225.000 Έλληνες έτρεξαν να προλάβουν…το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας! Ένα βήμα πριν τη ψηφιακή ταυτότητα και όλα θεωρούνται...φυσιολογικά! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

225.000 Έλληνες έτρεξαν να προλάβουν…το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας! Ένα βήμα πριν τη ψηφιακή ταυτότητα και όλα θεωρούνται...φυσιολογικά!

  Πρόκειται για το πρώτο βήμα για την ψηφιοποίηση των αστυνομικών ταυτοτήτων. Σε λειτουργία η χρήση «ψηφιακής ταυτότητας» στο Covid-free App...

 







Πρόκειται για το πρώτο βήμα για την ψηφιοποίηση των αστυνομικών ταυτοτήτων. Σε λειτουργία η χρήση «ψηφιακής ταυτότητας» στο Covid-free App – Τα βήματα χρησιμοποίησής της.


Την στιγμή που «όλοι μαζί», οργανισμοί και ενώσεις κρατών ετοιμάζονται να δώσουν μία κοινή «οικονομική λύση» στις επιπτώσεις του κορωνοϊού, άλλοι ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο προς την απόλυτη υποδούλωση των ανθρώπων.

 

Τη «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι «επικίνδυνοι» και «βιολογικοί τρομοκράτες» (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως.

Έχει ως στόχο να περιοριστεί η συμφόρηση από τον έλεγχο πιστοποιητικών στις εισόδους καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας και άλλων συναφών χώρων, την ώρα που κορυφώνεται η ανησυχία για την Όμικρον. 

Σε λειτουργία τέθηκε από χθες Δευτέρα η ενημέρωση του ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού (Covid Free Gr Wallet) που περιλαμβάνει το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας. Το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας είχε προαναγγείλει μέσω του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, και έχει ως στόχο να περιοριστεί η συμφόρηση από τον έλεγχο πιστοποιητικών στις εισόδους καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας και άλλων συναφών χώρων, την ώρα που κορυφώνεται η ανησυχία για την έλευση της Όμικρον εν μέσω εορταστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής 225.000 πολίτες έχουν «κατεβάσει» τις ταυτότητες στο wallet τους.

Μετά την ενημέρωση (αν την έχετε κατεβάσει ήδη) της υπάρχουσας εφαρμογής που μπορείτε να κατεβάσετε για Android μέσω Google Play Store και για iOS μέσω Apple App Store ενσωματώνεται στην εφαρμογή απόσπασμα της ταυτότητας που θα «διευκολύνει» με την επίδειξη τον έλεγχο...στη νέα κανονικότητα σας!

Μετά την ενημέρωση, στο wallet σου εμφανίζει την επιλογή «ταυτοπροσωπία», συνδέεσαι με κωδικούς taxisnet, σου αποστέλλεται το OTP για επιβεβαίωση.

Σημειώνεται ότι παρατηρούνται κάποια προβλήματα με τη σύναψη των ταυτοτήτων στο wallet. Λόγω αυξημένης «κίνησης» δεν μπορούν οι χρήστες να συνδεθούν στο Τaxisnet. Ωστόσο είναι προσωρινό, γιατί με τους ίδιους κωδικούς μπαίνουν να προγραμματίσουν και ραντεβού για εμβόλιο κλπ.

Υπάρχουν μόνο φωτογραφία, ονοματεπώνυμο και ημερομηνία γέννησης για την ταυτοποίηση του προσώπου μαζί με το QR code του πιστοποιητικού και για το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας αντλούνται στοιχεία από το TAXISnet ή από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Πρόκειται για το πρώτο βήμα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την ψηφιοποίηση των αστυνομικών ταυτοτήτων.

Εξάλλου, σε διευκρινιστική ανάρτησή του, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, αναφέρει: «Για την ταυτοποίηση στο Covid free GR app μέσω taxis απαιτείται να έχει πιστοποιηθεί ο αριθμός κινητού τηλεφώνου μέσω ΓΓΠΣΔΔ και του μητρώου επικοινωνίας. Αντίστοιχα, για τραπεζική ταυτοποίηση πρέπει τα στοιχεία να είναι επικαιροποιημένα».

Πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια την «ψηφιακή ταυτότητα» που δίνει σήμερα ως «διευκόλυνση» η Νέα Τάξη στους ανθρώπους.

Ο δρόμος προς την απόκτηση αυτού του «σημείου αναγνώρισης» είναι μέχρι στιγμής ένας:

Η ψηφιακή ταυτότητα

Οι εταιρείες παγκοσμίου βεληνεκούς Accenture, IDEO, Gavi και το Ίδρυμα Rockefeller, έχουν συμμαχήσει με τον «φιλάνθρωπο» Bill Gates, προκειμένου το ID2020 να αποτελεί πολύ σύντομα το «σημείο αναγνώρισης» όλων των…«υγιών» ανθρώπων πάνω στον πλανήτη.

Ποιο είναι το σύνθημα της «ανίερης συμμαχίας» πάντα υπό την αιγίδα της Ατζέντας 2030;

«Καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή ατζέντα δεν μπορεί να λύσει κατά μόνας αυτή την πρόκληση. Ο καθορισμός της μελλοντικής πορείας της ψηφιακής ταυτότητας και η πλοήγηση στους συναφείς κινδύνους αποτελεί πρόκληση που απαιτεί παγκόσμια συνεργασία»

Ο ίδιος ο Bill Gates εδώ και χρόνια είπε ότι οι καταστροφικές μέθοδοι που θα μπορούν να σκοτώσουν μαζικά πάνω από δέκα εκατομμύρια ανθρώπους, δεν θα είναι οι πυρηνικές βόμβες αλλά οι κορωνοϊοί. Είπε και δεν είχε άδικο ότι ενώ έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα για την αντιπυραυλική άμυνα, επενδύθηκαν πολύ λίγα για την αντιμετώπιση μιας σοβαρής επιδημίας. Δείτε το βίντεο.





Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου