Από 7 δισεκατομμύρια σε 500 εκατομμύρια ανθρώπους - Η αρρωστημένη Ατζέντα Ελέγχου του πληθυσμού της Παγκόσμιας Ελίτ για λόγους «βιωσιμότητας» του πλανήτη...! Θυμηθείτε το... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Από 7 δισεκατομμύρια σε 500 εκατομμύρια ανθρώπους - Η αρρωστημένη Ατζέντα Ελέγχου του πληθυσμού της Παγκόσμιας Ελίτ για λόγους «βιωσιμότητας» του πλανήτη...! Θυμηθείτε το...

  Ποιος θεωρείται ιδανικός πληθυσμός για τη γη από αυτούς που προωθούν τη «βιώσιμη ανάπτυξη»; Δεκάδες άρθρα εμφανίζονται σε εφημερίδες σε όλ...

 







Ποιος θεωρείται ιδανικός πληθυσμός για τη γη από αυτούς που προωθούν τη «βιώσιμη ανάπτυξη»; Δεκάδες άρθρα εμφανίζονται σε εφημερίδες σε όλο τον κόσμο που δηλώνουν πόσο τρομερό είναι το γεγονός ότι φτάσαμε τα 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους...


Πολλοί από την παγκόσμια ελίτ είναι πραγματικά πεπεισμένοι ότι χαλάμε και ρυπαίνουμε τον «πλανήτη τους» και δεν θέλουν πια τόσους πολλούς ανθρώπους γύρω τους. Χάρη στην τεχνολογία, χρειάζονται μόνο μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους για να λειτουργήσουν το σύστημά τους, και θεωρούν τους υπόλοιπους από εμάς...άχρηστους!

 

Πηγή: Humans Are Free

Άρθρο του Alexander Light

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Τα Ηνωμένα Έθνη όρισαν επίσημα την 31η Οκτωβρίου 2011 ως "Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων". Εκείνη την ημέρα, τα Ηνωμένα Έθνη εκτιμούν ότι ο πληθυσμός της Γης έφτασε για πρώτη φορά τα 7 δισεκατομμύρια.

Αντί όμως να γιορτάσουν τι ορόσημο αντιπροσωπεύουν τα 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι, η UNPF επικεντρώθηκε στο να χρησιμοποιήσει την 31η Οκτωβρίου για να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με τη "βιωσιμότητα" και τη "βιώσιμη ανάπτυξη".

Με άλλα λόγια, τα Ηνωμένα Έθνη δήλωσαν για άλλη μια φορά ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και ότι πρέπει να λάβουμε πιο άμεσα μέτρα για τη μείωση της γονιμότητας.

Τα τελευταία χρόνια, ο ΟΗΕ και άλλοι διεθνείς οργανισμοί έχουν γίνει πιο τολμηροί στην προσπάθειά τους να προωθήσουν την άρρωστη ατζέντα της παγκόσμιας ελίτ για τον έλεγχο του πληθυσμού. Τις περισσότερες φορές οργανισμοί όπως ο ΟΗΕ θα μιλήσουν απλώς για "σταθεροποίηση" του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά όπως θα δείτε σε αυτό το άρθρο, υπάρχουν πολλοί μεταξύ της παγκόσμιας ελίτ που δεν φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για τον στόχο της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού στα 500 εκατομμύρια (ή και λιγότερο).

Για εσάς και για εμένα μπορεί να φαίνεται παράνοια να θέλουμε να απαλλαγούμε από περισσότερο από το 90 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση μεταξύ της παγκόσμιας ελίτ ότι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για το καλό του πλανήτη.

Καθώς πλησιάζουμε στην 31η Οκτωβρίου, δεκάδες άρθρα εμφανίζονται σε εφημερίδες σε όλο τον κόσμο που δηλώνουν πόσο τρομερό είναι το γεγονός ότι φτάσαμε τα 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Στην πραγματικότητα, σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι τα Ηνωμένα Έθνη τοποθέτησαν την Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων ακριβώς την ίδια μέρα με τις Halloween (Αμερικανικές Απόκριες). Ίσως θέλουν να τονίσουν πόσο "τρομακτικό" είναι το γεγονός ότι έχουμε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη, ή ίσως προσπαθούν να μας στείλουν ένα μήνυμα βάζοντας την Ημέρα των 7 Δισεκατομμυρίων την ίδια μέρα με τη "γιορτή του θανάτου".

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται υπερβολικά μεγάλη σύμπτωση το γεγονός ότι η Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων τυχαίνει να πέφτει την ίδια μέρα με το Halloween.

Σήμερα, η "βιώσιμη ανάπτυξη" έχει γίνει μια από τις βασικές λέξεις-κλειδιά που αρέσκονται να χρησιμοποιούν όσοι ανήκουν στο ριζοσπαστικό περιβαλλοντικό κίνημα, αλλά οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ιδέα ότι ένα από τα βασικά στοιχεία της "βιώσιμης ανάπτυξης" είναι ο έλεγχος του πληθυσμού.

Ποιος ακριβώς λοιπόν θεωρείται ιδανικός πληθυσμός για τη γη από αυτούς που προωθούν τη "βιώσιμη ανάπτυξη";

Λοιπόν, φυσικά υπάρχουν πολλές διαφωνίες σε αυτό το θέμα, αλλά πολλοί είναι πολύ ανοιχτοί στο γεγονός ότι πιστεύουν ότι η γη θα έπρεπε να έχει μόνο 500 εκατομμύρια ανθρώπους (ή λιγότερους) πάνω της.

Για παράδειγμα, η πρώτη από τις "νέες 10 εντολές" στις περιβόητες Georgia Guidestones αναφέρει τα εξής:

«Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 σε διαρκή ισορροπία με τη φύση».

Ο ιδρυτής του CNN, Ted Turner, θα πήγαινε ακόμη πιο μακριά:

«Ένας συνολικός πληθυσμός 250-300 εκατομμυρίων ανθρώπων, μια πτώση 95% από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικό».

Ο Dave Foreman, συνιδρυτής της Earth First, λέει ότι η μείωση του πληθυσμού μας στα 100 εκατομμύρια είναι ένας από τους τρεις κύριους στόχους του:

Οι τρεις κύριοι στόχοι μου θα ήταν να μειώσω τον ανθρώπινο πληθυσμό σε περίπου 100 εκατομμύρια παγκοσμίως, να καταστρέψω τη βιομηχανική υποδομή και να δω την άγρια ​​φύση, με το πλήρες συμπλήρωμα των ειδών, να επιστρέφει σε όλο τον κόσμο».

Δυστυχώς, αυτού του είδους τα σκουπίδια διδάσκονται ακόμη και σε μεγάλα πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, ο καθηγητής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ώστιν Έρικ Ρ. Πιάνκα έγραψε κάποτε τα εξής:

«Δεν έχω καμία κακή διάθεση για τους ανθρώπους. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένης όλης της ανθρωπότητας, θα ήταν σαφώς πολύ καλύτερα χωρίς τόσους πολλούς από εμάς.

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ πίστευε ότι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 90 τοις εκατό θα ήταν ακριβώς το σωστό:

«Πρέπει να μιλήσουμε πιο ξεκάθαρα για τη σεξουαλικότητα, την αντισύλληψη, για τις αμβλώσεις, για τις αξίες που ελέγχουν τον πληθυσμό, γιατί η οικολογική κρίση, με λίγα λόγια, είναι η πληθυσμιακή κρίση. Μειώστε τον πληθυσμό κατά 90% και δεν μένουν αρκετοί άνθρωποι για να κάνουν μεγάλη οικολογική ζημιά».

Αλλά τις περισσότερες φορές, ο τρόπος με τον οποίο η παγκόσμια ελίτ μιλάει για τον έλεγχο του πληθυσμού είναι πολύ πιο "πολιτικά ορθός". Τείνουν να χρησιμοποιούν όρους όπως "βιώσιμη ανάπτυξη" και "μείωση των ποσοστών γονιμότητας" και "ποιότητα ζωής" όταν συζητούν για την ανάγκη μείωσης του πληθυσμού μας.

Καθώς πλησιάζει η Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων, έχουν εμφανιστεί άρθρα σε μεγάλες εκδόσεις σε όλο τον κόσμο που υποστηρίζουν αυξημένα μέτρα ελέγχου του πληθυσμού. Φυσικά στον δυτικό κόσμο τέτοια μέτρα πλαισιώνονται πάντα ως "εθελοντικά", αλλά με αυτόν τον τρόπο εισάγουν πάντα τέτοια πράγματα. Μόλις αρκετοί άνθρωποι συμφωνήσουν με τα "εθελοντικά" μέτρα ελέγχου του πληθυσμού, αυτά θα γίνουν "υποχρεωτικά".

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε μερικές από τις λέξεις που χρησιμοποιούνται, δείτε τι έχει γραφτεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες στον κόσμο πρόσφατα.....

Ο Jeffrey D. Sachs, διευθυντής του Ινστιτούτου Γης στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, δήλωσε πρόσφατα τα εξής σε άρθρο του στο CNN:

«Η άφιξη του 7 δισεκατομμυρίου ανθρώπου προκαλεί βαθιά παγκόσμια ανησυχία. Εμπεριέχει μια πρόκληση: Τι χρειάζεται για να διατηρηθεί ένας πλανήτης στον οποίο κάθε άτομο έχει την ευκαιρία για μια πλήρη, παραγωγική και ευημερούσα ζωή και στον οποίο οι πόροι του πλανήτη διατηρούνται για τις μελλοντικές γενιές;

«Πώς, εν ολίγοις, μπορούμε να απολαύσουμε τη «βιώσιμη ανάπτυξη» σε έναν πλανήτη με πολύ κόσμο;»

Για τον Sachs, ένα από τα "κλειδιά" της βιώσιμης ανάπτυξης είναι η "σταθεροποίηση" του παγκόσμιου πληθυσμού....

«Το δεύτερο κλειδί για τη βιώσιμη ανάπτυξη είναι η σταθεροποίηση του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτό συμβαίνει ήδη σε χώρες υψηλού και ακόμη και σε χώρες μεσαίου εισοδήματος, καθώς οι οικογένειες επιλέγουν να έχουν ένα ή δύο παιδιά κατά μέσο όρο. Η μείωση των ποσοστών γονιμότητας θα πρέπει να ενθαρρυνθεί και στις φτωχότερες χώρες».

Σε άρθρο του στον Guardian, ο Roger Martin δήλωσε ότι όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα θα ήταν ευκολότερο να λυθούν αν λιγότεροι άνθρωποι έτρεχαν στον πλανήτη....

«…όλα τα περιβαλλοντικά (και πολλά οικονομικά και κοινωνικά) προβλήματα επιλύονται ευκολότερα με λιγότερους ανθρώπους και τελικά αδύνατο με όλο και περισσότερους».

Λέει επίσης ότι αν μειώσουμε τον πληθυσμό, αυτό θα σημαίνει καλύτερη ζωή για όλους τους υπόλοιπους από εμάς....

«Σε έναν πεπερασμένο πλανήτη, ο βέλτιστος πληθυσμός που παρέχει την καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους, είναι σαφώς πολύ μικρότερος από τον μέγιστο, επιτρέποντας τη γυμνή επιβίωση. Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο λιγότερα για τον καθένα. Λιγότεροι άνθρωποι σημαίνουν καλύτερη ζωή».

Είναι όμως πράγματι έτσι;

Φυσικά και όχι.

Υπήρξε τεράστια ανθρώπινη δυστυχία σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας. Αν εξαλείφαμε το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν θα εγκαινιάζαμε ξαφνικά κάποιου είδους "χρυσή εποχή".

Αλλά πολλοί από την παγκόσμια ελίτ είναι πραγματικά πεπεισμένοι ότι χαλάμε τον "πλανήτη τους" και δεν θέλουν πια τόσους πολλούς από εμάς γύρω τους. Χάρη στην τεχνολογία, χρειάζονται μόνο μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους για να λειτουργήσουν το σύστημά τους, και θεωρούν τους υπόλοιπους από εμάς ως "άχρηστους φαγάδες" (useless eaters).

Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται αρκετά παράξενα σε πολλούς από εσάς, αλλά αυτά είναι τα πράγματα που διδάσκονται σε κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον δυτικό κόσμο.

Στην πραγματικότητα, αρχίζετε να βλέπετε έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων στον δυτικό κόσμο να προτείνουν πραγματικά να υιοθετήσουμε μια "πολιτική ενός παιδιού", όπως έχει η Κίνα. Για παράδειγμα, το ακόλουθο κείμενο προέρχεται από ένα άρθρο γνώμης που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα National Post:

«Ένας πλανητικός νόμος, όπως η πολιτική του ενός παιδιού της Κίνας, είναι ο μόνος τρόπος για να αντιστραφεί ο καταστροφικός παγκόσμιος ρυθμός γεννήσεων επί του παρόντος, που είναι ένα εκατομμύριο γεννήσεις κάθε τέσσερις ημέρες».

Ο συντάκτης του άρθρου γνώμης πιστεύει ότι μια τέτοια "πολιτική ενός παιδιού" θα μείωνε τον παγκόσμιο πληθυσμό στα 3,43 δισεκατομμύρια μέχρι το 2075....

Το νόημα που κρύβεται πίσω από αυτό είναι η εξής:

-Αν γεννιόταν μόνο ένα παιδί ανά γυναίκα μέχρι τώρα, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα μειωνόταν από τα 6,5 δισεκατομμύρια που είναι σήμερα σε 5,5 δισεκατομμύρια μέχρι το 2050, σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε για την επιστημονική ακαδημία του Ινστιτούτου Δημογραφίας της Βιέννης.

-Μέχρι το 2075, θα υπήρχαν 3,43 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. Αυτό θα είχε άμεσες θετικές επιπτώσεις στα δάση του κόσμου, σε άλλα είδη, στους ωκεανούς, στην ποιότητα της ατμόσφαιρας και στο βιοτικό επίπεδο.

Αυτό είναι το είδος των πραγμάτων που πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους κάθονται και σκέφτονται όλη μέρα.

Έχουν εμμονή με το θάνατο και τη μείωση του πληθυσμού όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μας βλέπουν ως μια «μάστιγα» που καταστρέφει τον πλανήτη και πιστεύουν ότι με το να μας ξεφορτωθούν θα έσωζαν πραγματικά τη γη.

Λόγω της κοινής γνώμης, οι υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού πρέπει να πορεύονται ελαφρά στον δυτικό κόσμο. Αλλά εκεί που μπορούν να ξεφύγουν με αυτό, δεν φοβούνται να είναι πολύ δυναμικοί.

Έχω ήδη συζητήσει τη φρικτή πολιτική του ενός παιδιού στην Κίνα. Όπως σημείωσαν οι Epoch Times , η επιβολή αυτής της πολιτικής μπορεί να είναι απολύτως βάναυση:

«Οι έγκυες γυναίκες που δεν έχουν άδειες γέννησης κυνηγούνται σαν εγκληματίες από την αστυνομία πληθυσμιακού σχεδιασμού στην Κίνα και τις αποβάλλουν βίαια».

Αν δεν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί ποτέ στον δυτικό κόσμο, ίσως να θέλετε να το ξανασκεφτείτε.

Οι περιορισμοί στις γεννήσεις παιδιών εμφανίζονται ήδη σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές. Για παράδειγμα, μια νέα εκπομπή στο Fox που ονομάζεται Terra Nova απεικονίζει το μέλλον της γης ως μια ζωντανή κόλαση λόγω υπερπληθυσμού. Οι άνθρωποι στο μέλλον δύσκολα μπορούν να αναπνεύσουν τον αέρα λόγω της συντριπτικής ρύπανσης και επιβάλλεται αυστηρά μια αυστηρή «πολιτική για τα δύο παιδιά».

Η οικογένεια που εμφανίζεται στην Terra Nova μπορεί να περάσει από μια πύλη σε έναν προϊστορικό κόσμο που είναι 85 εκατομμύρια χρόνια στο παρελθόν. Σε αυτόν τον «νέο κόσμο», οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει μια θαυμάσια νέα σοσιαλιστική κοινωνία όπου όλοι έχουν προνοηθεί και όπου η «πράσινη τεχνολογία» τους βοηθά να αποφύγουν τα «λάθη» του παρελθόντος.

Δυστυχώς, σοσιαλιστικές ουτοπίες όπως αυτή που απεικονίζεται στην Terra Nova υπάρχουν μόνο σε έργα μυθοπλασίας.

Αντίθετα, αυτό που συμβαίνει τις περισσότερες φορές στην πραγματική ζωή είναι ότι οι «καλές προθέσεις» των κοινωνικών σχεδιαστών μετατρέπονται σε απόλυτη τυραννία όταν εφαρμόζονται.

Για παράδειγμα, δείτε τι συνέβη σύμφωνα με ένα άρθρο του National Geographic όταν οι κοινωνικοί σχεδιαστές στην Ινδία προσπάθησαν να μειώσουν επιθετικά τα ποσοστά γεννήσεων στην Ινδία τη δεκαετία του 1970....

«Η ινδική κυβέρνηση προσπάθησε μια φορά στο παρελθόν να προωθήσει τις αγγειεκτομές, τη δεκαετία του 1970, όταν το άγχος για την πληθυσμιακή βόμβα ήταν στο αποκορύφωμά του. Η πρωθυπουργός Indira Gandhi και ο γιος της Sanjay χρησιμοποίησαν εξουσίες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να αναγκάσουν μια δραματική αύξηση των στειρώσεων.

«Από το 1976 έως το 1977 ο αριθμός των επιχειρήσεων τριπλασιάστηκε, σε περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια. Πάνω από έξι εκατομμύρια από αυτά ήταν αγγειεκτομές. Οι εργαζόμενοι στον οικογενειακό προγραμματισμό πιέστηκαν να τηρήσουν τις ποσοστώσεις. Σε μερικές πολιτείες, η στείρωση έγινε προϋπόθεση για τη λήψη νέων κατοικιών ή άλλων κρατικών επιδομάτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αστυνομία απλώς μάζεψε φτωχούς ανθρώπους και τους μετέφερε σε στρατόπεδα στείρωσης».

Πώς θα νιώθατε αν σας μάζευαν και σας έσερναν σε στρατόπεδο στείρωσης;

Τα προγράμματα στείρωσης (τις περισσότερες φορές είναι "εθελοντικά") βρίσκονται σε πλήρη ισχύ σε όλο τον κόσμο. Τις περισσότερες φορές χρηματοδοτούνται και χρηματοδοτούνται από τα Ηνωμένα Έθνη. Η παγκόσμια ελίτ έχει την απόλυτη εμμονή να κάνει τις γυναίκες να κάνουν λιγότερα παιδιά.

Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η άμβλωση είναι τόσο πολύ σημαντική γι' αυτούς.

Πίσω στο 2011, ο Al Gore έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τον έλεγχο του πληθυσμού:

«Ένα από τα πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε για αυτό είναι να αλλάξουμε τις τεχνολογίες, να εξαλείψουμε λιγότερη αυτή τη ρύπανση, να σταθεροποιήσουμε τον πληθυσμό και ένας από τους βασικούς τρόπους για να γίνει αυτό είναι να ενδυναμώσουμε και να εκπαιδεύσουμε κορίτσια και γυναίκες. Πρέπει να έχετε πανταχού παρούσα διαθεσιμότητα διαχείρισης γονιμότητας, ώστε οι γυναίκες να μπορούν να επιλέξουν πόσα παιδιά θα έχουν, την απόσταση μεταξύ των παιδιών.

Η ελίτ λατρεύει να χρησιμοποιεί όρους όπως «διαχείριση γονιμότητας» και «οικογενειακός προγραμματισμός», αλλά αυτό που πραγματικά σκοπεύει είναι να υπάρχουν λιγότερες εγκυμοσύνες και περισσότερες αμβλώσεις, ώστε ο πληθυσμός να μην αυξάνεται τόσο γρήγορα.

Σίγουρα δεν σκοπεύουν να δώσουν τη δυνατότητα στις γυναίκες να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά.

Αυτή η ατζέντα αντικατοπτρίστηκε επίσης πολύ όταν η σύντομη έκθεση πολιτικής του Τμήματος Πληθυσμού του ΟΗΕ τον Μάρτιο του 2009 έθεσε αυτή τη συγκλονιστική ερώτηση….

«Τι θα χρειαζόταν για να επιταχυνθεί η μείωση της γονιμότητας στις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες;»

Τώρα ποιος στον κόσμο έδωσε στον ΟΗΕ το δικαίωμα να προσπαθεί να «επιταχύνει τη μείωση της γονιμότητας» για τις γυναίκες στις φτωχές χώρες;

Αλλά για πολλούς στην παγκόσμια ελίτ, η προσπάθεια να πείσουν τις γυναίκες να κάνουν λιγότερα μωρά έχει νόημα στον κόσμο. Σε ένα πρόσφατο άρθρο για τους New York Times με τίτλο « The Earth Is Full », ο Thomas L. Friedman έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρέπει πραγματικά να αναρωτιέστε εάν σε λίγα χρόνια από τώρα θα κοιτάξουμε πίσω στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα - όταν οι τιμές των τροφίμων εκτοξεύτηκαν, οι τιμές της ενέργειας εκτοξεύθηκαν στα ύψη, ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξήθηκε, οι ανεμοστρόβιλοι ξέσπασαν στις πόλεις, οι πλημμύρες και οι ξηρασίες έκαναν ρεκόρ , οι πληθυσμοί εκτοπίστηκαν και οι κυβερνήσεις απειλήθηκαν από τη συμβολή όλων — και αναρωτηθείτε: Τι σκεφτόμασταν; Πώς δεν πανικοβληθήκαμε όταν τα στοιχεία ήταν τόσο προφανή που είχαμε ξεπεράσει κάποια κόκκινα όρια ανάπτυξης/κλίματος/φυσικών πόρων/πληθυσμού ταυτόχρονα;”

Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ειλικρινά και αληθινά αυτά τα πράγματα.

Δυστυχώς, αυτή η ατζέντα εκπροσωπείται ακόμη και στα ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησής μας.

Ο κορυφαίος επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, John P. Holdren , έγραψε κάποτε τα εξής:

«Ένα πρόγραμμα στείρωσης γυναικών μετά το δεύτερο ή το τρίτο τους παιδί, παρά τη σχετικά μεγαλύτερη δυσκολία της επέμβασης από τη βαζεκτομή, μπορεί να είναι ευκολότερο να εφαρμοστεί από την προσπάθεια στείρωσης ανδρών.

«Η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας κάψουλας αποστείρωσης που θα μπορούσε να εμφυτευθεί κάτω από το δέρμα και να αφαιρεθεί όταν είναι επιθυμητή η εγκυμοσύνη ανοίγει πρόσθετες δυνατότητες για καταναγκαστικό έλεγχο της γονιμότητας. Η κάψουλα θα μπορούσε να εμφυτευτεί στην εφηβεία και θα μπορούσε να αφαιρεθεί, με επίσημη άδεια, για περιορισμένο αριθμό γεννήσεων».

Ο Holdren πιστεύει επίσης ότι η υποχρεωτική άμβλωση θα ήταν απολύτως νόμιμη σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ….

«Πράγματι, συνήχθη το συμπέρασμα ότι οι υποχρεωτικοί νόμοι για τον έλεγχο του πληθυσμού, ακόμη και οι νόμοι που απαιτούν υποχρεωτική άμβλωση, θα μπορούσαν να διατηρηθούν βάσει του υφιστάμενου Συντάγματος εάν η πληθυσμιακή κρίση γινόταν αρκετά σοβαρή ώστε να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνία».

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για μια λίστα με 32 «Ελίτ» που υποστηρίζουν και προάγουν τη μείωση του πληθυσμού.

Όταν πιστεύεις ότι η γη έχει πάρα πολλούς ανθρώπους, η ανθρώπινη ζωή γίνεται φθηνή και η άμβλωση γίνεται ένας τρόπος να απαλλαγείς από τα ανεπιθύμητα.

Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail , χιλιάδες «μη φυσιολογικά» μωρά αποβάλλονται πλέον επιλεκτικά στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε χρόνο….

«Χιλιάδες εγκυμοσύνες αποβλήθηκαν πέρυσι για «ανωμαλίες», συμπεριλαμβανομένων 500 για το σύνδρομο Down, αποκαλύπτουν νέα στοιχεία.

«Συνολικά, υπήρξαν 2.290 αμβλώσεις για ιατρικά προβλήματα με το έμβρυο, με 147 να πραγματοποιήθηκαν μετά από 24 εβδομάδες.

Σε έναν κόσμο που είναι «υπερπληθυσμένος», τα μωρά που δεν είναι «τέλεια» γίνονται πιο «μιας χρήσης» από ποτέ.

Στην πραγματικότητα, η αλήθεια είναι ότι η ατζέντα ελέγχου του πληθυσμού και το «κίνημα για τα δικαιώματα των αμβλώσεων» είναι άρρηκτα συνδεδεμένα εδώ και δεκαετίες. Εκείνοι που έχουν εμμονή με τον «υπερπληθυσμό» θεωρούν την άμβλωση ως μια πολύ απαραίτητη μέθοδο ελέγχου των γεννήσεων και ένας από τους κύριους στόχους τους είναι να επεκτείνουν την πρόσβαση σε «φροντίδα αναπαραγωγικής υγείας» σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Αλλά τελικά, οι «εθελοντικές» μας ενέργειες δεν πρόκειται να είναι σχεδόν αρκετές για να μειώσουν τον πληθυσμό και οι περισσότεροι υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού το αντιλαμβάνονται. Πολλοί από αυτούς ζητούν ανοιχτά μια «καλοπροαίρετη» παγκόσμια αρχή που θα αναλάβει να μας οδηγήσει στην «απαραίτητη» μετάβαση που βρίσκεται μπροστά.

Σε προηγούμενο άρθρο , περιέγραψα τον τύπο του κόσμου που βλέπουν οι υποστηρικτές του ριζοσπαστικού ελέγχου του πληθυσμού για το μέλλον μας:

«Φανταστείτε να κοιμάστε ένα βράδυ και να ξυπνάτε πολλά χρόνια αργότερα σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Σε αυτόν τον φουτουριστικό κόσμο, κυριολεκτικά ό,τι κάνετε παρακολουθείται και ελέγχεται αυστηρά από γραφειοκράτες φρικτές στο όνομα της «βιώσιμης ανάπτυξης» και με στόχο την προώθηση της «πράσινης ατζέντας». Ένα διεθνές όργανο εξουσίας έχει συγκεντρωτικό παγκόσμιο έλεγχο σε όλη την ανθρώπινη δραστηριότητα.

«Τι τρώτε, τι πίνετε, πού ζείτε, πόσο ζεστό ή κρύο μπορεί να είναι το σπίτι σας και πόσα καύσιμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθορίζεται από αυτά. Όποιος διαφωνεί ή προσπαθεί να επαναστατήσει ενάντια στο σύστημα αποβάλλεται για «επανεκπαίδευση». Ο ανθρώπινος πληθυσμός είναι 90 τοις εκατό χαμηλότερος από ό,τι είναι σήμερα σε αυτή τη φουτουριστική κοινωνία, και όλοι οι εναπομείναντες άνθρωποι έχουν συρρέει σε σφιχτά περιορισμένες πόλεις που λειτουργούν σαν φυλακές».

Αυτό είναι το τελικό παιχνίδι για τη ριζοσπαστική πράσινη ατζέντα. Για να σώσουν τη γη, νιώθουν ότι πρέπει να μειώσουν δραματικά τον αριθμό μας και να ελέγχουν πολύ αυστηρά τις δραστηριότητές μας.

Είναι, όμως, αυτό το είδος του μέλλοντος που κάποιος θα ήθελε πραγματικά να ζήσει; Θα επέλεγε κανείς πραγματικά να ζήσει σε ένα μέλλον όπου οι γραφειοκράτες μικροδιαχειρίζονται τις ζωές μας για το καλό του περιβάλλοντος;

Προσωπικά, πιστεύω ότι τα 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη γη θα τα κατάφερναν μια χαρά αν τους δινόταν πολύ περισσότερη ελευθερία και ελευθερία να ζήσουν τη ζωή τους όπως τους αρμόζει.

Αλλά το να αφήνουμε τους ανθρώπους να αποφασίζουν πώς να διαχειρίζονται τη ζωή τους είναι ανάθεμα για εκείνους που έχουν μπει στην ατζέντα ελέγχου του πληθυσμού της παγκόσμιας ελίτ .

Στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι είναι πιο έξυπνοι από όλους εμάς τους υπόλοιπους και ότι πρέπει να μας πουν τι να κάνουμε για το καλό της ανθρωπότητας και για το καλό του πλανήτη.

Αυτή η συγκαταβατική προσέγγιση θα πρέπει πραγματικά να αρρωστήσει όλους τους ανθρώπους που αγαπούν την ελευθερία.

Endgame: Blueprint for Global Enslavement (ντοκιμαντέρ)


Ατζέντα 21 (Ατζέντα 2030), το σχέδιο για να σας σκοτώσει - David Icke

Πηγή και παραπομπή: Endoftheamericandream.com; YouTube.com




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

2 σχόλια

  1. Μήπως, Έχετε δει τα σπίτια τους; τα αυτοκίνητα τους; τα τραπέζια τους; τα σαλόνια τους;
    Από φωτογραφίες, εννοώ
    Αυτά επί χρόνια πολλά
    Και τώρα νοιάζονται για τον πλανήτη!
    Ωραία!
    Τέλεια!
    Ε λοιπόν ας δείξουμε και μεις κατανόηση
    Έτσι θα πορευτει ο δύσμοιρος πλανήτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟ ΣΚΙΑΝ!!! Εξόντωση ανθρώπων, φύτευση δέντρων – ΣΧΕΔΙΟ «ΒΟΜΒΑ» μόνο στο el.gr

    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/ypo-skian-exontosi-anthropon-fyteysi/

    -----------------

    Μειώνουν την ελευθερία, μειώνουν και το ΦΩΣ! Σχέδιο ΣΟΚ της AMAZON για τον ΗΛΙΟ – Στηρίζει και ο Bill Gates, vid

    https://www.el.gr/nea-taxh/meionoyn-tin-eleytheria-meionoyn-kai-t/




    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου