Ξεφτιλίζεται η «ψεκασμένη» κυβέρνηση. Από τον «πλήρη έλεγχο της κατάστασης»...σε νέα μέτρα με...556.060 τέστ...μιλώντας για «έκρηξη» κρουσμάτων! Στήριγμα ο Ν. Ανδρουλάκης...ζητάει επιπλέον μέτρα! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ξεφτιλίζεται η «ψεκασμένη» κυβέρνηση. Από τον «πλήρη έλεγχο της κατάστασης»...σε νέα μέτρα με...556.060 τέστ...μιλώντας για «έκρηξη» κρουσμάτων! Στήριγμα ο Ν. Ανδρουλάκης...ζητάει επιπλέον μέτρα!

Τα νέα μέτρα αφορούν τους εμβολιασμένους, καθώς οι ανεμβολίαστοι έχουν αποκλειστεί σχεδόν από τα πάντα εδώ και καιρό... Με περισσότερα από...





Τα νέα μέτρα αφορούν τους εμβολιασμένους, καθώς οι ανεμβολίαστοι έχουν αποκλειστεί σχεδόν από τα πάντα εδώ και καιρό...


Με περισσότερα από 556.000 τεστ να πραγματοποιούνται και το «δείκτη νοσηρότητας» ή αλλιώς «δείκτη θετικότητας» στο 3,9%, θα φέρουν τη καταστροφή της χώρας, χωρίς καν να ζητήσουν μια «συγγνώμη», για ακόμα μια φορά!


Την Τετάρτη (29.12) αποφασίζει και εισηγείται τα μέτρα η Επιτροπή των Ειδικών. Τι αναμένεται να ισχύσει από το πρωί της Πέμπτης και πώς θα κάνουμε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη, παρουσία Τσιόδρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Aπό τις 6 το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να ισχύσουν τα μέτρα που θα αποφασιστούν αύριο. Η Επιτροπή των «ειδικών» θα συνεδριάσει αύριο στις 12 το μεσημέρι στη σκιά της «έκρηξης» των κρουσμάτων και θα υποβάλλει τις εισηγήσεις της στην κυβέρνηση. Νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου η καθιερωμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τη συμμετοχή του Σωτήρη Τσιόδρα.

Το κεντρικό θέμα στη συνεδρίαση των εμπειρογνωμόνων θα είναι το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, καθώς τη συγκεκριμένη ημέρα η διασκέδαση κρατά μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.

Εν τω μεταξύ είναι πιθανό να αλλάξει και το καθεστώς λειτουργίας στις καφετέριες ακόμα και από την Τετάρτη, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Τα νέα μέτρα αφορούν τους εμβολιασμένους, καθώς οι ανεμβολίαστοι έχουν αποκλειστεί σχεδόν από τα πάντα από τους νοσταλγούς του Μένγκελε και του Απαρτχάιντ!

Με 556.060 τέστ μιλούν για έκρηξη κρουσμάτων...

Σεβαστό το γεγονός ότι τα 21.657 κρούσματα είναι ένας τεράστιος αριθμός από μόνος του, χωρίς να ακολουθούν οι υπόλοιπες παράμετροι. Όμως η πραγματική εικόνα της κατάστασης δίνεται μόνο αν γνωρίζουμε τον αριθμό των τέστ που έχουν πραγματοποιηθεί ανά ημέρα και με μια απλή μαθηματική πράξη, αυτή της διαίρεσης Χ 100, λαμβάνουμε το δείκτη νοσηρότητας ή αλλιώς το δείκτη «θετικότητας» όπως έχει επικρατήσει να τον λένε οι «ειδικοί» των ΜΜΕ και οι δημοσιογραφίσκοι προπαγανδιστές. Τα 21.657 λοιπόν κρούσματα που βρέθηκαν σε 556.060 τέστ μας δίνει ένα δείκτη νοσηρότητας περίπου 3,9%. Προφανώς και δεν είναι μικρό σαν ποσοστό, ΟΜΩΣ έχουμε δει και πολύ μεγαλύτερα σε μήνες που ήταν ΟΛΑ ανοικτά...! Τώρα όμως, για κάποιον λόγο όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες λαμβάνουν σχεδόν ταυτόχρονα μέτρα...! Τροφή για σκέψη και πάμε παρακάτω..






Η κυβέρνηση αποφάσισε: Αλλαγή χρόνου και ρεβεγιόν στα σπίτια για όλους - Κλείνουν την εστίαση από τις 10 το βράδυ

«Καμπανάκι» χτύπησε σε κυβέρνηση και ειδικούς ο πενταψήφιος αριθμός κρουσμάτων που σήμερα ξεπέρασε τις 21.000 με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «χαλάει» τις διακοπές του στην Ήπειρο και να μεταβαίνει το πρωί της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου για έκτακτη σύσκεψη. Η κυβέρνηση είδε μέσα σε μία μέρα (εχθές μόλις ανακοίνωσε την ισχύ των μέτρων από τις 3 Ιανουαρίου) ότι η άλλαξε η δυναμική της Όμικρον και έτσι φέρνει τα μέτρα νωρίτερα...

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα σενάρια θέλουν να κλείνουν τα καταστήματα εστίασης από τις 9-10 το βράδυ. Αν πράγματι συμβεί αυτό, τότε ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ θα αλλάξουν χρόνο στα σπίτια τους, αφού η εστίαση και τα νυχτερινά μαγαζιά θα είναι κλειστά… που σημαίνει ρεβεγιόν τέλος... και η εστίαση στα τάρταρα που ήλπιζε να βγάλει κάτι από τα «σπασμένα» και άνεργοι να δουν μεροκάματο.

Στα μαγαζιά τραβάνε τα μαλλιά τους, καθώς τους παίρνουν και το εμβολιασμένο κοινό!

Μάλιστα είναι τέτοια η κατάσταση (θα οξυνθεί) που πολλοί μιλούν για «εξόντωση»" καθώς με την ελπίδα του ρεβεγιόν τα καταστήματα είχαν προβεί σε προσλήψεις και προμήθειες που απλά θα πάνε στα αζήτητα.

«Όλα τα μαγαζιά πάλι στην ίδια μοίρα … Δεν μπορεί να γίνει ένας διαχωρισμός; Άλλο το κέντρο διασκέδασης, άλλο η καφετέρια. Μισοκλείνουν μερικά μαγαζιά, άλλα κλείνουν εντελώς, με αποτέλεσμα να φοβάται ο κόσμος» τονίζει ο ιδιοκτήτης εστιατορίου Βασίλης Μαγκασιάνος.

«Μια εβδομάδα τώρα που έχει βγει έστω η υποψία ότι θα υπάρξουν αυτά τα μέτρα ήδη ο κόσμος κάνει πίσω… Έχει παγώσει πάρα πολύ, εμείς ήδη έχουμε κάποιες ακυρώσεις και εύχομαι να μη μεγεθυνθεί αυτό το φαινόμενο» , δηλώνει από την πλευρά του ο Γιώργος Λειβαδίτης, ιδιοκτήτης μπαρ–εστιατορίου.

Στηρίζει την κυβέρνηση και ζητάει επιπλέον μέτρα ο Ν. Ανδρουλάκης

«Νέος άνθρωπος με νέες ιδέες», έλεγαν οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ, αλλά μάλλον όποιος έχει κυβερνητικές βλέψεις συμφωνεί ουσιαστικά στην ίδια πολιτική που επιβάλλεται παντού από τα κέντρα της Νέας Τάξης. Έτσι και ο νεοεκλεχθής πρόεδρος του κόμματος του Ανδρέα...! Διαβάστε τη δήλωση του:

«Τον τελευταίο μήνα οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις λαμβάνουν αποτελεσματικά μέτρα για τον περιορισμό της μετάλλαξης Όμικρον, για να αποφύγουν το κλείσιμο της οικονομίας, προσαρμοζόμενες στις εξελίξεις. Στον αντίποδα, για την Ελληνική Κυβέρνηση, οι αποφάσεις και ο χρόνος που τις λαμβάνει, καθορίζονται από το πολιτικό κόστος και τις εντυπώσεις. Εξαγγέλλονται μέτρα πριν τις γιορτές, τα οποία όμως ανακαλούνται με απόφαση του ίδιου του Πρωθυπουργού, στην συνέχεια ανακοινώνονται νέα με την εφαρμογή τους να μετατίθεται κατά μία εβδομάδα και μόλις μία ημέρα μετά, προαναγγέλλεται η πιθανή επίσπευσή τους. Οι παλινωδίες αυτές είναι καταστροφικές για την εθνική προσπάθεια. Η μη έγκαιρη αναχαίτηση του νέου κύματος της πανδημίας θα οδηγήσει σε χιλιάδες νέα κρούσματα, εντείνοντας την πίεση το Εθνικό Σύστημα Υγείας, που δεν έχει ενισχυθεί αναλόγως αλλά και στο εκ των πραγμάτων πάγωμα της οικονομίας».

Lockdown και στον αθλητισμό...! Η ξεφτίλα θα φέρει αποτελέσματα...

Οι ομάδες στο ποδόσφαιρο έχουν ξεσηκωθεί δημιουργώντας ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ (ναι έγινε ακόμα και αυτό το ακατόρθωτο), καθώς τα 1000 άτομα μάξιμουμ σε κάθε γήπεδο, έχουν τρομερές οικονομικές επιπτώσεις στα σωματεία και ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ!

Στο μπάσκετ, ακυρώνονται ευρωπαϊκά παιχνίδια καθώς τα κρούσματα κάνουν ΠΑΡΤΙ μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων παικτών!!!

Πριν από λίγο, ο τηλέ-ειδικός γιατρός Γιώργος Παυλάκης τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, πως οι πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες δεν είναι καθόλου προστατευμένοι από την νόσηση με Όμικρον!

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ κάποιοι ξεφτιλίστηκαν!!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ συγγνώμη για το ψέμα περί «πανδημίας ανεμβολίαστων» και «τείχους ανοσίας αγέλης»!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ συγγνώμη που έταζαν «κανονικότητα» σε όποιον εμβολιαστεί, ενώ ΑΠΕΙΛΟΥΝ και ΕΚΒΙΑΖOYΝ όποιον δεν θέλει ή φοβάται να κάνει το εν λόγω εμβόλιο!

Αν δεν τελειώσει η κοροϊδία και το γαϊτανάκι της πανδημίας, κάποιοι θα έχουν σύντομα ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου