Αν ο λαός δεν αφυπνισθεί, τότε τα παιδιά μας αύριο θα λένε: «Οι γονείς μας ήταν Έλληνες», όπως τώρα λέμε εμείς «οι παππούδες μας ήταν Μικρασιάτες»... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αν ο λαός δεν αφυπνισθεί, τότε τα παιδιά μας αύριο θα λένε: «Οι γονείς μας ήταν Έλληνες», όπως τώρα λέμε εμείς «οι παππούδες μας ήταν Μικρασιάτες»...

  Μας κυβερνούν ηλίθιοι, άσχετοι και συνεπώς άκρως επικίνδυνοι! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ για όσα θα χάσετε, έτσι κι αλλιώς δεν έχουν σκοπό να σας αφήσο...

 






Μας κυβερνούν ηλίθιοι, άσχετοι και συνεπώς άκρως επικίνδυνοι!


ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ για όσα θα χάσετε, έτσι κι αλλιώς δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν τίποτα… Τους επόμενους μήνες, η ,υπό κατοχή Ελλάδα θα δεχθεί νέες επιθέσεις,   ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!   Δεν είναι η περιουσία σας αυτό που ζητούν, είναι την ΨΥΧΗ σας…


Γράφει ο GEWKWN

Για να ανατραπεί η σημερινή καταστροφική πορεία χρειάζεται μία Εθνική Επανάσταση στην Ελλάδα, διότι μια νέα καταστροφή ίσως να είναι αυτή την φορά ολοκληρωτική…. αν δεν προστατέψουμε  το Σύνταγμα, αν ο λαός δεν αφυπνισθεί, τότε τα παιδιά μας αύριο θα λένε: «Οι γονείς μας ήταν Έλληνες», όπως τώρα λέμε εμείς «οι παππούδες μας ήταν Μικρασιάτες»

Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή είναι θύμα μιας πρωτοφανούς επίθεσης, σπρώχνεται στην απόλυτη καταστροφή, προδοτικές ηγεσίες, άθεων και αντίχριστων διεφθαρμένων πολιτικών,  χρησιμοποιήθηκαν για να την καταστρέψουν, εδώ μιλάμε για ένα προμελετημένο έγκλημα.

Κάποιοι Έλληνες, που τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι σε όσα εσύ φοβόσουν, τους αποκάλεσες, τρελούς, άμυαλους, ενθουσιώδεις, υπερβολικούς και γραφικούς….. φώναζαν εδώ και χρόνια και προειδοποιούσαν,   μα κανένας δεν άκουγε γιατί είχατε  όλοι πιστέψει στην ελληνική ‘’δημοκρατία’’ που ονομάστηκε μεταπολίτευση, και σήμερα που σας χρειάζεται η πατρίδα δεν έχετε την δύναμη να σηκωθείτε…

Και την ώρα που θα σε ρωτήσουν τα παιδιά σου, τι έχεις κάνει εσύ, μην σκύψεις το κεφάλι από ντροπή….. Σήκωσε τα μάτια ψηλά και παρακάλεσε τον Θεό να σε συγχωρέσει και να σου δώσει δύναμη, και τότε ίσως μπορέσεις να κοιτάξεις τα μάτια των παιδιών που πρόδωσες……..

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, σε αυτόν τον τόπο, πάντα οι λίγοι έκαναν τη διαφορά, πάντα οι τρελοί σήκωναν κεφάλι, και πάντα , μα πάντα, στο τέλος εκείνοι ήταν που η ‘’ιστορία’’  τους δικαίωνε και η πλειοψηφία τους τιμωρούσε για το θάρρος που τόλμησαν να έχουν….. ΠΑΝΤΑ οι λίγοι έσωζαν αυτό το Έθνος….. και ποτέ τους δε μέτρησαν το πλήθος των αντιπάλων…….

 Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι μέρες μάχης, μέρες πόνου και μέρες προδοσίας…… θα τους τσακίσουμε όμως τους προδότες και τους αντίχριστους…. Διασώστε την τιμή σας, την τιμή της Ελλάδος, την τιμή των παιδιών σας…… που θα σας θυμούνται, ως εκείνους που δε γονάτισαν μπροστά σε αυτούς που σέρνονταν!!!

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ για όσα θα χάσετε, έτσι κι αλλιώς δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν τίποτα… Τους επόμενους μήνες, η ,υπό κατοχή Ελλάδα θα δεχθεί νέες επιθέσεις,   ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!   Δεν είναι η περιουσία σας αυτό που ζητούν, είναι την ΨΥΧΗ σας…. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ!    ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!     ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ!  ΖΗΣΤΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΗ ΓΟΝΑΤΙΖΕΤΕ, ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ, ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΘΕ!!

Φοβάσαι Έλληνα διότι δεν έχεις πλέον που να πιστέψεις;;;  Φοβάσαι διότι βλέπεις ότι όλοι σε πρόδωσαν;;;   

Όχι όλοι !!!!!    Έχεις την Ιστορία σου, ΕΛΛΗΝΑ,   που γράφτηκε με αίμα, Ηρώων που πάλεψαν και θυσιάστηκαν, έχεις τα Παιδιά σου, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΑΓΙΟΥΣ, ΜΑΡΤΥΡΕΣ ……δεν είσαι μόνος σου Έλληνα, ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ….

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ………ΠΟΤΕ!!!  

Και μην ξεχνάς αυτό που είπε  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ  ‘’ Θέλω ΦΩΣ να γενείς, για να φωτίσεις όλη την γη ‘’ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑ…..



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου