Αγγλία: Έρχονται οι καθολικές «έφοδοι» στα σπίτια από «κλιμάκια εμβολιασμού», προκειμένου να εμβολιάσουν τους ανεμβολίαστους - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αγγλία: Έρχονται οι καθολικές «έφοδοι» στα σπίτια από «κλιμάκια εμβολιασμού», προκειμένου να εμβολιάσουν τους ανεμβολίαστους

  Κλιμάκια δημόσιας υγείας έχουν ήδη κάνει «εφόδους» σε σπίτια από πόρτα σε πόρτα σε περιοχές με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού. Πόσο κοντά είνα...

 







Κλιμάκια δημόσιας υγείας έχουν ήδη κάνει «εφόδους» σε σπίτια από πόρτα σε πόρτα σε περιοχές με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού. Πόσο κοντά είναι η Ελλάδα σε ένα τέτοιο...μέτρο;


Τα «κλιμάκια εμβολιασμού» κατά του κορωνοϊού θα μπορούσαν να πάνε από πόρτα σε πόρτα σε ολόκληρη την Αγγλία, για να φτάσουν σε όσους δεν έχουν κάνει ακόμη το εμβόλιο τους , σύμφωνα με αναφορές, σε μια προσπάθεια να αποτραπούν περαιτέρω περιοριστικά μέτρα...

 

Πηγή: Independent

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η Mail on Sunday (MoS) ανέφερε ότι μια δοκιμή που είχε πραγματοποιηθεί στο Ίπσουιτς θα μπορούσε να επεκταθεί σε ολόκληρη τη χώρα καθώς η κυβέρνηση προσπάθησε να αντισταθεί στην εισαγωγή νέων περιορισμών στην Αγγλία.

Νέα μέτρα για τον Covid τέθηκαν σε ισχύ στην Ουαλία, τη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία την Boxing Day, αλλά οι πολιτικοί στην Αγγλία είναι απίθανο να συζητήσουν περαιτέρω μέτρα μέχρι τη Δευτέρα, με προτάσεις για εθελοντική μείωση των κοινωνικών επαφών πριν από τα Χριστούγεννα θα μπορούσε να πείσει τον Μπόρις Τζόνσον να βασίζεται στην καθοδήγηση και όχι σε νέα μέτρα.

Το MoS ανέφερε ότι το Νο 10 είδε την πρόσβαση σε αυτούς που δεν είχαν κάνει ακόμη τα εμβόλια τους ως βασικό τρόπο αποτροπής νέων περιορισμών.

Μια εκστρατεία διάρκειας ενός μήνα ξεκίνησε στα τέλη Νοεμβρίου στην περιοχή Westgate του Ipswich, η οποία είχε χαμηλό ποσοστό πρόσληψης εμβολίων.

Ομάδες δημόσιας υγείας πήγαν από πόρτα σε πόρτα αντιμετωπίζοντας τις ανησυχίες και προσφέροντας μεταφορά σε κέντρα εμβολιασμού.

Ένα λεωφορείο περιόδευσε επίσης στην περιοχή για να προσφέρει εμβόλια χωρίς ραντεβού.

Στο Γκρέιτ Γιάρμουθ, στο Νόρφολκ, πρωταθλητές της κοινότητας έχουν κάνει κλήσεις κατ' οίκον σε περιοχές όπου τα ποσοστά εμβολιασμού είναι χαμηλά.

Πηγές της Ντάουνινγκ Στριτ είπαν στο MoS ότι στόχος ήταν να επεκταθεί το πρόγραμμα από πόρτα σε πόρτα στην υπόλοιπη χώρα.

Όλα αυτά καθώς ο Πρόεδρος των Κοινοτήτων Sir Lindsay Hoyle αναμένεται να μιλήσει με κυβερνητικούς αξιωματούχους σχετικά με την προοπτική ανάκλησης του Κοινοβουλίου για να εγκρίνει τυχόν μέτρα πριν από την Πρωτοχρονιά.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου