Το περίεργο περιεχόμενο των ενέσεων της Pfizer: Η La Quinta Columna επιβεβαιώνει τα ευρήματα του Πολωνού επιστήμονα και της Dr. Carrie Madej (Video’s) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το περίεργο περιεχόμενο των ενέσεων της Pfizer: Η La Quinta Columna επιβεβαιώνει τα ευρήματα του Πολωνού επιστήμονα και της Dr. Carrie Madej (Video’s)

  «Αυτοσυναρμολογείται πραγματικά και συναρμολογεί όλο και πιο πολύπλοκες δομές...είναι πεντακάθαρο ότι το υπόβαθρο όλων αυτών είναι πολύ σο...






 «Αυτοσυναρμολογείται πραγματικά και συναρμολογεί όλο και πιο πολύπλοκες δομές...είναι πεντακάθαρο ότι το υπόβαθρο όλων αυτών είναι πολύ σοβαρό...η επιστήμη έχει υποστεί πειρατεία»...

Χρησιμοποιώντας οπτικό μικροσκόπιο, η La Quinta Columna βρίσκει το περίφημο «νανο-χταπόδι» που εμφανίστηκε στο φιαλίδιο του εμβολίου της Pfizer που αναλύθηκε από τον Dr. Campra, που παρατηρήθηκε από την Dr. Carrie Madej στο μικροσκόπιο και βρέθηκε επίσης από τον Πολωνό επιστήμονα Dr. Franc Zalewksi.

 

Πηγή: Daily Expose

Γράφει η Rhoda Wilson

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Το βίντεο της La Quinta Columna δείχνει επίσης άλλα μικροσωματίδια να κινούνται στην ένεση της Pfizer, που πιθανότατα μεταφέρουν νανοσωματίδια, «είναι σαν, ό,τι κι αν είναι αυτό που βλέπουμε, να αυτοσυναρμολογείται πραγματικά και να συναρμολογεί, όπως λέω, όλο και πιο πολύπλοκες δομές ... είναι πεντακάθαρο ότι το υπόβαθρο όλων αυτών είναι πολύ σοβαρό ... η επιστήμη έχει υποστεί πειρατεία».

Όλοι πρέπει να παρακολουθήσουν το παρακάτω βίντεο και να γνωρίζουν τα "πράγματα" που εισάγονται στα σώματα των ανθρώπων.

Δείτε το βίντεο


Orwellito: Οξείδιο του γραφενίου στο εμβόλιο της Pfizer, 22 Δεκεμβρίου 2021 (30 λεπτά)


Πριν από μερικούς μήνες, ο Dr. Franc Zalewksi, ένας Πολωνός βιολόγος και γεωλόγος, βρήκε "κάτι" - στις ενέσεις Covid. Η La Quinta Columna ονόμασε αυτό το "πράγμα" "νανο-χταπόδι". Η διάλεξη του Dr. Zalewksi που περιγράφει τι ανακάλυψε βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο, με αγγλικούς υπότιτλους, καθώς η αρχική διάλεξη ήταν στα πολωνικά.

«Φαίνεται να έχει ένα κεφάλι και τρία πόδια. Έκανα μερικές δοκιμές και ιδού τα αποτελέσματα: αλουμίνιο, βρώμιο και άνθρακας. Αυτό σημαίνει ότι "κάτι" έχει πόδια διαφορετικών χρωμάτων. Εδώ έχουμε τα αποτελέσματα των δοκιμών αυτού του «πράγματος»…»

Μέτρησε το κεφάλι του "πράγματος" από αλουμίνιο ως 20 μικρά (microns) και τα πλοκάμια από άνθρακα ως 25 χιλιοστά. Για να οπτικοποιήσετε τι σημαίνει αυτό, πολλαπλασιάστε τα συστατικά επί 1.000: αν το κεφάλι είναι 2 εκατοστά, τότε οι κορδέλες (πλοκάμια) είναι 25 μέτρα και κράτησε ένα μοντέλο σε κλίμακα για να το δείξει.

"Και λέω στον εαυτό μου, Τι είδους ον είναι αυτό; Μοιάζει το "πράγμα" με εκείνο το πλάσμα με τα νύχια που σκοτώνει ανθρώπους; Ή κάτι που παρουσιάζεται στο "Matrix" που πετάει, έχει πλοκάμια και προσκολλάται σε άλλα πράγματα;" ρώτησε ο Dr. Zalewski.

Δείτε το βίντεο

Μορφές ζωής με βάση το αλουμίνιο που βρέθηκαν στα εμβόλια κάτω από το μικροσκόπιο, Dr. Franc Zalewski (Αγγλικοί υπότιτλοι, έναρξη 00:00, τέλος 14:37)

 

Περισσότερες πηγές:




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου