Αυστραλός γερουσιαστής προειδοποιεί για το τι θα συμβεί με την ψηφιακή ταυτότητα της χώρας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αυστραλός γερουσιαστής προειδοποιεί για το τι θα συμβεί με την ψηφιακή ταυτότητα της χώρας

  «Όταν ο κόσμος καταλάβει πόσα θα χάσουμε με την παγκόσμια επανεκκίνηση, τότε θα είναι αργά» «Αυτό το νομοσχέδιο θα δώσει στους Πρωθυπουρ...

 


«Όταν ο κόσμος καταλάβει πόσα θα χάσουμε με την παγκόσμια επανεκκίνηση, τότε θα είναι αργά»

«Αυτό το νομοσχέδιο θα δώσει στους Πρωθυπουργούς την εξουσία να καταχραστούν τα δικαιώματα, να τιμωρήσουν και να εξαναγκάσουν τους πολίτες στο να υποβληθούν σε μη δοκιμασμένες και αναπόδεικτες ιατρικές διαδικασίες ανά πάσα στιγμή.»

 

Επιμέλεια: Δημήτρης Σωτηρίου

«Ο λόγος που έχουμε Σύνταγμα είναι για να επιβάλλουμε απόλυτα όρια για να σταματάμε τους πολιτικούς από το να καταπατούν τις ελευθερίες μας. Η συμπεριφορά των πολιτικών κατά τη διάρκεια του COVID έδειξε σε όλους πόσο γρήγοροι ήταν πολλοί πολιτικοί και γραφειοκράτες στο να καταχραστούν τα δικαιώματα, να τιμωρήσουν και να εξαναγκάσουν τους πολίτες στο να υποβληθούν σε μη δοκιμασμένες και αναπόδεικτες ιατρικές διαδικασίες.»

«Αυτό το νομοσχέδιο θα δώσει στους Πρωθυπουργούς την εξουσία να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες ανά πάσα στιγμή. Τι τρομακτική προοπτική!»

«Όταν ο κόσμος καταλάβει πόσα θα χάσουμε με την παγκόσμια επανεκκίνηση, τότε θα είναι αργά η καταπίεση θα είναι ουσιαστική. Αυτό το νομοσχέδιο γίνεται το πλαίσιο αυτής της καταπίεσης.»

«Το Trusted Digital Identity Bill είναι ένας παγκόσμιος μηχανισμός επιτήρησης και ελέγχου που συνέταξαν και δημιούργησαν εταιρίες που διψούν για κέρδη και πολιτικοί που τρελαίνονται από την εξουσία.»Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου