελεγχθεί ποτέ η υγειονομική τους κατάσταση.

Είναι σαφής η εξέλιξη τού σχεδίου που ήδη βιώνουμε. Πλήρης διαχωρισμός των πολιτών με τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων που πλέον κινούνται ελεύθερα μόνο στα φαρμακεία, στα μαγαζιά τροφίμων και τις εργασίες τους έως τώρα. Εκβιασμός για την συνθηκολόγηση τού γενικού πληθυσμού και στη συνέχεια καραντίνα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους με συνέπειες στον οικονομικό και στον ψυχολογικό τομέα που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία. Και φυσικά η αριθμοποίηση των πολιτών, το κλείσιμο των ναών, η μετατροπή των κοινωνιών σε περίκλειστους χώρους ιδιότυπων στρατοπέδων, ενδεχομένως η διάλυση οικογενειών με προσχηματικές υγειονομικές παραβάσεις, οι δημογραφικές αλλοιώσεις και η πτώχευση του εθνικού κράτους είναι πάντα στο πρόγραμμα τού ντόπιου και διεθνούς σιωνιστικού νεοταξισμού. Η δε αναμενόμενη πολιτειακή ανωμαλία δεν είναι τυχαία, καθώς το επόμενο βήμα είναι είτε η ολοκληρωτική εγκατάσταση των τυράννων τής παγκοσμιοποίησης με οικουμενική πολιτική διακυβέρνηση είτε η βούληση για την απελευθέρωση τού έθνους και κάθε ελεύθερου λαού.

Η ιστορία είναι η βίβλος τής ανθρώπινης ανέλιξης των εθνών και των σκοτεινών συμφερόντων που πάντα συνυπήρχαν. Παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και συμπεράσματα που ακολουθούνται διαχρονικά μέχρι και τις μέρες μας, έως ότου η Γη τού Φωτός Ελλάς κλείσει τούς λογαριασμούς με τις σκοτεινές δυνάμεις των σιωνιστών και των ακολούθων τους στην υπέρτατη κρίση που διεξάγεται σήμερα. Η διείσδυση τής εσωτερικής σύνθλιψης τού εθνικού κράτους πάντοτε προηγείτο μιας γεωπολιτικής και πολεμικής παγκόσμιας σύγκρουσης για να παγιωθούν οι οδύνες που σκορπούσαν οι διεθνείς τύραννοι και τα αστικά δημοκρατικά τους καθεστώτα. Στις προηγούμενες συγκρούσεις το εθνικό κράτος παρέδωσε εξουσίες σε διεθνείς οργανισμούς. Τώρα θέλουν οι διεθνείς οργανισμοί να γίνουν παγκόσμια εξουσία.

Τα συμπεράσματα βέβαια τής διαχρονικής ιστορικής πορείας που ζούμε στις μέρες μας αφορούν οπωσδήποτε και τα δικά μας παθήματα που πρέπει να ξεριζωθούν και να αποβληθούν. Τα παθήματα αυτά έχουν να κάνουν με τον διχασμό των διεθνιστών προδοτών και των εμπόρων συναισθημάτων. Η απάντηση και η φυσιολογική οδός τού Ελληνισμού προκύπτει από τις αρχέγονες και ιερές παρακαταθήκες και Παραδόσεις τής Φυλής μας. Μία είναι η Πίστη, ένα το Έθνος, ένας και ο πολιτικός και ιδεολογικός εκφραστής τής φωνής τού Ελληνισμού.

Πίστη μας είναι η Ελληνοορθοδοξία. Ιδιοκτήτης τής Πατρίδος μας κατά τρόπο απόλυτο και ολοκληρωτικό είναι το Ελληνικό Έθνος. Πολιτική και ιδεολογική φωνή τού Ελληνισμού είναι ο Ελληνικός Λαϊκός Εθνικισμός που εκφράζει την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική ενότητα για την βιολογική μας συνέχεια και την τήρηση των ιδανικών μας. Είναι ο ομαλός βίος που διασφαλίζει τον θεμελιώδη στρατηγικό σκοπό τής εθνικής μας ισχύος και ανάπτυξης τής Ελληνικής Φυλής. Η δε παρόμοια ανάπτυξη και των υπολοίπων λαών διασφαλίζει την εθνική τους ακεραιότητα, τη διεθνή συνεννόηση και την πάγια ειρήνη. Αυτή η πολιτειακή δομή φράζει το δρόμο στον παγκόσμιο τύραννο. Η δική μας Αγία και Μεγάλη Ελλάς θα αναδείξει τον δρόμο Ορθοδοξίας και Λαϊκού Εθνικισμού, συντρίβοντας το σιωνιστικό νεοταξικό σκότος.




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου